Találatok a következő kifejezésre: Most voltunk a (1804 db)

21. hetes terhes vagyok. Hétfőn voltam vizsgálaton, minden rendben volt. Most voltam a wcén és nagyon pici rózsaszínes váladékot láttam. Mennyire veszélyes ez?

Canesten kupot kaptam hétf?n, mert picit fel vagyok fázva:(

Legjobb válasz: Szia! A Canesten kúppal én is így jártam,nagyon meg voltam ijedve,beszéltem a dokival,és abba kellett hagynom a használatát,mert az váltotta ki, de mivel nem vagyunk egyformák,azért mindenképp beszélj az orvosoddal.De sztem nem lesz baj,biztoa a kúptól,amúgy nem érzed hogy ég,csíp,hogy marná a hüvely falát?

Szia! A Canesten kúppal én is így jártam, nagyon meg voltam ijedve, beszéltem a dokival, és abba kellett hagynom a használatát, mert az váltotta ki, de mivel nem vagyunk egyformák, azért mindenképp beszélj az orvosoddal.De sztem nem lesz baj, biztoa a kúptól, amúgy nem érzed hogy ég, csíp, hogy marná a hüvely falát?
Szia!Én is fel voltam ázva és a égén nekem is haematomás lett a vizeletem!Urológushoz menj el és õ felír neked gyógyszert, mert ez veszélyes, vetéléshez vezethet:(.Sajna és 32 hét alatt nagyon sokszor szenvedtem vele:( jobbulást!
Elsõ válaszoló vagyok, neked nem a pisid véres, hanem a hüvelybõl látod a rózsaszín váladékot, nem? Vagy félreértettelek?
A kérdező hozzászólása: Felhívtam az orvosomat, azt mondta, ilyen gyulladás esetén elõfordul...valószínû a Canestentõl van... nagyn megijjedtem, mert 8.hetesen bevéreztem.azóta mindentõl pánikolok:( 3 napja használom a Canestent, eddig nem volt semmi tõle...de lehet abbahagyom:(
A kérdező hozzászólása: Törléskor vettem észre a papiron..:(
Hívd fel a dokidat. Jobb félni, mint megijedni! 23 hetes kismama

Tavaly fagyasztották a méhszájsebemet. Most voltam a dokinál, most megint kell. Egészséges az, hogy 1 év leforgása alatt másodjára kell beavatkozni? Szerintetek?

Azt mondja a doki genetikailag így vagyok kódolva, hogy hajlamos vagyok rá. Tervezem, hogy megkérdezem más orvos véleményét is, mielõtt újra belevágok a seb fagyasztásába. 27 éves nõ vagyok, most határoztuk el, hogy a férjemmel babát tervezünk. A hüvelygyûrût is letettem emiatt, így nem védekezünk már egy hete.

Legjobb válasz: Gondolom jobb ha megcsinálják

Gondolom jobb ha megcsinálják
Vagy kérdezd meg a dokit, meddig lehet vele "várni" Hogy ne rögtön kelljen (hanem mondjuk csak fél év múlva)
szerintme simán lehet akár a gyûrûtöl is vagy tampontól ha azt használsz. lehetöleg kerüld. Nekem annó egyszer volt és nem jött vissza. AKit ismerek szinte mindenkinek csak egyszer volt vagy mondjuk szülés után lett ujra.
Szerintem a doki nem volt a helyzet magaslatán amikor csinálta elõször.
Elgondolkoznék azon az orvoson, hogy tényleg hozzá kellene-e járnom...

36. hétben vagyok, most voltam a dokinál és azonnal kórházba utalt, mert nyitva van a méhszájam. Áll. kapok injekciót, hogy kicsi tüdeje teljesen kifejlődjön. Ez lehet veszélyes? Ha már most szülnék az nagyon vészes lenne?

Legjobb válasz: Szia! Nem lenne veszélyes,ne félj!!! Minden ok lesz,a biztonság kedvéért adnak inyjekciót! Sok sikert!Könnyû szülést kívánok neked! puszi

Szia! Nem lenne veszélyes, ne félj!!! Minden ok lesz, a biztonság kedvéért adnak inyjekciót! Sok sikert!Könnyû szülést kívánok neked! puszi
Szia! Ne aggódj! A kórházban jó kezekben leszel, a 36. hét a hivatalos koraszülés határa. Túl nagy baj már nagy valószínûséggel akkor sem lenne ha megszületne, de biztos ami biztos alapon szoktak tüdõérlelõt adni.
Nem ijedj meg! Velem anyukám már a 36-37. héttõl 2 ujjnyira nyitva volt! Bár az már 24 éve volt. De otthon volt végig és 6 nappal túl is hordott! Szóval nem feltétlen fogsz megszülni már most! Fõleg ha be is fektetnek! Az injekciótól pedig ne félj! Pont azért adják, hogy ne legyen baj! Bár ekkorra már szépen kifejlõdött a pici, az injekció pedig csak biztosíték! Minden jót és egészséges babát!
Én a 32. héten már két ujjnyira nyitva voltam, a 38. héten szültem és addig végig dolgoztam. És itt van az én gyönyörû kislányom :) Remélem, ez megnyugtató.
Szia! ne aggódj semmi baj nem lesz. A babád már teljesen kifejlett szép kis bébi. Az injekciót csak a biztonság kedvéért adják. Ha a 36. héten megszülsz és a baba súlya rendben lesz még a kora szülött osztályra sem kerül be. Én sem húztam ki a 37. hétig, anyukámnál már a 36. héten beindult a szülés és itt vagyok, semmi bajom, szép nagyra nõttem :D És most várom az elsõ bébimet :) Ne aggódj minden rendeben lesz :) Szép és gyors szülést kívánok! :) 18 heteske
Nem veszélyes csak arra az esetre van ha megindulna a szülés akkor a baba tudja rendesen használni a tüdejét, ne ijjedj meg engem 30 hetesen császároztak elõtte 2 napig kaptam a szurit 1490gramos volt a kisfiam és 41cm , most 4 éves és makk egészséges.


Most voltam a 11. heti uh-n. A doki szerint 10 hetes vagyok, sok a magzatvíz és a koponyát is deformáltnak látta. Egy hét múlva vissza kell mennem. Mire számíthatok?

Legjobb válasz: nem kell félni.nekem is sok a magzat viz.és nincs semmi probléma.az elsõ babámnál ugyanez volt a panasz csak én 16 hetes voltam ,a mai napig nem tudják mi volt.de egézséges és lassan 5 éves lesz..ne aggodj.sok sikert

nem kell félni.nekem is sok a magzat viz.és nincs semmi probléma.az elsõ babámnál ugyanez volt a panasz csak én 16 hetes voltam , a mai napig nem tudják mi volt.de egézséges és lassan 5 éves lesz..ne aggodj.sok sikert
A kérdező hozzászólása: És a koponyadeformitás is volt nálatok?

22 hetes vagyok és a terheléses vércukron most voltam. A vizeletemben a fehérvérsejt 30 ami nagyon sok. Odaírták hogy diagnózis:fenyegető vetélés. Ez mitől lehet vagy most mit csináljak? Nagyon megijedtem.

Legjobb válasz: Sürgõsen keresd fel a nõgyógyászodat. Többet sajna nem tudok de sokak viezeltében van fehérje, fõleg a terhesség végén. A doki biztos mindent elmagyaráz, vagy a védõnõd.

Sürgõsen keresd fel a nõgyógyászodat. Többet sajna nem tudok de sokak viezeltében van fehérje, fõleg a terhesség végén. A doki biztos mindent elmagyaráz, vagy a védõnõd.
Ne idegeskedj!nekem nem a vizeletemben volt sok hanem a vérembe.22 volt a fehérvérsejszám.küldtek kivizsgálásokra, de nincs bajunk.valami gyulladást kerestek.ezt nekem is ráirták!menj dokihoz!majd irjal!Boldog babavárást!26 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: A védõnõm szerint nincs semmi gond lehet attól is hogy meg vagyok fázva. Mikor meggyógyulok megismételjük a vizeletvizsgálatot.Remélem akkor már minden oké lesz.

Okt. 28-án volt a mensesem most voltam a közép időbe eddig 36, 9-től soha nem ment fel a hőm és a középidő után egy héttel most 37-37, 2. Végre összejött volna?

Legjobb válasz: Ez bármitõl lehet. Várj még türelemmel legalább 1 hetet, és ha késik a menzesz, csinálj egy tesztet.

Ez bármitõl lehet. Várj még türelemmel legalább 1 hetet, és ha késik a menzesz, csinálj egy tesztet.

Most voltam a terheléses vércukormérés eredményemért, tudnátok segíteni a lelet értelmezésében? (képpel)

A csillagozott részek aggasztanak.Ez azt jelenti cukros vagyok? Remélem jól kivehetőek a számok a fotón.Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: ?

?
7-es vagyok ezek már tényleg a szükséges értékek, nincs baj a cukroddal :-)
A kérdező hozzászólása: Jaj de buta vagyok!Igazatok van, én a teljes vérképhez tartozó adatokat írtam ki, egy lapon van a kettõ. A lap tetején van a glucose..4, 9mmol/L ref.3, 8-6 120 perces glucose 4, 1 Bocsánat, kissé elnéztem, de most már megnyugodtam a cukrot illetõen.Köszi 7-es, megvilágosultam a kommentedtõl.:-)
A kérdező hozzászólása: Ha lett volna alkalmam megmutatni neki, nem titeket vizsgáztatlak.:-)Ez a lelet olyan friss, h még szinte meleg a nyomtatótól, persze mindenképpen megyek a dokihoz is, de legközelebb kedden rendel a városunkban, addig pedig örülnék egy kis segítségnek.
ezek nem cukros értékek, van egy kis vérszegénység a cukorleleteden mi van?
szerintem nem vagy cukros, max. van valami fertõzésed, de szerintem inkább a dokiddal beszéld meg :)
A dokid mit mondott rá?
A kérdező hozzászólása: Telóról írok, mégsem sikerül csatolni a képet.Tehát ezek vannak csillagozva: Fehérvérsejt 12, 33G/L referencia:4-9 -neutrophil% 75, 6 ref. 50-70 -lymphocyta% 18, 5 ref. 25-40 -neutrophil 9, 32G/L ref. 1, 80-6, 30 Vörösvérsejt 3, 54T/L ref.4-5, 20 Haemoglobin 113g/l ref. 120-160 Haematocrit 0, 345L/L ref. 0, 370-0, 470
hiányzik a link
Segítenék, de nincs kép!
Cukroddal nincs baj, viszont már most vérszegény vagy egy kicsit, erre majd kell szedned vasat, mert ez sajnos legtöbbször egyre romlik a terhesség elõrehaladtával. És lehet valahol van valami gyulladás a szervezetedben (megemelkedett fehérvérsejt szám) de nem vészes.

Most voltam a teszkóban. Megvettétek már a karácsonyfát? Mindjárt itt az ünnep. Olyan karácsonyi hangulatom lett tőle, nektek nem?

Nem szánalmas, hogy már októberben kint van a boldog karácsonyt felirat az üzletekben? Ez egy nagyon nagy üzleti fogás. Nektek mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Az,hogy vegyél,vegyél,vegyél mindent amit látsz!Én idén még fát sem sem fogok venni,mert nem elég,hogy iszonyat drága,de 2 nap múlva már tû sincs rajta.

Az, hogy vegyél, vegyél, vegyél mindent amit látsz!Én idén még fát sem sem fogok venni, mert nem elég, hogy iszonyat drága, de 2 nap múlva már tû sincs rajta.
Szerintem is gáz, h már most ezzel vannak elfoglalva, meg csokitélapó, müfenyö miegymás... jobb lenne, ha az adventtal kezdödne a készülödés.
vásárolj, vásárolj, vásárolj. ennek ennyi az üzenete. minél elõbb van karácsonyi hangulatod annál elõbb és annál többet vásárolsz. hát én nem fogok. mû karácsonyfánk van, szerintem tökéletes. egyrészt egyszer megvettem 5000Ft-ért, nem kell minden évben többet és többet kiadni a dráguló igazi fára. nem potyog, nem kell faragni(ami a 10.emelti panelben amúgyis móka lenne). megvannak a díszek. ajándékozás évek óta nincs, csak a páromnak egy kis apróság. fõzés van, családi összejövetel van, ennyi éppen elég.
Te hülye vagy? Már nyakunkon a karácsony és még nem vettél semmit? A pénzed még megvan? Normális vagy? Már OKTÓBER van! Vegyél már valamit! Most fogod magad, bemész a Tescoba és megveszed a karácsonyfát. Költsél már pénzt! Vegyél! De legalább ne tartósat. Karácsonyig még van idõd kicserélni. Költsed a pénzed!!! ÉLJEN A PIACGAZDASÁÁÁÁÁG!!!!!!
Engem kimondottan zavar, sõt irritál ez az eröltetett Mikulás- és Karácsonyhangulat októberben! Elõbb örüljünk az õsznek! Hová rohanunk??? Nem érünk rá majd Adventkor készülni a Karácsonyra??? Hiszen az Advent éppen a készülõdés idõszaka, ünnepe, ráhangolódunk a Karácsonyra. Én személy szerint lázadok az õszi "karácsonyozás" ellen: nem veszünk semmit, sõt, tüntetõleg meg sem állok a díszek, ajándékok, stb. polcai elõtt. Amúgy mi sem ajándékozunk már évek óta. A gyerek természetesen kap meglepetést, de mi, felnõttek nem. Finom sütiket sütünk, illatos gyertyákat gyújtunk és sokat beszélgetünk.
Igen és sajnos a befolyásolható emberek, azok már nagyban szórják a pénzt. A karácsonyi hangulat nem zavar, szeretem, de vásárolgatni nem kezdek el. Utolsó héten szoktam az ajándékokat is.
az utóbbi években nekem már semmi karácsonyi hangulatom nincs. még dec 24én sem. nem tudom, hogy ebben a boltok hibásak-e vagy, én, de szánalmasnak tartom, hogy okt közepén tele van csokimikivel a lidl. persze, hogy az ember már 2 hónappal karácsony elõtt elkezdje a nagy bevásárlást, és mivel addig legalább 2x kap fizut, így többet tud költeni...
együnk= legyünk Bocs :)
Én még december elején sem kezdek el vásárolni.Legalábbis nem karácsonyra.Mindkét gyerekem decemberi, elõbb a szülinapokat "kell"letudni. Egyébként nem az a lényeg, hogy jó sok drága ajándékot vegyél mindenkinek, hanem akit meg akarsz ajándékozni, annak szeretetbõl, add amit adsz.(mégha az csak egy bonbon is, de olyan legyen amit a legjobban szeret az illetõ)ha nincs mögötte tartalom, mit ér az egész? SEMMIT SEM!!!!! Én már régóta kiálltam az efféle költsünk minnél több pénzt el sorból.Nincs is mibõl. Veszünk egy kis fát, (nem is férne el nagy)sütünk sok sok finom sütit a gyerekekkel.Mézeskalácsot úgy, hogy azt adjuk ajándékba is pl nagyiknak. A fõzés sem nagy dolog, amit mindenki szeret az fõzöm. Együtt legyünk ez a lényeg.Ne legyen senki beteg, és "ennyi" az ünnep.
ez ugyanaz mint az Erste reklámban amikor a pasi nyer 10 millát és megkérdezik tõle, hogy mire költi, õ azt válaszolja, hogy semmire. erre a pasi: NEM KÖLTI EL?????
Ez olyan mint mikor június 30. án már ki van írva nagybetûkkel, hogy iskolakezdés.. :DD Amúgy utálom a karácsonyt már, jó nagy biznisz már csak az egész..
Én pont ma voltam a helyi Tesco hiperben (megyeszékhely), de még nyomát se láttam a karácsonyi cuccoknak. Nálunk még a mindenszentekre összpontosítanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Megnyugodtam. :)
semmi gond. Terhességgel nem függ össze. Nem kell aggodj.
Kicsit vérszegény vagy, azért alacsony a vvt szám. Az MCH meg pont ezért magas, mert azt a hemoglobin/vvt értékbõl számolják, és ha az osztószám alacsony, akkor az eredmény magasabb:) Nincsen semmi baj, egyél igyál olyanokat, amik vérképzõdés fokozók.
Tuti! Ha magánba mész biztos kell fizetned.
Ha nem a magánrendelõjébe mész, hanem rendelési ideje alatt a klinikán, állambácsi pénzén végez vizsgálatot, akkor nem kérhet pénzt érte!!!!
Én is 2 hét mulva megyek a magándokimhoz, de a kórházba, mert az ottani uh-n fog megnézni.És aznap du-n meg a magánrendelõjébe kell mennem..Én nem fogok neki 1 nap kétszer fizetni az tuti.Szerintem is csak akkor kell fizetni, ha a magánrendelõjében vizsgál meg.
Csak a magánrendelõjében kell fizetni. Ha a kórházba mész, akkor nem!!
Szia! Én is magánrendelésre járok. Ott kell fizetnem. Az ultrahangot a dokim a klinikán csinálja. Ott nem kell fizetnem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!