Találatok a következő kifejezésre: Mostanában érzem, ha (44 db)

A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az első. Nem olyan jó vele mint az előző barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetőségem akkor szerintetek kihasználjam? 23 L

Legjobb válasz: édes istenem, akkor hülye ribanc vagy mekkorát a föld nemlátott, az gondolom már eszedbe sem jutott hogy tanitgassad, te is annyival vagy különb a tyúknál hogy nem szarsz a járdára

édes istenem, akkor hülye ribanc vagy mekkorát a föld nemlátott, az gondolom már eszedbe sem jutott hogy tanitgassad, te is annyival vagy különb a tyúknál hogy nem szarsz a járdára
Sajnálom szegény srácot. Mekkora kikúrt egy ribanc vagy te.
hát te iszonyatosan tapasztalt kis ribanc vagy. õ meg rád pazarolta ...az idejét. menj vissza a régi barátodhoz, õ majd jól megrak ha ez a vágyad.
Egy tapló ribanc vagy eleve azért, mert ilyet simán megtennél. Remélem a barátod rájön és kihajítja a szüröd de nagyon gyorsan. Nyomorék.
KOMOLYRA FORDÍTVA ennek a kapcsolatnak már annyi ha + fordulnak ilyenek a fejedben akkor pffffff...tovább kell lépni...hagyd a pcsába .....te ribanc vagy õ meg zöldfülû...a2õ nem fér össze.
ri-banc ez nem szép dolog ááám szerintem HAGVTVVBLABLABLA ÉLJEN SP
Tedd fel magadnak a kérdést. Eldobnád-e a mostanit, a biztosat, pláne ha tökéletes neked, csak azért hogy együtt legyél pár alkalmi szösszenettel!? Majd írd le a választ. :)
Kamu kérdés. Aki egy ótvaras ribanc, az még egy névtelen oldalon sem szokott büszkélkedni vele. "De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam õt. Gyorstüzelõ szegény. Nem tud kielégíteni." És azzal takarózol, hogy te nem csaltad meg érzelmileg. Az persze rendben van, hogy félrekúrsz. Fordított esetben mégis hogy esne? Ha más csajokat dugna meg, de közölné, hogy azért szeret téged érzelmileg. Gondolom te vagy az ágyban a tökéletes nõ, mert már 13 éves korod óta folyamatosan szétteszed a lábad mindenkinek és részedrõl ezzel le is van tudva. Ha a srác helyében lennék, biztos, hogy kidobnálak a halál f.szára, de elõtte kezed-lábad eltörném. Ha legközelebb azt fogja valaki a fejemhez vágni, hogy egy nõgyûlölõ állat vagyok és, hogy vannak még normális lányok, azoknak meg fogom mutatni ezt a kérdést.
Ilyet sem mondtam még senkinek, de ritka nagy ribanc lehetsz...
Szerintem is kamu a sztori, vagy pedig olyan fehér a májad, hogy már-már világít. És igen, ha van lehetõséged õszintén élni, szerintem használd ki.
sétálj fel a "Tajgetoszra" lefelé pedig válaszd a függõleges irányt.
VAjon miért is terjedt el az a mondás, hogy minden nõ k.rva? "A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az elsõ. Nem olyan jó vele mint az elõzõ barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetõségem akkor szerintetek kihasználjam?" Ha valóban szeretnéd, akkor elfogadnád olyannak amilyen minden téren, még a szexben is. Úgyhogy ne merd azt mondani, hogy szereted. Ha ennyire nem jó, akkor mégis mi a f.szért vagy még mindig vele? Talán tehetõsebb, mint az elõzõ? A hozzád hasonló ribancok annyira el vannak szállva maguktól, mert sokan próbálkoznak náluk. Persze az már nem jut el a hülye agyatokig, hogy nem a nõt látják bennetek, hanem csak egy szexuális segédeszközt, amibe bele lehet verni. Ja és ne hidd, hogy annyira király vagy az ágyban, csak mert minden hétvégén részeg gyökerek ürítettek beléd, akiknek teljesen mindegy volt és ezért nem tettek megjegyzést a gyenge teljesítményedre. De gondolom ez nálatok dicsõség. Komolyan hányingerem van az ilyen nõknek csúfolt förnyedvényekbõl és, hogy már csak papíron léteznek normális nõk, mert mind ilyenné válnak.
Milyen érdekes, hogy a 20:17-es, és a 20:21-es kérdéseimre nem jött még válasz. Túl nagy az igazságtartalma talán? Nem kell válaszolnod rá itt, ha nem akarsz, de mindenképp gondolkozz el ezen, mert nagyot lehet koppanni késõbb!
há ne legyél mán ilyen gec.ilááádaaa. há ki vágy te pusztulát, te tákóbnypóóóóóóc:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D huzzá a Maunika sauvba. ribanc:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:::::D:D:D:D:D:D:
Egyre több olyan szitut látni, olvasni, hogy a nõnek nem felel meg az aktuális férfi, pedig õ a nagy õ. És akkor még a nõk mondják, hogy nekik fontos az érzelem, biztonság, meg a nem tudom mi? Csodálkozás van, ha a férfi nem mer kezdeményezni, vagy pedig egy kefélõgéppé alakul át? Nekem egy nõ se mondja ezek után, hogy neki fontos az érzelem...Sajnálom, de egyre vadabb storykat olvasni itt, meg hallani világszerte. Lehet, hogy a férfi nem agy a péniszénél van, de legalább mi ezt felvállaljuk, és tudjuk. Lehet, hogy a nõ agya a fejében van, na de mi körül is forog? Persze most általánosítottam, de azért álljunk meg egy szóra...
bravó, akkor most húzzál innen kiverni a kutyádnak RIBANC
A kérdező hozzászólása: Igazatok van. Nagy ribi vagyok. És büszke vagyok rája.
23 évesen nem kell még összeházasodni, de igazából tervezni kell a jövõt is. Ha nem akarod megcsalni, akkor szakítanod kell vele. Vagy nem szakítasz, de akkor marad õ. Most ha szakítasz vele, akkor nem biztos, hogy visszakapod. Ergo elvesztettél egy biztos pontot az életedben. Miért? Hogy a szexuális étvágyat kilegyen elégítve. Ismét egy kérdés önmagaddal szemben: Megér-e neked az, hogy eldobd a mostanit, vagy megcsald azért, hogy legyen pár kellemes órád? Aztán lehet soha többé nem mondanád egy férfira sem, hogy õ a tökéletes nekem, mert nem ér fel érzelmileg egyikkel sem a mostani. Érdemes ezeken elgondolkozni.
A kérdező hozzászólása: De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam õt. Gyorstüzelõ szegény. Nem tud kielégíteni.
utolsó: (elõttem szóló) azért mert van 1-2 ilyen, még igazán nem kellene ennek a mondanásnak terjengenie. Na m1.

Úgy érzem csak úgy tudnék kilépni a mostani kapcsolatomból, ha lenne már valaki, akiről tudom, hogy összejöhetnénk, ez normális?

Nem csalnám meg a párom soha, az elmúlt 3 évben sem tettem meg.Viszont azt tudom, hogy közeleg a vég, de csak akkor tudnám kimondani, ha lenne egy másik srác, akivel a szakítás után összejöhetnénk,és nem a szakítás el?tt!!!Arra gondolok, hogy más tudná értékelni a tulajdonságaim, melyek a mostani barátom csak kritizál: komolyság, szorgalom, kedvesség,érzékenység

Legjobb válasz: Szerintem, ha már ilyeneken gondolkozol, hogy összejönnél mással, akkor már rég rossz a helyzet. Ha van más, ha nincs, lépned kellene. Csak azért nem mersz lépni, mert félsz a magánytól, de értsd meg, ha nem jó neked a kapcsolat, akkor nincs mire várnod. Ráadásul egy szingli lány könnyebben találhat magának pasit, mint aki foglalt :). Keress olyat, aki értékel. El sem tudom képzelni, hogy a felsoroltakon mit lehet kritizálni. Max. az érzékenységet, ha mindenért rinyálós vagy, de gondolom, nem errõl van szó.

Szerintem, ha már ilyeneken gondolkozol, hogy összejönnél mással, akkor már rég rossz a helyzet. Ha van más, ha nincs, lépned kellene. Csak azért nem mersz lépni, mert félsz a magánytól, de értsd meg, ha nem jó neked a kapcsolat, akkor nincs mire várnod. Ráadásul egy szingli lány könnyebben találhat magának pasit, mint aki foglalt :) . Keress olyat, aki értékel. El sem tudom képzelni, hogy a felsoroltakon mit lehet kritizálni. Max. az érzékenységet, ha mindenért rinyálós vagy, de gondolom, nem errõl van szó.
erre a válszra én is kíványcsi lennék, ugyanebben a helyzetben vagyok, ugyanennyi idõs vagyok, és 3 éves kapcsoltattal...
Írták már mások is: ezt nevezik társfüggõségnek. Mindegy, hogy ki az, csak legyen valaki... A páros ki is használja rendesen - gúnyolódik rajtad, gúnyolódhat is, mert tudja, hogy úgy sincs semmi következménye, nem fogod elhagyni. Ezzel az önbizalmadat tiporja. Alacsony önbizalommal meg az ember könnyen jut olyan következtetésre, hogy még ez a rossz is jobb a semminél... de mennyire nincs így! Van élet a rossz kapcsolat után, van élet egyedül is, ami nem magány! Legyél bátor, suliba jársz, közösségbe, biztos, hogy amint lezártad ezt a kapcsolatot magadban, rögtön belebotlasz valakibe.
jaj, drágám, a felsorolásod alapján ez igazán halott ügy :(. 3 év után nincs tervezett jövõkép? Mi már az elsõ hetekben beszélgettünk ilyenekrõl. Szerintem te egy rendes csajszi lehetsz, biztosan találsz magadnak mást. Egyébként elég hasonlóak lehetünk az írtak alapján, de az én páromnak semmi baja sincs se a komolyságommal, se a szorgalmammal. Sõt.. még rám is szól, hogy mindent megtanultam-e :D. Biztos vagyok benne, hogy te is találnál olyat, aki értékel. Elsõ voltam.
Nem tudom, de nekem, ha véget ért egy kapcsolatom, akkor elöbb tényleg lezártam, magamban is, kicsit átgondoltam, hogy mi lehetett a gond, kicsit nyaldostam a sebeim, amiért ennyi idõt voltam valakivel, akivel nem illünk össze stb.A lényeg, hogy soha nem voltam azonnal kész egy új kapcsolatra, csak, ha már túl voltam a régin és nem a régi ágyából bújtam az újéba. Ne félj ennyire az egyedülléttõl, nagyon hasznos tud lenni.Saját magad megismeréséhez például ez kell, hogy a következõ kapcsolatodban már tudd, hogy ki vagy és mit akarsz egy társtól.Mi az, ami mindenképpen fontos és mi az, amiben kompromisszumra vagy hajlandó.
20:31 annyira jót írt! Az utolsó két mondata a leglényegesebb. Fogadd meg, és fogadd magadba!
Kapcsolat függõ vagy egyszerüen csak máshoz akarsz menekülni a bajok elöl, jobb lenne ha átgondolnád hogy te mit rontotál el.
Ezt hívják a férfiak lián-effektusnak.
A kérdező hozzászólása: komolyság: szerinte túl komoly vagyok, mindent halál komolyan veszek szorgalom: fontosak a jó eredmények a suliban és nagy a hajtás, a megfelelési kényszer, néha túl is terhelem magam, de ennek megvan a gyümölcse kedvesség. ha neki nem szimpi valaki megjegyzéseket tesz rá a háta mögött, néha a szemébe is, számára mindenki defektes.Utálja a apja másik családját és azt , hogy én birom õket és kedves vagyok velük, nem tartom hülyének õket érzékenység: 3 éves távkapcsolatunk során nem alakult ki semmilyen jövõképe velem, és ezen már elég nehezen teszem túl magam
Nem minden kapcsolat jobb az egyedüllétnél.

18. hétben vagyok, és mostanában főleg ha sokat járkálok, és fáradok, pár pillanatra bekeményedik a pocim. Nem fáj, csak fura. Létezik hogy már Õt érzem, ahogy mocorog? Normális ez?

Legjobb válasz: Létezik, persze, de ha járkálás után jelentkezik akkor esetleg a méhszalagjaid "reklamálnak" a terhelés miatt gyenge kis méhösszehúzódás formájában:) a magzatmozgást tapasztalatom szerint ilyen terhességi korban nyugalmi helyzetben, háton fekve érezhetõ a leginkább:) 33 hetes +23 hós

Létezik, persze, de ha járkálás után jelentkezik akkor esetleg a méhszalagjaid "reklamálnak" a terhelés miatt gyenge kis méhösszehúzódás formájában:) a magzatmozgást tapasztalatom szerint ilyen terhességi korban nyugalmi helyzetben, háton fekve érezhetõ a leginkább:) 33 hetes +23 hós
A kérdező hozzászólása: elõször valóban nyugalmi helyzetben, háton fekve éreztem ezt a bekeményedést, de tegnap hogy sokat járkáltam, napjában többször is.ez a "méhszalagreklamálás" nem lehet káros, ugye, baj nem lesz belõle?
Nem káros, sõt szükséges a méhszalagok edzése:) naponta több 10 ilyen gyenge kis összehúzódás van, ahogy nõ a terhességi kor egyre jobban érzed, az uccsó harmadban már a "kõkemény" pocak sem lesz ritka. Magnéziumot szoktak szedni az izmok ellazítására, beszéld meg a dokiddal. nekem a 15. héttõl vannak jól érezhetõ méhösszehúzódásaim, semmi gondunk nincs belõle:)
ennyi idõsen nekem is volt hasonló. Csak az volt vele a gáz, hogyha bekeményedett a hasam, azonnal kellett szaladni pisilni. Mostanában is keményedik, de észre sem veszem, a párom szokta megjegyezni, hogy milyen kemény már megint! 24 hetes vagyok

Mostanában kellemes izgatottságot érzek ha a szülésre gondolok, megmarad ez az érzés akkor is ha majd tényleg elindul?

Jó lenne mert korábban csak félelem volt bennem, de ha ez a jó érzés megmarad, talán könnyebb lesz a fájdalmat is elviselni. Jól gondolom? Érzett valaki így, aki szült már?

Legjobb válasz: Szia! Nálam megmaradt ez az érzés.És a szülést jó élményként éltem meg.

Szia! Nálam megmaradt ez az érzés.És a szülést jó élményként éltem meg.
Én nagyon vártam a szülést, egyáltalán nem féltem tõle. Az egész egy csoda, most már olyan, mintha csak filmen néztem volna. Mikor megszületett lányom, azt mondtam, ha csak ennyi egy szülés, akkor bármikor máskor is:) Fájdalomcsillapítás nélül 3 óra alatt könnyen meglett, és ennek már 15 hete:) Csak szép és jó érzésekkel gondolj a szülésre, én fájdalomra nem is emlékszem.Igen, feszített, és szét akartam szakadni, de konkért fájdalomra nem emlékszem. Komolyan!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Annyi különbséggel, hogy nekem nem volt ilyen pikk-pakk..1 éjszakán át vajudtam és nem voltam ott hogy kaparnom kéne a falat.Nagyon vártam és csodálatos volt..:-))Csodás szülést kívánok!:-)
Én ugyanígy érzek! Csak remélem, hogy az érzés megmarad! Szintén 38 hetes mami
Minden rendben lesz majd meglátod!!!Az érzés pedig......:) hidd el csak fokozódik majd benned!:) Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat, mégjobban elszállt a félelmem és remélhetõleg fokozódik a kellemes várakozás :)

Miért van az, hogy mostanában úgy érzem, ha felhúzom a pulcsim kapucniját, akkor "biztonságban" vagyok?

Pedig a stílusom se ilyen. De mostanában nagyon érzékeny vagyok, hangulat ingadozások stb.. ezekhez lehet köze ennek?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok, szerintem azért, mert akkor nem làtnak annyira, jól elvagyunk a kis világunkban, így zàrjuk ki a környezetünket.Mondjuk én emo vagyok, szóval elég antiszoc (nem az emotól!!!!).

Én is ilyen vagyok, szerintem azért, mert akkor nem làtnak annyira, jól elvagyunk a kis világunkban, így zàrjuk ki a környezetünket.Mondjuk én emo vagyok, szóval elég antiszoc (nem az emotól!!!!).

Mostanában érzem, hogy ha fel vagyok izgatva (eddig élvezetes volt) kellemetlen sőt fájdalmasan feszülnek a szeméremajkak. Miért lehet ez?

Tudom hogy megtelik ilyenkor vérrel, feszül ,de ez kellemes izgató.Most pedig fáj.

Legjobb válasz: Lehet kialakuóban van valami gombatelep odalent...nekem is volt ilyen.

Lehet kialakuóban van valami gombatelep odalent...nekem is volt ilyen.

Ha eszek valamit (ha keveset akkor is) rosszul érzem magam. Hányingerem van pedig én aztán szeretek enni. De mostanában valami miatt miután eszek rosszul érzem magam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: minden utan vagy csak bizonyos etelek utan? 2 lehetoseg van elso: esetleg valamire allergias lettel.. ketto: a nyar miatt ne egyel megterhelo eteleket,probalj meg "lazabb" eteleket enni. Ha egyiksem akkor orvos..

minden utan vagy csak bizonyos etelek utan? 2 lehetoseg van elso: esetleg valamire allergias lettel.. ketto: a nyar miatt ne egyel megterhelo eteleket, probalj meg "lazabb" eteleket enni. Ha egyiksem akkor orvos..
A kérdező hozzászólása: Minden után.. Most azzal próbálkozok, hogy nem eszek kenyeret mert azt olvastam lehet, hogy az a baj... Cukros dolgokat sem eszem/iszom... Kb. olyan 3 hete van ez és nem tudom mitõl lehet de nagyon rossz..:(
Nekem is volt ilyen, nálam 1 hónapig tartott.. Aztán 1 hét hasmenés, 1 hétig még fájt a hasam és elmúlt. Néha még elõjön 1-2 hétre, de olyan drasztikus azóta sem volt. Akkor vagy 5 kg-ot fogytam... Mai napig nem tudom, hogy mitõl volt.
A kérdező hozzászólása: És te mit csináltál hogy jobban legyél? :(

Gond lehet, ha nem érzem a baba mozgását mostanában?

19 hetes, 3. baba, már nagyon korán. 12.-13. héten éreztem, hogy mozog, de most mintha napok óta teljes csönd és nyugalom lenne...Aggódom. A 2. babánk el?tt volt 3 spontán vetélésem, mindegyik korán 7-9 hét körül, mindig fájdalommal és kisebb -nagyobb vérzéssel járt. Most semmi ilyet nem tapasztalok, de nagyon nyugtalan vagyok. Csak 21 -én megyek genetikai ultrahangra, de az nagyon sokára lesz!

Legjobb válasz: Igen lehet gond,ha egy napig nem mozog sokat akkor még rá lehet fogni,hogy lustibb aznap,de napok óta nem érzed ez nem jó. Miért nem mentél dokihoz? Lehet a méhlepénnyel van baj és nem jó az ellátottsága de reméljük nem lesz baj. Menj orovshoz sürgõsen.

Igen lehet gond, ha egy napig nem mozog sokat akkor még rá lehet fogni, hogy lustibb aznap, de napok óta nem érzed ez nem jó. Miért nem mentél dokihoz? Lehet a méhlepénnyel van baj és nem jó az ellátottsága de reméljük nem lesz baj. Menj orovshoz sürgõsen.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerencsére minden oké, bár azóta nem voltam uh-on, és a baba igen lusta. Van, hogy egész nap meg sem moccan. Aztán mire kezdenék kétségbeesni, rúg egy -kettõt. De elég lustának tûnik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért nem mentem azonnal orvoshoz, mert az elõzõ babánkkal is volt ilyesmi, ráadásul akkoriban az ügyeleten nagyon bunkón bántak velünk...De ma mégis elmentünk, megnézték, minden rendben van a babával, csak valahogy úgy fekszik, hogy nem érezni. De mozgott, a szívét is megnézték, minden okés! És most rendesek is voltak az ügyeleten! :)
Nem akarom a kérdezõt bántani, de ezt én sem értem napok óta érzed, hogy valami nem stimmel és nem mész orvoshoz? Én azonnal mennék ha csak egy napig alig érezném. A genetika tök mindegy mikor van, uh mindig van éjjel is.
Nem értem miért nem ész azonnal orvoshoz??????!!!!!!
Szia! A 19. héten még nem "kell" minden nap érezned. Ha jól emlékszem, nekem a meleg teától mindig ficánkolt. Próbáld ki, hátha neked is beválik. De ha nagyon aggódsz, menj el dokihoz, vagy hívd fel a védõnõt.
Lehet, hogy csak más irányba fordult! De azért nézesd meg! És írd meg légyszi mit mondtak!
Akkor jó!
Húúú, hál"Istennek:)
Nekem is ilyen volt a második, végigparáztam a terhességet!

21 hetes vagyok. Lehet hülyeség, de ha a hasfalamnál érzek mozgást az a baba és nem lehetnek a beleim? Csak mert mostanában nagyon keveset mozog a baba viszont nem tudom már, hogy néha Õt érzem vagy a bélgázokat?

A dokimat ma akarom felhívni mert aggódom. Lehet nincs rá okom, lehet hogy csak az id? vagy másképp fekszik mint eddig, de azért remélem nincs semmi baja. Mindig is puffadós voltam, és már nem tudom azt sem eldönteni hogy a bélgázok miatt érzem amit érzek vagy a babám az.

Legjobb válasz: Ilyenkor még könnyen össze lehet téveszteni a bélmozgást a magzattal, hiszen még nagy helye van a picurnak, "elvesznek" a mozdulatai. Ha úgy látod jónak, inkább menj el dokihoz, mert az a biztos. A vaklárma jobb, mintha tényleg baj lenne.

Ilyenkor még könnyen össze lehet téveszteni a bélmozgást a magzattal, hiszen még nagy helye van a picurnak, "elvesznek" a mozdulatai. Ha úgy látod jónak, inkább menj el dokihoz, mert az a biztos. A vaklárma jobb, mintha tényleg baj lenne.

Miért van az hogy mostanában ugy érzem, hogy már nem szeretem annyira a páromat de mégis ha külön lennénk szinte meghalnák nélküle. Bennem lenne a baj vagy csak az idő mulása miatt van?

Legjobb válasz: Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)

Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)
Szia! Mi jelent az, hogy már nem szereted annyira? Szerintem ha le is cseng a kezdeti idõszak, akkor sem azt érzem, hogy már nem szeretem annyira. Ha így érzed, akkor valami gáz van. Azt meg tudod, hogy meghalnál nélküle? Akkor mi az hogy már nem szereted annyira? Ha várod, hogy együtt legyetek, még akkor is, ha nem csináltok semmi különöset, akkor minden rendben. Egyéb esetben nem árt elgondolkozni bizonyos dolgokon.
A kérdező hozzászólása: igen az utolsó kommentálónak üzenem h. én irtam rosszul vagyis nem jól fogalmaztam meg magam. Az elsõnak meg tényleg ugy van...bár nem a férjem "csak" a võlegényem de ma átbeszéltük a dolgokat és igyekszünk több programot együtt tölteni:) ) Köszönöm a válaszokat
Szia én azt gondolom, egy hosszú kapcsolatban nem lehet mindig ugyanolyan intenzitással szeretni a másikat. Én megmondtam a páromnak(egy õszinteségi rohamomban), mikor az érzéseinkrõl beszéltünk, hogy van amikor megõrülök érte, amikor úgy érzem jobban szeretem, mint eddig bármikor, és vannak olyan idõszakok, amikor nem ilyen erõsek az érzéseim. Persze akkor is szeretem, de nem úgy. Akkor azt érzem, hogy a szeretet, a tisztelet a kötõdés erõsebb. ilyenkor szoktam neki viccesen azt mondani, olyanok vagyunk egymás mellett mint két öregember. Szerintem ez tök normális, ne legyél kétségbe esve. Majd jönnek olyan "események" amikor újból olyan nagyon beleszeretsz:-) Esküvõ, baba stb...
utolsó vagyok... az események nem csak ezek lehetnek, mert ezekbõl azért elég kevés van:-( pl nálam, egy szerelmi vallomás, amikor kiborulok (mint most, hogy elvesztettük a babánkat), és képes elviselni hetek óta a hisztimet, a depimet, és még mindig türelmes velem, még mindig tud vígasztalni, és nem küld el a picsába, hogy most már akkor elég. Hogy amikor csak egy kinyúlt póló van rajtam, zsíros a hajam és tele van a fejem pattanással, akkor is képes azt mondani, hogy én vagyok a legszebb a világon, és soha nem kell neki más. Amikor egy fárasztó nap után gyertyafényes, pezsgõs, vörösrózsás vacsival vár... szóval ilyenekre gondolok
A kérdező hozzászólása: Sajnálom h. elvesztettétek a babát:S És amugy nekem is voltak ilyen õszinteségi rohamaim pl. ma is és elmondtam neki mindent és igyekszünk megváltoztatni a dolgokat . Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!