Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nem elaludni esténként (1 db)

Mostanában nem tudok elaludni esténként csak nehezen és nem tudom miért! Mi lehet a gond?

Olyan fura érzésem van de nem tudom h mit?l!!!!Mit csináljak?

Legjobb válasz: E miatta afura érzés miatt!!!

A kérdező hozzászólása: E miatta afura érzés miatt!!!
pontosan mi az a fura érzés?
Szia! Jó lenne pontosabban tudni, hogy mik azok a fura érzések akkor könnyebb lenne válaszolni. Létezik egy éjszakai tea, ami nyugtatja az idegeet, és segít az elalvásban, meg a nyugodt alvásban, de semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Csupa gyógynövény. (Calli night).
Milyen érzés? Talán félsz valamitõl , vagy mi a baj?
Az alvászavar gyakran a depresszió elsõ tünete. Keress fel egy pszichológust és beszélgess vele egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Ha én azt tudnám h mitõl van az a fura érzés de naon rossz!!!!!!
Valószinûleg feszült vagy! Próbáld elfelejteni esténként a rossz gondolataidat, esetleg tornázz egy jót alvás elõtt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érzelmi stabilitás, mentális állóképesség, önismeret. Érdekel titeket, hogy ezen tényezők vonatkozásában milyen a személyiségetek? Ha igen, milyen szinten?

Sziasztok!

Többedmagammal kutatást tervezek, melynek témája a fiatalok személyiségvonásai; azon belül is az érzelmi stabilitás, a mentális állóképesség, valamint azok hatása a lexikai ismeretekre.

Sokaknál tapasztalom azt, hogy érdeklődnek az ilyen dolgok iránt, de csak addig, amíg tenniük nem kell érte. Eddigi kutatásaim alapján meghökkentő adatokra leltem, amiből arra következtetek, erőteljes a mentalitás és a személyiségvonások alulbecslése.

Ahhoz, hogy valaki mentális értelemben stabillá legyen, vagy nagyon szerenccsés gének, vagy sok meló szükségeltetik, azonban azt látom, ezt a munkát sokan nem végzik el. Túl nagy kényelmetlenségnek érzik ezt a fiatalok, sokkal inkább a komfort játssza a főszerepet, még ha tisztában is vannak a kockázatokkal.

A kérdésem az volna, hogy te magad hogy állsz ezen témához? Érdekel, milyen személyiség vagy? Ha igen, akkor milyen szinten? Csak úgy 1-1 apróság kapcsán, kutatási jelleggel, vagy esetleg tennél is azért, hogy erősebb legyen a személyiséged?

E kérdéseket a hamarosan erőteljesen a lekérdezési fázisába kerülő kutatás miatt kérdezem. Fontosnak tartom megtudni, mennyire nyitottak az emberek egy ilyen kutatásra. Te magad az lennél rá?

Köszönöm a válaszokat!

4

Ez rosszabodhat? Többi lent

Kényszerbeteg vagyok és kicsit paranoiás is.A kényszerbetegségem elég sok dologra vonatkozik az életemen belül és az lenne a kérdésem, hogy ez évek múlva rosszabbodhat-e, ha nem kezelik?

2

Tanuláshoz mondjatok nekem bevált készítményeket, agyserkentőket, érendkiegészítőket, eddig sokfélét kipróbáltam de még nincs bevált, árral együtt ha kérhetném?

9

Szerintetek ez már depresszió?

14 éves vagyok és egész nap csak a szobámban vagyok, nem eszem 162cm vagyok és 43 kiló, folyamatosan gépezem vagy egymás után halgatok szomorú számokat és 5-6x elsírom magam, undorodom az emberektől. Anyámmal élek együt de vele nem akarok erről beszélni mert nem értené meg. Sokszor gondolok az öngyilkosságrancsak azért nem teszem meg mert nem akarok a halálommal fájdalmat okozni a családomnak, suliban is zárkozott, visszahúzódó vagyok, nem keresem emberek társaságát, az alvásommal is gond ban mert teljesen eltolódtam 5kor fekszem, 14kor kelek. Álmomban állítólag még beszélni szoktam, ma anyám aztmonda h kb. 20x azt mondtam, hogy jajj meg ilyenek. Mondták, hogy tereljem el a gondolatom vidám zenékkel, de az még rosszabb mert nekem az eröltetett. Csak az tetszik, amin ki tudom adni az érzéseim de az a baj, hogy olyan durva szinten vagyok, hogy folyamatosan sírok. Nem tudom mit tegyek..

1

Létezik ilyen betegség?

Nemrég észrevettem hogy rosszul mondom ki a számokat. Mármint, jól számolom ki nem ezzel van a baj, hanem pl, 3650-et 3450-nek akarom mondani és hasonlók. Már kis korom óta van ez de eddig nem tulajdonítottam neki nagy szerepet. Vagy csak simán tévesztek? :)

2

A Depakin nevü gyógyszerről szeretnék többet tudni nem vagyok epilepsziás, mégis ezt írta fel az orvos. Másik két gysz. Ypsila és Cymbalta ezek mennyire erős szerek? Le lehet állni a szedésükkel? Milyen súlyos mellékhatást fejtenek ki hosszú távon?

2

Van olyan hogy valaki észreveszi saját magán hogy depressziós vagy ez hülyeség?

elég nyomott vagyok egy kis ideje (3 éve) és azon kezdtem el gondolkodni hogy mivel voltam korábban depressziós és kezeltek is vele "Tündérhegyen" majd kilábaltam belőle de úgy érzem megint süllyed alattam a hajó és nincs mibe és vagy kibe kapaszkodnom. ha voltatok már így hogy magatoknak álítattok fel diagnózis és utána mentetek orvoshoz lécci írjátok meg.

5

Mi okból vihetnek be valakit idegszanatóriumba vagy elmeosztályra?

1

Elvesztettem egy tárgyat és nehezen dolgozom fel. Hogy dolgozzam fel?

Anyagilag pótolható (max 20 ezer forint) de képtelen vagyok elfogadni hogy elhagytam egy számomra fontos és viszonylag drága tárgyat. Soha nem hagyok el semmit. Nem tudom megérdemlem e hogy újat vásároljak. Sokat sírok.
Nagyon szerencsétlen volt az egész ahogy eltűnt.
Tudom hogy hülyeség ez a nyavajgás de jól esne ha ész érveket hallanék. Köszönöm.

3

Azt hiszem, szükségem lenne egy pszichológusra. Mit tegyek?

Sziasztok.

Évek óta depresszióval küzdöm,az évek alatt folyamatosan romlik,teljesen bezárkóztam. Az újdonság,hogy folyton ingerült vagyok,vagy sírásrohamok törnek rám,és már nem tudom ezeket kontrollálni,legutóbb a buszállomáson kapott el,mindenki ott nézett,de nem érdekelt. Egyre többet gondolok arra,hogy öngyilkos leszek,csak még ehhez is gyáva vagyok.

Az elmúlt pár évben annyi sok rossz és fájdalmas dolog ért,hogy teljesen tönkre mentem idegileg,és már kezdek fizikailag is. A halálon kívül már nem találok más kiutat
ebből.

Magányos vagyok,egyedül nem tudok talpra állni,és utolsó mentsvárként szeretnék pszichológushoz fordulni,ilyenkor mi a teendő?

Segítsetek!

egy lelkileg összezuhant 21/L

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!