Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon vagyok és sokat sírok (3 db)

Mostanában nagyon szomorú vagyok és sokat sírok egy haláleset és egy betegség miatt. A baba is ugyanezt érzi, lehet ebből késöbb baja? Mit lehet tenni a sok pihenésen kívül?

22 hetes kismama

Legjobb válasz: Igyál sok finom mézes nyugtató teát, relaxálj, lazulj el! Próbáld vmivel elfoglalni magad, pl olvassál, a neten keresgessél beszélgetõs fórumokat, vagy a terhességrõl szóló oldalakat, stb! Ne legyél szomorú, koncentrálj a kis babóra! Sok sikert, ügyesen! Kitartás! :))

Igyál sok finom mézes nyugtató teát, relaxálj, lazulj el! Próbáld vmivel elfoglalni magad, pl olvassál, a neten keresgessél beszélgetõs fórumokat, vagy a terhességrõl szóló oldalakat, stb! Ne legyél szomorú, koncentrálj a kis babóra! Sok sikert, ügyesen! Kitartás! :) )
Részvétem és sajnálom. Fizikális baja nem lesz, csak õ is szomorú, mint te. Természetesen meg kéne nyugodnod, és nem szomorúnak lenni. Ha a család, barátok kevés ehhez, vagy jobban félted a kicsit, kérd pszichológus segítségét.
Részvétem ismeretlenül is. Sajnos én is hasonlóképpen voltam elsõ terhességem idején. Én 27 hetes voltam, amikor két egymást követõ napon meghalt a nagypapám, utána pedig a nagymamám. Nagyon nehéz idõszak ez, mert az érzéseinket nem lehet elfojtani, nem is szabad! Az orvosom szerint ebben az idõben már olyan nagy volt a baba, hogy nem lehet benne kárt tenni, te se tarts ettõl. Egészséges és szép lett az én gyermekem is, neked is az lesz. Talán egy kis citromfû tea segíthet, hogy megnyugodj egy picit. Kívánok minden jót és sok pozitív élményt a babához. 14 hetes kismama (második csemete)

Mostanában nagyon sokat sirok és ideges vagyok, ez nagyon árt a babának?

egyedül vagyok egész héten a párom csak hétvégén jár haza,amit már nehezen viselek el.27 hetes

Legjobb válasz: A baba érzi, hogy te szomorú vagy, és attól õ is lehet kicsit szomorú. Inkább ne szomorkodj, gondolj a kicsire és tervezgesd a jövõt, a szobácskáját, olvass neki mesét, vagy találj ki igazmesét :) Beszélgess vele. Egyébként baja nem lesz attól, hogy te sírsz, nem lesz lelkisérült meg ilyenek, ha erre gondolsz :) Sok boldogságot és kitartást! :) Féléves baba anyukája

A baba érzi, hogy te szomorú vagy, és attól õ is lehet kicsit szomorú. Inkább ne szomorkodj, gondolj a kicsire és tervezgesd a jövõt, a szobácskáját, olvass neki mesét, vagy találj ki igazmesét :) Beszélgess vele. Egyébként baja nem lesz attól, hogy te sírsz, nem lesz lelkisérült meg ilyenek, ha erre gondolsz :) Sok boldogságot és kitartást! :) Féléves baba anyukája
Megértelek. :( Hasonló cipõben járunk. Nálam is sokszor eltörik a mécses. A kicsinek ezzel nem ártasz, de érzi, hogy szomorú vagy, hisz olyankor egészen más hormonok szabadulnak fel a véredben. De nyugi, ez nem káros rá nézve.
Nézz egy jó filmet, az kiringat a valóságból. Nézd meg a Nicsak ki beszél-t :) de komolyan :)
oh, édesistenem, kedves Elõzõ.. nem ijesztgetnéd a kiscicádat inkább odakint a kertben??? Nem attól tekeredik a nyakára a köldökzsinór, jaj, ne mondd már... Kedves kérdezõ, ezt a választ felejtsd el és abszolút ne idegeskedj, nem lesz semmi baj és a párod is mindjárt hazajön :) na fel a fejjel!
Azt a baba is megérzi, ha sziomorú vagy, nem tesz jót neki. Próbálj valami olyasmi elfoglaltságot találni, amiben örömedet leled.
Én is így voltam, a terhességem vége felé pedig amiatt sírtam, mert az orvosom kórházba akart küldeni, és nagyon-nagyon nem akartam menni. Szerintem vigyázz magadra jobban, keress társaságot, mert baj lehet. Azt hittem, hogy mese, hogy a babák magukra tekerik a köldökzsinórt, ha az anyukájuk nagyon stresszel. Az én fiamnak háromszor volt a nyakán, és az utolsó napokat gyakorlatilag végigbõgtem. Aztán, hogy attól volt-e vagy sem, nem tudom...Nem akarlak megijeszteni, de tényleg jobb, ha próbálsz egy kicsit lazítani. Miért nem mégy el addig barátnõhöz, szüleidhez, amíg a párod nincs otthon? Szerintem könnyebb lenne. Utána meg hétvégére szépen hazamennél...
A kérdező hozzászólása: kösszi a segitséget, csak olyan nehezen tudok meg nyugodni.

Nagyon ideges és stresszes vagyok mostanában, minden nap, (megvan az oka) sokat sírok is. Árt ez a babának? Terhesség előtt dohányoztam, és ilyen helyzetben jól esett 1-1 szál cigi.

De mióta tudom hogy terhes vagyok egyet sem szívtam. Most kísért hogy jó lenne mert nagyon kész vagyok, de nem akarok a babának ártani. Olyan rossz, mert f? a gyerek, de az idegeim teljesen kivannak.

Legjobb válasz: Én végig stresszeltem a várandóságomat. Fõként, mert veszélyeztetett terhes voltam és féltem, hogy elveszítem a babámat. Most 3,5 hónapos sírós, hisztérikus, nem alszik szinte sosem - rendszeresen járunk neurológiára, mert egyenlõre nem találják a sírás okát. Valószínû, hogy azért ennyire sírós, mert stresszes volt a várandóság:((((

Én végig stresszeltem a várandóságomat. Fõként, mert veszélyeztetett terhes voltam és féltem, hogy elveszítem a babámat. Most 3, 5 hónapos sírós, hisztérikus, nem alszik szinte sosem - rendszeresen járunk neurológiára, mert egyenlõre nem találják a sírás okát. Valószínû, hogy azért ennyire sírós, mert stresszes volt a várandóság:((((
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hogy 14 hetes 6 napos vagyok.
Szia!Hát én nem voltam stresszes, de a 4.gyerekem olyan sirós volt, hogy elrohantam volna a világ végére!Csak akkor volt csendben, amikor szopott!Irj priviben, mert ha irok itt neked a cigirõl, úgy lepontoznak, mint a huzat!Ha tudok, segitek neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó, írtam Neked egy privit :)
Én sokat stresszeltem, egyrészt mert hiperérzékeny vagyok, másrészt nem kaptam annyi figyelmet/törõdést gyermekem apjától, mint ami egy harmónikus kapcsolatban járna. A kisfiam egy nyugodt baba volt, 1x ha sírt éjszaka csecsemõkorában. Most 8 éves és még csak nem is sírós. Kis nyuszi, idõvel én lettem szorongásos beteg. De túl vagyok rajta, persze nagyrészt azért mert elváltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!