Találatok a következő kifejezésre: Mostanában kb. hete gyakran fáj a (3 db)

Mostanában kb. egy hete gyakran fáj a fejem és olyan mintha hőhullámaim lennének, hirtelen leizzadok. Ez a terhesség velejárója lehet?

Legjobb válasz: Igen, a hormonok miatt van. Nekem a friss levegõn sétálás minden nap bevált. Kitartás!

Igen, a hormonok miatt van. Nekem a friss levegõn sétálás minden nap bevált. Kitartás!
Én 9 hetes kismami vagyok és mostanában nekem is sárán fájdogál a bucim. Kevés Tv, sok séta, csodát tesz.
Nem tipikusan a terhesség jele, inkább a hormonzavaré.
A terhességnek tünete a fejfájás, olvastam róla. A hõhullám is, de az inkább a 14-15. hét után. Ne izgulj, semmi baj.-) Én fejfájás ellen a sok folyadékbevitelre szavazok, és persze a firss levegõ...

Mostanában (kb 1 hete) elég gyakran fáj lent a hasam. Ott ahol akkor szokott, mint amikor megjön. Nem olyan erősen fáj. Szóval nem elviselhetetlen. De zavar. Mi lehet a gond? Forduljak dokihoz?

Legjobb válasz: Lehet méhgyulladás! Legalább is nekem, ha az van akkor mindig ott fáj! Ha leülök jobban, ha hírtelen felállok akkor is fáj! Szerintem mindenképpen menj el, mert ha ez a bajod, akkor az csak rosszabb lesz! Én is vártam és a végén már a hasfalamnál is be volt gyulladva! Ráadásul, ha többször van, és nem kezelteted ki, akkor még meddõ is lehetsz! Jobbulást!

Lehet méhgyulladás! Legalább is nekem, ha az van akkor mindig ott fáj! Ha leülök jobban, ha hírtelen felállok akkor is fáj! Szerintem mindenképpen menj el, mert ha ez a bajod, akkor az csak rosszabb lesz! Én is vártam és a végén már a hasfalamnál is be volt gyulladva! Ráadásul, ha többször van, és nem kezelteted ki, akkor még meddõ is lehetsz! Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: köszi!

Mostanában vagy 2 hete gyakran van olyan hogy valami nyilall a gégémbe! Dohányzok de nem sok ideje kb 1 éve! Kicsit félek hogy mi lehet a baj! De a torkom nem fáj vagy duzzanat sincs! Mi lehet a baj oka?

Legjobb válasz: A magyar nyelv érdekessége. Ugye nyilall a gégéd, és nem nyíllal a gégédben éled hétköznapjaidat? Mert nem mindegy...

A magyar nyelv érdekessége. Ugye nyilall a gégéd, és nem nyíllal a gégédben éled hétköznapjaidat? Mert nem mindegy...
Lehet mástól is, de a cigit a legkönnyebb elhagyni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!