Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon vagyok és (167 db)

Elég nagy melleim vannak.85/B és 16 vagyok. A pasim szex közbe imádja fogdosni és néha túl erősen csinálja. Mostanába nagyon fájnak és bekeményednek. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.

a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.
16 évesen ne szexelj.. csak ennyi a baj..
Kövér és beképzelt vagy, és ezzel a kérdéssel csak felvágni szeretnél, semmi mögöttes tartalom nincs. Menny, vegyél be egy ciántablettát gyorsan.
harapdald meg te is a farkat, hatha rajon :DDD
Azért fáj mert erõsen fogdossa! Szólj rá! Ennyi!!!
nem kövér, csak széles a háta....ennyi, a melled meg azért fáj, mert kissé korán kezded a szexet.. és az sem tesz jót neki, hogy szét karmolásszák.. kérd meg a párod hogy ne tépjen szét ha lehetséges...
Nem vagy kövér!!!!!! Hány cm vagy?
A kérdező hozzászólása: 168 cm kb. itt az a kérdés h miért fáj? és miért keményedik be utána? aztán pár nap múlva megint rendes.
Nem vagy kövér! Hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy az 50 kg soknak számít.
Le kellene fotózni a melleid, hogy kõkemény analízison essen keresztül. Egy leendõ nõgyógyász.
Ezzel vigyázz, mert ha egy nõnek sokat fájnak a mellei, az sosem jelent jót. Ne hagyd hogy fájdalmat okozzon neked, ráadásul annyira érzékeny a mell, hogy könnyen lehet benne roncsolni a szöveteket, és rostokat. Könnyen alakul ki ciszta/rák a nõk mellében, szóval tényleg vigyázz rá. Lehet érzékien és érzéssel markolászni a melleket. Nem kell feltétlenül mindent úgy csinálni, ahogy a pornóban van.
szorongás, lehet elmebetegség, kamaszhiszti.. teszteld le magad hogy kiderüljön hány éves is vagy?
Nem tudom.
csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz
Egyetértek az elõttem szólóval, fontos lenne tudni a korodat. Mindenesetre a legvalószínûbbnek azt tartom, hogy sok rossznak ítélt dolog történt veled, ezért vagy szomorú. A stresszesség szerintem a dolgokhoz való hozzáállásodat is tükrözheti. Nézd meg mi az, ami örömet szerez és foglalkozz azzal. A félelmeidet csak úgy tudod legyõzni ha szembemész velük. Olvass a pozitív gondolkozásról vagy könyveket, vagy a neten található cikkeket.
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok, ha erre vagytok kíváncsiak.
én imádok a multban élni, sokkal jobb, kellemesebb dolgokat tapasztaltam mindentéren mint most, amúgy most sincs mi mi miatt panaszkodnom....a többi viszont gáz, amit felsoroltál...szóval legegyszerûbb ha nem zárkózol be, hanem szembenézel a dolgokkal..kb
26 évesen már felnõttkorú vagy. Nem szégyen segítséget kérni, ha nem megy egyedül, akkor tedd meg! Akár a szüleidtõl, akár a barátaidtól. Mindenekelõtt pedig figyelmedbe ajánlanám Lousie L. Hay - Éld az életed címû könyvét. Nekem sokat segített, pedig én alapból nem voltam negatív. Figyelj oda a gondolataidra, mert azok befolyásolják a tetteidet. És élj a "mában"! A múlton már nem tudsz változtatni, a jövõt meg nem ismered. A jelenben tudsz tenni, tegyél magadért!

Utalhat-e vemhességre az, hogy a nőstény nyuszimnak hullik a szőre, vagy az, hogy mostanában nagyon ideges és állandóan felborítja a vizesedényét?

Legjobb válasz: A vizes edényüket szerintem mindig felborítják, azért kell kikötni, vagy, mi egy tégla darabot tettünk bele. elvileg akkor lesz nyuszi, ha már fészket csinálgat magának, de az sem 100 %, mert az is szokták csinálni ösztönbõl.

A vizes edényüket szerintem mindig felborítják, azért kell kikötni, vagy, mi egy tégla darabot tettünk bele. elvileg akkor lesz nyuszi, ha már fészket csinálgat magának, de az sem 100 %, mert az is szokták csinálni ösztönbõl.
Sajnos nem nagyon vannak látható jelei a vemhességnek. Az enyémen azt figyeltem meg, hogy amikor vemhes nem szereti ha piszkálom. Nem jön oda hozzám, hogy simogassam meg, nem igényli azt, hogy foglalkozzak vele.
Az elõzõ válaszoló vagyok! Bundaváltás miatt hullhat a nyuszid szõre! Ha nem múlna el egy idõ után vagy nagyobb területekrõl hiányozna láthatóan a nyuszi szõre akkor keresd fel az állatorvost! Egyébként az idegesség utalhat a vemhességre, de 31 nap után úgyis kiderül majd : )
Amikor tüzel a nyuszi van, hogy a hasáról tépi a szõrt a fészeképítéshez. Nem tudom, hogy nálad errõl van, e szó, vagy vedlésrõl. A mi nyuszikánk nem cseréli soha intenzíven a szõrét, de ezt biztos fajtája is válogatja. Lehet kapni a ketrecre erõsíthetõ itatót. Szerintem próbáld ki! Nem lesz minden csurom víz, és édes látvány, ahogy a nyelvével nyomkodja:)

26 hetes vagyok és mostanában nagyon nehéznek érzem a hasam. Húzódik, feszül, kemény. Fáradt vagyok egész nap és hamar kifulladok. Kellene aggódni?

Eddig nem volt ilyen, de most sétálni, takarítani se esik jól, mert aggódok ett?l a tünett?l. Pici ráadásul nagyon lent ficánkol és néha teljesen olyan, minta ki akarna esni.

Legjobb válasz: Nem voltál mostanában vérvételen? Rendben volt a vas és a hemoglobin? Én attól voltam nagyon fáradt, hogy kiderült levés a vasam. A haskeménységre, feszülésre pedig szedjél magnéziumot, de ne MagneB6-ot, hanem mondjuk magnerotot, napi 3-at simán szedhetsz, amíg nem enyhülnek a panaszok.

Nem voltál mostanában vérvételen? Rendben volt a vas és a hemoglobin? Én attól voltam nagyon fáradt, hogy kiderült levés a vasam. A haskeménységre, feszülésre pedig szedjél magnéziumot, de ne MagneB6-ot, hanem mondjuk magnerotot, napi 3-at simán szedhetsz, amíg nem enyhülnek a panaszok.
Ne aggódj, én a 7-8. hónapban menni is alig bírtam, a csípõm annyira fájt. :) Szedj MagneB6-ot, de beszéld meg az orvosoddal.
27 hetesek vagyunk. Nekem ez a nehéz pocak érzés is régebb óta van. Én is mostanában iszonyat fáradt vagyok, semmihez sincs kedvem. Nekem fejvégû már hetek óta és tudom milyen kegyetlen rossz érzés, mikor a méhszájat boxolja, mintha valaki turkálna a hüvelyemben. És néha fáj is, nem csak kellemetlen. Akkor a legrosszabb, ha épp mennem kell valahová, mert menni is alig bírok. Plusz a hólyagom is szekálja. Ha úgy érzed, hogy valami nem oké, nyugodtan szólj a dokinak vagy védõnõnek. Elsõ babád, honnan tudd, ha nem tõlük, hogy mi a természetes és mi nem! Ha már szedsz magnéziumot, akkor majd õk megmondják, hogy szedj e többet, illetve mennyit lehet max szedni. És ha tényleg a vashiány miatt vagy fáradt, azt is csak õk tudják megnézni neked a vérképbõl, de azt már általában a 26. hétre szokták mondani, hogy szedj e vagy sem. Kérdezz rá nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Magnéziumot az elejétõl kell szednem, 3x1-et. A vasam jó, de írtak is fel, napi 1-et szedek. Eddig a babám haránt fekvésû volt, addig 2 oldalt volt buli, de most... Utolsó válaszolónak: Akkor valószínû befordulhatott nálam is. Az utóbbi napokban nekem is volt olyan, hogy azon izgultam, hogy bepisilek e vagy sem. Csütörtökön megyek dokihoz, akkor megemlítem neki. Köszönöm még egyszer a válaszokat!

Tisztelt Doktor Úr! 53 éves vagyok, és már 10 éve nem menstruálok. Túl vagyok a hőhullámok nagy részén. Már csak nagyon ritkán jelentkezik ez a változó kori tünet. Mostanában észrevettem, hogy szeretkezéskor nagyon fáj a hüvelyem és apró hámsérülések is k

Tisztelt Doktor Úr! 53 éves vagyok, és már 10 éve nem menstruálok. Túl vagyok a hőhullámok nagy részén. Már csak nagyon ritkán jelentkezik ez a változó kori tünet. Mostanában észrevettem, hogy szeretkezéskor nagyon fáj a hüvelyem és apró hámsérülések is keletkeznek (pedig nagyon óvatosak vagyunk). Napközben is viszket, ég és kisebesedik a hüvely és az ajkak környéke. Annyira hogy már a tiszta víz is csípő érzést okoz. Nagyon ki van száradva az egész. Már használtam a Cikatridina hüvelykúpot és a Vitagyn C hüvelykrémet is. Szinte semmi javulást nem érzek. Köszönöm a segítségét! Katalin

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Tíz éves hormonhiányos állapot után igen hosszú időbe telhet, míg javulás kezdődik (gyakran hosszú hónapok telnek el, még heti 4-5 alkalommal való kezelés mellett is). A Cikatridina hüvelykúppal kapcsolatban csak kedvező tapasztalataink vannak, ezért egyelőre további kezelést javaslok, mégpedig folyamatosan. Ettől függetlenül felhívom a figyelmét a gondos szakorvosi vizsgálat szükségességére is. Üdvözlettel: Dr. …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Tíz éves hormonhiányos állapot után igen hosszú időbe telhet, míg javulás kezdődik (gyakran hosszú hónapok telnek el, még heti 4-5 alkalommal való kezelés mellett is). A Cikatridina hüvelykúppal kapcsolatban csak kedvező tapasztalataink vannak, ezért egyelőre további kezelést javaslok, mégpedig folyamatosan. Ettől függetlenül felhívom a figyelmét a gondos szakorvosi vizsgálat szükségességére is. Üdvözlettel: Dr. … Olvass tovább »

Mostanában nagyon feszült, ideges és nyugtalan vagyok, úgy érzem kimerültem. Ti hogyan kezelitek ezeket a helyzeteket?

A mai nap éreztem azt magamon, hogy kicsit elegem van mindenb?l.

Legjobb válasz: Nekem 10 hónapos a kislányom, de úgy tervezzük, hogy amikor 2 éves lesz, addigra megszülessen a kistesó is. Én akkor vagyok nagyon feszült, amikor vizsgaidõszakom van, de van, hogy egyszerûen a vizsgák nélkül is kibukok. Imádom a kislányomat, imádok vele itthon lenni. Ha nagyon kimerültem, akkor amikor hazajön a férjem, egyszerûen megmondom neki, hogy én most elvonulok egy jó fél órára a fürdõszobába és áztatom magam egy jó forró vízben. Ilyenkor semmire nem gondolok, és utána komolyan mondom, olyan, mintha teljesen kicseréltek volna. A férjedre nem számíthatsz ilyen téren?

Nekem 10 hónapos a kislányom, de úgy tervezzük, hogy amikor 2 éves lesz, addigra megszülessen a kistesó is. Én akkor vagyok nagyon feszült, amikor vizsgaidõszakom van, de van, hogy egyszerûen a vizsgák nélkül is kibukok. Imádom a kislányomat, imádok vele itthon lenni. Ha nagyon kimerültem, akkor amikor hazajön a férjem, egyszerûen megmondom neki, hogy én most elvonulok egy jó fél órára a fürdõszobába és áztatom magam egy jó forró vízben. Ilyenkor semmire nem gondolok, és utána komolyan mondom, olyan, mintha teljesen kicseréltek volna. A férjedre nem számíthatsz ilyen téren?
Igyál magnéziumot, valamicskét segít!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De a férjem amiben tud segít, csak mire õ hazaér, már este van, kezdõdik a gyerekek fürdetése, vacsi, és addigra már én is hulla vagyok.7végén pedig próbálom behozni a hétköznapi elmaradást, ( vasalást, takarítást).
magne B6 és sedatif pc.:) ez is átmeneti h ennyire megvisel szerintem, kitartás
Szia! Én is pont ilyen nyomi, depis periódusomban vagyok és a legrosszabb, hogy nem látom a fényt az alagút végén! Régen mindig volt mire várnom, pl. hogy néha találkozom a barátnõmmel vagy elmegyünk valahova a párommal, de sajnos most már egyikre sem számíthatok, a barátnõm "elhagyott", 2 hónapja nem beszéltünk, de elõtte is mindig én hívtam szinte és a párom is be van fordulva, nincs kedve menni sehova. Én azt érzem, hogy kezdek teljesen megõrülni vagy nemsokára totál be fogok depizni, amibõl nehezen fogok majd kilábalni. Csak a gyerekeket sajnálom és féltem ettõl, igazából miattuk tartom még magam, bár tény, hogy részben miattuk van az egész. Idõm van magamra, most is itt ülök, de ez nekem már nem elég, 4, 5 év itthonülés után nekem az nem kikapcsolódás, ha leülhetek ide 1 órára. Bocsi, hogy nem tudtam segíteni! Csak azért írtam, hogy tudd, nem vagy egyedül és ne szégyelld magad az érzéseid miatt. Van néhány szuperanyuka, aki megelégszik az éveken át tartó egész napos babázással és vannak olyanok, mint mi, akiknek kéne egy kis lazítás.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, köszönöm, hogy írtál! Esetleg talán tudnánk egymásnak tanácsokat, ötleteket adni, mit gondolsz? Merrõl írsz?
Tök jó lenne, de én nem nagyon hiszek az ilyen netes barátságokban. Annyi rosszat olvasok a fórumozókról is, pl. hogy egy ideig megy az etye-petye, meg "jaj de tündi-bündi a babád", aztán meg mindenkibõl elõjön az igazi énje és mindenért leszólja a másikat, pl. ha az úristen, 5 hó 29 naposan már hozzátáplál, mikor azt csak szigorúan 6 hónaposan szabad elkezdeni, stb. Persze ilyen "élõben" is van, egyes játszótéri anyukák is ilyenek :) Amúgy mi Fóton lakunk, Bp. mellett. Ti?
A kérdező hozzászólása: Mi is Bp. mellett lakunk, csak a másik irányba, Perbálon. Igen, igazad van, hogy ezek a netes "barátságok" talán nem tartanak sokáig...de ki tudja:-) Én szívesen beszélgetnék veled...ha te is így gondolod, akkor privizzünk, és majd látjuk:-)

Sokan lehurrognak a mostani kérdésem miatt, de ki mennyit tornázik? 26hetes pocakos vagyok és ált. H-péntekig végig tornázom az 50perces kismamitornát 7vége pihi. De már 1 napot kihagytam és ma sincs túl nagy kedvem hozzá. Muszájmert 11kilót híztam.

Legjobb válasz: Miért hurrognának le?? sztem a legtöbb kismami nem tornázik...vagy azért mert veszélyeztetett, vagy azért mert egy vagy több kisgyerek mellett esélye sincs rá, vagy pedig azért, mert ötül hogy végre kicsit "lazíthat". Szóval sztem az is nagyon szép tõled hogy 1 héten 5ször tornázol!!!! Még a 3 is elég lenne sztem.. A súlygyarapodást meg az eredeti súlyodhoz kell viszonyítani. Különben meg van olyan barátnõm 8teljesen normális súlyú) aki mindkét babájával 20 kilót hízott, pedig nem evett többet mint alap esetben és tornázott is és mégis!! Ilyen alkat. Szülés után az egész lement neki!

Miért hurrognának le?? sztem a legtöbb kismami nem tornázik...vagy azért mert veszélyeztetett, vagy azért mert egy vagy több kisgyerek mellett esélye sincs rá, vagy pedig azért, mert ötül hogy végre kicsit "lazíthat". Szóval sztem az is nagyon szép tõled hogy 1 héten 5ször tornázol!!!! Még a 3 is elég lenne sztem.. A súlygyarapodást meg az eredeti súlyodhoz kell viszonyítani. Különben meg van olyan barátnõm 8teljesen normális súlyú) aki mindkét babájával 20 kilót hízott, pedig nem evett többet mint alap esetben és tornázott is és mégis!! Ilyen alkat. Szülés után az egész lement neki!
Én nem tornáztam, mert veszélyeztetett voltam az elejétõl. 14 kilót híztam. Kisfiam 2, 5 hós, csak szoptatom, és már 16 kilót fogytam! :)
Szerintem nem vészes a 11kilógrammos hízás. Szerintem csak akkor tornázz, ha kedved van hozzá. Én 20 kilót híztam elsõ terhességgel, de lement minden amikor fél évet betöltötte a pici. Most a másodikat várom, és még csak a 14hetemben járok, mégis fölszaladt 2 kiló. Nem tornázok. Majd a szülés után. Inkább egyél finom gyümölcsöket. Szép terhességet! Ás a tornával csak óvatosan:) !
Szia! Én azért nem tornázok, mert 1xûen nemtudok dvd-t szerezni, sem letölteni. :-) Neked honnan van?
Szia, én is tornázom minden nap. Kismamajógázom, ez napi 40 perc...és én is nagyon sokszor nehezen állok neki de mivel hasonló cipõben járok mint Te ( 23 hetes vagyok és híztam 12 kg-ot) elsõ terhességem és szerintem ez elég sok. Nagyon keveset vacsizom vagy semmit, de azért nagyon odafigyelek, hogy bõven egyek vitamint, gyümit, zöldséget stb..de félek, hogy a terhességem végére túl sok lesz a felszedett kiló, mivel amúgy sem vagyok sovány alkat 70kg-val kezdtem 175cm vagyok. Szóval én szeretnék végig jógázni, sõt még lehet, hogy kipróbálom a kismamatornát is. Szerintem ha probléma mentes egy várandósság nyugodtan lehet tornázni, persze olyan tornát amit szabad egy kismamának. Kitartást és boldog babavárást!
Szia! Én csak gratulálni tudok, hogy a heti 7 napból 5-ször tudsz tornázni! Én a terhességem elõtt rendszeresen jártam fitness terembe heti 2 v. 3 alkalommal, de mióta terhes vagyok nem bírom. Persze nem is ugyanazt várom el magamtól, amit elõtte csináltam, de már 20 perces mozgás is nagyon kifáraszt. Most 23 hetes vagyok, igaz még dolgozom is, meg költözködünk is, tehát van mit csinálnom, de nagyon hiányzik az a fajta mozgás:-) Amúgy minden DVD üzletben kapható legalább 3 fajta kismama torna DVD. Én is vettem, de még nem sokszor csináltam végig:-( Jó tornázást! Üdv!
A kérdező hozzászólása: köszia válaszokat. sajna én is hízékony vagyok és sok gyümölcsöt szoktam enni meg ált. napi 1szer szóval szerencsére nem vagyok kívános. a dokim szerint sok a 11kiló ennyit kellenne egész 9hónap alatt felszednem.
A kérdező hozzászólása: westenbe vettem 990ft (aluljáró szint)

Mostanában nagyon sokat sirok és ideges vagyok, ez nagyon árt a babának?

egyedül vagyok egész héten a párom csak hétvégén jár haza,amit már nehezen viselek el.27 hetes

Legjobb válasz: A baba érzi, hogy te szomorú vagy, és attól õ is lehet kicsit szomorú. Inkább ne szomorkodj, gondolj a kicsire és tervezgesd a jövõt, a szobácskáját, olvass neki mesét, vagy találj ki igazmesét :) Beszélgess vele. Egyébként baja nem lesz attól, hogy te sírsz, nem lesz lelkisérült meg ilyenek, ha erre gondolsz :) Sok boldogságot és kitartást! :) Féléves baba anyukája

A baba érzi, hogy te szomorú vagy, és attól õ is lehet kicsit szomorú. Inkább ne szomorkodj, gondolj a kicsire és tervezgesd a jövõt, a szobácskáját, olvass neki mesét, vagy találj ki igazmesét :) Beszélgess vele. Egyébként baja nem lesz attól, hogy te sírsz, nem lesz lelkisérült meg ilyenek, ha erre gondolsz :) Sok boldogságot és kitartást! :) Féléves baba anyukája
Megértelek. :( Hasonló cipõben járunk. Nálam is sokszor eltörik a mécses. A kicsinek ezzel nem ártasz, de érzi, hogy szomorú vagy, hisz olyankor egészen más hormonok szabadulnak fel a véredben. De nyugi, ez nem káros rá nézve.
Nézz egy jó filmet, az kiringat a valóságból. Nézd meg a Nicsak ki beszél-t :) de komolyan :)
oh, édesistenem, kedves Elõzõ.. nem ijesztgetnéd a kiscicádat inkább odakint a kertben??? Nem attól tekeredik a nyakára a köldökzsinór, jaj, ne mondd már... Kedves kérdezõ, ezt a választ felejtsd el és abszolút ne idegeskedj, nem lesz semmi baj és a párod is mindjárt hazajön :) na fel a fejjel!
Azt a baba is megérzi, ha sziomorú vagy, nem tesz jót neki. Próbálj valami olyasmi elfoglaltságot találni, amiben örömedet leled.
Én is így voltam, a terhességem vége felé pedig amiatt sírtam, mert az orvosom kórházba akart küldeni, és nagyon-nagyon nem akartam menni. Szerintem vigyázz magadra jobban, keress társaságot, mert baj lehet. Azt hittem, hogy mese, hogy a babák magukra tekerik a köldökzsinórt, ha az anyukájuk nagyon stresszel. Az én fiamnak háromszor volt a nyakán, és az utolsó napokat gyakorlatilag végigbõgtem. Aztán, hogy attól volt-e vagy sem, nem tudom...Nem akarlak megijeszteni, de tényleg jobb, ha próbálsz egy kicsit lazítani. Miért nem mégy el addig barátnõhöz, szüleidhez, amíg a párod nincs otthon? Szerintem könnyebb lenne. Utána meg hétvégére szépen hazamennél...
A kérdező hozzászólása: kösszi a segitséget, csak olyan nehezen tudok meg nyugodni.

1 éve és másfél hónapja vagyok eggyüt barátnőmel és mostanába nagyon sokat veszekszünk? Amikor megismertem nagyon szerelmes voltam bele?

de ez valamien formában megváltozot a nemi életünkel semmi gond ? nagyon köt?dik hozzám ezt látom is rajta meg még az is hogy én voltam neki az els?? mai napig szeretem de nem ojan formában mint régen ez mért van ? nem lakunk messze egymástol szóval 1héten kb 4szer találkozunk és amit még hozzá tennék minden apróságon összeveszünk és majdnem mindig én inditom el ezt az egész veszekedést és nem tudom miért :S pedig szeretem. komoly válaszokat legyetek szívesek köszönöm.

Legjobb válasz: Bocs de szerintem itt már a szerelem elmúlt. Maradt a szeretet, az is csak azért, mert te voltál neki az elsõ. Plusz a suax még ami összetart. Mennyi idõsek vagytok? Egy év után nem az kéne legyen a problémátok, h sokat veszekszetek. Fõleg, ha nem is laktok együtt. Hanem, h mit adj a szülinapjára, vagy h hova menjetek bulizni. Ennek már vége. Csak nem vagytok képesek belátni. Most engedjétek el egymást és maradjatok barátok. Még mielõtt a viták acsarkodásba és útállatoskodásba mennek át.

Bocs de szerintem itt már a szerelem elmúlt. Maradt a szeretet, az is csak azért, mert te voltál neki az elsõ. Plusz a suax még ami összetart. Mennyi idõsek vagytok? Egy év után nem az kéne legyen a problémátok, h sokat veszekszetek. Fõleg, ha nem is laktok együtt. Hanem, h mit adj a szülinapjára, vagy h hova menjetek bulizni. Ennek már vége. Csak nem vagytok képesek belátni. Most engedjétek el egymást és maradjatok barátok. Még mielõtt a viták acsarkodásba és útállatoskodásba mennek át.

Nagyon stresszes és kimerült vagyok mostanában, ami nagyon bánt. Mit lehet tenni akkor, ha már a kapcsolat is kezdi sínyleni?

Néhány hónapja új állásom van, ami nagyon stresszes és kimerít?, elég nagy felel?sséggel jár. Az utóbbi id?ben rengeteg id?t töltök az irodában, szikráznak a fejem felett a villámok, de muszáj jól teljesíteni.

Legjobb válasz: Döntsd el mi a fontosabb, a kapcsolatod, vagy a munkahelyed, mert az egyik erre rámegy. Én nagyon meggondolnám a helyedben, hogy tényleg kell-e ez neked?

Döntsd el mi a fontosabb, a kapcsolatod, vagy a munkahelyed, mert az egyik erre rámegy. Én nagyon meggondolnám a helyedben, hogy tényleg kell-e ez neked?
Nekem az összes kapcsolatom ráment a melómra :( De nem hibáztathatok senkit, nem véletlen, hogy senki nem bírja így mellettem, hogy másodhegedûs a sorban, sokszor még az sem. Imádom a munkámat egyébként, de amúgy azt is mondhatom rá, hogy fizetett agyvérzést okozó rizikófaktor :) Azzal is tisztában vagyok, hogy hiába hajtok most ennyire, hogy fiatalabb koromban legyen meg a szép karrier és egzisztencia, a végén kénytelen leszek egyedül kiélvezni az eredményét. Most már el tudom fogadni, hogy a võlegényem is ezért hagyott el, de akkor nagyon nehezen emésztettem meg. Nem tudom ez mennyit segít rajtad, de én is eltaszítottam magamtól ezzel a viselkedéssel. Az elején kellett volna ügyesebben rendeznem, de mára munkafüggõ lettem. Kell nekem az a stressz :) Viszont ha hallgatsz a nem sokkal idõsebbre, akkor tényleg vond bele az életedbe, mert sajnálni fogod. Nagyon magányos élet ez így... Most, hogy mindig hulla fáradt vagy, butaságnak fogod érezni a tanácsom, de nekem bevált: munka után /néha azért még folytatom utána a melót:) / elmegyek futni, vagy tornázni. Egy részt mentesít a stressz alól, más részt ha hiszed, ha nem utána tele vagyok energiával és remek "nyitott" kapcsolatom is van, vágyok a szexre igen gyakran :) Az érzelmek most sajna elmaradnak, de azokat én nem igénylem annyira. Szóval szerintem sportolj valamit, a lehetõ legjobb lenne a párodat is belevonni egy-egy közös futásba, hidd el, már a zuhany alatt egymást fogjátok további energiával tölteni ;) És nem mellékesen a stresszt is nagyban csökkenti.
Szerintem a barátoddal kéne beszélni, mondván, hogy így is nehéz most az életed, és értse meg ha egy kis pihenésre, magányra is szükséged van... ne pedig nehezítse a helyzeted a "nyafogásával". Idõvel majd átálsz a munkára, akkor már kipihentebb leszel, többet is tudtok majd együtt lenni, de türelmesen ki kell várnia. Másik meg, hogy szerintem a munkát meg a kapcsolatot nem lehet mérlegre tenni, hogy melyik a fontosabb. Szereted a párod ezt természetes, de a munka meg kell, hogy pénzed legyen, illetve, hogy elõrébb jussatok! Én azt javaslom, hogy találd meg az egyensúlyt: legyen idõ, amikor dolgozol, amikor kipihened magad egyedül, de arra is legyen idõd, amikor a kedveseddel vagy. Viszont arra figyelj, hogyha a találkozásaitok, együttléteitek száma le is csökken, legalább minden téren törekedjetek a minõségre! Dobjátok fel a közös napjaitokat, és lehetõleg ilyenkor ne nyafogj a barátodnak, hogy milyen fáradt vagy, milyen rossz a munkahelyeden, mert be fog sokallni! Amikor találkoztok hozd a legjobb, formádat, légy kedves és vidám. Így legalább látni fogja, hogy van értelme kicsit magadra hagyni téged: mert addig is legalább töltekezel (van aki egyedül tud a legjobban pihenni, én is ilyen vagyok). Aztán csináljatok minél tartalmasabb izgalmasabb programokat, randizgassatok, a szexuális életetekre is figyeljetek! Ne hagyd, hogy belekerüljetek a taposómalomba és befásuljatok!
Szia! Ugyan ebben a cipõben jártam mint te, sõt ugyan ebben vagyok még most is, olyan volt ez az egész leírás mintha én írtam volna szó szerint, ezért is írok neked!!! Hogy magamról írjak egy pár szót én üzem vezetõ vagyok egy élelmiszeripari cégnél jelenleg 98 emberem van és pontosan tudom milyen stresszel jár ez és azt is tudom, hogy mikor haza megy az ember kicsit szeretne egyedül lenni a szobában, Januárban diplomázok és agyilag teljesen lefoglalt vagyok, én is együtt jártam egy lánnyal, amit azóta tudok hogy álmaim nõje volt és pontosan ezek az események játszódtak le, mi sem éltünk együtt csak nála aludtam pár napot hetente, és bár akkora stressz zúdult rám a munkahelyen, hogy már a szexhez sem volt kedvem, pedig nekem ez az egyik lét elemem, szóval úgy történtek az események, hogy már végül én is annyira rá stresszeltem a dolgokra mikor fáradt voltam és nem jött össze a szex, és a rákövetkezõ napok is arról szóltak hogy azon stresszeltem hogy remélem most összejön, hát mit ne mondjak elég nehéz volt, néha összejött néha nem bele kerültem egy ördögi körben amire ráment a kapcsolatunk, igaz õ mondta hogy hagyjam ott ezt a munkahelyet és váltsak míg nem késõ, mert ez így nem mehet ugye természetesen õ is stresszelt az egészen pedig mind a ketten rá voltunk gerjedve egymásra még az elején. Szóval a tanácsom a következõ: nem tudom milyen pozíciód van de most azt kell letisztáznod magadban hogy ér e ennyit, hogy itt dolgozol, én a magam részérõl nem egyáltalán nem és nagyon bánom az egészet. :(
ha a párod nem tanúsít megértést, akkor az az õ baja. a mai világban nagy kincs, ha az embernek van egy normális munkája, és azzal foglalkozik, amit szeret csinálni. beszélj vele, kérd, h legyen türelmes, menjen át este, bújjatok össze, aludjatok egymás karjában. mondd, h örülnél, ha csinálna neked reggelit, ilyesmi. így érezheti, hogy része az életednek, segíthet könnyebbé tenni a napjaidat. most nálunk is hasonló a helyzet, a párom munkahelyén húzós idõszak van, nyomni kell a melót több mint 12 órában, mert ha nem, akkor kalapkabát. maximálisan megértem, hiszen a megélhetésünk, a jövõnk múlik rajta. én is dolgozom, igaz nálunk nincs akkor nyomás a népen, de azért ott kell lenni fejben. legszívesebben 8kor beájulnék az ágyba. de nincs hiszti, most vagyunk fiatalok, meg kell alapozni az életünket. és én úgy tanultam, hogy ezt többnyire munkával lehet...
Kedves Kérdezõ! Ha fontos szamodra a parkapcsolatod, akkor lassits mindenkepp, mert igy könnyû elveszíteni a másikat. Az új pozícióban esetleg van egy diplomakenyszer? Felsz, hogy nem felelsz meg nekik? Nem kell, mert valamiert teged valasztottak! Meg fogsz nekik felelni, akkor is, ha csak a normal munkaidoben dolgozol. Persze az elejen kicsit tobbet kell, de vigyazz, mert konnyen elvaras lesz... Gondold át mi a fontossági sorrend az eletedben! Sok sikert kivanok!
Amint a mellékelt ábra mutatja, a mostani felállás nem mûködik. De Te tudod... :-)
A kérdező hozzászólása: Muszáj... Úgy vettek fel fõállásban, hogy még csak nemrég kezdtem adott szakon a fõiskolát. Gyakorlatilag mire kikerülök onnan, már szakmai tapasztalattal rendelkezem. Ez eldöntött kérdés, hogy jelen esetben nem mehetek el, már csak azért sem, mert a sulit sem tudnám fizetni másképp... Ez a hatalmas hajtás lecseng idõvel, úgy egy hónap múlva. Emellett az elején nyilván sokkal több energiába került, mivel elõször dolgozom ilyen területen. Nekem olyan megoldásra van szükségem, ahol egyik nem zárja ki a másikat.
Muszáj letenned pár problémát, különben rámész. Változtass, mert nem lesz jó vége!
Elõzõ vagyok: 32N ezt elfelejtettem az elõbb :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!