Találatok a következő kifejezésre: Mostanában mindig szexre (22 db)

Mostanában mindig a szexre gondolok, mit tegyek hogy ne szexre gondoljak?

14 éves vagyok és még sz?z.

Legjobb válasz: Szerintem ez ellen nem igen tudsz tenni. Ez egy természetes dolog, természetes kíváncsiság, különösen ha fiú vagy, a fiúk sokat agyalnak ezen. Tudnám ajánlani az önkielégítést.

Szerintem ez ellen nem igen tudsz tenni. Ez egy természetes dolog, természetes kíváncsiság, különösen ha fiú vagy, a fiúk sokat agyalnak ezen. Tudnám ajánlani az önkielégítést.
Háát igen, ahhoz h ne gondolj "arra", el kell foglalnod vmi mással magadat, pl.: a sportal. De amúgy ez a gondolat már elõ szokott jönni ennyi idõseknél mint te. Amit elõzõleg irtak, az is jó megoldás.
Keress valami hobbit ami leköt. Sport, kiándulás, barkácsolás, fotózás. Ha nagyon igényed van már, feszültség oldására jó az önkielégítés. No meg elkezdhetsz az ellenkezõ nemûekkel barátkozni :)
Jesszus, mintha magamat hallanám 3 évvel ezelõt. ugyan ijen "gondom" volt nekem is, és azt hittem, hogy belehalok, annyira akartam a sex-et. Próbálj maszturbálni. nem kell tudnia senkinek sem, és hetente kb2*. de semmi nagy dolgot ne dugdoss magadba. Csak ujjazás. jobban fogod magad érezni. és hülyeség az, hogy a gyereek, ha korán kezdik a sexuális életet(az is annak számít) akkor rosszat tesz a személyiségükben. én is azt csináltam mégis épelmélyû lány vagyok.izgasd a csiklósat, vagy ijesmik. érezni fogod, hogy mi jó magadnak.
Szexelj, szexelj, szexelj!:)
gondolj csak a szexre, ne vond meg magadtól, mert akkor még nehezebb, mert arra gondolsz amit nem szeretnél, igy folyamatosan a gondolataid a félelmedre irányitod. ez igy is nevezhetjük, hogy "itt a kisördög" és bújkál benned, nos vagy eleget teszel neki és kielégited, vagy azt mondod magadnak, nos ide figyelj kisördög---most nem érek rá-- hagyjál már békén!!
Nézd meg a http://www.szopoalarc.hu odalt. A büdös életbe többé nem gondolsz majd rá...

Tisztelt doktor úr! 37 éves nő vagyok, van egy kisfiam. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a párommal a szeretkezés nem működik mostanaban. Mindig fáj és a hüvelybemenetnél a bőr el is hasad, ezért már nem is kívánom a szexet, pedig régebben nem mer

Tisztelt doktor úr! 37 éves nő vagyok, van egy kisfiam. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a párommal a szeretkezés nem működik mostanaban. Mindig fáj és a hüvelybemenetnél a bőr el is hasad, ezért már nem is kívánom a szexet, pedig régebben nem merült fel ilyen probléma köztünk. Tudna esetleg valamit ajánlani? Köszönettel, Judit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben hámsérülés is keletkezik, akkor annak regenerációját kell elsősorban segíteni.  Erre a természetes alapú Cikatridina kenőcsöt ajánlom. Azt azonban – pusztán a tünetek alapján – sajnos nem tudom megállapítani, hogy mi okozza az érzékenységet az együttlét kapcsán. Javaslok egy vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben hámsérülés is keletkezik, akkor annak regenerációját kell elsősorban segíteni.  Erre a természetes alapú Cikatridina kenőcsöt ajánlom. Azt azonban – pusztán a tünetek alapján – sajnos nem tudom megállapítani, hogy mi okozza az érzékenységet az együttlét kapcsán. Javaslok egy vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Miért gondolok mostanában mindig csak a szexre?

Legjobb válasz: mert meleg van.

mert meleg van.
mert máshoz nem értesz:D de nem csak te.
Nem küldök privit, itt kérdezem meg, nincs e kedved kicsit beszélgetni megismerni egymást olyan szinten, ki hogy néz ki merre lakik, és ha megvan a szimpátia összehozni valamit, mert én sem bírok már magammal.:D
ikszdé
Én is ezt mondom: nemlány.
A kérdező hozzászólása: privit senki ne küldjön PLS
Akkor kamaszlány.
Mert [email protected] kell a pinádba.
A kérdező hozzászólása: nem..lány xD
Mert kamaszfiú vagy.
Szerelmes vagy? Akkor lehetséges hogy amiatt.. mert én is.:D De lehet hogy csak az is hogy a hormonok változnak. Vagy férfihiány:D

Meg tudja mondani nekem valaki (fiúkat kérdem) hogy miért akar mostanában minden 13-19 éves fiú csak szexet a lányoktól?

Legjobb válasz: én lassan 50 éves vagyok, de amikor én voltam ennyi idõs a fiúk akkor is ezt akarták. tehát szerintem változás nincs.

én lassan 50 éves vagyok, de amikor én voltam ennyi idõs a fiúk akkor is ezt akarták. tehát szerintem változás nincs.
1:szerintem meg elég sok kivétel van 2: nem csak szexet akarnak akik nem kivételek 3:(1. válaszolóhoz hasonló válasz) a lányok 1 része olyan becstelen és BUTA, hogy mást nem is tud nyújtani.
A férfiak mindig is szexet akartak, más kérdés, hogy ez náluk kapcsolattal is járhat, ha szeretnék.
hát engem ez nagyon idegesít, hogy egy 18éves fiúval beszélgetek facen, és minden második szava a szexre utal..:/
Mert a mai fiatalok többsége erkölcsileg is rendkívül dekadens irányba halad. Ma ott tartunk, hogy 12-14 éves lánygyerekek fehérnemûs képeket töltögetnek fel magukról, hogy az, aki 1 hónap ismeretség után nem fekszik le a 'párjával' az abnormális idióta, hogy, aki a házasságig szûz akar maradni az beteg lelkû, vagy gyáva. Lehet, hogy a fiúk egy része már régen is a szexre hajtott, de hogy ennek anno nem volt akkora nyilvánossága ezáltal reklámja mint most, hogy egész divat születhessen belõle, az biztos. A mai lányok jó része 10 évesen szopnak, basznak, isznak, festik magukat, miniszoknyába járnak, drogoznak és észre sem veszik, hogy az évek alatt milyen kiélt, üres senkikké válnak. De a fiúk sem jobbak semmivel, ugyanolyan erkölcstelen, nagypofájú barom a többségük és csak szexre kell nekik a lány, de ha nem is CSAK arra, azért ha egy ideig nem fekszik le velük a lány, akkor elhagyják. Manapság meg fordult a dolgok menete, elõbb szex, utána TALÁN ismerkedés és kapcsolat(járás). Rengeteget lehet hallani, hogy "szex nélkül nincs kapcsolat"-"a szex tesz teljessé egy párkapcsolatot" de a helyzet az, hogy a szex túl van értékelve, így rengeteg más párkapcsolati érték háttérbe szorul, amiknek sokkal inkább uralniuk kéne egy kapcsolatot, mint a szexnek. Számomra rettentõen undorító ez a hozzáállása a fiataloknak. Erre sokan azt mondják, hogy maradi vagyok, meg haladjak a korral, mivel õk azt hiszik, hogy a fejlõdés úgy tud a leggyorsabb lenni, ha mindent hátrahagyunk és 'megreformálunk' amiben az elõzõ generációk, korok hittek, pedig ez nem igaz. Nem a fejlõdés sebessége számít, hanem az iránya és azt úgy tudjuk a legpozitívabban befolyásolni, ha az elõdök pozitív értékeit nem kukába vetjük, hanem továbbfejlesztve magasabb szintre emeljük, azonban erre ez a társadalom még nem érett meg és bevallom, félek attól, hogy végül mivé fogja a jelenlegi fejlõdési irány alakítani az embereket, az emberi kapcsolatokat, ha csak még a folyamat visszafordíthatatlansága elõtt valami csoda folytán meg nem történik a felismerés.
Mert a lányok mostanában annyira becstelenek lettek hogy nem is tartom õket többre.
Mindenki a szexet akarja, csak van akinek van esze és párkapcsoltaként álcázza a vágyait.
szerintem nem lehet úgy általánosítani, hogy minden lány becstelen..A lányok közt is bõven akad ilyen is, meg olyan is. Attól függetlenül, hogy van egyfajta r*banc réteg, egyáltalán nem igaz, hogy abba a rétegbe mindenki beletartozik..
Hogy miért? Mert sajnos a mai lányok többsége máshoz nem ért...
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. nem minden lány akar szexet, van aki másra is képes. egy kapcsolat nem az alapján dõl el, hogy milyen a szex.
Bocs az általánosításért lányok, de aki nem azt akar, azt nem veszitek észre, vagy barát-zónás.
Utolsónak! Szóval kamszex?
A kérdező hozzászólása: és ez így igaz! egy kapcsolat nem a szex alapján dõl el....

Mért van az hogy mostanában majdnem minden éjjel szerepel szex az álmomban?

Legyetek szívesek segítsetek a magyarázatban ha tudtok!Köszi

Legjobb válasz: Nem az elõzõ vagyok! Ki mármint õ tehát na. Az álmaidban ez a szex csak úgy jelenik meg mint egy szex vagy van egy konkrét elképzelésed a dologról. Pl.: kivel, hogyan, miként. Na ha gondolod írd le.

az ember sokszor hiszi hogy kordában tudja tartani magát de mint minden élõlény az ember is arra van kitalálva hogy szaporodjon...neked így jelez a tested hogy készen állsz lelkileg is testileg is gondolom...
Nem az elõzõ vagyok! Ki mármint õ tehát na. Az álmaidban ez a szex csak úgy jelenik meg mint egy szex vagy van egy konkrét elképzelésed a dologról. Pl.: kivel, hogyan, miként. Na ha gondolod írd le.
A tested és az elméd is ;) =D 16F
A tested vágyik rá.
Ki vagy éhezve?
Éhes disznó, makkal álmodik.
A kérdező hozzászólása: Volt már úgy hogy az egyik haverommal voltam..és hogy csak láttam valakiket..
A kérdező hozzászólása: De ez nem így van..!Nem szoktam gondolni a szexre amúgy..!sosem jut így eszembe..és nem érzem úgy hogy szükségem lenne rá..!partner lenne de nem igénylem..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ;) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.. :) igazad lehet..

Párommal másféléve együttvagyunk, 1éve van szexuális életünk. Nagyon jók voltak az együttlétek. Mostanában viszont olyan mintha nem éreznék szex közben olyan izgatottságot mint eddig. Mitől lehet?

mindig új pózokkal próbálkozunk szóval nem unalmas.és szeretem is.

Legjobb válasz: Talán még is kicsit beleuntál csak nem látod be.Próbáljatok meg esetleg valami szex játékot vagy valami romantikus randit és utána egy jó szex.Vagy esetleg egy nem meg szokott helyen csinálni.

Talán még is kicsit beleuntál csak nem látod be.Próbáljatok meg esetleg valami szex játékot vagy valami romantikus randit és utána egy jó szex.Vagy esetleg egy nem meg szokott helyen csinálni.
Az ember néha megunja a párját
A kérdező hozzászólása: lelki oka lehet? mert legutóbb kellemetlen dolog történt és azóta érzem így magam.
mi?
Ha valami olyan dolog történt ami esetleg kicsit kiábrándító volt akkor valószínûleg lelki ok.

Kislanyom szuletese ota nem kivanom a szexet (3 eve), es ez mostanra megtepazta a kapcsolatomat a ferjemmel, mit tegyek hogy minden a regi legyen?

Legjobb válasz: A lanyod szuletese elott jo volt a szex?? Vagyis akkor nem volt problema??? 3 eves gyerek mar azert nem annyira kicsi h nem lehessen idot talalni a szexre.

A lanyod szuletese elott jo volt a szex?? Vagyis akkor nem volt problema??? 3 eves gyerek mar azert nem annyira kicsi h nem lehessen idot talalni a szexre.
Érdemes lenne orvoshoz menned. A szüléstõl, terhességtõl gyakran felborul a hormonháztartás. Könnyen lehet, hogy neked nem állt vissza a normális szintre és ezért a libidód lecsökkent. Ha nincs szervi hiba akkor pszichológus. Sok nõt megvisel pszichésen a gyerekszülés és különbözõ dolgokon csapodi le. Nálad úgy tûnik a szexualitásnál. Mindkét lehetõségre létezik orvosi megoldás.
Õ próbált már tenni valamit az ügy érdekében? Nem te tehetsz róla hogy nem kívánod. Menjetek el sex shopba, szexuálpszichológushoz, nézzetek meg együtt egy pornót... Ilyenkor egyszerûen meg kell keresni a megoldást.
Jó kérdés. Engem a fiam születésekor rosszul varrtak össze, és azóta fáj a szeretkezés. Plasztikáztatni nem szeretném /nem merem/. A lehetõ legritkábban bújunk össze. Tudom, hogy nem elég neki, és õ tudja, hogy fáj nekem. Megérti. De nem tudom, hogy még meddig.
Nem mindegy, hogy a szexet nem kívánod, vagy a férjedet. Ha a férjedet, akkor bizony nagyobb a baj... De ez nem olyan dolog, amit erõltetni lehet. Amúgy meg még a gyerek is kicsi, megterhelõ lehet vele is foglalkozni, a háztartás, meg még férj is. Persze nem azt mondom, hogy ez így a normális, de szerintem ha kicsit nagyobb lesz a gyerek és nem igényel teljes figyelmet, akkor neked is könnyebb lesz.
A szexet nem kívánod vagy a férjed? Mit történt a terhesség alatt köztetek?
A kérdező hozzászólása: Igen, olvastam mar ilyet is hogy nem kivanom a szexet de minden nap szexelek a ferjemmel hogy neki jo legyen, az ilyenhez csak gratulalni tudok, biztos boldog es kiegyensulyozott a kapcsolatuk! :S
Es amikor egyutt vagytok akkor elvezed a szexet????Azt mondjak hogy sok no megvaltozik a szules utan na meg a hormonok de itt mar nem ez a gond sztem.En 8 honapja szultem a lanyom de allandoan szexelnek....:) Mondjuk elotte is is volt.Biztos nem volt semmi rossz elmenyed?? Vagy faj??
Hát most értelmeset nem tudok mondani, de nem szabad feladni. Ahogy látom ez nagyon nagyon sokakkal elõfordul, általános probléma, de ha belegondolok, hogy nem lenne megoldás akkor nem nõne folyton folyvást a Föld lakossága, mert minden családban csak egy gyerek lenne és csökkenne a népesség, slussz passz. Pszichiáter, endokrinológiai kivizsgálás, egészséges életmód, új programok, környezetváltozás. Beszélgessetek sokat, próbáld meg magadat megérteni, hogy mi vezethetett oda, hogy most nem kívánod a szexet. Talán a nõiességeddel van problémád? Általánosságban nõként vagy csak anyaként tekintesz magadra? Mert sokszor ez a probléma, hogy a nõ szülés után fejben megszûnik nõnek lenni, csak az anya szerepre koncentrál. Esetleg önkielégíts kezdetben, hogy visszarázódj, önkielégítsetek együtt, nézzetek erotikus filmet, valahol el kell kezdeni, evés közben is megjöhet az étvágy. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, kényeztesd magad, mert nõként ezt megérdemled, érezd magad szépnek és kívánatosnak, vásárolj új ruhákat a SAJÁT örömödre!!! Nem mások miatt, magad miatt. Ne stresszelj rá, mert az nem fog megoldani semmit, minden második nõ ilyesmivel küzd, tehát nem vagy meghibásodva.
Én is voltam így mint te. Nekem az erotikus könyvek segítettek, mert a pornó nekem sem jön be, mint "ajzószer". Nézni a megrendezett dugást... hát, tényleg nem az én világom. Simán netrõl is le tudsz tölteni ilyen könyveket, ajánlom az E.L. James könyveit. Az az igazság, hogy vissza kell rázódni. Sokat gondolkodtam, mire rájöttem, hogy kezdetben az újabb terhességtõl féltem. Aztán jött a fogamzásgátló, az meg paffra vágta a libidómat... Mióta újra gyerkõcöt szeretnénk, a házaséletünk 180 fokos fordulatot vett. Járj utána a dolognak, az egy jó kezdet, hogy foglalkozol vele, és nem hagy hagyod annyiban.
A kérdező hozzászólása: O probalkozik folyamatosan, nem erti hogy valtozhattam meg ennyire, mivel gyerek elott , meg neha mar o allitott le, annyiszor akartam. Mindig kerdezi, hogy mi valtozott, mit tegyen, de tenyleg nem tudom megmondani neki, mert magam sem tudom, barcsak tudnam mi a megoldas.
Nem dugtok emiatt rossz a kapcsolat. Hát akkor dugjatok. Erõltesd meg magad. Ha a férjed eddig tudott ilyen komoly áldozatot hozni, akkor te is tehetnél valamit a kapcsolatért.
A kérdező hozzászólása: szexfilmet probaltam, de az nem megoldas, hogy csak ugy megy. :( a szex shopra en is gondoltam, de szerintem az is csak egy egy alkalomra valtoztatna meg a dolgokat. De mindenesetre azt azert kiprobalom, hatha...
A kérdező hozzászólása: Ido lenne, nem a gyerek a hatraltato...
A kérdező hozzászólása: Altalaban nem kivanom, tehat mas ferfival sem. Szules elotti napokban is szeeltunk meg , tehat semmi negativ elmeny nem ert. Csak a szules ota valtozott meg minden. Es egyszeruen nem tudom semmivel sem befolyasolni. Atlagban 2 hetente egyszer szexelunk, mert addigra mar nagyon kivan. Es tenyleg sajnalom is , de ha egyszer nem kivanom a dolgot. :( iszonyatosan rossz ez igy, foleg, hogy emiatt ugy erzem az egesz kapcsolatunk megvaltozott. Eltavolodtunk egymastol minden szempontbol.
akkora gond lenne lefeküdni vele? nem hiszem el, hogy nem tud felizgatni...
Hát én mindent végig játszottam, hogy megtaláljam az okot, hogy miért nem kívánom a szexet a férjemmel, ereotikus könyv, ruha, pornó, szexshop, étrend-kiegészítõ, masszázsolaj, pszichológus.... Mire rájöttem, hogy a férjemet nem kívánom, volt egy törés a kapcsolatunkban, lelkileg és itt látszódott meg elõször. Aztán elváltunk... szerelmes vagyok újra és a szexet is kívánom, meg a férfit is egy bizonyosat.

A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az első. Nem olyan jó vele mint az előző barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetőségem akkor szerintetek kihasználjam? 23 L

Legjobb válasz: édes istenem, akkor hülye ribanc vagy mekkorát a föld nemlátott, az gondolom már eszedbe sem jutott hogy tanitgassad, te is annyival vagy különb a tyúknál hogy nem szarsz a járdára

édes istenem, akkor hülye ribanc vagy mekkorát a föld nemlátott, az gondolom már eszedbe sem jutott hogy tanitgassad, te is annyival vagy különb a tyúknál hogy nem szarsz a járdára
Sajnálom szegény srácot. Mekkora kikúrt egy ribanc vagy te.
hát te iszonyatosan tapasztalt kis ribanc vagy. õ meg rád pazarolta ...az idejét. menj vissza a régi barátodhoz, õ majd jól megrak ha ez a vágyad.
Egy tapló ribanc vagy eleve azért, mert ilyet simán megtennél. Remélem a barátod rájön és kihajítja a szüröd de nagyon gyorsan. Nyomorék.
KOMOLYRA FORDÍTVA ennek a kapcsolatnak már annyi ha + fordulnak ilyenek a fejedben akkor pffffff...tovább kell lépni...hagyd a pcsába .....te ribanc vagy õ meg zöldfülû...a2õ nem fér össze.
ri-banc ez nem szép dolog ááám szerintem HAGVTVVBLABLABLA ÉLJEN SP
Tedd fel magadnak a kérdést. Eldobnád-e a mostanit, a biztosat, pláne ha tökéletes neked, csak azért hogy együtt legyél pár alkalmi szösszenettel!? Majd írd le a választ. :)
Kamu kérdés. Aki egy ótvaras ribanc, az még egy névtelen oldalon sem szokott büszkélkedni vele. "De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam õt. Gyorstüzelõ szegény. Nem tud kielégíteni." És azzal takarózol, hogy te nem csaltad meg érzelmileg. Az persze rendben van, hogy félrekúrsz. Fordított esetben mégis hogy esne? Ha más csajokat dugna meg, de közölné, hogy azért szeret téged érzelmileg. Gondolom te vagy az ágyban a tökéletes nõ, mert már 13 éves korod óta folyamatosan szétteszed a lábad mindenkinek és részedrõl ezzel le is van tudva. Ha a srác helyében lennék, biztos, hogy kidobnálak a halál f.szára, de elõtte kezed-lábad eltörném. Ha legközelebb azt fogja valaki a fejemhez vágni, hogy egy nõgyûlölõ állat vagyok és, hogy vannak még normális lányok, azoknak meg fogom mutatni ezt a kérdést.
Ilyet sem mondtam még senkinek, de ritka nagy ribanc lehetsz...
Szerintem is kamu a sztori, vagy pedig olyan fehér a májad, hogy már-már világít. És igen, ha van lehetõséged õszintén élni, szerintem használd ki.
sétálj fel a "Tajgetoszra" lefelé pedig válaszd a függõleges irányt.
VAjon miért is terjedt el az a mondás, hogy minden nõ k.rva? "A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az elsõ. Nem olyan jó vele mint az elõzõ barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetõségem akkor szerintetek kihasználjam?" Ha valóban szeretnéd, akkor elfogadnád olyannak amilyen minden téren, még a szexben is. Úgyhogy ne merd azt mondani, hogy szereted. Ha ennyire nem jó, akkor mégis mi a f.szért vagy még mindig vele? Talán tehetõsebb, mint az elõzõ? A hozzád hasonló ribancok annyira el vannak szállva maguktól, mert sokan próbálkoznak náluk. Persze az már nem jut el a hülye agyatokig, hogy nem a nõt látják bennetek, hanem csak egy szexuális segédeszközt, amibe bele lehet verni. Ja és ne hidd, hogy annyira király vagy az ágyban, csak mert minden hétvégén részeg gyökerek ürítettek beléd, akiknek teljesen mindegy volt és ezért nem tettek megjegyzést a gyenge teljesítményedre. De gondolom ez nálatok dicsõség. Komolyan hányingerem van az ilyen nõknek csúfolt förnyedvényekbõl és, hogy már csak papíron léteznek normális nõk, mert mind ilyenné válnak.
Milyen érdekes, hogy a 20:17-es, és a 20:21-es kérdéseimre nem jött még válasz. Túl nagy az igazságtartalma talán? Nem kell válaszolnod rá itt, ha nem akarsz, de mindenképp gondolkozz el ezen, mert nagyot lehet koppanni késõbb!
há ne legyél mán ilyen gec.ilááádaaa. há ki vágy te pusztulát, te tákóbnypóóóóóóc:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D huzzá a Maunika sauvba. ribanc:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:::::D:D:D:D:D:D:
Egyre több olyan szitut látni, olvasni, hogy a nõnek nem felel meg az aktuális férfi, pedig õ a nagy õ. És akkor még a nõk mondják, hogy nekik fontos az érzelem, biztonság, meg a nem tudom mi? Csodálkozás van, ha a férfi nem mer kezdeményezni, vagy pedig egy kefélõgéppé alakul át? Nekem egy nõ se mondja ezek után, hogy neki fontos az érzelem...Sajnálom, de egyre vadabb storykat olvasni itt, meg hallani világszerte. Lehet, hogy a férfi nem agy a péniszénél van, de legalább mi ezt felvállaljuk, és tudjuk. Lehet, hogy a nõ agya a fejében van, na de mi körül is forog? Persze most általánosítottam, de azért álljunk meg egy szóra...
bravó, akkor most húzzál innen kiverni a kutyádnak RIBANC
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Nagy ribi vagyok. És büszke vagyok rája.
23 évesen nem kell még összeházasodni, de igazából tervezni kell a jövõt is. Ha nem akarod megcsalni, akkor szakítanod kell vele. Vagy nem szakítasz, de akkor marad õ. Most ha szakítasz vele, akkor nem biztos, hogy visszakapod. Ergo elvesztettél egy biztos pontot az életedben. Miért? Hogy a szexuális étvágyat kilegyen elégítve. Ismét egy kérdés önmagaddal szemben: Megér-e neked az, hogy eldobd a mostanit, vagy megcsald azért, hogy legyen pár kellemes órád? Aztán lehet soha többé nem mondanád egy férfira sem, hogy õ a tökéletes nekem, mert nem ér fel érzelmileg egyikkel sem a mostani. Érdemes ezeken elgondolkozni.
A kérdező hozzászólása: De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam õt. Gyorstüzelõ szegény. Nem tud kielégíteni.
utolsó: (elõttem szóló) azért mert van 1-2 ilyen, még igazán nem kellene ennek a mondanásnak terjengenie. Na m1.

Miért van az hogy mostanában szinte minden nap valami olyat álmodok amiben benne van a szex? Múltkor volt egy nagyon fura álmom (leírásban).

Konkrétan azt álmodtam meg, ahogyan elélvezek. Ugyanúgy azt éreztem, mint a barátommal együttlétnél szoktam mikor elélvezek. Most akkor álmomban elélveztem? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges, különben gondolom 16-7 éves vagy, tombolnak a hormonok kívánod a szexet és kész, nincs ezzel baj, csináljátok többet;)

Lehetséges, különben gondolom 16-7 éves vagy, tombolnak a hormonok kívánod a szexet és kész, nincs ezzel baj, csináljátok többet;)
ÚÚÚÚ, az elég para! Szerintem fennáll a lehetõsége, hogy egészséges vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, szerintem neki se lenne ellenére! :)

Én már nem vagyok szűz, viszont a mostani barátom igen. Vajon elvárja azt hogy hamarabb lesz szex mint egy szűz lánnyal?

Egy hónapja vagyunk együtt,de már volt utalása arra hogy akarja a dolgot. Én viszont még korainak tartom,f?leg úgy hogy el?z? barátommal is korán történtek dolgok és azután szó szerint követelte hogy minden találkozásunkkor legyen valami. Mostani barátomnál meg felmerült bennem hogy azt hiszi hogy itt pár hét után lesz akció csak azért mert nem vagyok már sz?z. Persze nem akarok évekig várni,de rosszul esett hogy 1 hónap után ilyennel próbálkozott.

Legjobb válasz: a szex az a dolog, amit nem lehet követelni. csak akkor feküdj le vele, ha te is szeretnéd, és amikor szeretnéd. ha eddig szûz volt, akkor még tud várni egy kicsit, nem?! :)

a szex az a dolog, amit nem lehet követelni. csak akkor feküdj le vele, ha te is szeretnéd, és amikor szeretnéd. ha eddig szûz volt, akkor még tud várni egy kicsit, nem?! :)
Ilyen korban az az egészséges, ha minden találkozásnál akarja legalàbb kétszer.. 20F
Még pár év és két alkalom között fog eltelni ennyi idõ...akkor majd jusson eszedbe, h ez neked teljesen természetes!
Takarodjál már. Mit játszod itt az álszentet? Az elõzõnek egybõl hanyatt vágtad magad, a mostanit meg kínzod és elõadod az erkölcsös jó kislányt? Az egy hónap pedig több mint elegendõ várakozási idõ.
Elvárja, és ha nem dugatod meg magad hamarosan akkor dobni fog nemsokára
Inkább attól félhet, hogy -Te várod el, hogy elõbb szexeljetek, mintha Te is szûz lennél.:) Beszéljetek errõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!