Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon a pasim! (21 db)

Ez így mûködik, hogy a mostani csajok nagy részét abszolút nem érdekli mennyire jó az a pasi emberileg, csakis a vonzó külsõ után sóvárognak és ezért átrobognak másokon is a helyes pasiért és ezeknél kezdeményeznek is a lányok?

Itt a video. A 20. perctõl kezdõdik. Nem kell megnézni, mert sokan ezt nagyon nem bírják, csak tekerjetek kb 20 perchez és a 22. perc közötti részhez, ott van minden.

Legjobb válasz: Ha folyton csak bögyöket és csöcsöket keresel, akkor ezt a stilust kapod, akármennyire is hiszed, hogy nem. Keress tip-top, ügyes és takaros lányt, az ilyenek becsülik meg csak a rendes pasikat. 27 L

Ha folyton csak bögyöket és csöcsöket keresel, akkor ezt a stilust kapod, akármennyire is hiszed, hogy nem. Keress tip-top, ügyes és takaros lányt, az ilyenek becsülik meg csak a rendes pasikat. 27 L
Nem igaz, már megint kezdi valaki! Hát nem igaz, nem fogod fel, miért nem kellesz a csajoknak! MERT ILYEN VAGY. Ilyen kérdéskiírogató, azon vered a melled hogy a csajoknak ilyen pasi kell, és még is miért? Mert ezt látod egy sz--ros éjjel nappal budapestben! Arról nem is beszélve, hogy ha neked ilyen nõ kell, az a te bajod! Hiába vagy jó emberileg, ha mellette millió más tulajdonságod k---rvára idegesítõ, fogd már fel :DDD
Nem az ilyen agybeteg mûsorokból kéne tanulni, jó hogy nem mindjárt a vv-k több száz pasit megjárt húszéveseit veszed alapul... Ja, és sok lány szereti, ha a fiú kezdeményez, csak nem rámenõsen kell, hanem elõször csak beszélgetni. Aztán úgyis vagy kialakul a szimpátia, vagy belátod te is, hogy nem mûködne, és továbblépsz. (a mûsort nem nézem, elnézést, ha ez a valóságot mutatja, csak elõzeteseket láttam belõle, annyi elég volt...)
Ez sajnos így van. A mostani csajok felszínesek & anyagiasak. Ha nem vagy szuper jóképû és nem lógnak a nemzetibankok a zsebedbõl, emberszámba se vesznek. Mert hát ugye korunk modern emancipált nõjének mindez "jár". Nemcsak a ronda pasasokat, hanem az átlagosokat sem veszik észre. Nem véletlenül van ennyi szingli pasas.
Én nem akarok senkit elitélni, de amíg nem fordultam magamba és egy egoista köcsög voltam, addig engem is környékeztek (de nem így, ilyen nyíltan :D ). Akkor volt, hogy már aznap ágyba jutottunk, de aztán találkoztam egy szintén ilyen egoista lánnyal, aki miatt nem lettem többet egoista. Azóta se az a lány, se senkim nincs. :D Na tessék, a jók is elõbb utóbb szaralakok lehetnek, vegyél példát belõlem.
már az is lehet h direkt csinálnak ilyen mûsorokat és mint látom, sikeresen.

Mi van akkor, ha a volt pasim nagyon hiányzik, és olyannak akarom a mostanit miint a régi volt?

Most van 1barátom,aki nagyon szeret.DE én mindig a volt barátomra gondolok és nagyon hiányzik,de nemszeretem egyiket sem,de félek mert ha szakitanék a mostanival akkor a volt nemjönne még1x velem össze mert én megcsaltam és haragszikrám,igaz h beszélünk,de akkort sem.Mit csináljak nem akarom megbántani a mostanit,mert nagyon szeret??:\'( (2hónapja vagyunk együtt)

Legjobb válasz: Szerintem ne játssz azzal a fiúval.Pont azért,mert szeret téged,nem érdemli meg,hogy szórakozz vele.A legjobb lenne,ha felvázolnád neki a helyzeted,elmondanád neki,hogy te sajnos nem ugyanazt érzed,amit õ,nem vagy belé szerelmes.Nyilván fájdalmas lesz neki a szakítás,de így legalább lesz esélye arra,hogy egy olyan lányt találjon magának,aki viszonozza az érzéseit és nem csak a régi pasiját akarja pótolni vele. Hogy a másik pasival mi lesz,azt nem tudom. De egy próbát azért megér.Bár,ha megcsaltad, nyilvánvaló,hogy haragszik rád,és elvesztetted a bizalmát.Hátha vissza tudod még szerezni...

Szerintem ne játssz azzal a fiúval.Pont azért, mert szeret téged, nem érdemli meg, hogy szórakozz vele.A legjobb lenne, ha felvázolnád neki a helyzeted, elmondanád neki, hogy te sajnos nem ugyanazt érzed, amit õ, nem vagy belé szerelmes.Nyilván fájdalmas lesz neki a szakítás, de így legalább lesz esélye arra, hogy egy olyan lányt találjon magának, aki viszonozza az érzéseit és nem csak a régi pasiját akarja pótolni vele. Hogy a másik pasival mi lesz, azt nem tudom. De egy próbát azért megér.Bár, ha megcsaltad, nyilvánvaló, hogy haragszik rád, és elvesztetted a bizalmát.Hátha vissza tudod még szerezni...
Ennek így semmi értelme. Együtt vagy valakivel, akivel nem is akarsz, miközben vágyakozol valakire, akivel elrontottad. Emez meg azt hiszi, hogy akarod. Szakíts a mostanival, a másikat meg dolgozd föl. Ez a tandíj azért, amit tettél. Gondolkozz, legyél egyedül, találd meg magad, hogy mit szeretnél és hogy mit miért csináltál. Addig, amíg ezt nem teszed meg, mindenkit (beleértve magadat is) megbántasz és csak szenvedést okozol.
Huhh keress olyat akit Te szeretsz. Hogy én ilyen jótét lelkekkel sose futottam össze életemben! :-)) Pedig igazán lefeküdhettek volna velem még egypáran, hogy ne bántsanak meg :-))))
"... olyannak akarom a mostanit miint a régi volt" - már ne is haragudj, de a többi pasi nevében is kikérem magamnak, nem cipõk vagyunk, ami ha elkopik, vehetsz helyette egy újat, ugyanolyat... A problémádat megértem, de az exedet még inkább. Jobbulást!
Ja
én 1, 5 hónapja vagyok barátnõmmel együtt és veszekedünk hülyeségeken de akár hogy meg bántjuk egymást mindig együtt alvás lesz a vége. Habár nem éri meg hülyeségeken veszekedni és ezért most már elnézem az apró hülyeségeit és õ is nekem :)
Mit tegyél?? Ti dolgotok! Nektek kell eldönteni! Ne bízd ránk a kapcsolatotokat.
Ennyi információból sajnos ezt nem lehet eldönteni. Miken veszekedtek?
Ha 2, 5 honap utan sokat veszekedtek ez kesobb sem lesz jobb, de egy probat megerne, hogy leuljetek megbeszelni, hogy ez igy nincs rendben.
Talán azért, mert tetszel neki?...
A kérdező hozzászólása: hát szinte majdnem midnen nap együtt vagyunk ilyen téren szoval nem hinném h kilenne éhezve, hacsak nem nimfomániás
A kérdező hozzászólása: Ja! És már több féle módon is sexeltünk! Egyik nap pl kimentünk a közeli tópartra este, és kint a szabadban csináltuk.
A kérdező hozzászólása: Hát az hogy a buszon megujjaznál na azért az erõs. Nem? :) De a csöcsörészés még elfogadható lenne:)
Büszke lehetsz magadra.
A kérdező hozzászólása: Miért? Mert a tóparton csináltuk?? Azt mások is csinálják! Sõt én tavaly pl láttam olyat is a velencei tavon, hogy ott a vizben kúrtak a szemünk láttára! Na és akkor most azok is büszkék lehetnek magukra???
"Mindegy hol vagyunk, utcán v otthon, egyszerûen nem bír magával" Nem õ tehet errõl hanem a farka.Az meg külön élõlénynek számít amit nem lehet irányítani
Addig orulj, amig ilyen. Rosszabb lenne a masik veglet. Ha az bekovetkezne, visszasirnad a mostani allapotot. Szoval szimplan orulj, hogy ez van, es kesz. :)
"normális az?" Nem. De ez nem feltétlenül baj. Nem mindig a normális a jó.
én tudom irányítani a farkjsg ádáajsd
Arra még nem gondoltál h a napi 1 szex nem elég neki, ?? Nekem sem elég a napi egy de azért nyilvános helyen nem nyulkálok mert nem illik. A popsiba markolás még okés de ezeket ne engedd.
Szerintem is ez már kicsit durva hogy benyúl a nadrágodba nyilvános helyen... valószínû kielégítetlen és kangörcse van.
Sztem nagyon ki van éhezve a barátod. Egy jó szex sztem egy ideig helyretenné.
Ez baj lenne?
A kérdező hozzászólása: Ezt én is gondoltam :) de ez nem átlagos viselkedés nála hanem elég fura. Mert mindegy mit csinálnuk, akár ha csak sétálunk az utcán akkor se hagy békén, folyton ondja a sexes szövegét és mindenhol fogdoz mindenki elött.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem baj mert tetszik ez nekem, igy legalább tudom h én kellek neki :) csak nem szokott ilyet csinálni és ez fura nekem.
Örülj neki, te autósmoziban székfestõõõõ :D Én is ilyen pasi vagyok :D
A kérdező hozzászólása: mi az hogy autósmoziban székfestõõ? :D
Én olyan feleségrõl álmodozak, akit annyira szexinek tartok hogy mindig felál tõle a farkam. Ó hogy mennyire irigylem a barátodat. Egy álom valósulna meg...
Autózmoziban székfestõ... Négy lába van, asztal de nem szék.
A kérdező hozzászólása: Igazából én magamat nem tartom annyira sexinek mint õ engem. Sõt! Egyáltalán nem, mert sztem csak egy átlagos csaj vok :) De én nagyon örülök h ö igy lát engem, mert ez jó érzés és biztató :)
A kérdező hozzászólása: De most komolyan kérdem, hogy szerintetek, az normális dolog hogy az utcán gondol egyet és mindenki szeme láttára, benyúl a nadrágomba? :)
Miért ne? Én még a a buszon is megujjaználak Baby. Meg csöcsörésznélek.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam h napi 1x :) többször is szokott lenni.

Elég nagy melleim vannak.85/B és 16 vagyok. A pasim szex közbe imádja fogdosni és néha túl erősen csinálja. Mostanába nagyon fájnak és bekeményednek. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.

a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.
16 évesen ne szexelj.. csak ennyi a baj..
Kövér és beképzelt vagy, és ezzel a kérdéssel csak felvágni szeretnél, semmi mögöttes tartalom nincs. Menny, vegyél be egy ciántablettát gyorsan.
harapdald meg te is a farkat, hatha rajon :DDD
Azért fáj mert erõsen fogdossa! Szólj rá! Ennyi!!!
nem kövér, csak széles a háta....ennyi, a melled meg azért fáj, mert kissé korán kezded a szexet.. és az sem tesz jót neki, hogy szét karmolásszák.. kérd meg a párod hogy ne tépjen szét ha lehetséges...
Nem vagy kövér!!!!!! Hány cm vagy?
A kérdező hozzászólása: 168 cm kb. itt az a kérdés h miért fáj? és miért keményedik be utána? aztán pár nap múlva megint rendes.
Nem vagy kövér! Hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy az 50 kg soknak számít.
Le kellene fotózni a melleid, hogy kõkemény analízison essen keresztül. Egy leendõ nõgyógyász.
Ezzel vigyázz, mert ha egy nõnek sokat fájnak a mellei, az sosem jelent jót. Ne hagyd hogy fájdalmat okozzon neked, ráadásul annyira érzékeny a mell, hogy könnyen lehet benne roncsolni a szöveteket, és rostokat. Könnyen alakul ki ciszta/rák a nõk mellében, szóval tényleg vigyázz rá. Lehet érzékien és érzéssel markolászni a melleket. Nem kell feltétlenül mindent úgy csinálni, ahogy a pornóban van.

3 éve vagyok a pasimmal, de mostanába elég sokat veszekedünk mert én nagyon féltékeny vagyok nem tudom hogyan változtassak magamon hogy ne legyek féltékeny nem akarom emiatt elveszíteni a páromat. Adjatok tippet hogy mit csináljak?

Legjobb válasz: Elég nehéz, sajnos énis ilyen vagyok. Sok vitánk is volt ebbõl... de vegyél erõt magadon. S ha tényleg szereted és bízol benne akkor elhiszed majd ha azt mondja hogy nem volt senkivel. Sok idõ kell hozzá. Fogj neki és ki alakul...

Elég nehéz, sajnos énis ilyen vagyok. Sok vitánk is volt ebbõl... de vegyél erõt magadon. S ha tényleg szereted és bízol benne akkor elhiszed majd ha azt mondja hogy nem volt senkivel. Sok idõ kell hozzá. Fogj neki és ki alakul...
Buta liba vagy, ugyan úgy mint az elsõ válaszoló. Én már az elsõ vitánál úgy kivágnálak, hogy a lábad sem érné a földet. Még szerencse, hogy a barátnõm normális és soha nem féltékenykedett. A saját hülyeségedet csak te tudod megoldani, ide hiába írsz bármit is. 20/F
11:15ösnek adok igazat. Miért kell féltékenykedni? Rohadtul megsértene vele a barátnõm, ha azt feltételezné rólam hogy megcsalom akárkivel is. Ha állandóan ezen vitázol, csodálom hogy még veled van a párod. És nem nehéz leszokni errõl, mi az h nehéz? Nehéz megbízni a párodban? basszus ha meg akarna csalni nem lenne veled....
nem igaz, mert ha meg akarná csalni, akkor vele lenne, és megcsalná, a megcsalás az titokban megy, ezt nevezik kihasználásnak, sajna vannak ilyenek páran, ha elhagyná, akkor nem csalná meg, hanem elhagyná és utána lenne mással, az nem megcsalás, az õszinte

Soha nem érdeklődtek utánam különösebben a pasik és én sem foglalkoztam velük, mostanában meg nagy hirtelen sorba állnak. Mitől lesz az ember egyszeriben feltűnő a másik nem számára?

Rám írogatnak iwiw-en, randit kérnek, kérdez?sködnek utánam, flörtölgetnek velem, szerelmes levelet nyomnak a kezembe...

Legjobb válasz: Igen, van oka! Az ember hangulata, magabiztossága kiül az arcára is és ez vonzóvá teszi a másik nem számára is. Biztos észrevetted már, hogy te sem látod mindig ugyanolyannak magad a tükörben. Na, ez kb ugyanaz:)

Igen, van oka! Az ember hangulata, magabiztossága kiül az arcára is és ez vonzóvá teszi a másik nem számára is. Biztos észrevetted már, hogy te sem látod mindig ugyanolyannak magad a tükörben. Na, ez kb ugyanaz:)

Nem tudom mi van velem mostanában, a múltkor elképzeltem hogy milyen lenne lánnyal ágyba bújni. Ez arra utal hogy biszex vagyok? Van egy 5 hónapos kapcsolatom, és nagyon szeretem a pasimat Õ azt mondta hogy elfogad. Szóval akkor biszex vagyok?

Legjobb válasz: Jellemzõ. Az ilyen kislányok (14-16) gondolkodását befolyásolja a legkönnyebben a média. A "kedvencem" az, amikor azt mondják: egy nõnek csak egy másik nõ képes igazi élvezetet adni, mert egy nõ tudhatja csak, mi a jó egy másik nõnek. Nos, ha ezt a logikát követjük, akkor egy férfinak is csak egy másik férfi lehet képes igazi élvezetet nyújtani, nem? Jaj, de jó... haljon csak ki az emberiség, a szerelem pedig legyen csak puszta nemi élvezkedés, vagyis ne legyen szerelem, csak kíváncsiságból adódó buzulás. Nem is tudom... én kíváncsiságból egy sütit szoktam megkóstolni; ha van párom, szerelmem, semmilyen oknál fogva sem fogom megcsalni vagy képzelegni másokról.

Jellemzõ. Az ilyen kislányok (14-16) gondolkodását befolyásolja a legkönnyebben a média. A "kedvencem" az, amikor azt mondják: egy nõnek csak egy másik nõ képes igazi élvezetet adni, mert egy nõ tudhatja csak, mi a jó egy másik nõnek. Nos, ha ezt a logikát követjük, akkor egy férfinak is csak egy másik férfi lehet képes igazi élvezetet nyújtani, nem? Jaj, de jó... haljon csak ki az emberiség, a szerelem pedig legyen csak puszta nemi élvezkedés, vagyis ne legyen szerelem, csak kíváncsiságból adódó buzulás. Nem is tudom... én kíváncsiságból egy sütit szoktam megkóstolni; ha van párom, szerelmem, semmilyen oknál fogva sem fogom megcsalni vagy képzelegni másokról.
Szerintem, csak kíváncsi vagy. Bár az sem kizárt, hogy biszex vagy. Hány éves vagy?
Mennyivel lennél másabb ember, ha rád lenne akasztva ez a tábla, hogy biszex vagy? Változtatna ez vmit is? Attól még ugyanaz az ember vagy. Mint minden ember, kiváncsi, felfedezni vágyó. Lehet, hogy ez csak kiváncsiság. Szeretnéd kipróbálni és megtapasztalni. Ettöl még ugyanolyan hetero (is) lehetsz, mint még sok millióan.
nem
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy sokat nézek tévét, de akkor is felizgat a leszbipornó XD
A kérdező hozzászólása: Igen , felizgat a gondolat :D
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak üzenem: Amúgy köszi , nagyon kedves vagy :@ , akkor miért írsz?? hogy másokat megbánts? mert azt teszed köcce
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok :)
"Nem tudom mi van velem mostanában, a múltkor elképzeltem hogy milyen lenne lánnyal ágyba bújni. Ez arra utal hogy biszex vagyok?" Nem, ez arra utal, hogy túl sokat tévézel, ahonnan ömlik az olyasmi, mint az "I kissed a girl" és társai.
annyira nem birom az ilyen huje kerdeseket...Honnan a faszbol tudjuk , hogy te biszex vagye??? WTF :@:@:@ Neked kell erezni...
na és felizgatott a gondolat?
én vagyok az a 2. és ha igen akkor sürgõsen fordulj pszichológus-hoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!