Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon vagyok ezt terhesség (4 db)

Mostanában nagyon ingerlékeny vagyok ezt terhesség jeli is lehet vagy ez inkább mástol lehet?

Mostanában olyan könnyen fel lehet igesiteni mint még soha!Én nem voltam ilyen,csak mostanában jött rám!Öcsém is már mondta "de ingelékeny vagy mostanában?!"

Legjobb válasz: lehetséges hogy igen de ha nem jött meg a havid akkor is az lehetel.vagy lehet hogy ingerlékeny vagy ha meg jönn a havi vérzésed

lehetséges hogy igen de ha nem jött meg a havid akkor is az lehetel.vagy lehet hogy ingerlékeny vagy ha meg jönn a havi vérzésed

Utalhat terhességre hogy éjszaka nagyon rosszúl alszom mostanság ha kint vagyok a melegben mostanában folyton hány ingeremlesz? Vagy ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Korai terhességben éppenséggel nagyonis jól szokott menni az alvás, de minden lehet. A hányinger jelezheti, igen.

Korai terhességben éppenséggel nagyonis jól szokott menni az alvás, de minden lehet. A hányinger jelezheti, igen.
A kérdező hozzászólása: a hányingerrel olyan fura gyomor érzésem is van
Én 10 hetes vagyok és úgy alszom, mint még soha! Bármitõl lehet hányinger. Lehet, hogy most nem bírod úgy a meleget4
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom lehet.de mostanában általában ha napközben alszom egy kisit és fel kelek utána is rám jön a hányinger
A kérdező hozzászólása: végre tudtam aludni egy hozamban 7 óra hosszát

Másnak is fáj (t) a bordája? 22 hetes vagyok, a terhességi koromhoz képest nagy pocakkal. Mostanában, főleg evés után olyan érzésem van, mint ha a belsőségem nyomná kifelé a bordáimat. Ez normális? Mi okozza?

Legjobb válasz: Szerintem normális, vagyis velem is így van, én 23 hetes vagyok. Babáink csinálják a helyet maguknak:), láttam egy képet, hogy hová kerülnek a belsõ szerveink a terhesség során....elképesztõ.

Szerintem normális, vagyis velem is így van, én 23 hetes vagyok. Babáink csinálják a helyet maguknak:) , láttam egy képet, hogy hová kerülnek a belsõ szerveink a terhesség során....elképesztõ.
A kérdező hozzászólása: És Te tudod csillapítani valamivel?
Nekem is ugyanígy van, ha sokat eszem.De ha sokszor eszel keveset, elkerülheted az ilyen problémát. 23hetes pocakos

Nagyon ideges és stresszes vagyok mostanában, minden nap, (megvan az oka) sokat sírok is. Árt ez a babának? Terhesség előtt dohányoztam, és ilyen helyzetben jól esett 1-1 szál cigi.

De mióta tudom hogy terhes vagyok egyet sem szívtam. Most kísért hogy jó lenne mert nagyon kész vagyok, de nem akarok a babának ártani. Olyan rossz, mert f? a gyerek, de az idegeim teljesen kivannak.

Legjobb válasz: Én végig stresszeltem a várandóságomat. Fõként, mert veszélyeztetett terhes voltam és féltem, hogy elveszítem a babámat. Most 3,5 hónapos sírós, hisztérikus, nem alszik szinte sosem - rendszeresen járunk neurológiára, mert egyenlõre nem találják a sírás okát. Valószínû, hogy azért ennyire sírós, mert stresszes volt a várandóság:((((

Én végig stresszeltem a várandóságomat. Fõként, mert veszélyeztetett terhes voltam és féltem, hogy elveszítem a babámat. Most 3, 5 hónapos sírós, hisztérikus, nem alszik szinte sosem - rendszeresen járunk neurológiára, mert egyenlõre nem találják a sírás okát. Valószínû, hogy azért ennyire sírós, mert stresszes volt a várandóság:((((
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hogy 14 hetes 6 napos vagyok.
Szia!Hát én nem voltam stresszes, de a 4.gyerekem olyan sirós volt, hogy elrohantam volna a világ végére!Csak akkor volt csendben, amikor szopott!Irj priviben, mert ha irok itt neked a cigirõl, úgy lepontoznak, mint a huzat!Ha tudok, segitek neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó, írtam Neked egy privit :)
Én sokat stresszeltem, egyrészt mert hiperérzékeny vagyok, másrészt nem kaptam annyi figyelmet/törõdést gyermekem apjától, mint ami egy harmónikus kapcsolatban járna. A kisfiam egy nyugodt baba volt, 1x ha sírt éjszaka csecsemõkorában. Most 8 éves és még csak nem is sírós. Kis nyuszi, idõvel én lettem szorongásos beteg. De túl vagyok rajta, persze nagyrészt azért mert elváltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!