Találatok a következő kifejezésre: Most voltunk a szokásos (6 db)

Most kezdtem el egy új edzés tervet, eddig heti 5ször voltam terembe fejlõdtem de az izületeim nem bírják, folyton kimerült voltam és nem bírtam megmozdulni se! Most a szokásos 3 napos edzés tervet csinálom hétfõ, szerda, péntek?

Hétfõ:mell,bicepsz,csuklyás izom,has szerda:hát,tricepsz,has,péntek:láb,váll,has!az a problémám,hogy pl hétfõn tolok bicepszet és utánna egy hét pihenõ arra az izomra,és az utobbi idõben nem vettem észre túl nagy fejlõdést magamon!!ja és minden izomra 3 gyakorlatot végzek!!

Legjobb válasz: Minek gyúrsz mind a 3 nap hasra? Hétfõ: Mell-hát Szerda:Láb-has Péntek:Váll-kar Így csináld vagy innen válassz ki egy szimpatikust http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Igazság szerint az adott izomcsoportnak kell a regenerálódásra idõ, ez 1 hét, egy jó multivitamin +ba dob rajta. 3 különbözõ gyakorlat egy izomcsoporta 3x9-12 sorozatszámmal a fejlõdés meg hát sok mindentõl függ étrend+genetika+regenerálódás stb. ja és vegyél egy izületvédõt is, mert az fontos.

Minek gyúrsz mind a 3 nap hasra? Hétfõ: Mell-hát Szerda:Láb-has Péntek:Váll-kar Így csináld vagy innen válassz ki egy szimpatikust http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Igazság szerint az adott izomcsoportnak kell a regenerálódásra idõ, ez 1 hét, egy jó multivitamin +ba dob rajta. 3 különbözõ gyakorlat egy izomcsoporta 3x9-12 sorozatszámmal a fejlõdés meg hát sok mindentõl függ étrend+genetika+regenerálódás stb. ja és vegyél egy izületvédõt is, mert az fontos.
A kérdező hozzászólása: Kösz a gyors választ!Étrend megvan vitamin is csak eddig gyorsabb volt a fejlõdés igy is nehezen hízó alkat vagyok de most felszedtem egy kis izmot!Csak azt érdekelne hogyan tudnám újra beindítani ezt a fejlõdést mert szerintem most egyáltalán nem fejlõdök csak maximum szinten tartom az izomzatom!!
Biztos van eredmény csak lehet te nem látod :) mérd meg most es 2 hónap múlva de növelheted a napi bevitt fehérjet legfõképp a ch-t :)
Ja meg a kezdeti gyors.fejlõdés után lelassul ám.

Együtt voltam a barátommal, belém is élvezett. Aznap este a szokásos időben bevettem a fogamzásgátlót (Laurina), de ezután másfél órával hánytam. Mi lesz most?

A probléma az, hogy ez már majdnem két hete volt, viszont az eset után napokig nagyon rosszul voltam még (már nem hánytam, de nagyon gyenge voltam, émelyegtem és nem tudtam enni. Voltam orvosnál is, elvileg valami vírusos izét szedtem össze, amire kaptam gyógyszert is), és nehezen tudtam bármi másra is figyelni a betegségemen kívül, így teljesen kiment a fejemb?l, hogy ez olyan, mintha kihagytam és nem is pótoltam volna egy napot. A betegtájékoztatón csak annyi van, hogy pótoljam a kihagyott szemet, amint tudom, de nyilván erre már nincs sok esélyem...

Legjobb válasz: Szerintem annyira nem vészes.

Szerintem annyira nem vészes.
veszel egy terhességi tesztet, és megtudod
A kérdező hozzászólása: Oké. A helyzet sza_rabb, mint a kérdés feltevésekor hittem. A gyógyszer hatóanyaga, amit a betegségre kaptam, a rifaximin. Ezt akkor is tudtam, amikor szedtem, amire viszont valahogy nem sikerült rájönnöm, az az, hogy a rifaximin a rifamicin (micsoda meglepetés!) csoport tagja. Ami szuperül fel is van sorolva a Laurina betegtájékoztatóján, mint antibiotikum, amivel NE szedjem együtt. Persze dugtunk még egy jó párszor azután is, hogy én szorgalmasan szedtem azt a cuccot. Oké, köszi a válaszokat, holnap benézek a nõgyógyászhoz, és megkérdezem inkább tõle, mi a helyzet.
Antibiotikum szedésekor, védekezni kell!Legyengíti a fogamzásgátló hatását a az antibiotikum!Ez rajta is van a dobozon asszem :)
Szerintem kezdj el felkészülni lelkiekben a babára.
Jó, azért még nem biztos, hogy terhes. Nem olyan könnyû teherbe esni, van aki hónapokig próbálkozik. Csinálj egy tesztet a legutolsó szex után 2 héttel vagy menj el az orvosodhoz, vagy hívd fel és kérd ki a tanácsát. Õ többet tud mondani, mint itt bárki.

Ma reggel a szokásos idõben 36.8 volt a hõm, 15 perc múlva is megmértem (még mindig ágyban voltam) 37.3 volt. Most akkor melyiket írjam be a naptáramba?

Azért is fontos ez mert 4 napja késik és 36.7 az alaphõm.Több mint 10 napja 37. felett van,de ma nem tudom melyik a helyes érték.Remélem érthetõen írtam.Köszi minden választ.

Legjobb válasz: Én a 36,8-at írnám be.

Én a 36, 8-at írnám be.
gratulálok! :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam hétfõig várni! :-) Ma reggel erõs pozitívat teszteltem!! :-))))
A kérdező hozzászólása: Ja és a 2. válaszolónak gratulálok! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Beírom a 36.8 at, ami hõesést jelent, kb. ennyi az alaphõm.Ezek szerint ma vagy holnap várható a mensim. :-( Ha hétvégén mégse jönne meg, hétfõn tesztelek.
Az elsõt, mert mindig az ébredési hõt kell felírni. Ha késik én inkább tesztelnék...
velem az volt, hogy a szokásos testhõm (ami kb nekem is ennyi) a peteérés után felment 37 fok fölé és onnantól nem is ment le. A 9. nap tájékán már annyira szerettem volna hogy baba legyen a dologban, hogy amikor mértem reggel, és 36.8-at mutatott, inkább tíz perc múlva megmértem újra :) ) és akkor már nekem is 37 felett volt újra. Illene az elsõ mérést vezetni minden alkalommal. Egyébként sincs jelentõsége, mert így is úgy is terhesség volt a dologban :) tehát pár tized fok ide vagy oda nem számít, ha nagy átlagban 37 felett van :) És szerintem vegyél egy tesztet és reggel csináld meg :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-)

Három hónapja feküdtünk le a barátommal, mindig védekeztünk (gumival) de most nem jön meg. Iszonyatosan meg vagyok ijedve. Már megvoltak a szokásos előjelek megnőtt a cicim, hisztis voltam. De nem jött meg. Ugye nem vagyok terhes?

Sosem volt rendszeres a mensim.. de már nem tudom h a stresszt?l nem jön meg vagy baj van..Ha a barátom elélvez mindig abbahagyjuk.. akkor nem vagyok etrhes ugye.. ?

Legjobb válasz: jahj és azt kifelejtettem hogy néhány napja fehérfolyásom sincs..

A kérdező hozzászólása: jahj és azt kifelejtettem hogy néhány napja fehérfolyásom sincs..
nem jó a kérdés! Ha három hónapja voltatok együtt utoljára akkor már tudnádha baba van, vagy mi az hogy 3 hónapja???
Ugyanilyen problémám van nekem is: 10 éve menstruálok, sosem volt rendszeres, de a doki nem tud vele mit csinálni, mert fogamzásgátlót nem szedhetek véralvadási probléma miatt. Azt mondta, az elsõ szülés után majd rendezõdik... :P Ezért a párommal mi is gumival védekezünk, még mindig ez a legbiztosabb (nem bízom a különbözõ spermicid habokban, krémekben, mióta egy barátnõm ezek mellett lett terhes). Párszor én is beijedtem már, mint most te, csináltam tesztet, ami persze mindig negatív lett. Ezt javaslom neked is! :) Egyébként meg ha szedhetsz tablettát, szerintem írass fel a dokiddal!
Ha eddig sem volt rendszeres a menszid, akkor sztem ne legyél ennyire megijedve, hisz lehet, hogy csak a stressz miatt késik. Ha vennél tesztet, talán megnyugodhatnál. Csak nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: úgy gondoltam három hónapja elõször azóta rendszeresen.. !

Most voltunk gyermekorvosnál. (a szokásos rutin) 1 hónapos a babánk és zöldes szívzörejt hallottak nála. Kaptunk beutalót uh. Ra. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: a magzati életben közvetlen összeköttetés van két nagy ér és a szív jobb és bal fele között. (nem kell a tüdõ még a gázcseréhez). Ez ált az elsõ légvétellel záródik. Ha ilyen pici korban még van zörej, vsz nem záródott jól vagy a Botall-vezeték, vagy a foramen ovale, (így hivják ezeket) Mindenképpen szakembernek kell eldöntenie, hogy "kinövi" esetleg a babád, vagy további beavatkozás (mesterséges zárás) szükséges-e. Ne aggódj az eetek nagy részében (ha a baba jól fejlõdik, szépen nõ, ügyesedik, nem kékes a bõrszine...stb) általában csak megfigyelik az állapotát. Mûteni akkor szoktak, ha komoly károsodás várható az állandó oxigénhiány miatt. Remélem nem lesz gond nálatok! Boldog babázást! 8hetes kismami

a magzati életben közvetlen összeköttetés van két nagy ér és a szív jobb és bal fele között. (nem kell a tüdõ még a gázcseréhez). Ez ált az elsõ légvétellel záródik. Ha ilyen pici korban még van zörej, vsz nem záródott jól vagy a Botall-vezeték, vagy a foramen ovale, (így hivják ezeket) Mindenképpen szakembernek kell eldöntenie, hogy "kinövi" esetleg a babád, vagy további beavatkozás (mesterséges zárás) szükséges-e. Ne aggódj az eetek nagy részében (ha a baba jól fejlõdik, szépen nõ, ügyesedik, nem kékes a bõrszine...stb) általában csak megfigyelik az állapotát. Mûteni akkor szoktak, ha komoly károsodás várható az állandó oxigénhiány miatt. Remélem nem lesz gond nálatok! Boldog babázást! 8hetes kismami
Szia! Amikor a kislányom megszületett, akkor néhány naposan kellett õt vinni a Gottsegen-be szív kivizsgálásra. Ott megállapították, hogy a szívén nem olyan éltbevágóan fontos helyen, de egy 8mm-es lyukacska van. A Professzorasszony azt mondta, hogy ezt meg kell figyelni, mert lehet, hogy magától záródni fog, de ez általában az 5mm-es lyukacskára vonatkozik.Mondta, hogy katéteres megoldással sajnos nem lesz mûthetõ, mert nagyon rossz helyen van az, így aztán nagy esélye volt egy nyitott szívmûtétre, valószínûleg 3 éves korában! De csoda történt!!!A 3 hónapos kontrollon már csak 5mm-es volt a lyuk, az 1 éves kontrollnál pedig teljesen bezáródott!!!! A kórházban azt mondták, hogyha bármikor szívvizsgálatot kell végezni a lányomná, akkor hozzájuk nyugodtan vihetjük a késöbbiekben. Sajnos 2 éves korában elkapott egy vírusos, majd egy bakteriális tüdõgyulladást és az idióta röngenes szerint a gyulladás a szívére húzódott... Így újra nagy kivizsgálások és újra a Gottsegen Kórház, ahol alaposan kivizsgálták és minden rendben volt a lányom szívécskéjével. Amikor nekünk is mondták, hogy születése után valami gond lehet a szivecskéjével, rengeteget idegeskedtünk rajta, hogy akkor most mi is lesz. Én az Istvánba szültem Budapesten, a Gottsegen pont mellette van, de a szívem szakadt meg, amikor a 2 napos kisbabámmal órákat kellett várni a gyereksebészet ambulanciáján. Tehát, ha az a bizonyos kis lyuk 5mm-es vagy annál kisebb, akkor megfigyelik és nagy eséllyel záródhat is. Afelett kb 3 éves kor körül esetleg mûtétre kerülhet sor. Ha azonban olyan helyen van az a bizonyos lyuk, hogy a baba elkékül, nem megfelelõ az oxigén ellátása, hogy akkor mi van azt nem tudom, nálunk szerencsére nem ez volt. Ne aggódj, majd az uh-os orvos többet tud mondani. Az, hogy neked "zöldes szívzörejt hallottak" az nem tudom, hogy mit jelent! A legjobbakat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!