Találatok a következő kifejezésre: Mostanában állandóan a (76 db)

Miért haldoklik mostanában állandóan a facebook? Marha idegesítő!

Bármit próbálok csinálni, marha lassú, többször kell elküldeni, és kb. az esetek felében bejön valami 502-es hiba "Bad gateway". Ez mi a franc?

Legjobb válasz: Nálam nincs gond, lehet a szolgáltatód szerverei haldokolnak, vagy a routered. Vagy csak szimplán leterhelt a hálózat.

Nálam nincs gond, lehet a szolgáltatód szerverei haldokolnak, vagy a routered. Vagy csak szimplán leterhelt a hálózat.
ja nálam is ezt írja ki, szeged mellett lakom, és az invitel-es szolgáltató egyre csak roszabb már..
Ez a http hibakód szerver oldali hibát jelent... szerintem most hogy fejlesztették és timeline van üzenõfal helyett leterheltebb a rendszer mert át kell lassacskán állítaniuk mind a pár millió felhasználónak.
Egy ilyen átállás annyi, hogy frissítenek egyet az adatbázison, nem kéne emiatt szétszállnia. De mondom, nálam nincs gond.

Mostanában állandóan bizsereg a puncim, állandóan csak "azt" csinálnám. Eddig nem volt ez. Most miért?

Legjobb válasz: megnyugtatlak, nem te vagy az egyetlen nimfomániás :D

megnyugtatlak, nem te vagy az egyetlen nimfomániás :D
Attól függ. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy nimfó lennék, mert csak pár napja érzem ezt. Lehet összefüggésben van a peteérésemmel...
Ehhez ajánlottam fel szerény személyem priviben...:)
A kérdező hozzászólása: 25 éves vagyok és van barátom. Vele szoktam csinálni, de mikor nincs velem akkor is szeretném...
Tavasz, nyár meg a hormonok. A ki nem élt vágyak visszaütnek. :) De ezt Weöres Sándor szebben megfogalmazza: "Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni. Ha vágyaidat kényezteted:párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd:kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelidíted:igába foghatod õket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga."
egy újjabb unatkozó srác kamu kérdése..... lol ha ténylev bizsereg akkor mersz találkozni is valakivel? itt a labda üssd vissza
82 éves korra inkább beszárad, minthogy bizsereg! :)
Egy tipp: azt írd ki, hogy 82 éves vagy, akkor nem kapsz ezer levelet! :)
Hány éves vagy? Lehet, hogy most kezdenek el tombolni a hormonjaid.
ha valakinek [email protected]ékja van az nem nimfó. hagyjátok már ezt a hülyeséget mert rosszúl használjátok.. 17 évesen akkor én is az voltam pasiként??

Mostanában megfigyeltem, hogy a rigók a kertünkben állandóan a földön futkoznak. Miért?

Korábban ez nem volt ennyire szembetűnő.

Legjobb válasz: Gondolom, a gilisztákra vadásznak, mivel mostanában sok esõ esett.

Gondolom, a gilisztákra vadásznak, mivel mostanában sok esõ esett.
persze, õk a földön kajálnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az az érdekes, hogy száraz idõ esetén is csoportosan tanyáznak a fûben.
szia! Azért, mert bár a rigó lágy (gyümölcs)evõ, a fiókákat gilisztával etetik. Meg is nézheted, ahogy rángatják ki a földbõl a férgeket!

Mostanában állandóan ég a gyomrom, és sokszor úgy érzem, hogy nagyon marja a gyomorsav. Mitől lehet? Milyen természetes gyógymód van rá?

Legjobb válasz: Hát sokat segíthet, ha kerülöd a fûszeres, zsíros, nehéz ételeket, citrusféléket, mentolosokat. Többször keveset kell enni. Sok vizet kell inni. Fekve soha ne egyél. És lefekvés elõtt 2 órával már nem igazán jó ötlet enni. Ne fogyassz alkoholt, ne cigizz. És a nyugodt, stressz nélküli életmód is sokat segít. Gyógyteák közül már ajánlottak nekem mindenfélét, de hát jobb egyiktõl sem lett a helyzet. És ha nem múlik el, akkor érdmes elmenni orvoshoz, mert akár gyomorfekély, nyelõcsõgyulladáshoz is vezethet, ha állandóan ég a gyomrod.

Hát sokat segíthet, ha kerülöd a fûszeres, zsíros, nehéz ételeket, citrusféléket, mentolosokat. Többször keveset kell enni. Sok vizet kell inni. Fekve soha ne egyél. És lefekvés elõtt 2 órával már nem igazán jó ötlet enni. Ne fogyassz alkoholt, ne cigizz. És a nyugodt, stressz nélküli életmód is sokat segít. Gyógyteák közül már ajánlottak nekem mindenfélét, de hát jobb egyiktõl sem lett a helyzet. És ha nem múlik el, akkor érdmes elmenni orvoshoz, mert akár gyomorfekély, nyelõcsõgyulladáshoz is vezethet, ha állandóan ég a gyomrod.
Kiegészítés az elõttem szólóhoz: Mindig alaposan meg kell rágni az ételt, mert a falás is vezethet gyomorsav túltengéshez. Ha sokáig nem múlik el menj el a gasztoenterológiára, egy kilégzéses tesztre azzal ki tudják zárni a helcobacter lehetõségét. http://www.richter.hu/HU/Pages/heliobacter.aspx Lehet reflux is, amikor a gyomorszáj nem zár és feláramlik a gyomorsav a nyelõcsõbe, és marja azt. (A beteg ilyenkor is általában úgy érzi, hogy a gyomra ég.) http://www.richter.hu/HU/Pages/reflux.aspx
A lúgos PH-jú ételek-italok is segíthetnek. Pl. fogyassz több alacsony zsírtartalmú tejterméket.
Az elõbbieken kívül rágcsálj korpás kekszet, egyél napi néhány kanál búza vagy zabkorpát.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! Melyek a lúgos PH-jú ételek?
igen
Ez így nem hír. Majd ha Katy Perry masztizik a Te képedre...
A kérdező hozzászólása: Néha perverzebb vagyok és Lady Gaga-ra és Nicki Minaj-ra is.
Felõlem egy zacskó kutyaszarra is verheted.
az lenne a nem normális ha nem ezt tennéd 18/F
hat az arcabol kiindulva borzaszto csunya füstös , salata pinaja lehet ... nem szep...
Pontosabban a monitorra spriccelsz? :) Az.
szerintem "normális" csak idomtalan az a nõ
Hát ha nem ellenkezik akkor normális
9 nekem szokott 18/F

Lehet tudni, hogy hogyan lesz pontosan 2014-ben az érettségi a mostani állandó módosítások miatt?

Szóval volt olyan, hogy kötelez? lesz természettudományi tantárgyból érettségizni, viszont a földrajzból nem, csak a biológia, kémia és fizika közül lehet választani. Továbbá eltörlik az el?rehozott érettségit és több idegen nyelvet, és növelik a ponthatárokat. De mostanában már annyit kavarnak, hogy követni se lehet. Ezek közül melyik változtatás (lesz) érvényes?

Régóta szerelmes vagyok egy fiúba aki a suli legmenőbb fiúja. Eleinte rám sem nézett de mostanában állandóan beszélgetünk mosolygunk egymásra és nevetünk. Nagyon szeretnék járni vele. Az évfolyamtársam. Vajon szeret?

A barátnőim tavasz végén meg fogják kérdezni tőle hogy tetszek e neki?!Szerintetek ez jó ötlet?...nagyon helyes fiú...

Legjobb válasz: Ja szeret(ne) megdugni, ennyi. Az ilyenek akármikor kaphatnak új húst, minek vesztegetné az idejét csak egyre?

Ja szeret(ne) megdugni, ennyi. Az ilyenek akármikor kaphatnak új húst, minek vesztegetné az idejét csak egyre?
"suli legmenõbb fiúja" Van ilyen?
Meg úgy általában, az mit jelent? :)
Magne B6, Valeriána, sport.
Futással.
sprintekkel csak rövid 100m nagyon jó és egészséges is :)

7 hónapos babám mostanában állandoan rázza a fejét, nem-et integet. Nem baj ez? Olyan félelmetes látvány

Legjobb válasz: Már ezt is tudja! Örülj neki, hiszen fejlõdik, okosodik!

Már ezt is tudja! Örülj neki, hiszen fejlõdik, okosodik!
A kérdező hozzászólása: De o játszik és egyszeribe elkezdi rázni a fejét, nem mondjuk neki , hogy nem. Akkor sem baj ha csak ugy egyszeribe rázza? Tobszor elofordul egy nap
Minden baba csinálja. Ez még nem jelenti, hogy ismeri is a jelentését :) Csupán játszik... Próbáld ki, milyen más úgy a világ :)
Szia! Az én fiam lassan 8 hónapos lesz és egy-két hete mi is csináljuk ezt a fejrázást, rám is rám tört a félsz, hogy baja van, de a védõnõ mondta, hogy ez így normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!