Találatok a következő kifejezésre: Mostanában elég álmodok rosszat, egy (1 db)

Mostanában elég sűrűn álmodok rosszat, egy éjszaka töbször is! Okozhat ez gondot a babucinak?

26. hetes vagyok

Legjobb válasz: Nem,maximum õ is érzi hogy anya szorong,stb. de nem lesz baja, ne félj. Épp ma olvastam,hogy csak ha valaki erõs depressziós,vagy pánikbeteg,és ezmiatt sokat idegeskedik,akkor lehet a baba hiperaktív,ha megszületik, de ennyi,szval nyugodj megnincs baj-.Boldog babavárást!

Nem, maximum õ is érzi hogy anya szorong, stb. de nem lesz baja, ne félj. Épp ma olvastam, hogy csak ha valaki erõs depressziós, vagy pánikbeteg, és ezmiatt sokat idegeskedik, akkor lehet a baba hiperaktív, ha megszületik, de ennyi, szval nyugodj megnincs baj-.Boldog babavárást!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha már elment a nyákdugo akkor tornázhatok még?

8

Miért van az, hogy nappal egyáltalán nem fújom az orrom, teljesen tiszta, éjjel viszont nem tudok aludni, elfújok egy százas zsepit, annyira bedugul az orrom?

4

28 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Még dolgoztok?

4

S. O. S Mennyi esélye van egy 30 és fél hetes babának a túlélésre ha megszületik?

10

A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?

Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?

8

Milyenek voltak a mereteitek?

13+2 napos vagyok, ma voltam vizsgalaton. Az orvos mindenre azt mondta nagyon szép, nagyon jó. Picit kicsi de semmi baj. 5, 92cm a BDP pedig 2, 19. Kicsit azért aggodom mert olvastam hogy 6, 5-8 között vannak ilyenkror mar a meretek.

8

Mitől rövidülhet meg a méhnyak? És mitől nyílhat ki a méhszáj?

2

Gyomorfájdalom? Mit kezdjek vele?

13hetes lettem hétfőn.Eddig probléma mentes volt az állapotom.De tegnaptól nagyon erős gyomorfájdalmaim vannak.Fáj a gyomorszájam is.Ez a terhesség velejárója?Nagyon remélem hogy ez most természetes.Vagy menyjek el orvoshoz?Első baba és tanácstalan vagyok.Köszönöm

1

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!