Találatok a következő kifejezésre: Mostanába nagyon a (870 db)

Miért hullik mostanában nagyon a hajam? MIlyen vény nélküli gyógyszer lenne rá jó?

Nagyon hullik a hajam, f?leg amikor hajat mosok. Nem csak fésülködés után, hanem mikor megszárad a hajam végig huzom és szinte tincsenként jönnek ki. nem szedek semmi féle gyógyszert. Nem festem a hajam. nem is zsíros. használok Shauma sampont és hajbalzsamot. mi lehet a baj?

Legjobb válasz: van egy rossz fogam több mint 6 éve már, de eddig sosem hulott a hajam.

A kérdező hozzászólása: van egy rossz fogam több mint 6 éve már, de eddig sosem hulott a hajam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:
rossz fog, vashiány, vitaminhiány, stressz, menstruáció kimaradása, szülés utáni állapot... bármi. Menj el háziorvoshoz, fogorvoshoz, bõrgyógyászhoz, vérvételre. Ki kell vizsgáltatni, hogy mitõl van...
Varga hajcseppek? ha jól tudom bioboltban lehet kapni, csak kicsit drága olyan 3500 ft körül van :S de sokáig jó és nekem használt:)
Nekem is ugyenez a problémám van. azt hallottam, hogy a csalán jó rá. egy hete vettem csalánsampont (800 Ft) meg szárított csalánleveleket, amibõl teát fõzök, és azzal öblögetem a hajam. remélem eredményes lesz...
Nekem is nagyon hullik/hullot. Én vettem rá bánfi sampont, balzsamot és hajszeszt és bevált. A haj is gyorsabban nõ szerintem tõle. Egyedül a szagával van gondom... :D
Nekem is ugyanez van, én elmentem a háziorvosomhoz, 4 vizsgálatra szoktak ilyenkor küldeni. Tényleg jó lenne neked is, mert ha ilyen szinten hullik, az a legjobb, ha megtudod, mitõl van, és akkor az okot gyógyítják. Nekem hormonális eredetû, pedig még csak 18 vagyok. Forcapil kapszulát szedek, naponta 2-t, meg külsõleg kaptam egy hajszeszt.
Én enm tudok oylat, ami hatásos lenne. De viszont figyelmeztetni szeretnélek, hogy mit ne vegyél rá. Nõvérem vett 4-5 hónapja ilyen Biovanne szépségvitamint. Egészen augusztusig szedte, és nem használt semmit. Elvileg haj, bõr és körömerõsítõ... Ahhoz képest az árát megkérték... 3500Ft volt a patikában.
A kérdező hozzászólása: Milyen vizsgálatra küldenek el ilyenkor?
Diétázni kell, zsíros vagy...
A kérdező hozzászólása: A-a, teljesen sovány vagyok, viszont amit izom tömegnöveléssel érek el az csak izom, de semmi formája nincs. Csak az elsõ alkalmakkor voltak nagyobb változások (igaz akkor kisebbek voltak), de megvolt a maguk formája... Most pedig nincs. És a méret meg az idõ nem érdekel, nekem elég ha van alakja...
Nem a megfogalmazással van a gond, hanem a tudásoddal. Az izom olyan formájú, amilyen. Tökmindegy, hogy épül, mennyi idõ alatt, vagy mikor. Nincs olyan, amire te gondolsz. Ha nem vagy elégedett a tónusaiddal, akkor diétázz, vagy legalább lapozgass némi biológiakönyvet.

Anyák napján hogy tudom tiszta szívből köszönteni anyukám, ha mostanában nagyon megrendült benne a hitem, és haragszom is rá?

Szeretném elnyomni az érzést de nem megy

Legjobb válasz: Ha tiszta szívbõl akkor tedd bele azt is amit írtál,h haragszol rá, de ne szó szerint! Ilyenre gondoltam: Tudom,h mostanában nem alakult minden tökéletesen, de mindig is szeretni foglak. Vagy valami hasonlót.

Ha tiszta szívbõl akkor tedd bele azt is amit írtál, h haragszol rá, de ne szó szerint! Ilyenre gondoltam: Tudom, h mostanában nem alakult minden tökéletesen, de mindig is szeretni foglak. Vagy valami hasonlót.
Én nem tervezem felköszönteni anyámat, mert nem szolgált rá, hogy anyaként tekintsek rá.
Én évek óta nem szívbõl köszöntöm, megtörte a férjemmel szembeni viselkedése a szeretetemet, mondd neki isten éltessen sokáig és adj egy szál rózsát.
Vegyél neki egy csokor virágot, vagy egy szál valamit, és add át neki sablonmondattal és tudd le magadban is ennyivel az egészet. Megköszöntötted, de ez nem befolyásolja azt, hogy valamiért haragszol rá és valamiért megrendült a hited benne (nyílván tett érte aktívan, azaz az õ hibája). Ha nem akarsz álszenteskedni, akkor ne köszöntsd fel.
bocs, hogy így rákérdezek, de te nem az a kérdezõ vagy, aki nemrég jött rá, hogy az anyja prosti lett Ausztriában?

Mostanában miért ilyen nagy a játékok gépigénye?

Úgy értem, ha a készítők nem dolgoznák ki olyan alaposan, részletesen a játékokat, akkor kisebb lenne a gépigényük. És kisebb lenne a gépigényük, akkor több gépen elfutnának (sajnos nem mindenki engedheti meg magának a csúcskategóriás számítógépet), és ha több gépen elfutna, többen meg is vennék a játékot, tehát nagyobb lenne a profit. Ti mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: "Mostanában miért ilyen nagy a játékok gépigénye?" Mindig is nagy volt a játékok gépigénye az akkori technikához. "Úgy értem, ha a készítõk nem dolgoznák ki olyan alaposan, részletesen a játékokat, akkor kisebb lenne a gépigényük. És kisebb lenne a gépigényük, akkor több gépen elfutnának (sajnos nem mindenki engedheti meg magának a csúcskategóriás számítógépet), és ha több gépen elfutna, többen meg is vennék a játékot, tehát nagyobb lenne a profit. Ti mit gondoltok errõl?" Ha kevésbé lenne kidolgozott a játék kevesebben vennék meg. Nem az a megoldás, hogy gagyi, kidolgozatlan játékokat csinálnak, hanem jobban kell optimalizálni, kikapcsolhatóvá tenni az effektek nagy részét.

"Mostanában miért ilyen nagy a játékok gépigénye?" Mindig is nagy volt a játékok gépigénye az akkori technikához. "Úgy értem, ha a készítõk nem dolgoznák ki olyan alaposan, részletesen a játékokat, akkor kisebb lenne a gépigényük. És kisebb lenne a gépigényük, akkor több gépen elfutnának (sajnos nem mindenki engedheti meg magának a csúcskategóriás számítógépet), és ha több gépen elfutna, többen meg is vennék a játékot, tehát nagyobb lenne a profit. Ti mit gondoltok errõl?" Ha kevésbé lenne kidolgozott a játék kevesebben vennék meg. Nem az a megoldás, hogy gagyi, kidolgozatlan játékokat csinálnak, hanem jobban kell optimalizálni, kikapcsolhatóvá tenni az effektek nagy részét.
Ahogy elõttem mondja a kollega, mindig is nagyok voltak a játékok gépigényei. És manapság alapból divat "grafikab.zinak" lenni, és azzal mindent el lehet kb adni. Amúgy meg azt gondolom, hogy nem kell egy játékhoz csúcskategóriás gép, még a régi 8800GT-k is megbírkóznak elég sok mai játékkal is, vagy egy HD6670-es azért nem vészesen drága, és egy 5-6 éves Core2-es is elég mellé. Akinek meg valami olcsóbb gépre sem telik az ne játsszon. Ja meg alapból, ha te nem engedhetsz meg magadnak normális gépet, akkor 90% hogy a játékot is "lopod" és nem fizetsz érte.
"Úgy értem, ha a készítõk nem dolgoznák ki olyan alaposan, részletesen a játékokat, akkor kisebb lenne a gépigényük." Ezt a problémát próbálja kiküszöbölni a "skálázhatóság' fogalma. A programírás nagy részét ez teszi ki: úgy megírni egy programot, hogy az a lehetõ legtöbb gépen fusson. Ez van, amelyik programnál sikerül, és van, amelyiknél nem. De pont ezért lehet levenni a részletességet a játékok grafikájánál, meg a felbontást is. Szóval azért vannak komoly törekvések. [És ez a legnagyobb elõnye a konzoloknak is, hogy adott a hardver, valami vagy fut rajta tökéletesen, vagy egyáltalán nem]
Van h megáll pár évre az informatika is és akkor egy közép kategoriás gépen évekig tudsz játszani.Aztán hirtelen beindul és felugranak a gépigények.Figyeld meg kijönnek a nextgen konzolok és amik utána jönnek játékok na azoknak micsoda gépigénye lesz..aztán két 3 év és megint álni fog az egész..Am azért van ekkora gépigénye a mai játékoknak mert rohadt sokan nem tudnak programozni...Rengeteg játéknak aránytalanul magas a gépigénye..Nézd meg h készitenek egy játékot ma és régen..Ma megveszik a motort külön fizetnek egy csapatott aki debuggol stb stbMeg attól is függ mien nyelven irják meg.
Nézd meg a blizzard játékokat..sok mindent lehet rájuk mondani csak azt nem h csúnya vagy h nagy a gépigénye..Jól le optimalizálták..Nem oda raktak egy algoritmust h jo ez müködik hanem oda figyeltek h a lehetö leggyorsabban le tudjon futni a gép legkisebb terhelésével.(ettõl függetlenül nem szeretem az uj blizzard játékokat)

Mostanában nagyon kívánom a csípős dolgokat. 3-4 hetes terhes vagyok. Miért kívánom mostanában a csípőset? Ugye, nem ártok vele a kicsinek?

Legjobb válasz: szerintem nem nagy mennyiségben biztos nem, én például miota terhes vagyok a huslevest imádom csipos paprikaval:)

szerintem nem nagy mennyiségben biztos nem, én például miota terhes vagyok a huslevest imádom csipos paprikaval:)
Amit kívánsz, arra szüksége van a szervezetednek, amitõl undorodsz, arra nincs szükséged! A teseted tudja, hogy mi az ami jó, és mi az ami ártalmas, figyeld a jelzéseket, és biztosan nem csinálsz vele kárt!
Én is pont így vagyok, csípõset a mai napig jóízûen eszek. Most vagyok 35 hetes, semmi problémát nem jelentett eddig. Azt kell enni ami jól esik! Egyégként kislányt várok!

Mekkore a mostanában nagyon nagynak számító, full hd felbontással rendelkező monitor mostanában és mennyibe kerül?

nekem egy 22" colos monitorom van de szeretnék venni egy jóval nagyobbat és olvastam interneten, hogy vannak 30-40 colos monitorok is, de sehol nem találtam pontos árat vagy elérhetőséget. Pénzt szívesen áldozok rá de azért nem vetem el az olcsóbb darabokat. Nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben a témában segiteni.

Legjobb válasz: Nem tudom, mi lehet a gondod a 22"-os monitoroddal, de ha kicsinek találod a felületet, inkább vegyél hozzá még egyet. 30" méretû kijelzõ nem praktikus, mivel normális távolságból nézve nem tudod áttekinteni a kijelzõ tartalmát (messzire rakva meg ugyanott vagy, mintha közelrõl néznél egy kisebbet). 30"-ra full HD amúgy is kevés (0.5-1m-rõl nézve).

Nem tudom, mi lehet a gondod a 22"-os monitoroddal, de ha kicsinek találod a felületet, inkább vegyél hozzá még egyet. 30" méretû kijelzõ nem praktikus, mivel normális távolságból nézve nem tudod áttekinteni a kijelzõ tartalmát (messzire rakva meg ugyanott vagy, mintha közelrõl néznél egy kisebbet). 30"-ra full HD amúgy is kevés (0.5-1m-rõl nézve).
40 rugóért már kapsz ipari LCD-t: http://hardverapro.hu/apro/world_of_vision_gts30_hd

26 hetes vagyok és mostanában nagyon nehéznek érzem a hasam. Húzódik, feszül, kemény. Fáradt vagyok egész nap és hamar kifulladok. Kellene aggódni?

Eddig nem volt ilyen, de most sétálni, takarítani se esik jól, mert aggódok ett?l a tünett?l. Pici ráadásul nagyon lent ficánkol és néha teljesen olyan, minta ki akarna esni.

Legjobb válasz: Nem voltál mostanában vérvételen? Rendben volt a vas és a hemoglobin? Én attól voltam nagyon fáradt, hogy kiderült levés a vasam. A haskeménységre, feszülésre pedig szedjél magnéziumot, de ne MagneB6-ot, hanem mondjuk magnerotot, napi 3-at simán szedhetsz, amíg nem enyhülnek a panaszok.

Nem voltál mostanában vérvételen? Rendben volt a vas és a hemoglobin? Én attól voltam nagyon fáradt, hogy kiderült levés a vasam. A haskeménységre, feszülésre pedig szedjél magnéziumot, de ne MagneB6-ot, hanem mondjuk magnerotot, napi 3-at simán szedhetsz, amíg nem enyhülnek a panaszok.
Ne aggódj, én a 7-8. hónapban menni is alig bírtam, a csípõm annyira fájt. :) Szedj MagneB6-ot, de beszéld meg az orvosoddal.
27 hetesek vagyunk. Nekem ez a nehéz pocak érzés is régebb óta van. Én is mostanában iszonyat fáradt vagyok, semmihez sincs kedvem. Nekem fejvégû már hetek óta és tudom milyen kegyetlen rossz érzés, mikor a méhszájat boxolja, mintha valaki turkálna a hüvelyemben. És néha fáj is, nem csak kellemetlen. Akkor a legrosszabb, ha épp mennem kell valahová, mert menni is alig bírok. Plusz a hólyagom is szekálja. Ha úgy érzed, hogy valami nem oké, nyugodtan szólj a dokinak vagy védõnõnek. Elsõ babád, honnan tudd, ha nem tõlük, hogy mi a természetes és mi nem! Ha már szedsz magnéziumot, akkor majd õk megmondják, hogy szedj e többet, illetve mennyit lehet max szedni. És ha tényleg a vashiány miatt vagy fáradt, azt is csak õk tudják megnézni neked a vérképbõl, de azt már általában a 26. hétre szokták mondani, hogy szedj e vagy sem. Kérdezz rá nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Magnéziumot az elejétõl kell szednem, 3x1-et. A vasam jó, de írtak is fel, napi 1-et szedek. Eddig a babám haránt fekvésû volt, addig 2 oldalt volt buli, de most... Utolsó válaszolónak: Akkor valószínû befordulhatott nálam is. Az utóbbi napokban nekem is volt olyan, hogy azon izgultam, hogy bepisilek e vagy sem. Csütörtökön megyek dokihoz, akkor megemlítem neki. Köszönöm még egyszer a válaszokat!

Mostanában nagyon átlátszanak a bőrömön az erek. Mitől lehet?

Viszonylag fehér b?r? vagyok, de nem a falfehér típus. Az utóbbi id?ben észrevettem, és a párom is megemlítette, hogy nagyon látszik a b?röm alatt az ér, kis kék csíkok futnak a testemen. F?leg a nyakamon, a lábamon, és a fels?testemen, a mellem környékén. Egyáltalán nem fáj,nem lüktet, nem érzek semmit. Mit?l lehet? Szedek fogamzásgátlót egy éve. Talán annak egy mellékhatása?

Legjobb válasz: Szia! Ha egy éve szeded,akkor nem hiszem hogy attól van. Nem hiztál mostanában? Talán nyúlt a böröd. Én babát várok,és ahogy nyúlik a böröm,ugy jobban látszik.

Szia! Ha egy éve szeded, akkor nem hiszem hogy attól van. Nem hiztál mostanában? Talán nyúlt a böröd. Én babát várok, és ahogy nyúlik a böröm, ugy jobban látszik.

A legjobb lány barátom mostanában nagyon nagyon szomorú az exe miatt. Segítséééég? !

Nagyon sajnálom őt és próbáltam mindig felvidítani amikor csak találkoztunk. Lenne valami ötletetek mivel tudnám még jobb kedvre deríteni? Lányok! Mikor ilyen helyzetben voltatok mi esett nektek a legjobban?

Legjobb válasz: Ülj le mellé, öleld meg, esetleg próbáld meg te magad betölteni az exe által keletkezett ûrt ;) Fiú vagy, ugye?? :D

Ülj le mellé, öleld meg, esetleg próbáld meg te magad betölteni az exe által keletkezett ûrt ;) Fiú vagy, ugye?? :D
A kérdező hozzászólása: Igen. Õszintén megvalva nagyon szívesen ki is tölteném, de nem ilyen srácok az esetei mint amilyen én vagyok.. :) Az ölelés már meg volt, de elég rövidtávra volt csak megoldás. Köszönöm a válaszod.

Mostanában nagyon rosszul alszok, pedig szerintem a körülmények jók. Mindig fáradt vagyok (sokat sportolok), de mégsem tudok elaludni, vagy éjjel nagyon sokszor fölébredek.14 éves vagyok. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Hallgass halkan valami dögunalmas zenét és közben foglald el Magad valamivel. Csak akkor feküdj le, ha olyan álmos vagy, hogy szinte állva elaludnál.

Hallgass halkan valami dögunalmas zenét és közben foglald el Magad valamivel. Csak akkor feküdj le, ha olyan álmos vagy, hogy szinte állva elaludnál.
A kérdező hozzászólása: Jó, köszönöm a választ! Ma ki is próbálom :) .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!