Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon kívánom a szexet nem (5 db)

Mostanában nagyon kevéssé kívánom a szexet (nem csak hogy barátommal nem, senkivel se, még magammal se szinte...), ha meg mégis akkor nagyon nehezen megyek el, miért van ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy sok a gondod? Nekem akkor nincs nagy kedvem, ha valami aggaszt! Nezz erotikus fotokat, vagy torteneteket olvas, az rendszerint beinditja a fantaziat! Sok sikert!

Lehet, hogy sok a gondod? Nekem akkor nincs nagy kedvem, ha valami aggaszt! Nezz erotikus fotokat, vagy torteneteket olvas, az rendszerint beinditja a fantaziat! Sok sikert!
Sztem ez mindenkinél változó. Van hogy 2hétig nem nyúlok magamhoz és a barátomat se kívánom úgy. Van amikor meg egész hétvégén mászok rá és még pihenni se hagyom. Ahogy a többiek is írták, lehet egy vizsgaidõszak vagy vmi más gondok, amik nyomasztanak. Ne stresszelj ezen, most ilyen hangulatod van.
Szerintem elég durva betegség lehet a háttérben. Én pl. csak akkor nem kívánom a szekszet ha a klinikai halál állapotába kerülök (bár, a múltkor volt ott egy frankó negyvenes ápolónõ, öcsém....) A fajfenntartás olyan alapvetõ dolog mint a légzés és a keringés. Hiánya effektíve megkérdõjelezi, hogy az alany él e még egyáltalán...?
Szedsz fogamzásgátlót? Mert attól változhat a libidó. Én kábé másfél évig szedtem ugyanazt, semmi panasz nem volt, csak fokozatosan csökkent a szexuális étvágyam. A párom is észrevette, és persze a kudarcok csak elveszik a kedvet jobban. Aztán utánaolvastam a gyógyszeremnek és rengetegen panaszkodtak rá, hogy egyáltalán nem kívánták a szexet. Elmentem orvoshoz, hogy másikat akarok szedni, mert ez a gond vele. Fel is írt egy hasonlót, aminek más a hormonaránya, most már visszatérõben a kedvünk. Úgyhogy én azt tanácsolom, ha szedsz gyógyszert járj utána, mik a tapasztalatok róla.
A kérdező hozzászólása: utsó elõtti hozzászóló, te egy farokagyú állat vagy. és nem, nem szedek. csak sokat dolgozom suli mellett, fáradt vagyok, talán itta baj!
Ez egy ilyen dolog, itt van nekem is a vizsgaidõszak és nagyon nem igénylem, pedig hím vagyok és nagyon szeretem a kedvesem.
Mert esetleg már megszoktad vele. Valami úra vágysz, nem?
jav.: úJra
sajnos nem vagy egyedül a problémával. én is egy éve vagyok együtt a barátommal, de õ már még sem kíván engem igazán... nem arról van szó, hogy nem szeretne, talán nincs olyan ember a földön aki ennyire szeretne mint Õ, de egyszerûen a megszokás... most mi is épp a megoldást találó szakaszban vagyunk : ) próbáljuk felfedezni egymást újra : ) talán kell egy pici különlét, talán csak 1-2 nap, hogy újra érezd a hiányát és utána lehet, hogy megint minden rendben lesz. de persze próbálkozzatok különlegesebb dolgokkal is szerintem, ami eltér a megszokottól, akármi is legyen az. esetleg azzal is lehet a baj, hogy nem kéreti magát eléggé és túl könnyen megkapod, ha egy kis kihívás elé állít Téged akkor biztos feléled benned az ösztön ;) drukkolok : )
Biztos hogy csak a megszokás.Nincs semmi gond.Ha beállítasz a szerelmi kuckóba egy üveg vörösborral, (vagy amit szerettek)hidd el, csodákra képes.Felszabadulsz, és nagyon fogod kívánni õt.Ezzel nem arra célzok hogy mindig ezt csináld, hanem lehet hogy azalatt a szex alatt annyira feloldódtok, hogy új dolgokra is rájöttök.Nekem ez nemrég nagyon bevált, és újra felpezsdültünk:) Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Azt észrevettem, hogy ha iszom egy kicsit akkor nincsen gond. De mostanában abszolút nem is iszom, új dolgokat is próbáltunk, de nálam nem hozott áttörést. Egyébként félreértést elkerülvén 20 éves lány vagyok. Fogamzásgátlót nem szedek, mert olvastam olyasmit, hogy az befolyással lehet a libidóra.

Régebben nagyon élveztem a szexet, mostanában azonban már egyáltalán nem is kívánom. Ez normális?

Régóta nincs barátom (2 éve), azóta próbálkoztam rendes párkapcsolat kialakítására, de sajnos nem sikerült. Fél éve szexeltem utoljára, egy olyan fiúval, akivel komoly kapcsolatot terveztünk (vagyis inkább ő, én pedig teljesen beleéltem magam ebbe a helyzetbe) 1 hét után azonban váratlanul kijelentette, hogy többet nem találkozunk... Lehet, hogy azért nem kívánom a szexet, mert félek, hogy megint hasonló dolog fog velem történni?

Legjobb válasz: 20\L

A kérdező hozzászólása: 20\L
A nõknél általában a testi vonzalomhoz elengedhetetlen a lelki is. Nálad ez hiányzik.
En nem hagylak el :) 26/f
Mekkora genyó volt ez a srác.
valószínû hogy kiégtél
A nõknél a lelki vonzalom is kell a szexhez.Azért van milliárd ribi.:)

26 hónapja vagyok együtt a barátommal és nagyon szeretem. Egyetlen problémám van csak: mostanába nem kívánom a szexet. Mitõl lehet? Mivel tudnám a vágyat elõcsalogatni?

Sajnos neki idõszakosan van egy viszketéssel járó betegsége amit nem tudnak, hogy mitõl van és,hogy mi. Csak találgatnak. Ez az idõszak szex terén nehézkesebb.Sajnos amikor kicsi voltam nemi erõszak áldozata voltam évekig és ez lekileg tönkretett.E miatt nehezen indult be a szex, de utána minden tökéletesen mûködött.Sajnos a zaklatóval sokat álmodok és ez kihat nagyon rám.Most az elmúlt 1 hónapban kezdtem nem kívánni a szexet.Ezelõtt heti 4-5x voltunk együtt most jobb esetbe 2x. Vajon velem van a baj?

Legjobb válasz: inkább a összességében van gubanc át kellene beszélnetek kinek kinek mit hogy mi jó

inkább a összességében van gubanc át kellene beszélnetek kinek kinek mit hogy mi jó
Pszichológust ajánlok...ezeken a mi gondolataink már nem fognak segíteni. Tényleg próbáltam valami értelmes dolgot írni de nem lehet egy olyan nõvel szexen belül szerepjátékot játszani vagy durvább dolgokat akit kisgyerek ként bántalmaztak... Fogalmam sincs hogy milyen nehéz lehet ezzel együtt élni.. ezért nem tudok tanácsot adni. A probléma ezzel van azt viszont látom... mert a szexben gátol. A szexnek sok területe nem összeegyeztethetõ azzal hogy téged bántalmaztak gyerekként. A párod ha tud errõl a bántalmazásról és van egy csepp normális esze is akkor nem fog ilyenekkel próbálkozni. Ha változtatni szeretnél akkor az elsõ dolog hogy ha tól lépni nem is lehet rajta de megpróbálni együtt élni a történtekkel. És a kettõtök szexuális életétõl ezt elvonatkoztatni teljesen. Ebben egy pszichológus lehet hogy tud segíteni, itt biztos hogy senki sem...kár is megpróbálkozni azzal amit írnak.
Párban kell kezelni titeket. Ha neki van fertõzése, neked is van. Ez okozhatja azt a panaszt, hogy nem kívánod a szexet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A párom természetesen mindent tud és mellettem áll.Semmit sem erõltet és mindig is nagyon figyelmes.Megérzi ha gond van.Próbál mindenben segíteni lelkileg is.Nála jobbat nem is kívánhatnék!Nem csak a párom de a lelkitársam, legjobb barátom.Más téren minden tökéletesen mûködik.Nem szeretném elveszíteni. Õ is érzi, hogy gond van.Az õ ajánlására mertem itt ezt megkérdezni.Magamtól nem lett volna merszem.Tényleg mindenben támogat és megértõ.Egyikünknek sincs nemi betegsége, sem problémája. Pszihológushoz járok.Õ is próbál segíteni.
Majd én megadom a kedved hozzá ;) N
Dettó, 22/F Te nem melózol sokat?
A kérdező hozzászólása: #1 benne vagyok :) #2 egy ideje munka nélküli vagyok sajnos
lehet attól is hogy nem érzed magad hasznosnak a munkanélküliség miatt és kedved szegi mindenben...sajnos nekem sincs most melóm egy ideje.
Valami lelki dolog lehet a háttérben. Ahogy az elõzõ írta, akár a munkanélküliség miatt is lehet. Én is hasonló cipõben járok, csak én más miatt. 25L
A kérdező hozzászólása: 4-5.ös igazatok lehet, plsuz az igazsághoz hozzá tartozik még hogy szerelmi csalódáson is túl vagyok nem rég óta.
Nálam is hasonló a helyzet. Sajnos nem tudom mik lehetnek a kiváltó okok. :) 34F
vagy lelki, vagy fizikális. Egyszerûen le vagy punnyadva és régen sportoltál már. Egész nap TV elõtt és monitor elõtt?
A kérdező hozzászólása: 8-as : igen sokat ülök a gép elött mert próbálok munkát találni. és mostanában ritka h kimozudlok itthonról sajnos.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!