Találatok a következő kifejezésre: Mostanában a minden jelét (6 db)

Remenykedhetek? Teszteltem, a tesztem csak 1 ora utan lett pozitiv. Majdnem minden jelem (a hanyast kiveve)megvolt, de mostanra csak a mell erzekenysege es fajdalma maradt meg.

A mensimg 5-napom van meg,es feher kremes folyasom van.Neha meg mindig de mar ez ritkabban fordul elö,szurkalasokat erzek alul,es a köldököm aladt.Irjatok legyszi mert nagyon remenykedünk a ferjemmel! Varom a valaszokat!Volt mar igy valaki es terhes maradt?

Legjobb válasz: Szia! A jelek utalhatnak babára, de még nagyon korai volt a teszt, illetve elméletileg 10 perc után nem mutat valósat. De volt aki itt azt mondta, hogy a laborban is csak egy fél óra óra múlva lesz pozitív, akkor is pozitív, de minden esetre tesztelj újra a nem várt napján, ha még akkor is negatív ,vagy csak sokára mutat pozitívat, akkor ismételd pár nap múlva, ha addig nem jön meg! Ennyit tudok mondani! Remélem ,hogy baba van nálatok! Szorítok, majd jelentkezz pár nap múlva, mi újság!

Szia! A jelek utalhatnak babára, de még nagyon korai volt a teszt, illetve elméletileg 10 perc után nem mutat valósat. De volt aki itt azt mondta, hogy a laborban is csak egy fél óra óra múlva lesz pozitív, akkor is pozitív, de minden esetre tesztelj újra a nem várt napján, ha még akkor is negatív , vagy csak sokára mutat pozitívat, akkor ismételd pár nap múlva, ha addig nem jön meg! Ennyit tudok mondani! Remélem , hogy baba van nálatok! Szorítok, majd jelentkezz pár nap múlva, mi újság!
5 nappal a nem várt elõtt tesztelni elég meredek, még ha ott is van a baba, szinte képtelenség ( vagy legalábbis nagyon ritka, ) hogy kimutassa a teszt. Az pedig, hogy egy óra múlva pozitívat mutatott, nem értékelhetõ eredmény. Ha ott a HCG, akkor szinte egy perc múlva megjelenik a második vonal, és úgy igaz, ahogy az elõttem válaszoló írta, 10 perc után nem értékelhetõ. Nekem is volt már olyan tesztem, hogy fél óra múlva jelent meg a második csík, nem is voltam babás. Várd ki legalább a nem várt napját. Sok sikert.
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok, csak mellfájdalom nélkül. Egyébként az összes tünetem megvan, néha erõsebb, néha gyengébb. Reggel teszteltem, kb 10-15 perc után dobott ki egy szinte láthatatlan +-at, amit egyelõre szellemvonalnak titulálok. De azért holnap reggel csinálok még egyet! :-) Szerintem próbáld meg pár nap múlva újra te is! Én szorítok... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors es ertekelhetö valaszokat.Megprobalok nem gondolnira es kivarom a mesimet.Nagyon nehez lessz de megvarom.Utanna majd tesztelek, es majd megirom hogy mi az eredmeny.Az utolso valaszolonak:NAGYON SZURKOLOK NEKED!!!A.
Szia! Utolsó vagyok. Nekem ma reggel nem sikerült, de nem keseredem el, tovább dolgozunk az "ügyön". :-) Veled mi a helyzet? Remélem, sikerült!
Na nálam ugyan ez van, de én még csak 20 hetes vagyok...nekem az orvosom valami vírust emlegetett, de szerintem nem igaz.
Dettó. Szerintem frontérzékeny vagyok. Vagy csak nyomja a beleim.
Utána olvastam valamennyire. Nos a frontérzékenység is lehet ennek az oka. Vannak akik sajnos nem bírják feldolgozni a hírtelen idõ változást. :S

Mostanában a terhesség minden jelét tapasztalom magamon, kivéve a hányást és a fehér folyást. Lehetek-e terhes?

A menzeszemnek4nap mulva kell megjönnie, de nem birtam várni, teszteltem.A második csik csak halványan láttszott. Az utmutató érthetetlen. Segitsetek! Már nagyon szeretnék babázni!

Legjobb válasz: elmondom neked én is így voltam de sajna miután megcsináltam a tesztet megjött de én is dettora ilyen voltam reméljük neked nem így lesz sok sikert

elmondom neked én is így voltam de sajna miután megcsináltam a tesztet megjött de én is dettora ilyen voltam reméljük neked nem így lesz sok sikert
Várd ki a 4- napot, ha nem jon meg , csinálj tesztet...
szia.szerintem terhes lehetsz, mert a halvány csík is csík.csinálj még egy tesztet 4 nap múlva reggeli vizeletbõl.szorítok neked!bár én is itt tartanék már...


Melyek az elválasztódás jelei? Eddig napi 3-szor cicizett 13 hónapos babám, de mostanában olyan, mintha nem igényelné mindig, sőt a tegnap esti ki is maradt, mert nagyon álmos volt és nem kellett neki a cici, csak sírt rajta. Ez az lenne?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges! 3 hónapja az én babám is pont 13 hósan lemondott róla, és azóta az éjszakát is átalussza! Nála is az elutasítás volt a jel, vagyis inkább nem igényelte, már a tejcsit! Azóta is reggel-este a babatejet adom, és oda van érte!

Igen, lehetséges! 3 hónapja az én babám is pont 13 hósan lemondott róla, és azóta az éjszakát is átalussza! Nála is az elutasítás volt a jel, vagyis inkább nem igényelte, már a tejcsit! Azóta is reggel-este a babatejet adom, és oda van érte!
Az elválasztódás jeleit produkálja a bébid, nálunk is így ment 10 hós korában, egyszerûen elfordította a fejét, vagy csak picit szívott és ellökte e cicit. Utána a tápszert vígan "bepuszilta", persze akkor is hozzám bújt ugyanúgy. Még most (15 hós) is ugyanúgy odabújik reggel-este a tápszer evés közben, pedig már nem is lenne muszáj tápot ennie, de õ igényli, sztem a bújás miatt!

Mostanában már sorozatban az 5. nap a kislányom aki 16 hónapos múlt minden este a fürdés után pisil, de úgy hogy pl öltöztetés közben, hogy mászkálna hol a párnára, hol az ágyra, hol a szőnyegre. Ez lehet valaminek a jele? Mire utalhat?

Legjobb válasz: Még öltöztetés elõtt gyorsan ültesd rá a bilire, mond neki, most pisilhet:) Az én kislányom most 21 hónapos, mindig mondja fürdés után vagy elõtt, mikor vetkõzünk, hogy pisi, megy is ráül a bilire, de még egyszer se pisilt bele.

Még öltöztetés elõtt gyorsan ültesd rá a bilire, mond neki, most pisilhet:) Az én kislányom most 21 hónapos, mindig mondja fürdés után vagy elõtt, mikor vetkõzünk, hogy pisi, megy is ráül a bilire, de még egyszer se pisilt bele.
A kérdező hozzászólása: az enyém még sajnos nem mond egy szót sem csak hogy baba, többnyire olyanokat hogy gogo, gaga stb. nem jelzi semmivel csak néz a földre hogy ugyan mi is történt s nem tudom miért. eddig sosem volt ilyen most meg sorozatban lassan egy hete.
Mióta vagytok együtt, és mióta nem járkál már el a haverjaival?
Nem jön ki túl jól a barátaival, vagy rájött, hogy veled jobb. Vagy mindkettõ. :O
Szia Mesi! :D :P
Valami olyasmi. Én is imádtam a haverokkal lógni, aztán rájöttem, hogy jobban érzem magam a barátnõmmel. (Azóta elvettem feleségül, és újra a haverokkal lógok, de az már más történet..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!