Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon vagyok és sokat (36 db)

Mostanában nagyon szomorú vagyok és sokat sírok egy haláleset és egy betegség miatt. A baba is ugyanezt érzi, lehet ebből késöbb baja? Mit lehet tenni a sok pihenésen kívül?

22 hetes kismama

Legjobb válasz: Igyál sok finom mézes nyugtató teát, relaxálj, lazulj el! Próbáld vmivel elfoglalni magad, pl olvassál, a neten keresgessél beszélgetõs fórumokat, vagy a terhességrõl szóló oldalakat, stb! Ne legyél szomorú, koncentrálj a kis babóra! Sok sikert, ügyesen! Kitartás! :))

Igyál sok finom mézes nyugtató teát, relaxálj, lazulj el! Próbáld vmivel elfoglalni magad, pl olvassál, a neten keresgessél beszélgetõs fórumokat, vagy a terhességrõl szóló oldalakat, stb! Ne legyél szomorú, koncentrálj a kis babóra! Sok sikert, ügyesen! Kitartás! :) )
Részvétem és sajnálom. Fizikális baja nem lesz, csak õ is szomorú, mint te. Természetesen meg kéne nyugodnod, és nem szomorúnak lenni. Ha a család, barátok kevés ehhez, vagy jobban félted a kicsit, kérd pszichológus segítségét.
Részvétem ismeretlenül is. Sajnos én is hasonlóképpen voltam elsõ terhességem idején. Én 27 hetes voltam, amikor két egymást követõ napon meghalt a nagypapám, utána pedig a nagymamám. Nagyon nehéz idõszak ez, mert az érzéseinket nem lehet elfojtani, nem is szabad! Az orvosom szerint ebben az idõben már olyan nagy volt a baba, hogy nem lehet benne kárt tenni, te se tarts ettõl. Egészséges és szép lett az én gyermekem is, neked is az lesz. Talán egy kis citromfû tea segíthet, hogy megnyugodj egy picit. Kívánok minden jót és sok pozitív élményt a babához. 14 hetes kismama (második csemete)

Mostanában nagyon sokat sirok és ideges vagyok, ez nagyon árt a babának?

egyedül vagyok egész héten a párom csak hétvégén jár haza,amit már nehezen viselek el.27 hetes

Legjobb válasz: A baba érzi, hogy te szomorú vagy, és attól õ is lehet kicsit szomorú. Inkább ne szomorkodj, gondolj a kicsire és tervezgesd a jövõt, a szobácskáját, olvass neki mesét, vagy találj ki igazmesét :) Beszélgess vele. Egyébként baja nem lesz attól, hogy te sírsz, nem lesz lelkisérült meg ilyenek, ha erre gondolsz :) Sok boldogságot és kitartást! :) Féléves baba anyukája

A baba érzi, hogy te szomorú vagy, és attól õ is lehet kicsit szomorú. Inkább ne szomorkodj, gondolj a kicsire és tervezgesd a jövõt, a szobácskáját, olvass neki mesét, vagy találj ki igazmesét :) Beszélgess vele. Egyébként baja nem lesz attól, hogy te sírsz, nem lesz lelkisérült meg ilyenek, ha erre gondolsz :) Sok boldogságot és kitartást! :) Féléves baba anyukája
Megértelek. :( Hasonló cipõben járunk. Nálam is sokszor eltörik a mécses. A kicsinek ezzel nem ártasz, de érzi, hogy szomorú vagy, hisz olyankor egészen más hormonok szabadulnak fel a véredben. De nyugi, ez nem káros rá nézve.
Nézz egy jó filmet, az kiringat a valóságból. Nézd meg a Nicsak ki beszél-t :) de komolyan :)
oh, édesistenem, kedves Elõzõ.. nem ijesztgetnéd a kiscicádat inkább odakint a kertben??? Nem attól tekeredik a nyakára a köldökzsinór, jaj, ne mondd már... Kedves kérdezõ, ezt a választ felejtsd el és abszolút ne idegeskedj, nem lesz semmi baj és a párod is mindjárt hazajön :) na fel a fejjel!
Azt a baba is megérzi, ha sziomorú vagy, nem tesz jót neki. Próbálj valami olyasmi elfoglaltságot találni, amiben örömedet leled.
Én is így voltam, a terhességem vége felé pedig amiatt sírtam, mert az orvosom kórházba akart küldeni, és nagyon-nagyon nem akartam menni. Szerintem vigyázz magadra jobban, keress társaságot, mert baj lehet. Azt hittem, hogy mese, hogy a babák magukra tekerik a köldökzsinórt, ha az anyukájuk nagyon stresszel. Az én fiamnak háromszor volt a nyakán, és az utolsó napokat gyakorlatilag végigbõgtem. Aztán, hogy attól volt-e vagy sem, nem tudom...Nem akarlak megijeszteni, de tényleg jobb, ha próbálsz egy kicsit lazítani. Miért nem mégy el addig barátnõhöz, szüleidhez, amíg a párod nincs otthon? Szerintem könnyebb lenne. Utána meg hétvégére szépen hazamennél...
A kérdező hozzászólása: kösszi a segitséget, csak olyan nehezen tudok meg nyugodni.

1 éve és másfél hónapja vagyok eggyüt barátnőmel és mostanába nagyon sokat veszekszünk? Amikor megismertem nagyon szerelmes voltam bele?

de ez valamien formában megváltozot a nemi életünkel semmi gond ? nagyon köt?dik hozzám ezt látom is rajta meg még az is hogy én voltam neki az els?? mai napig szeretem de nem ojan formában mint régen ez mért van ? nem lakunk messze egymástol szóval 1héten kb 4szer találkozunk és amit még hozzá tennék minden apróságon összeveszünk és majdnem mindig én inditom el ezt az egész veszekedést és nem tudom miért :S pedig szeretem. komoly válaszokat legyetek szívesek köszönöm.

Legjobb válasz: Bocs de szerintem itt már a szerelem elmúlt. Maradt a szeretet, az is csak azért, mert te voltál neki az elsõ. Plusz a suax még ami összetart. Mennyi idõsek vagytok? Egy év után nem az kéne legyen a problémátok, h sokat veszekszetek. Fõleg, ha nem is laktok együtt. Hanem, h mit adj a szülinapjára, vagy h hova menjetek bulizni. Ennek már vége. Csak nem vagytok képesek belátni. Most engedjétek el egymást és maradjatok barátok. Még mielõtt a viták acsarkodásba és útállatoskodásba mennek át.

Bocs de szerintem itt már a szerelem elmúlt. Maradt a szeretet, az is csak azért, mert te voltál neki az elsõ. Plusz a suax még ami összetart. Mennyi idõsek vagytok? Egy év után nem az kéne legyen a problémátok, h sokat veszekszetek. Fõleg, ha nem is laktok együtt. Hanem, h mit adj a szülinapjára, vagy h hova menjetek bulizni. Ennek már vége. Csak nem vagytok képesek belátni. Most engedjétek el egymást és maradjatok barátok. Még mielõtt a viták acsarkodásba és útállatoskodásba mennek át.


Mostanában találkozok vele, szerintetek Jóötlet? Sziasztok egy 15 éves fiú vagyok, a kedden találkozok egy régi 8. -os osztálytársammal (15/L). Sokat beszélünk msn-en stb. nagyon kedves és szép lány. Õszintén szólva tetszik. És mivel próbálkozzak?

Mivel próbálkoztak? Mire figyeljek? Milyen jelekre.

Legjobb válasz: Ne a jelekre figyelj, csak érezd magad jól.....msn-en beszélgetni könnyebb mint személyesen kapcsolatot teremteni......és ha nagyon a jelekkel akarsz folalkozni, akkor legyen vele állandó szemkontaktus, az sokat segít

Ne a jelekre figyelj, csak érezd magad jól.....msn-en beszélgetni könnyebb mint személyesen kapcsolatot teremteni......és ha nagyon a jelekkel akarsz folalkozni, akkor legyen vele állandó szemkontaktus, az sokat segít
A kérdező hozzászólása: Sétálgatni fogunk persze Msnen könnyen tudom.. Ugy értem h csináljak vagy mondjak valamit h essen le neki hogy érdekel?
Természetesen, ez is benne van a pakliban, de még sok más dolog is (:
cseppet sem biztos, de lehet...

Sokan lehurrognak a mostani kérdésem miatt, de ki mennyit tornázik? 26hetes pocakos vagyok és ált. H-péntekig végig tornázom az 50perces kismamitornát 7vége pihi. De már 1 napot kihagytam és ma sincs túl nagy kedvem hozzá. Muszájmert 11kilót híztam.

Legjobb válasz: Miért hurrognának le?? sztem a legtöbb kismami nem tornázik...vagy azért mert veszélyeztetett, vagy azért mert egy vagy több kisgyerek mellett esélye sincs rá, vagy pedig azért, mert ötül hogy végre kicsit "lazíthat". Szóval sztem az is nagyon szép tõled hogy 1 héten 5ször tornázol!!!! Még a 3 is elég lenne sztem.. A súlygyarapodást meg az eredeti súlyodhoz kell viszonyítani. Különben meg van olyan barátnõm 8teljesen normális súlyú) aki mindkét babájával 20 kilót hízott, pedig nem evett többet mint alap esetben és tornázott is és mégis!! Ilyen alkat. Szülés után az egész lement neki!

Miért hurrognának le?? sztem a legtöbb kismami nem tornázik...vagy azért mert veszélyeztetett, vagy azért mert egy vagy több kisgyerek mellett esélye sincs rá, vagy pedig azért, mert ötül hogy végre kicsit "lazíthat". Szóval sztem az is nagyon szép tõled hogy 1 héten 5ször tornázol!!!! Még a 3 is elég lenne sztem.. A súlygyarapodást meg az eredeti súlyodhoz kell viszonyítani. Különben meg van olyan barátnõm 8teljesen normális súlyú) aki mindkét babájával 20 kilót hízott, pedig nem evett többet mint alap esetben és tornázott is és mégis!! Ilyen alkat. Szülés után az egész lement neki!
Én nem tornáztam, mert veszélyeztetett voltam az elejétõl. 14 kilót híztam. Kisfiam 2, 5 hós, csak szoptatom, és már 16 kilót fogytam! :)
Szerintem nem vészes a 11kilógrammos hízás. Szerintem csak akkor tornázz, ha kedved van hozzá. Én 20 kilót híztam elsõ terhességgel, de lement minden amikor fél évet betöltötte a pici. Most a másodikat várom, és még csak a 14hetemben járok, mégis fölszaladt 2 kiló. Nem tornázok. Majd a szülés után. Inkább egyél finom gyümölcsöket. Szép terhességet! Ás a tornával csak óvatosan:) !
Szia! Én azért nem tornázok, mert 1xûen nemtudok dvd-t szerezni, sem letölteni. :-) Neked honnan van?
Szia, én is tornázom minden nap. Kismamajógázom, ez napi 40 perc...és én is nagyon sokszor nehezen állok neki de mivel hasonló cipõben járok mint Te ( 23 hetes vagyok és híztam 12 kg-ot) elsõ terhességem és szerintem ez elég sok. Nagyon keveset vacsizom vagy semmit, de azért nagyon odafigyelek, hogy bõven egyek vitamint, gyümit, zöldséget stb..de félek, hogy a terhességem végére túl sok lesz a felszedett kiló, mivel amúgy sem vagyok sovány alkat 70kg-val kezdtem 175cm vagyok. Szóval én szeretnék végig jógázni, sõt még lehet, hogy kipróbálom a kismamatornát is. Szerintem ha probléma mentes egy várandósság nyugodtan lehet tornázni, persze olyan tornát amit szabad egy kismamának. Kitartást és boldog babavárást!
Szia! Én csak gratulálni tudok, hogy a heti 7 napból 5-ször tudsz tornázni! Én a terhességem elõtt rendszeresen jártam fitness terembe heti 2 v. 3 alkalommal, de mióta terhes vagyok nem bírom. Persze nem is ugyanazt várom el magamtól, amit elõtte csináltam, de már 20 perces mozgás is nagyon kifáraszt. Most 23 hetes vagyok, igaz még dolgozom is, meg költözködünk is, tehát van mit csinálnom, de nagyon hiányzik az a fajta mozgás:-) Amúgy minden DVD üzletben kapható legalább 3 fajta kismama torna DVD. Én is vettem, de még nem sokszor csináltam végig:-( Jó tornázást! Üdv!
A kérdező hozzászólása: köszia válaszokat. sajna én is hízékony vagyok és sok gyümölcsöt szoktam enni meg ált. napi 1szer szóval szerencsére nem vagyok kívános. a dokim szerint sok a 11kiló ennyit kellenne egész 9hónap alatt felszednem.
A kérdező hozzászólása: westenbe vettem 990ft (aluljáró szint)
Te hova akarsz, lefogyni oruj hogy akkora vagy inkabb este fogj neki sujozni
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretnék csinosabb lenni mert az evéstõl inkább a pocakom nõl az meg nem tul szép látvány kérlek csak komoly válaszokat
Hát az elsõ komolyan válaszolt. A súlyod ideális a magasságodhoz, ha a formával vagy elégedetlen, akkor formáld-sporttal-mert hiába leszel vékonyabb, formásabb nemigen.
A kérdező hozzászólása: mindennap csinálok 55 has gyakorlatot de nemlátom az eredményt
50 haver ne haragudj a tesom 12 eves en 15 es en napi 400 csinalok felulest es a tesom csinal 200 250 es 1 honapja kezdi csinaj magadnak betonbol egy barat es vagjad bicepsz mell 2 10 litres bidont tols meg vizzel es oldalemeles 4x 20 vagy amenyi joleseik tizenoton feljeb ellob gyurd le ami rajtad van es azutan vegyek kreatint es akkor tobbet csinalsz ha akarod legyen formas tested teso enis kover voltam egy eve most kiletem telve kuldjek magamrol kepet ?
vegyel bocsantat kreatint most is vehetsz nem farad az izom http://redis.hu/index.php/termekek/kreatinok parancsolj
ha csajszi vagy akkor meny fitnesz terembe es ot leadod
ha van faradsagod

Mi az a bogár ami mostanában nagyon sok embert meg csíp, és olyan csúnyán be dagad, hogy orvoshoz kell fordulni? Tudtok erről valamit, vagy ez csak Szabolcsba jellemző?

Legjobb válasz: Az idei szúnyogok nagyon elmutálódtak... szóval valószínûleg az. Vagy pedig ami lehetséges, az a hangya esetleg a pók. Én hangyacsípéssel mentem orvoshoz, az unokatestvérem pedig pókcsípéssel. Mindkettõ bedagad. Az idei szúnyogcsípések pedig, húú, brutálisak.

Az idei szúnyogok nagyon elmutálódtak... szóval valószínûleg az. Vagy pedig ami lehetséges, az a hangya esetleg a pók. Én hangyacsípéssel mentem orvoshoz, az unokatestvérem pedig pókcsípéssel. Mindkettõ bedagad. Az idei szúnyogcsípések pedig, húú, brutálisak.
A kérdező hozzászólása: Valami fekete bogárról beszélnek.
(elõzõ vagyok) Fekete bogár? :O A kicsi fekete hangyáról szerintem. Van vörös, stb, de mostanság a kicsi fekete az, ami duzzadt, vörös csípést okoz.

15 fiú éves vagyok és nagyon szeretem a Red Bull-t, van amikor akár napi 1-et is megiszok, de van amikor elhatározom hogy leszokom, és sok ideig nem iszok, mennyire lehet ez káros a mostani egészségemre nézve, és a későbbi egészségemre egyaránt?

Legjobb válasz: én anno napi 3at is megittam, de nem haltam bele, viszont nem napi rendszerességgel, csak mikor nagyon keveset tudtam csak aludni. csak temég fiatal vagy, neked nemkéne mindennap 1 redbullt meginnod, mert nemtesz jót. de figyi, a redbull ugye tutti frutti ízû. én azt ajánlom neked, h vegyél a boltban ilyen tutti frutti ízû italport (kb ugyanolyan az íze mint a redbullnak) és idd azt.

Már igy is túlzásba viszi... a napi egy dobozzal. Nem erre van kitalálva, hogy mindennap inni kell, nem viz... Lehet most még nem káros de 10 év mulva majd meglátod, keringési problémák, cukorbetegség, sziv és érrendszeri bajok és még sorolhatnám. Nem azt mondom, hogy ne idd, de ne mindennap... A " Hell-es" nek is hasonlóan...
Baromi káros. 4x annyi koffein van egy dobozban, mint egy csésze feketekávéban, és ez azért elég borzasztó. senkinek nem ajánlottak ezek a löttyök napi fogyasztásra, pláne nem egy fiatal kamasznak. elhiszem, hogy szereted, mert tényleg nagyon finom íze van, de akkor is nagyon veszélyes. nagymamám csak úgy hívja ezeket a löttyöket, hogy kábítószer. mulatságosan hangzik, de igaza van. fölöslegesen pörget, károsítja az idegrendszert, súlyosan megterheli a keringést, a szívet. nem hiszem, hogy neked erre 15 évesen ekkora szükséged lenne, én is 23 éves vagyok, de csak alkalmanként iszom, idõszakosan, vizsgaidõszakban néha. szerintem nézz utána valami nagyobb hipermarketben, nem lehet-e esetleg valami hasonló tutti-frutti ízû italt kapni, koffein nélkül.
én anno napi 3at is megittam, de nem haltam bele, viszont nem napi rendszerességgel, csak mikor nagyon keveset tudtam csak aludni. csak temég fiatal vagy, neked nemkéne mindennap 1 redbullt meginnod, mert nemtesz jót. de figyi, a redbull ugye tutti frutti ízû. én azt ajánlom neked, h vegyél a boltban ilyen tutti frutti ízû italport (kb ugyanolyan az íze mint a redbullnak) és idd azt.
A kérdező hozzászólása: köszecs!
ÉN még azt is hallottam, hogy a sok energiaital fogyasztás pánikbetegséget is okozhat! nem tudom, hogy mennyire igaz, de azért elgondolkodtató
én baracklevet iszom és boldog vagyok
Amellett, amiket leírtak az elõttem szólók, a fogadat is nagyon károsítja, szinte eszik.
a redbull nagyoin káros, az összes üdítõ közül az energiaital a legrosszabb. inkéább igyál hideg gyümölcsteát, szörpöt, kakót, bármit amit szeretsz. én lemondanék a nepi egy redbullról.
15 évesen ne repülj messzire - naponta. Ezért sem egészséges a RedBull, mert szüleid nem tudhatják hova repülsz naponta!
A kérdező hozzászólása: :(
Naponta megiszok 2doboz HELL-t edzés elõtt azt nincs tõle semmi bajom, habár nekem nem magas a vérnyomásom. A szervezetedtõl függ hogy mennyire káros, de 1db sztem nemaz, csak ne vidd túlzásba, és nemmuszály mindennap inni......Ezt pont én mondom xD
A kérdező hozzászólása: ohm, annyira nem szeretem az ilyen vicces válaszokat, amikor senki nem ezt kérdezte, hogy red bull nélkül is lehetek -e boldog tartsd meg magadnak öreg!
szerintem a meleg miatt van! nagy terhelének van kitéve a szervezeted.
Én 34 hetes vagyok, és sajnos ugyanezzel a problémával küszködöm. Nem szimplán melegem van, hanem szakad rólam a víz és nagyon kellemetlen. Ebben a melegben napközben szinte sehova nem megyek, marad a hûs szoba (de még így is le szokott verni a víz). Naponta többször zuhizom langyos vízzel, ha lepihenek vizes törölközõvel hûsítem a homlokom és a csuklóm, ha pedig megyek vhova, van nálam törlõkendõ, hogy a homlokomat leitassam. Sajnos nem tudom, mit lehetne még tenni! Szerintem ez az állapot a megváltozott hormonháztartás és a hõség miatt van, és ehhez társulhat az a teher, amit cipelünk (felszedett kilók, magzatvíz, babóka). Bízom benne, hogy szülés után normalizálódik a helyzet! Arra figyelj, hogy pótold a folyadékot, amit kiizzadsz. Kitartást kívánok, már nincs olyan sok vissza!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!