Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon a pasim! Mivel (9 db)

Mostanában nagyon féltékeny a pasim! Mivel tudnám neki bebizonyitani azt, hogy szeretem és, hogy sosem csalnám meg?

lécccy irjatok mert nagyon FONTOS és SÜRGÕS lenne!!!!!!

Legjobb válasz: Ha meggyõzni nem is tudod de érzékeltetni azért lehet hogy õ a legfontosabb számodra!Nem derült ki hogy a féltékenység mibõl ered, tehát hogy gyakran vagy-e más srác(ok) társaságába vagy csak szimpla féltékenység!Ha az elöbbi akkor be kell neki bizonyítanod hogy nem érdekel más és az se árt mégha nem is szeretnéd de egy-egy talinál mikor mással találkozol el kellene vinned magaddal hogy lássa a hûségedet...lehet hogy kényelmetlen egy kissé de szerintem meg tudod nyugtatni legfeljebb annak a másiknak is hívtok valakit. Ha viszont az utóbbiról van szó akkor meg kell neki mondani kerek perec hogy bizzon meg benned és higyje el hogy szereted. Lehet hogy õ nem azt gondolja hogy féltékeny hanem inkább félt, de akkor meg kell neki magyarázni hogy túlzásba viszi.Mond meg neki hogy a kapcsolat alapja a bizalom és ha kell mond el neki többször is hogy mennyire szereted és hogy boldog vagy vele!!Egy kiegyensúlyozott kapcsolatba ezt meg lehet beszélni (tapasztalat alapján)

Ha meggyõzni nem is tudod de érzékeltetni azért lehet hogy õ a legfontosabb számodra!Nem derült ki hogy a féltékenység mibõl ered, tehát hogy gyakran vagy-e más srác(ok) társaságába vagy csak szimpla féltékenység!Ha az elöbbi akkor be kell neki bizonyítanod hogy nem érdekel más és az se árt mégha nem is szeretnéd de egy-egy talinál mikor mással találkozol el kellene vinned magaddal hogy lássa a hûségedet...lehet hogy kényelmetlen egy kissé de szerintem meg tudod nyugtatni legfeljebb annak a másiknak is hívtok valakit. Ha viszont az utóbbiról van szó akkor meg kell neki mondani kerek perec hogy bizzon meg benned és higyje el hogy szereted. Lehet hogy õ nem azt gondolja hogy féltékeny hanem inkább félt, de akkor meg kell neki magyarázni hogy túlzásba viszi.Mond meg neki hogy a kapcsolat alapja a bizalom és ha kell mond el neki többször is hogy mennyire szereted és hogy boldog vagy vele!!Egy kiegyensúlyozott kapcsolatba ezt meg lehet beszélni (tapasztalat alapján)
semmivel. sajnos. a féltékenységnek semmi köze a szerelemhez. birtoklási vágy és kisebbrendûségi érzés meg önbizalomhiány nem azért féltékeny, mert te ilyen, vagy olyan vagy, hanem azért mert õ ilyen. te a saját viselkedéseddel max. azt tudod elérni, hogy nem szolgáltatsz okot neki. Azaz gyakorlatilag bebörtönzöd magad. Hosszútávon a dolog csak akkor mûködik, ha igazi szolgalelkû vagy és beéred emberi kapcsolatok szempontjából egyedül a pasiddal. Egyébként elöbb-utóbb ki fog borulni a bili. Szerintem dobd ki. Igaz, hogy ezzel kvázi õt fogod igazolni, de legalább lehetõséget fogsz kapni egy normális kapcsolatra.
Azert nem lehet ezt igy mondani h normalis es nem normalis...meg egybol nem lehett azt mondani hogy "dobd ki"...azert egy olyan kapcsolatban ahol a felek szeretik egymast ez nem eppen igy megy!!! En 10 honapja elek boldog kapcsolatban, amellett, hogy a parom allandoan feltekenykedik, "ez ki volt" "miert koszontel neki" "miert integettel neki" "ha nem leszek itthon biztosan majd..." stb stb...es nem azert van ez mert okot adtam ra...mondtam is neki h soha semmi okot nem adtam ra h megcsalnam, ugyh nem tudom milyen baja van...ja es azt szoktam csinalni, mikor jon az utoln szembe egy ismerosom (pl volt oszt. tars) s megkerdi nagy flegman h "na e ki volt, miert koszontel?" megmondom neki h azert koszontem mert vele szoktam csalni mikor eppen nincs itthon:D persze ilyenkor koppan neki h kar volt megkerdezze... A feltekenyseg pedig NEM CSAK annak a jele h nem bizik meg benned, lehet a feltes (NEM FELTETLENUL BIRTOKLAS) jele is, hogy nem akar elvesziteni, hiszen Te vagy neki a legfontosabb. E miatt ne szakitsatok, mert ezt kulturaltan meglehet beszelni, ha nem megy az h poenkodsz akkor vedd komolyra a dolgot, es kerdezd meg h miert feltekeny. (valoszinu az lesz a valasza h azert mert nem akar elvesziteni) remelem segitettem sok sikert:) Udv
FÕZZ! Az jó.

Mi van akkor, ha a volt pasim nagyon hiányzik, és olyannak akarom a mostanit miint a régi volt?

Most van 1barátom,aki nagyon szeret.DE én mindig a volt barátomra gondolok és nagyon hiányzik,de nemszeretem egyiket sem,de félek mert ha szakitanék a mostanival akkor a volt nemjönne még1x velem össze mert én megcsaltam és haragszikrám,igaz h beszélünk,de akkort sem.Mit csináljak nem akarom megbántani a mostanit,mert nagyon szeret??:\'( (2hónapja vagyunk együtt)

Legjobb válasz: Szerintem ne játssz azzal a fiúval.Pont azért,mert szeret téged,nem érdemli meg,hogy szórakozz vele.A legjobb lenne,ha felvázolnád neki a helyzeted,elmondanád neki,hogy te sajnos nem ugyanazt érzed,amit õ,nem vagy belé szerelmes.Nyilván fájdalmas lesz neki a szakítás,de így legalább lesz esélye arra,hogy egy olyan lányt találjon magának,aki viszonozza az érzéseit és nem csak a régi pasiját akarja pótolni vele. Hogy a másik pasival mi lesz,azt nem tudom. De egy próbát azért megér.Bár,ha megcsaltad, nyilvánvaló,hogy haragszik rád,és elvesztetted a bizalmát.Hátha vissza tudod még szerezni...

Szerintem ne játssz azzal a fiúval.Pont azért, mert szeret téged, nem érdemli meg, hogy szórakozz vele.A legjobb lenne, ha felvázolnád neki a helyzeted, elmondanád neki, hogy te sajnos nem ugyanazt érzed, amit õ, nem vagy belé szerelmes.Nyilván fájdalmas lesz neki a szakítás, de így legalább lesz esélye arra, hogy egy olyan lányt találjon magának, aki viszonozza az érzéseit és nem csak a régi pasiját akarja pótolni vele. Hogy a másik pasival mi lesz, azt nem tudom. De egy próbát azért megér.Bár, ha megcsaltad, nyilvánvaló, hogy haragszik rád, és elvesztetted a bizalmát.Hátha vissza tudod még szerezni...
Ennek így semmi értelme. Együtt vagy valakivel, akivel nem is akarsz, miközben vágyakozol valakire, akivel elrontottad. Emez meg azt hiszi, hogy akarod. Szakíts a mostanival, a másikat meg dolgozd föl. Ez a tandíj azért, amit tettél. Gondolkozz, legyél egyedül, találd meg magad, hogy mit szeretnél és hogy mit miért csináltál. Addig, amíg ezt nem teszed meg, mindenkit (beleértve magadat is) megbántasz és csak szenvedést okozol.
Huhh keress olyat akit Te szeretsz. Hogy én ilyen jótét lelkekkel sose futottam össze életemben! :-)) Pedig igazán lefeküdhettek volna velem még egypáran, hogy ne bántsanak meg :-))))
"... olyannak akarom a mostanit miint a régi volt" - már ne is haragudj, de a többi pasi nevében is kikérem magamnak, nem cipõk vagyunk, ami ha elkopik, vehetsz helyette egy újat, ugyanolyat... A problémádat megértem, de az exedet még inkább. Jobbulást!
Ja
én 1, 5 hónapja vagyok barátnõmmel együtt és veszekedünk hülyeségeken de akár hogy meg bántjuk egymást mindig együtt alvás lesz a vége. Habár nem éri meg hülyeségeken veszekedni és ezért most már elnézem az apró hülyeségeit és õ is nekem :)
Mit tegyél?? Ti dolgotok! Nektek kell eldönteni! Ne bízd ránk a kapcsolatotokat.
Ennyi információból sajnos ezt nem lehet eldönteni. Miken veszekedtek?
Ha 2, 5 honap utan sokat veszekedtek ez kesobb sem lesz jobb, de egy probat megerne, hogy leuljetek megbeszelni, hogy ez igy nincs rendben.

Elég nagy melleim vannak.85/B és 16 vagyok. A pasim szex közbe imádja fogdosni és néha túl erősen csinálja. Mostanába nagyon fájnak és bekeményednek. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.

a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.
16 évesen ne szexelj.. csak ennyi a baj..
Kövér és beképzelt vagy, és ezzel a kérdéssel csak felvágni szeretnél, semmi mögöttes tartalom nincs. Menny, vegyél be egy ciántablettát gyorsan.
harapdald meg te is a farkat, hatha rajon :DDD
Azért fáj mert erõsen fogdossa! Szólj rá! Ennyi!!!
nem kövér, csak széles a háta....ennyi, a melled meg azért fáj, mert kissé korán kezded a szexet.. és az sem tesz jót neki, hogy szét karmolásszák.. kérd meg a párod hogy ne tépjen szét ha lehetséges...
Nem vagy kövér!!!!!! Hány cm vagy?
A kérdező hozzászólása: 168 cm kb. itt az a kérdés h miért fáj? és miért keményedik be utána? aztán pár nap múlva megint rendes.
Nem vagy kövér! Hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy az 50 kg soknak számít.
Le kellene fotózni a melleid, hogy kõkemény analízison essen keresztül. Egy leendõ nõgyógyász.
Ezzel vigyázz, mert ha egy nõnek sokat fájnak a mellei, az sosem jelent jót. Ne hagyd hogy fájdalmat okozzon neked, ráadásul annyira érzékeny a mell, hogy könnyen lehet benne roncsolni a szöveteket, és rostokat. Könnyen alakul ki ciszta/rák a nõk mellében, szóval tényleg vigyázz rá. Lehet érzékien és érzéssel markolászni a melleket. Nem kell feltétlenül mindent úgy csinálni, ahogy a pornóban van.

3 éve vagyok a pasimmal, de mostanába elég sokat veszekedünk mert én nagyon féltékeny vagyok nem tudom hogyan változtassak magamon hogy ne legyek féltékeny nem akarom emiatt elveszíteni a páromat. Adjatok tippet hogy mit csináljak?

Legjobb válasz: Elég nehéz, sajnos énis ilyen vagyok. Sok vitánk is volt ebbõl... de vegyél erõt magadon. S ha tényleg szereted és bízol benne akkor elhiszed majd ha azt mondja hogy nem volt senkivel. Sok idõ kell hozzá. Fogj neki és ki alakul...

Elég nehéz, sajnos énis ilyen vagyok. Sok vitánk is volt ebbõl... de vegyél erõt magadon. S ha tényleg szereted és bízol benne akkor elhiszed majd ha azt mondja hogy nem volt senkivel. Sok idõ kell hozzá. Fogj neki és ki alakul...
Buta liba vagy, ugyan úgy mint az elsõ válaszoló. Én már az elsõ vitánál úgy kivágnálak, hogy a lábad sem érné a földet. Még szerencse, hogy a barátnõm normális és soha nem féltékenykedett. A saját hülyeségedet csak te tudod megoldani, ide hiába írsz bármit is. 20/F
11:15ösnek adok igazat. Miért kell féltékenykedni? Rohadtul megsértene vele a barátnõm, ha azt feltételezné rólam hogy megcsalom akárkivel is. Ha állandóan ezen vitázol, csodálom hogy még veled van a párod. És nem nehéz leszokni errõl, mi az h nehéz? Nehéz megbízni a párodban? basszus ha meg akarna csalni nem lenne veled....
nem igaz, mert ha meg akarná csalni, akkor vele lenne, és megcsalná, a megcsalás az titokban megy, ezt nevezik kihasználásnak, sajna vannak ilyenek páran, ha elhagyná, akkor nem csalná meg, hanem elhagyná és utána lenne mással, az nem megcsalás, az õszinte

Nem tudom mi van velem mostanában, a múltkor elképzeltem hogy milyen lenne lánnyal ágyba bújni. Ez arra utal hogy biszex vagyok? Van egy 5 hónapos kapcsolatom, és nagyon szeretem a pasimat Õ azt mondta hogy elfogad. Szóval akkor biszex vagyok?

Legjobb válasz: Jellemzõ. Az ilyen kislányok (14-16) gondolkodását befolyásolja a legkönnyebben a média. A "kedvencem" az, amikor azt mondják: egy nõnek csak egy másik nõ képes igazi élvezetet adni, mert egy nõ tudhatja csak, mi a jó egy másik nõnek. Nos, ha ezt a logikát követjük, akkor egy férfinak is csak egy másik férfi lehet képes igazi élvezetet nyújtani, nem? Jaj, de jó... haljon csak ki az emberiség, a szerelem pedig legyen csak puszta nemi élvezkedés, vagyis ne legyen szerelem, csak kíváncsiságból adódó buzulás. Nem is tudom... én kíváncsiságból egy sütit szoktam megkóstolni; ha van párom, szerelmem, semmilyen oknál fogva sem fogom megcsalni vagy képzelegni másokról.

Jellemzõ. Az ilyen kislányok (14-16) gondolkodását befolyásolja a legkönnyebben a média. A "kedvencem" az, amikor azt mondják: egy nõnek csak egy másik nõ képes igazi élvezetet adni, mert egy nõ tudhatja csak, mi a jó egy másik nõnek. Nos, ha ezt a logikát követjük, akkor egy férfinak is csak egy másik férfi lehet képes igazi élvezetet nyújtani, nem? Jaj, de jó... haljon csak ki az emberiség, a szerelem pedig legyen csak puszta nemi élvezkedés, vagyis ne legyen szerelem, csak kíváncsiságból adódó buzulás. Nem is tudom... én kíváncsiságból egy sütit szoktam megkóstolni; ha van párom, szerelmem, semmilyen oknál fogva sem fogom megcsalni vagy képzelegni másokról.
Szerintem, csak kíváncsi vagy. Bár az sem kizárt, hogy biszex vagy. Hány éves vagy?
Mennyivel lennél másabb ember, ha rád lenne akasztva ez a tábla, hogy biszex vagy? Változtatna ez vmit is? Attól még ugyanaz az ember vagy. Mint minden ember, kiváncsi, felfedezni vágyó. Lehet, hogy ez csak kiváncsiság. Szeretnéd kipróbálni és megtapasztalni. Ettöl még ugyanolyan hetero (is) lehetsz, mint még sok millióan.
nem
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy sokat nézek tévét, de akkor is felizgat a leszbipornó XD
A kérdező hozzászólása: Igen , felizgat a gondolat :D
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak üzenem: Amúgy köszi , nagyon kedves vagy :@ , akkor miért írsz?? hogy másokat megbánts? mert azt teszed köcce
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok :)
"Nem tudom mi van velem mostanában, a múltkor elképzeltem hogy milyen lenne lánnyal ágyba bújni. Ez arra utal hogy biszex vagyok?" Nem, ez arra utal, hogy túl sokat tévézel, ahonnan ömlik az olyasmi, mint az "I kissed a girl" és társai.
annyira nem birom az ilyen huje kerdeseket...Honnan a faszbol tudjuk , hogy te biszex vagye??? WTF :@:@:@ Neked kell erezni...
na és felizgatott a gondolat?
én vagyok az a 2. és ha igen akkor sürgõsen fordulj pszichológus-hoz

Nagyon féltem a barátomat, de nem attól félek hogy ő rámászik valami lányra, hanem attól hogy mostanában milyenek a lányok! Ha egy pasi érdekli őket, odamennek és lesmárolják őket! Másznak rájuk, tapadnak, akaratoskodnak. Mit tegyek?

A páromék szervezik az els?söknek a gólyatábort és valószín?leg kötelez? lesz mennie...Úgy félek,mert a párom alapból nagyon népszer? pasi a lányok körében...És ott lesznek a vele kb egykorú csajok..Biztos fognak tapadni,nem?

Legjobb válasz: figyelj. ha szeret téged, nem érdekli, mennyire tapadnak. nem lehet valakit csak úgy lesmárolni. a csókot viszonozni kell. ha õ nem akarja, ellöki a lányt. csak azért, hogy ne bántsa meg, nem fog vele leállni csókolózni. szóval itt minden a barátodon múlik és azon, hogy milyen erõs köztetek a kötelék. ugyanakkor. bízol te a barátodban, hogyha ilyesmiken aggódsz? tudom, hogy sablon, de a kapcsolat alapja a bizalom, ezen gondolkozz el.

figyelj. ha szeret téged, nem érdekli, mennyire tapadnak. nem lehet valakit csak úgy lesmárolni. a csókot viszonozni kell. ha õ nem akarja, ellöki a lányt. csak azért, hogy ne bántsa meg, nem fog vele leállni csókolózni. szóval itt minden a barátodon múlik és azon, hogy milyen erõs köztetek a kötelék. ugyanakkor. bízol te a barátodban, hogyha ilyesmiken aggódsz? tudom, hogy sablon, de a kapcsolat alapja a bizalom, ezen gondolkozz el.
Mielõtt válaszolnák, hadd köszönjem meg, a kommented, miszerint a legtöbb csaj fasz nélkül élni sem tud. Végre valaki nem a férfiakat szemét disznózza. Ha szeret a pasid, biztos, hogy lekoptatja a tapadós csajokat, nincs miért aggódnod. Ne féltékenykedj, hosszú távon nem fog jót tenni a kapcsolatodnak. Bízz a pasidban, légy vidám, így õ is jól fogja magát érezni melletted, és nem fog más csaj után nézni.
En megertelek. Az en baratom is nagyon nepszeru, rengeteg lany baratnoje van. Visoznt imad engem. Ezt tudom. Az egy dolog h te hogy reagalnal a helyebe, de nem varhatod el tole. Mindenkinek mas a twrmeszete. Lehet van kis naivsag is benne, az enyem, be van tudom, es probaltam finoman magayrazni neki, h ne ertse felre h nem bizom benne, v nem hiszek neki, d e ismerem a picsakat, es sok olyan no vanm h akar egy hazassagot is felrugat egy ferfivel...ezek a piocak.Ezektol pont azert feltem, mert joszivu, es persze elvezik a ferfiak ha a nok rajngjak..megha csak annyit is akarnak. Szerrintem mutasd ki neki h bizol benne, ne feltekenykedj, mert azzal csak eltavolitanad magadtol. A ferfiak imadjak a magabiztos noket, a tobbi no meg elriad, h hogytudod ugy karbatartani a ferfid, h annyira biztos vagy magadban, S tenyleg hidd el, ha szerete melletted marad.
megint én. alapjáraton miért legyen bunkó? hisz tulajdonképpen a lányok sem tudhatják, hogy neki van barátnõje. ha tudnák, és úgy másznának rá, úgy lenne alapja a hatékonyságnak, ami általában közelít a bunkósághoz... de mivel nem tudnak a barátodról semmit, és a bemutatkozáskor sem azt mondja, hogy "Szabó Istvánnak hívnak, x éves vagyok, szeretek internetezni, 4 éve karatézok, van egy barátnõm y ideje.", ezért még elnézhetõ, ha valaki próbálkozik.
azért ne általánosítsunk:) elsõ válaszadó vagyok. nekem most van az elsõ barátom, egy éve vagyunk együtt, és amikor nem volt senkim, akkor sem másztam rá soha senkire, még arra sem, aki tetszett, mert iszonyú félénk vagyok. abban reménykedhetsz, hogy mivel gólyákról van szó, nem nagyon lesz köztük olyan rámenõs, új helyzet, új hely, új emberek, talán õk is megmaradnak a csendes rajongás mellett egyelõre. ugyanis amikor én gólya voltam (szép emlékek, de rég is volt), akkor is voltak a táborvezetõk között kiemelten helyesnek tartott fiúk, de azokat úgy általában mindenki helyesnek tartotta, most mindenki csak nem nyomulhat rá:) de tényleg próbálj meg bízni benne. meg mondom. ha szeret, nem hagyja. az mindegy, hogy hogyan távolítja el maga mellõl a lányt, fiúk egójának tényleg jót tesz, ha tetszik másoknak.
jaj, Te... ismerõs helyzet... A pasiknak kell az önbizalom... és ha egy csaj tapad rájuk, az tetszik nekik... nem olyan mint a legtöbb csaj.. akinek van barátja... elhiszem, h félted... és sajnos nem is tudok mit mondani... h jobb legyen... majd telefonáljatok, ha tudtok minden nap... meg hátha nem fog inni sokat... vagy nem tudom... Én is hasonló helyzetben vagyok, ugyhogy sajnos nem sokat tudok segíteni : ( de bízni kell !!!!! megpróbálni bízni...
A kérdező hozzászólása: hát igen, remélem azért hatékonyan fogja leléptetni õket, nem úgy h bocsi, nem érek rá pl...:S
A kérdező hozzászólása: bízom benne, hidd el...csak a legtöbb csaj akinek nincs barátja....pfff....f*asz nélkül élni nem tudnak, bocsi a kifejezésért, de látnak egy jó pasit, aki mellett nem áll ott a bnõje és nem az az elsõ kérdés h szia, van bnõd, zavarlak, hanem odemegy, megsimizi a vállát, egy óvatlan pillanatban még le is kapja talán...utálom az ilyen kis ribiket...
A kérdező hozzászólása: konkrétan? bízom benne, csak õ nem olyan határozott mint én...nekem hogyha egy pasi megírja h nagyon tetszem neki, akkor visszírom h bocs, van barátom..a pasim meg visszaírná h köszi, vagy nem is reagálna...meg õ régebben írt olyanokat más csajoknak h szexi, meg hasonlók...megbeszéltük h én abbahagyom a féltékenykedést, õ meg a csajokkal való kacérkodást...de akkor is...a volt bnõje egyszer rá akart mászni és õ meg finomat levette magáról a csaj kezét és annyit mondott h ez nem jó ötlet..én lepofoztam volna ha egy srác így próbálkozott volna...és elküldtem volna melegebb éghajlatra, mert tudja h van barátom és pofátlanul próbálkozik.
A kérdező hozzászólása: nem általánosítottam, 17 éves múltam...és a korombeli csajok közül rengeteg ilyen tapadós pióca...ha nem lenne külön férfi meg nõi wc, ezek bemennének és az elsõ pucura rábuknának...:D de igazából ez elszomorító..:S és nem bírom ki h ne kérdezzem meg a barátomtól h mostanában írt-e neki vmi csaj meg nemtom..mert régebben õ is írt olyan kommenteket más lányoknak h legszívesebben fejbelõttem volna magam...pl iszonyú szexi...:S
megértelek. sok az ócska kis ribi, akinek nem számít, h 1 pasi foglalt, és rámásznak. a barátom igen jó pasi, és van 1 ilyen kis kurva kolléganõje. ráadásul jobban is néz ki mint én, de tudom, h 1 buta kis liba. és szerencsére az én pasim jobban értékeli az intelligenciámat és mûveltségemet :) szal ne félj, higyj benne, h te jobb vagy azoknál a kis olcsó ribiknél! :)
A kérdező hozzászólása: és akkor az h mit írt a lányoknak, ne érdekeljen?
ja, bocsi, azt a kommentedet nem olvastam... hát az már bajos. sztem csak legyezgeti az önbizalmát, h más csajok is akarnak tõle vmit... nem tudod ellenõrizni minden pillanatban, de ha 1 mód van rá, bízz meg benne jobban. és beszélj vele errõl. nekem segített...

Ezt mikor mondja egy pasi? Van egy pasi(30)aki egyben nagyon jó barátom is. Mostanában észrevettem, hogy keresi a tekintetem, szemeztünk..stb. MA találkoztunk, nálam volt.

Megdícsérte az öltözékem,meg ugy engem is....szinte bókolt,mosolygott rám,néha össze találkozott a tekintettünk de azt nem vettem észre hogy most nagyon keresné csak az elején.Ezzel akart valamit a tudtomra adni?

Legjobb válasz: igen!szerintem tetszel neki;)

igen!szerintem tetszel neki;)
Szerintem bejössz neki.
Szia, ha nem meleg akkor tetszel neki. Szimplán mosolygás lehetne zavart viselkedés is, mert hogy ruhabemutatót tartasz :) . De a tekintet keresés és bókolás az egyértelmû.

Miért érzek nagyon rossz dolgokat, a volt csajom mostani pasija iránt, mikor a srác képét megnézem?

legszivesebben,leverném.A pasinál én is szebben nézek ki,? meg 23-24 évesen elégé nem jön be nekem.Akkora pofája van,és szánalmas,hogy nem tud járni korabeliekkel

Legjobb válasz: Mert még minig szereted a csajt.....?

Mert még minig szereted a csajt.....?
A kérdező hozzászólása: a csajt barátként szeretem õt, de idegesitõ a lány amiket mesél nekem szexuális életérõl is
fáltékeny....irigy....önzõ vagy. ennyi. N22
A kérdező hozzászólása: köszönöm kedves elõzõ válaszoló.Lányt sokáig szeretem harcoltam szerelméért.
Nem tudom, de ha ekkora volt a szerelem, akkor kizárt a "barátság". Éppen ezért nem tudod elfogadni az exed mostani párját, mert még nem tetted magad túl rajta. A barátság nem attól barátság, h nem veszekedéssel váltatok el. Szerintem az lenne a legjobb a lelkednek, ha kerülnéd a csajt!
A kérdező hozzászólása: Exemel régota nem beszélek neten se, 1 éve nem láttam lassan.Rossz érzés, hogy nem vághatok vissza neki, meg együtt töltött 4, 5 hónapot nem tom elfejteni emlékezetes volt. Le akartunk feküdni egymással, nem történt meg nem került rá sor

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!