Találatok a következő kifejezésre: Mostanában nagyon a csípős (2 db)

Mostanában nagyon kívánom a csípős dolgokat. 3-4 hetes terhes vagyok. Miért kívánom mostanában a csípőset? Ugye, nem ártok vele a kicsinek?

Legjobb válasz: szerintem nem nagy mennyiségben biztos nem, én például miota terhes vagyok a huslevest imádom csipos paprikaval:)

szerintem nem nagy mennyiségben biztos nem, én például miota terhes vagyok a huslevest imádom csipos paprikaval:)
Amit kívánsz, arra szüksége van a szervezetednek, amitõl undorodsz, arra nincs szükséged! A teseted tudja, hogy mi az ami jó, és mi az ami ártalmas, figyeld a jelzéseket, és biztosan nem csinálsz vele kárt!
Én is pont így vagyok, csípõset a mai napig jóízûen eszek. Most vagyok 35 hetes, semmi problémát nem jelentett eddig. Azt kell enni ami jól esik! Egyégként kislányt várok!

Bennem van a hiba vagy a KFC-s kajában? Mostanában olyan 2 hónap leforgása alatt 3 különböző KFC-ben ettem csípős csirkemell csíkokat. Mindegyik után ment a hasam, nagyon erős hányingerem volt és nagyon fájt a gyomorszájam.

Régebben semmi gondom nem volt ezzel a kajával. Azért próbáltam meg többször is, mert gondoltam, hogy esetleg csak most rossz. Mondták azt is, hogy azért er?s a f?szerezés, h a nem éppen friss hús szagát elfedjék. A legels?nél még éreztem is, hogy a hús állaga olyan kocsonyás, azt azonnal kiköptem, de a többinél nem éreztem semmit. Én nem tudom valamiért rendesen emészteni vagy egyszer?en baj van a kajájukkal? Érdemes feljelenteni ?ket az ÁNTSZ-nél?

Legjobb válasz: Magától a csípõstõl is mehet a hasad. Próbáld ki, hogy ha eszel valami csípõset akkor mi történik. Lehet, hogy egyszerûen máûr nem bírod.

Magától a csípõstõl is mehet a hasad. Próbáld ki, hogy ha eszel valami csípõset akkor mi történik. Lehet, hogy egyszerûen máûr nem bírod.
Szerinem a gyomroddal van a baj. Nem birod a füszert. Az nem létezik, hogy 3 kulonbozo helyen harom kulonbozo idopontban romlott ételt szolgálnak fel. Én is hánytam már pl. BK kajától, de nem 3x. Elég szigorúak a higiéniai, minosegi kovetelmenyek és aki mást mond, az nem járt még gyorséttermi konyhán, csak a pletykákat fújja.
10:20 vagyok! Irónia volt!
@ ma 10:20 A salátáikat nagyon szeretem.Semmivel sem károsabb, mint bármelyik más kaja, például ez jó szaftos sertéspörkölt, vagy egy nagy adag csülök babfõzelékkel.
Hogy ez nekem soha nem jutott még eszembe. Én meg a mekis kajától vagyok iszonyat beteg. Eltelít, hasam megy, majdnem egyben jön vissza. Nem is tudom, hogy dönthettem amellett, hogy nem eszek ott (illetve iszonyat ritkán) megyek is és fel jelentem õket az ÁNTSZ-nél.
Nem hinném, hogy érdemes lenne feljelentened azért, mert a gyomrod nem bírja a mûkaját. Ha romlott lenne vagy fertõzött (szalmonellás), akkor mindenki beteg lenne, és azt vizsgálnák. De amíg csak pár embernek okoz panaszt, kb. annyit fognak mondani, hogy ha nem bízod, ne edd. Nekem az almától fáj a hasam. Jelentsek fel minden almatermesztõt?
Éppen feljelentheted õket... Ne egyél szemetet!
csak fölösleges mû kaját enni. bár nyilván nem mindenki figyel oda erre, és annak ez nem szempont :D
@ ma 10:44 Lepontoztalak.
A kérdező hozzászólása: Ez a többihez képes, még nem is annyira mû. A hús legalább nem olyan kutyafülét tartalmazó izé, mint a mekiben:S Eszem erõset amúgy is, azzal nincs gondom. Imádom ezt a fûszerezést, meg hát sokszor csak erre van idõ, na meg jó az ára is:S
ANTSZ-nél bejelenteni lehet, nem feljelenteni. de szerintem is felesleges. sok embernek megy a hasa csípöstöl. nem az étel hibája hanem érzékeny a gyomruk. az a megoldás, hogy nem kell eröltetni. ha annyira ízlik a KFC, akkor válassz olyat, ami nem csípös
ezenkívûl a gyorséttermeket ellenõrzi az ÁNTSZ a legtöbbször. mekiben dolgoztam és tudom, hogy minden étteremben, - hangsúlyozom MINDEN étteremben!- kétszer járnak évente az ellenõrök! és akkor õk csak bizonyos részeit ellenõrzik az élelmiszereknek. Például a fagyit, a shaket és az összes üdítõt megint mások ellenõrzik. Ez évente akár 10 alkalom is lehet. Ezen kívûl mindennek a szavatosságára figyeltünk, és bármi lejárt kidobtuk a [email protected]! volt hogy 4 karton húst dobtunk ki, csak mert az "tegnap lejárt" holott tudjuk, hogy otthon, ha valami fagyós, akkor azt emberek még lejárat után is megeszik....ha bajod van a fûszeres kajával ne egyél olyan. ennyire egyszerû. egyél salit, az is olcsó meg finom öntetek vannak hozzá. Nõvéremnek rohama van a fûszeres kajától, így õ nem eszik olyanokat. Ez így megy.
Igaza van az utolsónak. Lehet azt mondani, hogy szenny a kaja. (Bár mint valaki írta egy igazán magyaros pörkölt is megterheli a szervezetet. Egy egyszerû túrórudi is telis tele van mindennel. Szóval nem értem, hogy miért ne férne bele az ember étrendjébe egyszer-egyszer.) DE egy ekkora üzletlánc nem kísérletezik azzal, hogy egyik este bemondják a híradóba, hogy szalmonellás, romlott, büdös vagy bármilyen húst találtak náluk. Neki 10-15 karton hús kidobása nem kerül annyiba mint egy esetleges rossz reklám. Én egyszer volt, hogy a KFC-ben rossz salit kaptam. Azaz lehet nem is volt az rossz csak egy kicsit barnás volt a rukkola saláta levelének a külseje kissé fonnyadtnak is éreztem. Otthon simán megeszem. Visszavittem. Meg se nézték, azzal a lendülettel cserélték ki, mindenféle plusz dolgokat hoztak ki mellette és azt se tudták, hogy kérjenek bocsánatot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!