Találatok a következő kifejezésre: Mostanában úgy reggel, hogy (11 db)

Volt egy barátnőm aki sokszor úgy keltett reggel, hogy elkezdte kiverni vagy elkezdett szopni. Hogy érjem el ezt a tüzességet a mostani barátnőmnél?

Legjobb válasz: Írj össze neki egy napirendet! - 7.30 Ébredés - 7.35 Szopás - 8.00 Reggeli készítés - 8.20 Reggelizés stb :D

Írj össze neki egy napirendet! - 7.30 Ébredés - 7.35 Szopás - 8.00 Reggeli készítés - 8.20 Reggelizés stb :D
kivántasd meg vele magad
Sehogy! A csaj vagy alapból tüzes, vagy nem is lesz az. Lehet próbálkozni, de veszett fejsze nyele...
Elõzõnek igaza van, de mond meg neki h az elõzõ csinálta és jó volt.
Utolsó! EZ csaj nyelvre lefordítva elvárást jelent: Vagy megütöd azt a szintet, vagy "kijárat a bejáraton". Szóval szakítás lenne belõle.
De jó dolgod volt b"szod :) ))

Mostanában úgy éberedek reggel, hogy erősen fáj az alhasam... mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Több oka is lehet,más tüneted nincs? Lehet hólyagprobléma,vagy nõgyógyászati,sztem keress fel egy orvost .Biztosat õ tud mondani.

Több oka is lehet, más tüneted nincs? Lehet hólyagprobléma, vagy nõgyógyászati, sztem keress fel egy orvost .Biztosat õ tud mondani.

Régi személyim van, ami 4 év múlva járna le. Mennyibe kerül mostanában új személyit és lakcímkártyát csináltatni a régi helyett úgy, hogy a címem is megváltozik?

Ezen kívül mennyi helyen kell bejelentenem, az új címem? Pl.: Apeh stb.

Legjobb válasz: én az apeh-nél elfelejtettem bejelenteni, de megtaláltak :S bejelenteni kell még a címváltozást: - munkahely, bank, telefonszolgáltató (ha számlás vagy),gépjármû köt.biztosítás, forgalmiba is be kell íratni, közmûvek nekem elvesztek az irataim, a lakcímkártyát ingyen csináltak meg, a személyiért meg a jogsiért 6000 ft-ot kellett fizetnem, tavaly decemberben.

én az apeh-nél elfelejtettem bejelenteni, de megtaláltak :S bejelenteni kell még a címváltozást: - munkahely, bank, telefonszolgáltató (ha számlás vagy), gépjármû köt.biztosítás, forgalmiba is be kell íratni, közmûvek nekem elvesztek az irataim, a lakcímkártyát ingyen csináltak meg, a személyiért meg a jogsiért 6000 ft-ot kellett fizetnem, tavaly decemberben.
A férjem új személyit csináltatott régi helyett, az 1.500 Ft volt.A lakcímkártyához pedig adás-vételi kelett, az ingyen volt.


Már nem szeretem? Több mint másfél éve van barátom. Ugy érzem mostanában ha vele vagyok nem szeretem, vagyis nem úgy mint régen. Néha nincs kedvem hozzá. De néha meg hiányzik és érzem, hogy vele szeretnék lenni. Mért van ez?

Legjobb válasz: Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!

Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!
szerintem már megszoktad a párod, de te magad már túlnõttél rajta, de vannak olyan tulajdonságai amit imádsz..de neked kell eldöntened véget vetsz ennek avagy magaddal kell ezt tisztáznod..

Szerintetek tesz valamilyen kárt a lóban, ha úgy visel szügyelőt, hogy nem biztos, hogy szüksége van rá? Szóval, jól néz ki rajta, régen kellett, de mostanában már nem csúszik annyira hátra a nyereg hogy kellene.

Legjobb válasz: Nem. Persze a szügyelõ azért van, hogy ne csússzon hátra a nyereg, de igazából semmilyen kárt nem tesz. CSak rajta van egy plusz szíj, nem gátolja õt semmiben, max annyi, hogy a gazdinak eggyel több szíjat kell elpucolnia. Akkor lenne baj, ha nagyon szoros lenne és feltörné a szügyét. Bár az is begyógyul, de kellemetlen.

Nem. Persze a szügyelõ azért van, hogy ne csússzon hátra a nyereg, de igazából semmilyen kárt nem tesz. CSak rajta van egy plusz szíj, nem gátolja õt semmiben, max annyi, hogy a gazdinak eggyel több szíjat kell elpucolnia. Akkor lenne baj, ha nagyon szoros lenne és feltörné a szügyét. Bár az is begyógyul, de kellemetlen.
:) Enyémnek is van, és nekem is olyan furcsa szügyelõ nélkül más lovat látni. Szinte meztelenek XD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! :) Én szívesen tisztítgatom, csatolgatom a szügyelõt. Már megéri, mert olyan jól mutat rajta :) Szerencsére nem töri fel a pacimat :)
A kérdező hozzászólása: :D :D Olyan kis csinosak benne :P
Annak idején, mikor én kezdtem a szakmát, még nem volt divat a szügyellõ meg hasonlók, mégis normálisak voltak a lovak és még a nyereg sem csúszott el. A lónak nem árt, én mégsem használnám, mint ahogy kikötõszárakat sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)

Ti nem érzitek úgy hogy a mostani naruto csak a paródiája a régi önmagának?

Mostanában mintha tiszta viccre vennék az egészet, pedig egy aránylag komoly mű az egész alapja, ami sok szituációt feldolgoz. Jó, persze nem egy heav rain, de akkor is. Viszont az újabb dolgok (Pein harc után) eléggé gyengék, és nem hozzák színvonalat. Ti nem így látjátok? Régen tiszta jó volt még ha ki is lehetett számítani, de most a karakterek is gyengébbek és az egész cselekmény is. Vagy talán csak azért érzem így, mert régen még fiatalabban néztem?

Legjobb válasz: Dehogynem. Már elég régóta szar az egész. A "sima" Naruto még élvezhetõ volt, akkor tényleg ninjatörténet volt. De a Shippuudennel már elszabadult a pokol, már nem ninják, hanem mennek egymásra agyba-fõbe, csak az van elõttük,h meg kell ölni a másikat. Számomra az a vicc az utóbbi fejezetekbõl, hogy Obito oly egyszerûen fogalmazta meg,h miért akar végetvetni a világnak,h: "Azért mert hagytad Rint meghalni" ... Vagy az agyonhype-olt Madara, aki nem elég,h megszerezte Hashirama erejét, de aztán feltámad és mégtöbbet elszív tõle, majd a Shukaku lepecsételi, de vhogy õ szem nélkül is kép létrehozni a Susanót ami áttör a pecséten, aztán kb az összes bijuu megsorozza és semmi baja sincs, majd egyszerre ütik és annyit érnek el,h leszakad a karja ... A Naruto elért a Bleach szintjére, szánalom az egész.

Dehogynem. Már elég régóta szar az egész. A "sima" Naruto még élvezhetõ volt, akkor tényleg ninjatörténet volt. De a Shippuudennel már elszabadult a pokol, már nem ninják, hanem mennek egymásra agyba-fõbe, csak az van elõttük, h meg kell ölni a másikat. Számomra az a vicc az utóbbi fejezetekbõl, hogy Obito oly egyszerûen fogalmazta meg, h miért akar végetvetni a világnak, h: "Azért mert hagytad Rint meghalni" ... Vagy az agyonhype-olt Madara, aki nem elég, h megszerezte Hashirama erejét, de aztán feltámad és mégtöbbet elszív tõle, majd a Shukaku lepecsételi, de vhogy õ szem nélkül is kép létrehozni a Susanót ami áttör a pecséten, aztán kb az összes bijuu megsorozza és semmi baja sincs, majd egyszerre ütik és annyit érnek el, h leszakad a karja ... A Naruto elért a Bleach szintjére, szánalom az egész.
A shippuuden eredetileg a sztori felgyorsulását és a harcok bedurvulását ígérte. De ez mostanra mintha visszacsapott volna, idõvel egyre érzelgõsebb lett. Úgy kb. Jiraia, és Itachi halála környékén lehetett a fordulópont. Én is várom már vissza a régit.
Én is úgy érzem. Most ugye ninjaháború van, de olyan szinten unalmas az egész, hogy csalódtam a narutoban. Folyton madara van mindenhol.. Mintha õ lenne a fõszereplõ. :D De amúgy imádom a narutot, csak ezek a részek.. olyan vontatottak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tyûhaj... 12 éves koromtól nézem a Narutot (most 20 vagyok). Egyszerûen imádom! Tényleg! Hiába közepes kategória, annyira megfogott a kis idióta fõ szereplõ (meg pár mellék szereplõ) :) Ezen "nõttem fel" és mindig nyíltan fel is vállaltam, hogy szeretem, DE..... (MOST KÖVETKEZIK A NEGATÍV VÉLEMÉNYEM) Szóval: Én sajnálom a legjobban, hogy ezt kell mondanom, de ami mostanában történik a mangában és animéban egyaránt, hát az borzalom. Komolyan, most mit vártak? Azt gondolták, ha az amime grafikája mérföldeket fog romlani, többen fogják nézni?????? Vagy ha 50 manga fejezet konkrétan ugyan arról szól fog szólni (és ráadásul a szöveg is oldalanként fog ismétlõdni), a rajongók felállva fognak tapsolni, hogy ez az Kishomoto! ? (oké tudom, nem csak Kishi áll mind-e mögött) Ja! És a szereplõk teljes karakter kicsavarásáról majdnem elfelejtkeztem . Említeném példának Sasukét (SZÁMÍT BÁRMIT IS A JELEN LÉTE?), vagy Sakurát (hát neki a jelleme se föl se le, max a pofikája egyre csúnyább), Orochimaru (te meg mi a csudát csinálsz??????), Obito (maradt volna Tobi), Kabuto (he?), Minato (Istenem add hogy csak az õ karakterét ne rontsák el! Kérlek!) Oké természetesen vannak pozitív jellem fejlõdések is, pl: -Itachi (számunkra új) -Hinata -Neji -Naruto Nem akartam senkit se megbántani a véleményemmel, csak már picit kiborult a bili...

Az lenne a bajom hogy ma reggel már rosszul voltam kicsit mostanra már ráz a hideg, sokszor pisilnem kell, szédülök néha, ha bal oldalról elfordítom jobb oldalra a fejem mintha be lenne lassulva (ugyan ez forditva is) Mi lehet?

Tegnapelőtt 2kor aludtam el 10kor keltem , tegnap 3koraludtam és 6kor keltem (ma)

Legjobb válasz: Most akkor 3 órát aludtál? Az így este fél 11 körül eléggé megviseli az embert.

Most akkor 3 órát aludtál? Az így este fél 11 körül eléggé megviseli az embert.
Szédülsz az álmosságtól. Aludni kellene, nem nezetni. Szép álmokat! :)
Ha ráz a hideg, meg sokszor jársz pisilni, akkor megfáztál ebbe a rossz idõbe. Igyál teát, vegyél be egy kis aspirint és próbálj meg aludni.

20 éves fiu vagyok velem az van hogy mostanába nem megy a szex? Vajon minek van ez hiába akkorom de nem ugy megy mint régen

Legjobb válasz: nem tudom, az intelligencia hányados és a szexuális teljesítmény közt vajon van összefüggés?

nem tudom, az intelligencia hányados és a szexuális teljesítmény közt vajon van összefüggés?
Amputáltasd le. Ez már a vég...
A kérdező hozzászólása: valaki valaszolna?
Vidd el allat orvoshoz!!!
Szerintem a meleg miatt. Ilyenkor senkinek nincs étvágya :) Biztonság kedvéért azért vidd el állatorvoshoz! :)

Hogy is írjam, ma reggel nagy wc-éztem és mostanában elég nehezen megy és jött egy kis sötét, szinte fekete és egy kis pirosas folyás. Ugye ettől nem lesz semmi baja a babának?

Most 26 hetes vagyok és most el?ször fordult velem el? ilyen. Azóta fekszem és az el?bb voltam megint wc-én de nagy kis dologra de már csak egy ehyhe szinte nem is látható minimális rószaszínes folyás volt. Mondjuk egy gombost?nyi mennyiség.

Legjobb válasz: Ez a véres folyás hüvelyi? Mert akkor hívd fel a dokidat! Amúgy lehet aranyér is, ha a székrekedésed miatt van.

Ez a véres folyás hüvelyi? Mert akkor hívd fel a dokidat! Amúgy lehet aranyér is, ha a székrekedésed miatt van.
Szerintem hívd fel a védõnõt, de lehet, hogy el kéne menned majd egy dokihoz (hétvége jön, bár holnap gondolom munkanap van). Azért beszélj a védõnõddel is, ha õt most fel tudod hívni!
Szia! Szerintem is mindenképp hívd fel a védõnõt, de biztosan õ is csak azt tudja mondani hogy nézesd meg magad az a biztos.Sztk-ban biztosan van orvos akihez jársz és menj el oda.Ez nem játék.Inkább fölöslegesen menj mint hogy valami baj legyen. Sok sikert! 29 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi volt a folyás, szerintem a nyomás miatt. Fogadott dokim nincs, a védõnõ is jó lesz ha felhívom?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Felhívtam a védõnõt és el is jött hozzám. Azt beszéltük meg, hogy ha nem görcsölök és már nincs semmi akkor szerinte nincs gond, de ha mégis akkor menjek a körzeti orvoshoz ha pedig hétvégén lenne akkor menjek az ügyeletre. Amúgy úgy gondolja, hogy az erõlködéstõl megpattanhatott valami ér bent és azért volt ez a dolog. Ajánlott több dolgot amitõl könnybben mehet majd a wc-és (több rost, sok folyadék, szilvalekvár). Amúgy azóta tényleg nincs semmi, a baba ficánkolgat odabent, nem érzem rosszul magam. További szép napot neketek! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!