Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon kívánom a (13 db)

Mostanában nagyon kívánom a csípős dolgokat. 3-4 hetes terhes vagyok. Miért kívánom mostanában a csípőset? Ugye, nem ártok vele a kicsinek?

Legjobb válasz: szerintem nem nagy mennyiségben biztos nem, én például miota terhes vagyok a huslevest imádom csipos paprikaval:)

szerintem nem nagy mennyiségben biztos nem, én például miota terhes vagyok a huslevest imádom csipos paprikaval:)
Amit kívánsz, arra szüksége van a szervezetednek, amitõl undorodsz, arra nincs szükséged! A teseted tudja, hogy mi az ami jó, és mi az ami ártalmas, figyeld a jelzéseket, és biztosan nem csinálsz vele kárt!
Én is pont így vagyok, csípõset a mai napig jóízûen eszek. Most vagyok 35 hetes, semmi problémát nem jelentett eddig. Azt kell enni ami jól esik! Egyégként kislányt várok!
Szerintem nem árt, ha nem viszed túlzásba.A sör amúgy is nagyon egészséges!
A sörre szokták mondani, hogy folyékony kenyér. Kicsi mennyiségben nem árt, de azért ne felejtsd el, mégiscsak van egy kevés alkoholtartalma, ami nem jó a babának.
Igyál alkoholmentes sört, abból bármennyit lehet.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat tényleg inkább alkoholmentes sört fogok inni, mert abból nem lehet bajunk! :)
Szia nyugottan igyál naponta egy kevés sört, nem árt.Nekem is ilyen vágyaim voltak a terhesség legelején.Ha nagyon kívánod és nem elég az 1 pohár, akkor alkoholmentesset igyál.Én barnasört ittam, nagyon jó az emésztésre, és a szorulásomat is helyrehozta.üdv 35 hetes kismama
Haskeményedére a terhesség elõrehaladtával a dokik még ajánlani is szokták a sört vagy bármilyen alkoholt.Hogyh nponta megiszol egy kis bort akkor még a vasadat is rendbe teszi.A terhesség egy csodállatos állapot nem betegség.Mértékkel bármit szabad, csak legyen tiszta és baci mentes.
Szia!Én úgy hallottam, hogy az alkoholmentes sör kifejezetten jót tesz.Úgyhogy szerintem nyugodtan ihatod, de szerintem csak az alkoholmenteset.
Ez nem lehet igaz!! Ezek szerint nem vagyok egyedül! Én most vagyok a hetedik hétben, és ugyanazt érzem, mint Te! Pedig régebben utáltam a sört, max. a barátaimmal ittam félévente egyszer (az sem esett jól...), most meg iszonyatosan kívánom:) ) Egyébként csatlakozom az elõzõ válaszadókhoz, kis mennyiségben nem árthat (ha heti egyszer iszol egy fél pohárral, abból nem lehet baj). De én inkább az alkoholmenteset iszom, az ezer, hogy nem árt, de (majdnem) ugyanolyan finom! Boldog babavárást!
SZIA, AZ ORVOSOM KIMONDOTTAN AJÁNLJA 1 ÜVEGGEL NAPONTA, SZÜLÉS UTÁN PEDIG KETTÖVEL HOGY SOK LEGYEN A TEJCSI. MIOTA TERHES VAGYOK MINDEN NAP ISZOM 1 ÜVEGGEL :) 37 HETZES KISMAMA.

Mostanában nagyon kívánom a párom, de egyszerűen nem tudjuk megoldani az együttlétet, mert sehogy se kényelmes, pedig nagyon jó lenne. Hogy csináljuk?

37 hetes vagyok már, 2 hónapja nem voltunk együtt mert nem szerettem volna de mostanába majd meghalok érte.:) Kiskifli-nagykifli nem jó, kutyapózban se nagyon. Ezenkivül mi lehet még?

Legjobb válasz: Azért meg lehet oldani:-) Próbáld meg hátulról beleülve pl.

Azért meg lehet oldani:-) Próbáld meg hátulról beleülve pl.
Szia. Én 35 hetes vagyok, nekünk is nehezen megy. Mi úgy olkjuk meg, hogy én vagyok felül, vagy oldalt fekszem, és felhúzom a lábaimat. Más ötletem nekem sincs. Minden jót!
Miért ne??? A szülés közeledtével egyre inkább szabad, ha nincs semmi gond. Nekem azért javasolta a doki, hogy induljon már meg a szülés. Persze apuka nem mert már próbálkozni, így e hatását nem ismertük meg.
Próbáljátok ki úgy, hogy te lefekszel a hátadra, felhúzod a lábaidat, õ pedig merõlegesen feléd fordulva, vagyis alkossatok egy T betût, aminek te vagy a szára. Nekem úgy a legkényelmesebb.
Az eddigiek is jók. Mi még úgy is szoktuk, hogy én hanyatt fekszem az ágy szélén, a párom egy párnán térdel a földön. Ugyanez mûködik a fotelben is. A kutyuspóznál pedig magam alá tornyozom a takarókat és párnákat, hogy ne lógjon a pocakom. :) Én is 37 hetes vagyok, és több hónapnyi libidóhiány után most megint kívánom az együttléteket. :)
az utolsó hónapban nem kéne már szexelni!

26 hónapja vagyok együtt a barátommal és nagyon szeretem. Egyetlen problémám van csak: mostanába nem kívánom a szexet. Mitõl lehet? Mivel tudnám a vágyat elõcsalogatni?

Sajnos neki idõszakosan van egy viszketéssel járó betegsége amit nem tudnak, hogy mitõl van és,hogy mi. Csak találgatnak. Ez az idõszak szex terén nehézkesebb.Sajnos amikor kicsi voltam nemi erõszak áldozata voltam évekig és ez lekileg tönkretett.E miatt nehezen indult be a szex, de utána minden tökéletesen mûködött.Sajnos a zaklatóval sokat álmodok és ez kihat nagyon rám.Most az elmúlt 1 hónapban kezdtem nem kívánni a szexet.Ezelõtt heti 4-5x voltunk együtt most jobb esetbe 2x. Vajon velem van a baj?

Legjobb válasz: inkább a összességében van gubanc át kellene beszélnetek kinek kinek mit hogy mi jó

inkább a összességében van gubanc át kellene beszélnetek kinek kinek mit hogy mi jó
Pszichológust ajánlok...ezeken a mi gondolataink már nem fognak segíteni. Tényleg próbáltam valami értelmes dolgot írni de nem lehet egy olyan nõvel szexen belül szerepjátékot játszani vagy durvább dolgokat akit kisgyerek ként bántalmaztak... Fogalmam sincs hogy milyen nehéz lehet ezzel együtt élni.. ezért nem tudok tanácsot adni. A probléma ezzel van azt viszont látom... mert a szexben gátol. A szexnek sok területe nem összeegyeztethetõ azzal hogy téged bántalmaztak gyerekként. A párod ha tud errõl a bántalmazásról és van egy csepp normális esze is akkor nem fog ilyenekkel próbálkozni. Ha változtatni szeretnél akkor az elsõ dolog hogy ha tól lépni nem is lehet rajta de megpróbálni együtt élni a történtekkel. És a kettõtök szexuális életétõl ezt elvonatkoztatni teljesen. Ebben egy pszichológus lehet hogy tud segíteni, itt biztos hogy senki sem...kár is megpróbálkozni azzal amit írnak.
Párban kell kezelni titeket. Ha neki van fertõzése, neked is van. Ez okozhatja azt a panaszt, hogy nem kívánod a szexet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A párom természetesen mindent tud és mellettem áll.Semmit sem erõltet és mindig is nagyon figyelmes.Megérzi ha gond van.Próbál mindenben segíteni lelkileg is.Nála jobbat nem is kívánhatnék!Nem csak a párom de a lelkitársam, legjobb barátom.Más téren minden tökéletesen mûködik.Nem szeretném elveszíteni. Õ is érzi, hogy gond van.Az õ ajánlására mertem itt ezt megkérdezni.Magamtól nem lett volna merszem.Tényleg mindenben támogat és megértõ.Egyikünknek sincs nemi betegsége, sem problémája. Pszihológushoz járok.Õ is próbál segíteni.
Mert esetleg már megszoktad vele. Valami úra vágysz, nem?
jav.: úJra
sajnos nem vagy egyedül a problémával. én is egy éve vagyok együtt a barátommal, de õ már még sem kíván engem igazán... nem arról van szó, hogy nem szeretne, talán nincs olyan ember a földön aki ennyire szeretne mint Õ, de egyszerûen a megszokás... most mi is épp a megoldást találó szakaszban vagyunk : ) próbáljuk felfedezni egymást újra : ) talán kell egy pici különlét, talán csak 1-2 nap, hogy újra érezd a hiányát és utána lehet, hogy megint minden rendben lesz. de persze próbálkozzatok különlegesebb dolgokkal is szerintem, ami eltér a megszokottól, akármi is legyen az. esetleg azzal is lehet a baj, hogy nem kéreti magát eléggé és túl könnyen megkapod, ha egy kis kihívás elé állít Téged akkor biztos feléled benned az ösztön ;) drukkolok : )
Biztos hogy csak a megszokás.Nincs semmi gond.Ha beállítasz a szerelmi kuckóba egy üveg vörösborral, (vagy amit szerettek)hidd el, csodákra képes.Felszabadulsz, és nagyon fogod kívánni õt.Ezzel nem arra célzok hogy mindig ezt csináld, hanem lehet hogy azalatt a szex alatt annyira feloldódtok, hogy új dolgokra is rájöttök.Nekem ez nemrég nagyon bevált, és újra felpezsdültünk:) Remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Azt észrevettem, hogy ha iszom egy kicsit akkor nincsen gond. De mostanában abszolút nem is iszom, új dolgokat is próbáltunk, de nálam nem hozott áttörést. Egyébként félreértést elkerülvén 20 éves lány vagyok. Fogamzásgátlót nem szedek, mert olvastam olyasmit, hogy az befolyással lehet a libidóra.

Mostanában nagyon kevéssé kívánom a szexet (nem csak hogy barátommal nem, senkivel se, még magammal se szinte...), ha meg mégis akkor nagyon nehezen megyek el, miért van ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy sok a gondod? Nekem akkor nincs nagy kedvem, ha valami aggaszt! Nezz erotikus fotokat, vagy torteneteket olvas, az rendszerint beinditja a fantaziat! Sok sikert!

Lehet, hogy sok a gondod? Nekem akkor nincs nagy kedvem, ha valami aggaszt! Nezz erotikus fotokat, vagy torteneteket olvas, az rendszerint beinditja a fantaziat! Sok sikert!
Sztem ez mindenkinél változó. Van hogy 2hétig nem nyúlok magamhoz és a barátomat se kívánom úgy. Van amikor meg egész hétvégén mászok rá és még pihenni se hagyom. Ahogy a többiek is írták, lehet egy vizsgaidõszak vagy vmi más gondok, amik nyomasztanak. Ne stresszelj ezen, most ilyen hangulatod van.
Szerintem elég durva betegség lehet a háttérben. Én pl. csak akkor nem kívánom a szekszet ha a klinikai halál állapotába kerülök (bár, a múltkor volt ott egy frankó negyvenes ápolónõ, öcsém....) A fajfenntartás olyan alapvetõ dolog mint a légzés és a keringés. Hiánya effektíve megkérdõjelezi, hogy az alany él e még egyáltalán...?
Szedsz fogamzásgátlót? Mert attól változhat a libidó. Én kábé másfél évig szedtem ugyanazt, semmi panasz nem volt, csak fokozatosan csökkent a szexuális étvágyam. A párom is észrevette, és persze a kudarcok csak elveszik a kedvet jobban. Aztán utánaolvastam a gyógyszeremnek és rengetegen panaszkodtak rá, hogy egyáltalán nem kívánták a szexet. Elmentem orvoshoz, hogy másikat akarok szedni, mert ez a gond vele. Fel is írt egy hasonlót, aminek más a hormonaránya, most már visszatérõben a kedvünk. Úgyhogy én azt tanácsolom, ha szedsz gyógyszert járj utána, mik a tapasztalatok róla.
A kérdező hozzászólása: utsó elõtti hozzászóló, te egy farokagyú állat vagy. és nem, nem szedek. csak sokat dolgozom suli mellett, fáradt vagyok, talán itta baj!
Ez egy ilyen dolog, itt van nekem is a vizsgaidõszak és nagyon nem igénylem, pedig hím vagyok és nagyon szeretem a kedvesem.

Mitől van hogy mostanában kívánom a kukit de nagyon, úgy hogy előtte nem is gondolok rá?

Csak jön egy érzés és kívánom is úgy hogy a párom a közelemben sincs heti 1 alkalom szokott lenni szex úgy mint mindig az 2-3 hete érzem ezt minden nap legalább 1 szer eddig csak akkor kívántam ha a párom beindított magamtól nagyon ritkán. Mi lett velem?

Legjobb válasz: Nálam ez mindig is így mukodott. Szerintem ez normális,nem kell aggódnod.

Nálam ez mindig is így mukodott. Szerintem ez normális, nem kell aggódnod.
hallgasd a musik fm-et du 5-8 ig ott megkaphatod a kukit!
Én meg a nunit kívánom a nap nagy részében, bár ne lennénk ilyen szexmániás! Vagy legalább lenne lány, akivel kiélhetném a vágyaimat! *-*
Heti egy alkalom baromi kevés. Nem csoda, hogy kívánod. Teljesen normális. :)

Tanácsot szeretnék kérni.9 h. Vok a párommal és eleinte volt vele orgazmusom de mostanába nem pedig mindig fel izgulom rá meg nagyon kivánom de nem megyek el vele most mit csináljak? :- (

Legjobb válasz: Mért nem beszéled meg vele? Igazából ez pont olyan dolog, amit ketten tudtok csak megoldani, mi innen nem sok javaslatot tudunk adni. 28/n

Mért nem beszéled meg vele? Igazából ez pont olyan dolog, amit ketten tudtok csak megoldani, mi innen nem sok javaslatot tudunk adni. 28/n
Lelki okok vannak szerintem a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Mi beszéltünk róla de mindig csak azt kapom h nem jó vele pedig nagyon jó vele :-( hát a lelki probléma az lehet de akkor mit tegyek ? :-( 20éves vagyok és tanácstalan anya se tud adni tanácsot.

30 hetes vagyok. Mostanában nagyon de nagyon kívánom az édeséget. Lehet baja a picimnek a sok cukortól?

Legjobb válasz: Nem, de vigyázz, mert a cukortól hízni fogsz. Inkább fogyassz több gyümölcsöt, diétás joghurtot, pudingot. Én így vészelem át ezeket a kívános napokat.

Nem, de vigyázz, mert a cukortól hízni fogsz. Inkább fogyassz több gyümölcsöt, diétás joghurtot, pudingot. Én így vészelem át ezeket a kívános napokat.
Hát azért vigyázz mert ha most megmérnék a cukrodat nem biztos hogy jó lenne. A terhesség vége felé egyre rosszabb az inzulin termelõ képesség és ha a babád hozzászokik a sok cukorhoz és ha megszületik hirtelen nem kap annyi cukrot és még komába is eshet! Nem hülyeségbõl írom ezeket hanem tapasztalatból!Kérdezd csak meg a dokidat errõl õ se fog mást mondani.
Szia! Nem lesz semmi gondod belõle. Én is a 30. héttõl egyre jobban kívánom az édes dolgokat. :) Ha a terheléses cukrod rendben volt, akkor semmi bajotok nem lesz az édességtõl. Én nem híztam semmit ebben a 2 hétben, amióta rámtört az édességláz, ez alkatfüggõ dolog. Nekem kisfiam lesz, és neked? 32hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves 2. válaszoló! Nekünk is kisfiú lesz, annyira örülök neki. Eddig még én sem híztam sokat, összesen 5 kilót. Remélem a maradék 10 hétben is max még 5-öt fogok, de ha véletlenül több lesz az sem baj. Kicsit meglepõ ez az édességláz, mert eddig nem igazán voltam kívánós, de most..... Próbálok pudingot és túrórudit majszolni, de pl. tegnapelõtt megettem vagy 8 lekváros palacsintát :P Mi lesz a neve a kisfiadnak?
Szia! Roland lesz a neve. Pont most értem haza uh-ról. Rendben van minden állítólag, bár 1perc alatt nem tudom mit látnak, ezen a férjem is meglepõdött, hogy lezavarták az uh-t. A lekvár sose volt a kedvencem, de 1hete minden este ennem kell. Ugyanígy voltam az elején a banánnal, egész életemben nem ettem meg 1egészet, most volt olyan, hogy kettõt egymás után. De a mostani sláger a lekvár. Ti már választottatok nevet? Hogy álltok a baba cuccokkal? Második
3. harmadban hizik a kismama a legtöbbet. Ha nem viszed túlzásba a kajálást, könnyebb lesz szülnöd, nem lesz nagy súlyú a baba, nem fogsz vizesedni, nem lesz magas a vérnyomásod, és a méhlepény is optimálisan fog müködni.A közérzeted is jobb lesz a vége felé. Hidd el sok múlik ezen.

Régebben nagyon élveztem a szexet, mostanában azonban már egyáltalán nem is kívánom. Ez normális?

Régóta nincs barátom (2 éve), azóta próbálkoztam rendes párkapcsolat kialakítására, de sajnos nem sikerült. Fél éve szexeltem utoljára, egy olyan fiúval, akivel komoly kapcsolatot terveztünk (vagyis inkább ő, én pedig teljesen beleéltem magam ebbe a helyzetbe) 1 hét után azonban váratlanul kijelentette, hogy többet nem találkozunk... Lehet, hogy azért nem kívánom a szexet, mert félek, hogy megint hasonló dolog fog velem történni?

Legjobb válasz: 20\L

A kérdező hozzászólása: 20\L
A nõknél általában a testi vonzalomhoz elengedhetetlen a lelki is. Nálad ez hiányzik.
En nem hagylak el :) 26/f
Mekkora genyó volt ez a srác.
valószínû hogy kiégtél
A nõknél a lelki vonzalom is kell a szexhez.Azért van milliárd ribi.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!