Találatok a következő kifejezésre: Mostanában kb. hete gyakran (4 db)

Mostanában vagy 2 hete gyakran van olyan hogy valami nyilall a gégémbe! Dohányzok de nem sok ideje kb 1 éve! Kicsit félek hogy mi lehet a baj! De a torkom nem fáj vagy duzzanat sincs! Mi lehet a baj oka?

Legjobb válasz: A magyar nyelv érdekessége. Ugye nyilall a gégéd, és nem nyíllal a gégédben éled hétköznapjaidat? Mert nem mindegy...

A magyar nyelv érdekessége. Ugye nyilall a gégéd, és nem nyíllal a gégédben éled hétköznapjaidat? Mert nem mindegy...
Lehet mástól is, de a cigit a legkönnyebb elhagyni.

Mostanában (kb 1 hete) elég gyakran fáj lent a hasam. Ott ahol akkor szokott, mint amikor megjön. Nem olyan erősen fáj. Szóval nem elviselhetetlen. De zavar. Mi lehet a gond? Forduljak dokihoz?

Legjobb válasz: Lehet méhgyulladás! Legalább is nekem, ha az van akkor mindig ott fáj! Ha leülök jobban, ha hírtelen felállok akkor is fáj! Szerintem mindenképpen menj el, mert ha ez a bajod, akkor az csak rosszabb lesz! Én is vártam és a végén már a hasfalamnál is be volt gyulladva! Ráadásul, ha többször van, és nem kezelteted ki, akkor még meddõ is lehetsz! Jobbulást!

Lehet méhgyulladás! Legalább is nekem, ha az van akkor mindig ott fáj! Ha leülök jobban, ha hírtelen felállok akkor is fáj! Szerintem mindenképpen menj el, mert ha ez a bajod, akkor az csak rosszabb lesz! Én is vártam és a végén már a hasfalamnál is be volt gyulladva! Ráadásul, ha többször van, és nem kezelteted ki, akkor még meddõ is lehetsz! Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: köszi!

Mostanában kb. egy hete gyakran fáj a fejem és olyan mintha hőhullámaim lennének, hirtelen leizzadok. Ez a terhesség velejárója lehet?

Legjobb válasz: Igen, a hormonok miatt van. Nekem a friss levegõn sétálás minden nap bevált. Kitartás!

Igen, a hormonok miatt van. Nekem a friss levegõn sétálás minden nap bevált. Kitartás!
Én 9 hetes kismami vagyok és mostanában nekem is sárán fájdogál a bucim. Kevés Tv, sok séta, csodát tesz.
Nem tipikusan a terhesség jele, inkább a hormonzavaré.
A terhességnek tünete a fejfájás, olvastam róla. A hõhullám is, de az inkább a 14-15. hét után. Ne izgulj, semmi baj.-) Én fejfájás ellen a sok folyadékbevitelre szavazok, és persze a firss levegõ...


Mostanába gyakran van hányingerem de nem reggel hanem este, délután. Érzékenyek a melleim is, kb 2 hete szurkál a hasam de csak néha! Lehet, hogy babám lesz? A menszeszem nem késik a héten kell megjönnie.

Legjobb válasz: Akkor a napján csinálj egy tesztet. Egyébként bíztatóak a jelek. Ilyenekkel már most is pozi lehet, de a biztonság kedvéért inkább várd ki a napját. A reggeli rosszulét megfogalmazás meg nem eléggé helytálló, hiszen nem mindenkinek van reggel.

Akkor a napján csinálj egy tesztet. Egyébként bíztatóak a jelek. Ilyenekkel már most is pozi lehet, de a biztonság kedvéért inkább várd ki a napját. A reggeli rosszulét megfogalmazás meg nem eléggé helytálló, hiszen nem mindenkinek van reggel.
Voltál már orvosnál??? Õ is azt mondta, hogy terhes vagy:) ??
sajna már csak a jövõ héten tudok! Gratulálok neked is!! :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök neki!Gratulálok!:) Mikor fogsz orvoshoz menni?
5. vagyok! megígértem írok, hát nem jött meg a mensim, késett, és a teszt pozitív!!!!! :DDD
Szia!!Akkor már nyugodtan mehetsz, valószínûleg a petezsákot már látni fogja:-)Még egyszer gratula, és vigyázzatok magatokra!!!!
A kérdező hozzászólása: Április 20-án volt utolsó menszim, ha május 29én megyek dokihoz úgy jó?Akkor fordulok a 6ik hétbe, jó volna minél elõbb elintéztem mert a munkahelyi körülményeim nem éppen babavárásra valók...
A 7. héten a legoptimálisabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!A második teszt is pozitív lett!!A párom és anyu tudja egyelöre más nem, örülnek neki én meg fõleg!!Mikor menjek orvoshoz ?
rendben!
A kérdező hozzászólása: én is lekésöbb pénteken csinálom..de ird meg hogy mi az eredmény :)
Megvárom a menzeszt. Öt nap múlva kéne jönnie kb. ha nem jön meg, akkor teszt. :)
A kérdező hozzászólása: Remélem pozitív lesz a teszted és az enyém is..mikor csinálod meg?
A kérdező hozzászólása: a szagokat is szúrósabbnak érzem de lehet, hogy már túlreagálom az egészet mert annyira szeretném már..
nekem is ugyanazok a jelek, mint neked! Azért kivárom a mensimet, de alig várom hogy lássam hogy a teszt pozitív! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon örülnék már a babának, de örülnék a még több biztató válasznak, persze tudom, hogy a teszt lesz a biztos
A kérdező hozzászólása: a vércukorszint esés és a kifehéredett mellbimbó is lehet ezzel összefüggésbe?
Szerintem bíztatóak a jelek!! Nekem reggel sosem volt hányingerem, csak napközben és este. :) Drukk, drukk!!
A kérdező hozzászólása: Igen voltam orvosnál...tegnap ultrahangon voltam ma 6 hetes 2naposak vagyunk...4.8mm dobog a szivecskénk..:) Úgyhogy nagyon boldogok vagyunk már nem dolgozok felvettek táppénzre..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!