Találatok a következő kifejezésre: Mostanában úgy reggel, (21 db)

Mostanában úgy éberedek reggel, hogy erősen fáj az alhasam... mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Több oka is lehet,más tüneted nincs? Lehet hólyagprobléma,vagy nõgyógyászati,sztem keress fel egy orvost .Biztosat õ tud mondani.

Több oka is lehet, más tüneted nincs? Lehet hólyagprobléma, vagy nõgyógyászati, sztem keress fel egy orvost .Biztosat õ tud mondani.

Régi személyim van, ami 4 év múlva járna le. Mennyibe kerül mostanában új személyit és lakcímkártyát csináltatni a régi helyett úgy, hogy a címem is megváltozik?

Ezen kívül mennyi helyen kell bejelentenem, az új címem? Pl.: Apeh stb.

Legjobb válasz: én az apeh-nél elfelejtettem bejelenteni, de megtaláltak :S bejelenteni kell még a címváltozást: - munkahely, bank, telefonszolgáltató (ha számlás vagy),gépjármû köt.biztosítás, forgalmiba is be kell íratni, közmûvek nekem elvesztek az irataim, a lakcímkártyát ingyen csináltak meg, a személyiért meg a jogsiért 6000 ft-ot kellett fizetnem, tavaly decemberben.

én az apeh-nél elfelejtettem bejelenteni, de megtaláltak :S bejelenteni kell még a címváltozást: - munkahely, bank, telefonszolgáltató (ha számlás vagy), gépjármû köt.biztosítás, forgalmiba is be kell íratni, közmûvek nekem elvesztek az irataim, a lakcímkártyát ingyen csináltak meg, a személyiért meg a jogsiért 6000 ft-ot kellett fizetnem, tavaly decemberben.
A férjem új személyit csináltatott régi helyett, az 1.500 Ft volt.A lakcímkártyához pedig adás-vételi kelett, az ingyen volt.

Már nem szeretem? Több mint másfél éve van barátom. Ugy érzem mostanában ha vele vagyok nem szeretem, vagyis nem úgy mint régen. Néha nincs kedvem hozzá. De néha meg hiányzik és érzem, hogy vele szeretnék lenni. Mért van ez?

Legjobb válasz: Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!

Saját magadnak kell el döntened mit érzel iránta...lehet h már meg szokásból vagy vele? nem szereted? lehet van valami olyan dolog ami miatt nagyon kötõdöl hozzá! Saját magadba rendezd el a dolgokat utána vele beszéld meg!! Hidd el sokkal jobb lesz! Neked is meg neki is!
szerintem már megszoktad a párod, de te magad már túlnõttél rajta, de vannak olyan tulajdonságai amit imádsz..de neked kell eldöntened véget vetsz ennek avagy magaddal kell ezt tisztáznod..

Ti nem érzitek úgy hogy a mostani naruto csak a paródiája a régi önmagának?

Mostanában mintha tiszta viccre vennék az egészet, pedig egy aránylag komoly mű az egész alapja, ami sok szituációt feldolgoz. Jó, persze nem egy heav rain, de akkor is. Viszont az újabb dolgok (Pein harc után) eléggé gyengék, és nem hozzák színvonalat. Ti nem így látjátok? Régen tiszta jó volt még ha ki is lehetett számítani, de most a karakterek is gyengébbek és az egész cselekmény is. Vagy talán csak azért érzem így, mert régen még fiatalabban néztem?

Legjobb válasz: Dehogynem. Már elég régóta szar az egész. A "sima" Naruto még élvezhetõ volt, akkor tényleg ninjatörténet volt. De a Shippuudennel már elszabadult a pokol, már nem ninják, hanem mennek egymásra agyba-fõbe, csak az van elõttük,h meg kell ölni a másikat. Számomra az a vicc az utóbbi fejezetekbõl, hogy Obito oly egyszerûen fogalmazta meg,h miért akar végetvetni a világnak,h: "Azért mert hagytad Rint meghalni" ... Vagy az agyonhype-olt Madara, aki nem elég,h megszerezte Hashirama erejét, de aztán feltámad és mégtöbbet elszív tõle, majd a Shukaku lepecsételi, de vhogy õ szem nélkül is kép létrehozni a Susanót ami áttör a pecséten, aztán kb az összes bijuu megsorozza és semmi baja sincs, majd egyszerre ütik és annyit érnek el,h leszakad a karja ... A Naruto elért a Bleach szintjére, szánalom az egész.

Dehogynem. Már elég régóta szar az egész. A "sima" Naruto még élvezhetõ volt, akkor tényleg ninjatörténet volt. De a Shippuudennel már elszabadult a pokol, már nem ninják, hanem mennek egymásra agyba-fõbe, csak az van elõttük, h meg kell ölni a másikat. Számomra az a vicc az utóbbi fejezetekbõl, hogy Obito oly egyszerûen fogalmazta meg, h miért akar végetvetni a világnak, h: "Azért mert hagytad Rint meghalni" ... Vagy az agyonhype-olt Madara, aki nem elég, h megszerezte Hashirama erejét, de aztán feltámad és mégtöbbet elszív tõle, majd a Shukaku lepecsételi, de vhogy õ szem nélkül is kép létrehozni a Susanót ami áttör a pecséten, aztán kb az összes bijuu megsorozza és semmi baja sincs, majd egyszerre ütik és annyit érnek el, h leszakad a karja ... A Naruto elért a Bleach szintjére, szánalom az egész.
A shippuuden eredetileg a sztori felgyorsulását és a harcok bedurvulását ígérte. De ez mostanra mintha visszacsapott volna, idõvel egyre érzelgõsebb lett. Úgy kb. Jiraia, és Itachi halála környékén lehetett a fordulópont. Én is várom már vissza a régit.
Én is úgy érzem. Most ugye ninjaháború van, de olyan szinten unalmas az egész, hogy csalódtam a narutoban. Folyton madara van mindenhol.. Mintha õ lenne a fõszereplõ. :D De amúgy imádom a narutot, csak ezek a részek.. olyan vontatottak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tyûhaj... 12 éves koromtól nézem a Narutot (most 20 vagyok). Egyszerûen imádom! Tényleg! Hiába közepes kategória, annyira megfogott a kis idióta fõ szereplõ (meg pár mellék szereplõ) :) Ezen "nõttem fel" és mindig nyíltan fel is vállaltam, hogy szeretem, DE..... (MOST KÖVETKEZIK A NEGATÍV VÉLEMÉNYEM) Szóval: Én sajnálom a legjobban, hogy ezt kell mondanom, de ami mostanában történik a mangában és animéban egyaránt, hát az borzalom. Komolyan, most mit vártak? Azt gondolták, ha az amime grafikája mérföldeket fog romlani, többen fogják nézni?????? Vagy ha 50 manga fejezet konkrétan ugyan arról szól fog szólni (és ráadásul a szöveg is oldalanként fog ismétlõdni), a rajongók felállva fognak tapsolni, hogy ez az Kishomoto! ? (oké tudom, nem csak Kishi áll mind-e mögött) Ja! És a szereplõk teljes karakter kicsavarásáról majdnem elfelejtkeztem . Említeném példának Sasukét (SZÁMÍT BÁRMIT IS A JELEN LÉTE?), vagy Sakurát (hát neki a jelleme se föl se le, max a pofikája egyre csúnyább), Orochimaru (te meg mi a csudát csinálsz??????), Obito (maradt volna Tobi), Kabuto (he?), Minato (Istenem add hogy csak az õ karakterét ne rontsák el! Kérlek!) Oké természetesen vannak pozitív jellem fejlõdések is, pl: -Itachi (számunkra új) -Hinata -Neji -Naruto Nem akartam senkit se megbántani a véleményemmel, csak már picit kiborult a bili...

Tisztelt Főorvos úr! 46 éves vagyok, már 3 éve tűröm a klimaxos tüneteket, mely 3 év alatt fél évente egyszer még menstruáltam úgy, mint régen mennyiség és nap ugyanolyan volt. Mostanra, már hónapok óta nem alszom rendesen, (2-3 órákat) Az életemben nagy

Tisztelt Főorvos úr! 46 éves vagyok, már 3 éve tűröm a klimaxos tüneteket, mely 3 év alatt fél évente egyszer még menstruáltam úgy, mint régen mennyiség és nap ugyanolyan volt. Mostanra, már hónapok óta nem alszom rendesen, (2-3 órákat) Az életemben nagy változást vittem végbe, mert elköltöztem 400 km-re a szülő városomból, a gyerekeimmel, akik felnőttek. A tüneteim azóta egyre erősebbek. A pajzsmirigy rendben. A vérképem úgyszintén csodás, azt mondta a háziorvosom. Mindent megteszek az immunrendszerem erősítése érdekében. Természetes vitaminokkal, virágport fogyasztok többek között, amiről tájékozódtam, mi előtt el kezdtem szedni. De hiába vagyok teljesen egészséges, ha nem tudok aludni, ha éjjelente ülök a konyhában, és várom, hogy átmenjen rajtam a hőhullámsorozat. Mikor vízszintes helyzetbe kerülök, mert aludnék, akkor szinte azonnal szaunaérzés. Így kénytelen vagyok felkelni. Viszont oly mértékben vagyok fáradt, kimerült hogy élni sem bírok, nem hogy tenni a dolgom. Na persze teszem, mert muszáj! De mi lesz ennek az eredménye? Fáradt vagyok állandóan, ideges és elkeseredett. A stressz tesz-e a klimaxos tünetekhez egy “lapáttal”? Sokszor azt érzem, hogy ez egy mókuskerék, mert ha ideges vagyok, akkor is elönt a víz, ez mindegy, hogy éjjel vagy nappal. Orvosom azt javasolta, hogy gyógyszer hormonkészítmény, de én nem szeretném. Volna más megoldás? Köszönöm szépen előre is a válaszát. Anikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókori problémák, különös tekintettel az Ön által is említett hőhullámokra, nyugtalanságra és alvászavarokra, jól kezelhetőek hormonmentes, növényi készítményekkel is. A hormonmentes, természetes alapú gyógyszerek közül a Remifemin plus tabletta mellett szólnak komoly, tudományos bizonyítékok, amelyek elismert orvosi szaklapokban jelentek meg. Ennek megfelelően magam is a Remifemin plus tabletta szedését javaslom, főleg akkor, ha a hormonkészítményekkel járó …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A változókori problémák, különös tekintettel az Ön által is említett hőhullámokra, nyugtalanságra és alvászavarokra, jól kezelhetőek hormonmentes, növényi készítményekkel is. A hormonmentes, természetes alapú gyógyszerek közül a Remifemin plus tabletta mellett szólnak komoly, tudományos bizonyítékok, amelyek elismert orvosi szaklapokban jelentek meg. Ennek megfelelően magam is a Remifemin plus tabletta szedését javaslom, főleg akkor, ha a hormonkészítményekkel járó … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos úr! 46 éves vagyok, már 3 éve tűröm a klimaxos tüneteket, mely 3 év alatt fél évente egyszer még menstruáltam úgy, mint régen mennyiség és nap ugyanolyan volt. Mostanra, már hónapok óta nem alszom rendesen, (2-3 órákat) Az életemben nagy

Tisztelt Főorvos úr! 46 éves vagyok, már 3 éve tűröm a klimaxos tüneteket, mely 3 év alatt fél évente egyszer még menstruáltam úgy, mint régen mennyiség és nap ugyanolyan volt. Mostanra, már hónapok óta nem alszom rendesen, (2-3 órákat) Az életemben nagy változást vittem végbe, mert elköltöztem 400 km-re a szülő városomból, a gyerekeimmel, akik felnőttek. A tüneteim azóta egyre erősebbek. A pajzsmirigy rendben. A vérképem úgyszintén csodás, azt mondta a háziorvosom. Mindent megteszek az immunrendszerem erősítése érdekében. Természetes vitaminokkal, virágport fogyasztok többek között, amiről tájékozódtam, mi előtt el kezdtem szedni. De hiába vagyok teljesen egészséges, ha nem tudok aludni, ha éjjelente ülök a konyhában, és várom, hogy átmenjen rajtam a hőhullámsorozat. Mikor vízszintes helyzetbe kerülök, mert aludnék, akkor szinte azonnal szaunaérzés. Így kénytelen vagyok felkelni. Viszont oly mértékben vagyok fáradt, kimerült hogy élni sem bírok, nem hogy tenni a dolgom. Na persze teszem, mert muszáj! De mi lesz ennek az eredménye? Fáradt vagyok állandóan, ideges és elkeseredett. A stressz tesz-e a klimaxos tünetekhez egy “lapáttal”? Sokszor azt érzem, hogy ez egy mókuskerék, mert ha ideges vagyok, akkor is elönt a víz, ez mindegy, hogy éjjel vagy nappal. Orvosom azt javasolta, hogy gyógyszer hormonkészítmény, de én nem szeretném. Volna más megoldás? Köszönöm szépen előre is a válaszát. Anikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókori problémák, különös tekintettel az Ön által is említett hőhullámokra, nyugtalanságra és alvászavarokra, jól kezelhetőek hormonmentes, növényi készítményekkel is. A hormonmentes, természetes alapú gyógyszerek közül a Remifemin plus tabletta mellett szólnak komoly, tudományos bizonyítékok, amelyek elismert orvosi szaklapokban jelentek meg. Ennek megfelelően magam is a Remifemin plus tabletta szedését javaslom, főleg akkor, ha a hormonkészítményekkel járó …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A változókori problémák, különös tekintettel az Ön által is említett hőhullámokra, nyugtalanságra és alvászavarokra, jól kezelhetőek hormonmentes, növényi készítményekkel is. A hormonmentes, természetes alapú gyógyszerek közül a Remifemin plus tabletta mellett szólnak komoly, tudományos bizonyítékok, amelyek elismert orvosi szaklapokban jelentek meg. Ennek megfelelően magam is a Remifemin plus tabletta szedését javaslom, főleg akkor, ha a hormonkészítményekkel járó … Olvass tovább »

Az lenne a bajom hogy ma reggel már rosszul voltam kicsit mostanra már ráz a hideg, sokszor pisilnem kell, szédülök néha, ha bal oldalról elfordítom jobb oldalra a fejem mintha be lenne lassulva (ugyan ez forditva is) Mi lehet?

Tegnapelőtt 2kor aludtam el 10kor keltem , tegnap 3koraludtam és 6kor keltem (ma)

Legjobb válasz: Most akkor 3 órát aludtál? Az így este fél 11 körül eléggé megviseli az embert.

Most akkor 3 órát aludtál? Az így este fél 11 körül eléggé megviseli az embert.
Szédülsz az álmosságtól. Aludni kellene, nem nezetni. Szép álmokat! :)
Ha ráz a hideg, meg sokszor jársz pisilni, akkor megfáztál ebbe a rossz idõbe. Igyál teát, vegyél be egy kis aspirint és próbálj meg aludni.

Vettem egy gitárt és nagyon kemények a húrjai a régi gitáromon sokkal könnyebben játszok (ugyan olyan fajta) szinte lefolyik az ujjam a húrokon. A mostani meg sokkal durvábban szól megfognak puhulni a húrok?

Legjobb válasz: Ha-ha, minek vetted meg, ha nehéz rajta játszani? :) A következõket tudom javallani: 1. lecseréled a húrokat puhábbra 2. hangszerésszel beállíttatod a nyakat és a húrmagasságot, ha az elsõ nem hozza a várt eredményt

Ha-ha, minek vetted meg, ha nehéz rajta játszani? :) A következõket tudom javallani: 1. lecseréled a húrokat puhábbra 2. hangszerésszel beállíttatod a nyakat és a húrmagasságot, ha az elsõ nem hozza a várt eredményt
Látszólag lehet, hogy ugyanolyan, de lehet, hogy vastagabb húrokkal, ami szabad szemmel nem biztos, hogy látszik. Lehet, hogy pl. az elõzõ volt 10-es húr, a mostani meg 12-es. Nem fog megpuhulni :-D :-D az ujjad fog megkeményedni :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!