Találatok a következő kifejezésre: Mostanában a hónapos (157 db)

4 hónapos babám mostanában a kettő helyett 3-szor, van hogy 4-szer ébred éjszaka sírva, nyöszörögve. Olyankor csak a szopitól nyugszik meg. Talán nem lenne már elég neki a tejcsim, annak ellenére, hogy úgy érzem van?

Legjobb válasz: Az enyém 8 hónapos 4 hónapos kora óta csinálja, nem tudom miért, ciczik éjjel 2-3x. Tejem elég neki, lefejt tejet pluszba, ha adtam, vagy nem kellett neki, vagy ugyanúgy felébredt. Nemrég próbáltam fürdés elõtt pépet adni neki, akor is ugyanúgy felkelt. Paszz.

Az enyém 8 hónapos 4 hónapos kora óta csinálja, nem tudom miért, ciczik éjjel 2-3x. Tejem elég neki, lefejt tejet pluszba, ha adtam, vagy nem kellett neki, vagy ugyanúgy felébredt. Nemrég próbáltam fürdés elõtt pépet adni neki, akor is ugyanúgy felkelt. Paszz.
Szia! Az Én 4 hónapos babám is ugyanezt csinálja! Eddig 1* kelt szopizni és kész. Most már 3* kel és csak a cici nyugtatja meg. Nyöszörög, nyûglõdik, forgatja a fejét. Arra gondoltam, hogy a foga miatt lehet, mert eléggé be van duzzadva az ínye. Lehet kéne adni neki este valamit fogzásra, hátha nyugodtabban aludna. Lehet a Te babádnál is ez van.
elsõ Chamomilla, Viburcol, Dentinox- ezek közül egyik sem használt
Második vagyok. Igen, tudom valakinél semmi nem használ fogzásra, de azért mindenkinek meg kell próbálnia, mert nem egyformák a babák. Van akinek a borostyán lánc válik be, van akinek a homeos bogyó, van akinek az ecsetelõ. Mindent meg kell próbálni, hogy nyugodtabban aludhasson a kisbabánk:-)
Nem lebeszélésnek írtam.
Remélem nekem használni fog valamelyik;-) (második voltam)
Életkori sajátosság.
csatlakozom az elõzõ válaszolóhoz
Vagy jön a foga. Lehet azt mondod, h korainak tûnik, de elõfordulhat.
vidd hordozóban(kendõ, csatos, vagy Mei Tai)
De unalmas. Ebben az idõben viszont elég sokáig elvan, ha a kezébe adsz valamit és mellette ülsz. Közben nézhetsz tévét, olvashatsz.
Bocsika, de megkérdezhetem : Hogy csináljátok? Nekem nem megy. Soha nem jutok oda hogy unatkozzam. Hogy osztjátok be a napotokat hogy mindenre (házimunka, fõzés) jusson idõ????
Házimunka nincs minden nap, fõzés sem, a gyerek meg szopik.
Én nem unatkozom, igazából csak a felnõttek társasága hiányzik. Viszont nagyobb rend és tisztaság van nálunk mióta megvan a kisfiunk :D Elég sokat kell kézben cipelni, mert mindenre kíváncsi. Reggel ébredés után simán eljátszik 1 óra hosszat a játszószõnyegén, addig én rendet rakok és odarakom a kaját. Babakocsizni Õ is utál üvölt benne. Mi is vettünk Mei tai-t, az sem jött be. :( Ilyen melegben úgysem viszem ki, csak pár percre esetleg hintázni :D Mi hemperegni szoktunk vele a franciaágyban, imádja, olyanokat kacag :D Néha átmegyünk a mamához vagy dédihez, õk is örülnek neki és egy kicsit én is megpihenek.

Telenorosok! Kaptatok hívást mostanában a szolgáltatótoktól egy hónapos ingyen internet ügyben?

Legjobb válasz: Igen,arról szól,hogy hogyan lehet ólcsobb a net telon.

Igen, arról szól, hogy hogyan lehet ólcsobb a net telon.
A kérdező hozzászólása: Nem, arról szól, hogy 1hónaig ingyen internetezhetsz a telefonodon, 20MB-ot adnak. :) És megrendelted?

Miért van az, hogy mostanában a 2 hónapos bishon havanese kutyám állandóan a pelus mellé pisil?

Eddig olyan szépen rájárt, de mostanában nagy ívben elkerüli. A kakikról nem is beszéve. Kakilni még soha nem kakilt rá. Mit tegyek? Próbáltam már a helyhez szoktató cseppeket de semmit nem használt!

Legjobb válasz: Ha mellépisil, akkor utána rögtön tedd rá és mondd neki, hogy ide kell pisilned. Nekem nagyon gyorsan megszokta. Amikor kakil akkor is azonnal tedd rá, hogy lássa, hogy a pelusra kell menni. Ha ráment akkor azonnal adj neki jutifalit. Nekem is havanese kutyusom van. Nagyon hamar megtanulta az enyém is. Én azt javaslom, ahogy tudod, minél elõbb vidd ki, hogy megszokja, hogy kinn kell kakilni és pisilni.

Ha mellépisil, akkor utána rögtön tedd rá és mondd neki, hogy ide kell pisilned. Nekem nagyon gyorsan megszokta. Amikor kakil akkor is azonnal tedd rá, hogy lássa, hogy a pelusra kell menni. Ha ráment akkor azonnal adj neki jutifalit. Nekem is havanese kutyusom van. Nagyon hamar megtanulta az enyém is. Én azt javaslom, ahogy tudod, minél elõbb vidd ki, hogy megszokja, hogy kinn kell kakilni és pisilni.
cserélni kell a pelust:) egy kutya nem mindig ugyanoda végzi a dolgát csak a közelbe-pelenka használatnál a legjobb ha kijelölünk egy sarkot, vagy egy beugró részt a lakásban ahová tesszük a pelust ...eleinte többet pl. 4 db.-ot ami kitölti a teret így garantált, hogy ha már érzi ott a szagot nem mellé végzi mert mindig pelenkán fog állni a szagnál...ahogyan megszokja a dolgot fokozatosan lehet egyre kevesebb pelenkát használni szûkítve a lehetõségeit, egyértelmûsítve, hogy a pelenkára és nem a környékére akarjuk, hogy ürítsen

Miert lehet etvagytalan mostanaban a 4 honapos kisfiam?

Anyatejes, az ejszakat atalussza, megis keveset eszik napkozben. Nem hig a kakija, nem lazas.

Legjobb válasz: Nekünk ennyi idõsen kezdett el fájni a fogacskája. Még nem töltötte be az 5 hót, amikor a 2 alsó kibújt. Sajnos amíg át nem törte az ínyét, addig fájt szopinál és kevesebbet evett, nem is hízott semmit 2 hétig :( Most 6 hós, eszik-hízik rendesen :)

Nekünk ennyi idõsen kezdett el fájni a fogacskája. Még nem töltötte be az 5 hót, amikor a 2 alsó kibújt. Sajnos amíg át nem törte az ínyét, addig fájt szopinál és kevesebbet evett, nem is hízott semmit 2 hétig :( Most 6 hós, eszik-hízik rendesen :)
Nálunk is ez van, de szerintem ez teljesen normális, mozgásfejlõdéssel jár.Majd ha rendes kiságya lesz rácsok nélkül akkor megszûnik a probléma.
Dettó. A napokban szeretnék neki rendes ágyat nézni, mert szerintem abban nyugodtabban aludna.
Nálunk is ez van, most lesz 1 éves. De a sima ágyról nem fog így leesni???
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én is gondoltam rendes ágyra de annyit mocorog félnék hogy leesne..:(
Leesésgátlósról nem fog!

Mostanában a 8 hónapos kisfiam megrázkódik, mikor rászólunk vagy hangosabban beszélünk. Baj lehet?

Kisfiam 8hónapos,nagyon eleven gyerek.nem negedjük meg neki pl.kájhához menni vagy hogy pakoljon és a virágokat tépje.Rászolunk hogy "jujuj,dádá Flóri".Edig nem igazán foglalkozott velünk de ha mostanába rászolunk,vagy hangosabban beszélünk az apukájával akkor megrázkodig mind amikor a hideg megy át rajtunk.Ez miért van,ez koros,idegi alapon lett neki?Baj ha rászolunk mikor valami veszéjeset akkar csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj. Próbáljatok valami más szót kitalálni. Pl: Ez nem jó Flóri és fogjátok meg a kezét. Lehet ez a jujuj, dádá furcsa és ijesztõ neki. Lehet hogy valami fájdalomra emlékezteti, (pl. fájt a hasa vagy akármi) mikor hallotta ezt a szót korábban.

Szerintem nincs semmi baj. Próbáljatok valami más szót kitalálni. Pl: Ez nem jó Flóri és fogjátok meg a kezét. Lehet ez a jujuj, dádá furcsa és ijesztõ neki. Lehet hogy valami fájdalomra emlékezteti, (pl. fájt a hasa vagy akármi) mikor hallotta ezt a szót korábban.
Egy reflex amit ki fog nõni.Az én fiam is csinálta egy ideig aztán elhagyta.Mindig csinálnak valami újat ami megrémisztheti a szülõt.Nincs semmi idegi baja ne izgulj!
Teljesen egyetértek az elsõ és a második hozzászólóval! :) Ahogy olvastam, annyira tetszik ez a név, hogy Flóri...:) Olyan édes! Különben Flórián a neve, ugye?

Nem tudom mi van velem mostanában, a múltkor elképzeltem hogy milyen lenne lánnyal ágyba bújni. Ez arra utal hogy biszex vagyok? Van egy 5 hónapos kapcsolatom, és nagyon szeretem a pasimat Õ azt mondta hogy elfogad. Szóval akkor biszex vagyok?

Legjobb válasz: Jellemzõ. Az ilyen kislányok (14-16) gondolkodását befolyásolja a legkönnyebben a média. A "kedvencem" az, amikor azt mondják: egy nõnek csak egy másik nõ képes igazi élvezetet adni, mert egy nõ tudhatja csak, mi a jó egy másik nõnek. Nos, ha ezt a logikát követjük, akkor egy férfinak is csak egy másik férfi lehet képes igazi élvezetet nyújtani, nem? Jaj, de jó... haljon csak ki az emberiség, a szerelem pedig legyen csak puszta nemi élvezkedés, vagyis ne legyen szerelem, csak kíváncsiságból adódó buzulás. Nem is tudom... én kíváncsiságból egy sütit szoktam megkóstolni; ha van párom, szerelmem, semmilyen oknál fogva sem fogom megcsalni vagy képzelegni másokról.

Jellemzõ. Az ilyen kislányok (14-16) gondolkodását befolyásolja a legkönnyebben a média. A "kedvencem" az, amikor azt mondják: egy nõnek csak egy másik nõ képes igazi élvezetet adni, mert egy nõ tudhatja csak, mi a jó egy másik nõnek. Nos, ha ezt a logikát követjük, akkor egy férfinak is csak egy másik férfi lehet képes igazi élvezetet nyújtani, nem? Jaj, de jó... haljon csak ki az emberiség, a szerelem pedig legyen csak puszta nemi élvezkedés, vagyis ne legyen szerelem, csak kíváncsiságból adódó buzulás. Nem is tudom... én kíváncsiságból egy sütit szoktam megkóstolni; ha van párom, szerelmem, semmilyen oknál fogva sem fogom megcsalni vagy képzelegni másokról.
Szerintem, csak kíváncsi vagy. Bár az sem kizárt, hogy biszex vagy. Hány éves vagy?
Mennyivel lennél másabb ember, ha rád lenne akasztva ez a tábla, hogy biszex vagy? Változtatna ez vmit is? Attól még ugyanaz az ember vagy. Mint minden ember, kiváncsi, felfedezni vágyó. Lehet, hogy ez csak kiváncsiság. Szeretnéd kipróbálni és megtapasztalni. Ettöl még ugyanolyan hetero (is) lehetsz, mint még sok millióan.
nem
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy sokat nézek tévét, de akkor is felizgat a leszbipornó XD
A kérdező hozzászólása: Igen , felizgat a gondolat :D
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak üzenem: Amúgy köszi , nagyon kedves vagy :@ , akkor miért írsz?? hogy másokat megbánts? mert azt teszed köcce
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok :)
"Nem tudom mi van velem mostanában, a múltkor elképzeltem hogy milyen lenne lánnyal ágyba bújni. Ez arra utal hogy biszex vagyok?" Nem, ez arra utal, hogy túl sokat tévézel, ahonnan ömlik az olyasmi, mint az "I kissed a girl" és társai.
annyira nem birom az ilyen huje kerdeseket...Honnan a faszbol tudjuk , hogy te biszex vagye??? WTF :@:@:@ Neked kell erezni...
na és felizgatott a gondolat?
én vagyok az a 2. és ha igen akkor sürgõsen fordulj pszichológus-hoz

Valami probléma van vele? Nagyon sokat csuklik mostanában a kutyusom ( Beagle, 4 hónapos)!

Legjobb válasz: Múltkor amikor vártunk a dokinál hoztak egy kölyköt oltani, és a gazdájának pont ez volt a kérdése. :) Azt mondta ha a kutyus megijed azonnal csuklani kezd. :) A doki megnyugtatta, hogy ez "kölyökbetegség", ahogy nagyobbacska lesz el fog múlni :) Ha nem bíznál ebben, akkor hívd fel a dokit hogy lehet-e belõle baj, biztos ami biztos :) Ami viszont fontos, ha csuklik ne adj neki semmit, se inni, se enni, nehogy félre menjen.

Múltkor amikor vártunk a dokinál hoztak egy kölyköt oltani, és a gazdájának pont ez volt a kérdése. :) Azt mondta ha a kutyus megijed azonnal csuklani kezd. :) A doki megnyugtatta, hogy ez "kölyökbetegség", ahogy nagyobbacska lesz el fog múlni :) Ha nem bíznál ebben, akkor hívd fel a dokit hogy lehet-e belõle baj, biztos ami biztos :) Ami viszont fontos, ha csuklik ne adj neki semmit, se inni, se enni, nehogy félre menjen.
Az én kis kutyám is mindig csuklott és (4 hós õ is) õ már kinõtte a kisbabák is szoktak csuklani gyakran KINÖVI majd remélem meg nyugtattalak
a csuklás sajnos lehet vmilyen légúti betegség jele is, ezért nem árt kivizsgáltatni, ha pl több napon keresztül csuklik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!