Találatok a következő kifejezésre: Most voltam vizsgálaton és (25 db)

Nekem 6hét 1 naposan már volt szívpulzálás
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mi is reménykedünk benne!
nagyon sajnálom ami veled történt.remélem hamarosan újra összejön nektek a baba és akkor már minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam a tegnap vizsgálaton, sajnos az embrió nem nõtt és szívhangja sincs vagyis elhalt! Jövõ héten hétfõn megyek és akkor beszéljük meg a továbbiakat! Köszönöm azoknak akik gondoltak rám, aranyosak vagytok!
szia.minden nap gondolok rád.voltál azóta dokinál?
Miért nem kérdeztél rá a dokitól, hogy ez normális-e? Nekem a 7. héten volt szívhang, de a babák nem a tankönyvek szerint fejlõdnek.
Ha 5 hetesen volt 2, 5 mm akkor 7 hetesen minimum 16 mm-nek kell lennie. Naponta 1mm - t nõ
Én tegnap voltam uh-on, 3, 3 mm a baba, és már lehetett hallani a szívhangját. Látható volt a pulzálás.
3 mm-es embriónál már van szívhang. Elvileg már kéne lennie, de szorítok neked, hogy minden oké legyen. Amúgy nõhetett akár, és közben halt el. ne így legyen, de elõfordulhat sajnos.
nem, hohy késõi peteérésed volt és ezáltal késõbb is fogant..mert ugye a dokik úgy nézik, hogy az utsó mensid elsõ napjától, de ha késõi pé.bõl fogant akkor lehet még nem ott jársz idõbe
Hát ez nem jó hír, ilyenkor már javában van szívhang.
A kérdező hozzászólása: De amúgy meg nõtt a két heti vizsgálathoz képest! Hát ha nem élne akkor hogyan nõ akár a petezsák és hát vele együtt az embrió is! A petezsák 5 hetesen 11, 5mm volt benne az embrio meg 2, 5mm körül! Ha nem él akkor hogyan nõ?
A kérdező hozzászólása: Jövõ hét hétfõn kell mennem! Mid lett missed mid az mit jelent?
szerintem már hallani kellett volna :S 3mm -es embrióknál is lehet hallani már... lehet rossz volt a gépe ?? nekem is volt ilyen....sajna missed ab lett...remélem neked nem az lesz !!!
Hàt az én pocaklakóm 2, 4 cm volt 7-7, 5 hetesen.
a pici szíve 6 hetesen kezd el verni.mikor kell visszamenned legközelebb?
Pont ezen estem át tavaly év vége felé (nekem 12 hetesen ment el), de most már újra összejött és a 14. hétben vagyok :) Ne aggódj, legközelebb nem lesz semmi gond. Dolgozd fel ezt az egészet, már amennyire fel lehet dolgozni... Ha már a következõ baba a pocakodban lesz, akkor õ már mindenért kárpótolni fog! :) Sok sikert és sok boldogságot kívánok :)

Most voltam vizsgálaton, és a doki azt mondta, hogy a babám fejjel lefelé van, de a lába jobb oldalt van mint egy "sóskifli" kérdeztem ez mit jelen aggódjak? De semmi konkrétumot nem mondott.

Azt észrevettem, hogy a jobb oldalamon rendszeresen kicsucsosodik és az ultrahangon is látszott, hogy a lába de akkor végig nyújtott lábbal van? És így azért számíthatok sima szülésre? Meglep?dtem mert a doki is meglep?dve mondta, hogy ilyet még nem látott...

Legjobb válasz: Szia! Nekem is úgy van,és azt mondta az orvos,ez nem jelent semmit,mehet majd a sima szülés(ha nem fordul ki:S:) 31hetes km

Szia! Nekem is úgy van, és azt mondta az orvos, ez nem jelent semmit, mehet majd a sima szülés(ha nem fordul ki:S:) 31hetes km

5 hetes vagyok. Ma voltam vizsgálaton, és most észre vettem egy kis barna pöttyöt pisilés után. Az orvos irt fel utrogestan kapszulát. Lehet esetleg a vizsgálattól ez a barnázás? A gyógyszer elmulasztja?

Legjobb válasz: Szia! Nem a vizsgálattól volt, nyugi. Szedd a gyógyszert és nem lesz baj, azt pont emiatt kaptad, hogy ne legyen barnázás. Az elsö 12 hétben nyugisabban éld az életed, nem kell megeröltetö dolgokat csinálni, ha viszont sokszor elöfordul a barnázás és görcsökkel jár, akkor ágynyugalom. NEkem gyógyszer melett hetente 2szer volt barnázásom, de a 12 hét után elmult, csak a végén meg koraszülés lett belöle a rengeteg barnázás miatt.

Szia! Nem a vizsgálattól volt, nyugi. Szedd a gyógyszert és nem lesz baj, azt pont emiatt kaptad, hogy ne legyen barnázás. Az elsö 12 hétben nyugisabban éld az életed, nem kell megeröltetö dolgokat csinálni, ha viszont sokszor elöfordul a barnázás és görcsökkel jár, akkor ágynyugalom. NEkem gyógyszer melett hetente 2szer volt barnázásom, de a 12 hét után elmult, csak a végén meg koraszülés lett belöle a rengeteg barnázás miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Megnyugtattál. Ez az elsõ terhességem, és sajnos nincs kihez forduljak ilyenkor:(
Hát, nekem meg minden vizsgálat után mondta a dokim, hogy egy pici barnázás, vagy pirosas vérpötty lehet (nyilván nem nagy mennyiség), mert sokkal sérülékenyebb a méhnyálkahártya, stb. Volt, amikor volt, és volt amikor nem a vizsgálatok után.
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓ! Köszönöm szépen Lányok! Megnyugodtam, hogy nem a Babával van valami:)

31hetes vagyok. Egy hete voltam vizsgálaton és rendben volt minden. Most hirtelen sárga folyásom van. De semmi égő fájó érzésem nincs. Baj lehet? ? És csak pénteken van az orvosom.

Legjobb válasz: Szerintem nincs nagy gond, de azért pénteken menj el. Nekem is volt, és semmit nem tenyésztettek ki, de ha valami van is benne, egyelõre zárt méhszájnál nem okoz gondot a babának. Azért érdemes elmenni, mert ha mégis találnak valamit (bárhogy össze lehet szedni... ) akkor még könnyebben lehet kezelni. De nem hiszem, hogy nagy gond lenne!

Szerintem nincs nagy gond, de azért pénteken menj el. Nekem is volt, és semmit nem tenyésztettek ki, de ha valami van is benne, egyelõre zárt méhszájnál nem okoz gondot a babának. Azért érdemes elmenni, mert ha mégis találnak valamit (bárhogy össze lehet szedni... ) akkor még könnyebben lehet kezelni. De nem hiszem, hogy nagy gond lenne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát nyugottabb vagyok valamivel , de azért elmegyek pénteken.

21. hetes terhes vagyok. Hétfőn voltam vizsgálaton, minden rendben volt. Most voltam a wcén és nagyon pici rózsaszínes váladékot láttam. Mennyire veszélyes ez?

Canesten kupot kaptam hétf?n, mert picit fel vagyok fázva:(

Legjobb válasz: Szia! A Canesten kúppal én is így jártam,nagyon meg voltam ijedve,beszéltem a dokival,és abba kellett hagynom a használatát,mert az váltotta ki, de mivel nem vagyunk egyformák,azért mindenképp beszélj az orvosoddal.De sztem nem lesz baj,biztoa a kúptól,amúgy nem érzed hogy ég,csíp,hogy marná a hüvely falát?

Szia! A Canesten kúppal én is így jártam, nagyon meg voltam ijedve, beszéltem a dokival, és abba kellett hagynom a használatát, mert az váltotta ki, de mivel nem vagyunk egyformák, azért mindenképp beszélj az orvosoddal.De sztem nem lesz baj, biztoa a kúptól, amúgy nem érzed hogy ég, csíp, hogy marná a hüvely falát?
Szia!Én is fel voltam ázva és a égén nekem is haematomás lett a vizeletem!Urológushoz menj el és õ felír neked gyógyszert, mert ez veszélyes, vetéléshez vezethet:(.Sajna és 32 hét alatt nagyon sokszor szenvedtem vele:( jobbulást!
Elsõ válaszoló vagyok, neked nem a pisid véres, hanem a hüvelybõl látod a rózsaszín váladékot, nem? Vagy félreértettelek?
A kérdező hozzászólása: Felhívtam az orvosomat, azt mondta, ilyen gyulladás esetén elõfordul...valószínû a Canestentõl van... nagyn megijjedtem, mert 8.hetesen bevéreztem.azóta mindentõl pánikolok:( 3 napja használom a Canestent, eddig nem volt semmi tõle...de lehet abbahagyom:(
A kérdező hozzászólása: Törléskor vettem észre a papiron..:(
Hívd fel a dokidat. Jobb félni, mint megijedni! 23 hetes kismama

Mi lehet a baj? A problémám az, hogy 6éves fiam éjszakánként bepisil, de nincs semmi eü. Probléma, voltunk vizsgálatokon. Igaz, hogy másfél éves korában váltunk el az apjával, és most várjuk nyárra a kistesót, akit nagyon imád!

A pótapával is jó a kapcsolata, úgyhogy nem tudom! Nagyon kétségbe vagyok esve, mert nem tudok neki segíteni. Pszih. -hoz is hordom!?

Legjobb válasz: Az, hogy te úgy látod és valóban úgy is van, hogy már most imádja a kistesót, attól még lehet, hogy tudat alatt szorong az új helyzettõl, hogy mi lesz most vele, hogyan fog megváltozni az Õ helyzete. Emiatt akár be is pisilhet. Próbálj vele nagyon sokat foglalkozni, hogy érezze, a kistesó miatt nem fog háttérbe szorulni! Ha megszületik a baba, akkor is éreztesd vele, hogy számodra õ is nagyon fontos, nem fog semmilyen hátrányt szenvedni a baba miatt. Itt a fórumon már volt néhány kérdés testvérféltékenységgel kapcsolatban, keress rá, sok jó ötletet találsz, hogy késõbb hogyan tudod csökkenteni.

Az, hogy te úgy látod és valóban úgy is van, hogy már most imádja a kistesót, attól még lehet, hogy tudat alatt szorong az új helyzettõl, hogy mi lesz most vele, hogyan fog megváltozni az Õ helyzete. Emiatt akár be is pisilhet. Próbálj vele nagyon sokat foglalkozni, hogy érezze, a kistesó miatt nem fog háttérbe szorulni! Ha megszületik a baba, akkor is éreztesd vele, hogy számodra õ is nagyon fontos, nem fog semmilyen hátrányt szenvedni a baba miatt. Itt a fórumon már volt néhány kérdés testvérféltékenységgel kapcsolatban, keress rá, sok jó ötletet találsz, hogy késõbb hogyan tudod csökkenteni.
Hormonokat is néztek? Mert az szabályozza , hogy alvás közben kevesebb vizelet termelõdjön, lehet, hogy neki nem müködik ez a hormonháztartása, de ezt gyogyszerrel, orrsprayel stb vel lehet potolni, és néhány honap után megoldodik a probléma. Fontos lenne még, hogy minden éjszaka bepisil-e, vagy csak havonta egyszer, hetente, milyen sürüséggel.
Szia! Tényleg elõfordulhat, hogy a válás az oka és egyebek, de én elképzelhetõnek tartom azt is, hogy sokat iszik elalvás elõtt és nem megy el pisilni. Azt javaslom, hogy alvás elõtt küldd el WC-re és kb hajnal 3 körül keltsd fel és akkor is küldd el pisilni, ezt általában megoldás szokott lenni a problémákra, egy idõ után megszûnik az éjjel járkálás is. Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, remélem sikerül valami megoldást találni, hogy ne legyen neki se kellemetlen!
Én attól pisiltem be sokszor ennyi idõsen, hogy nagyon mélyen aludtam és mindig azt álmodtam, hogy megyek pisilni. Lehet, hogy nálatok mégiscsak az a válás és az új baba az ok.Hiába jó a kapcsolat az új papával, szoronghat belül úgy is, hogy nem is tud róla. Vagy suli eseteleg ovi?Vagy egy olyan foglalkozás ahová nem szeret járni?Ezt neked kell megfejtened, de szerintem jó anya vagy s rá fogsz jönni.Minden alapja a kommunikáció.Kérdzegesd, nah nem erõszakosan, finoman és kész:)
Én csak saját példát tudok írni.Az én fiam is 2-3-szor bepisilt kb fél éve.De rájöttünk, hogy az iskola váltotta ki, a gonosz gyerekek és a tapló tanárai.Ha van olyan ember akivel szivesen beszélget a kicsi, lehet, hogy elmondja neki.Nekem van az iwiw-en egy oldalam a "betegség miatt kiközösített gyerekek" néven, ott sok kisgyerek megírja nekem a gondját-baját, lehet olyat is amit otthon nem mond el.
Nem akarok hülyeséget írni, nézz utána itt a neten, hogy mi lehet, de van olyan, hogy nem lelki, hanem szervi oka van a dolognak, valami hormonális. Nagyon sokat olvastam pár éve róla, talán Patika és Kismama újságban? A vese nem termel valami hormont? Bocs, hogy ilyen szétszórt a válasz, de van ilyen betegség, csak nem találom, hogy mi...
A kérdező hozzászólása: Elõször is mindenkinek köszi a választ!! Nem szokott sokat inni elalvás elõtt, mert nem engedem, és lefekvés elõtt menni kell pisilni!! Most éjjel felkeltettem, nagyon sajnáltam, mert jól aludt, de annak megint az a vége, hogy moshatok mindent ki. Egy ideje rendszeres a bepisilés. Nem néztek nála hormonokat, most megyünk az orvoshoz az elkészült leletekkel, rákérdezek nála erre a dologra is!! Még egyszer köszi mindenkinek!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos az édesapa is lehet a kiváltó ok, mivel folyamatosan azzal tömi a kis buksiját, hogy ha megszületik a kisbaba nekem nem lesz annyi idõm rá, mint eddig!!!Nem szép tõle, mert a fiam már meg is kérdezte, hogy én már nem fogom õt szeretni, ha meglesz a kistesó!?Persze leültem vele és megbeszéltük, hogy ez nem így van, én igenis nagyon szeretem Õt, és ez nem fog SOHA megváltozni!Bízom benne, hogy megértette! A pszihológushoz már nem járunk, mert nem akar, és nem szeretnék ebbõl még plussz lelki gondokat, amúgy sem tudott semmi olyat mondani, amivel segített volna!!! Köszönöm a válaszodat, nagyon sajnálom, hogy át kellett élned ezeket a kellemetlen dolgokat, bízom benne, hogy felnõtt korodra sikerült ezeken túltenni magad!! Minden jót!!!
Velem ugyanez volt, oviban anyu mindig megkérte az ovónõket, hogy engedjenek ki wc-re (mert az oviban soha nem engedtek ki) és gyakran bepisiltem. De itthon is, és hát sajnos egészen 13-14 éves koromban megesett párszor, szörnyen utáltam, kellemetlen volt. A háziorvos ajánlott egy kis füzetecskét, és abba kellett ragasztanom, hogyha bepisiltem, akkor egy felhõt, ha nem , akkor pedig egy napocskát, hát nem segített, most már gondolom, hogy azért volt, hogy játékosan leszoktasson, de ez nem így van. Elmentünk urológushoz aki orrsprayt írt fel, azt hiszem, hogy az agyam vegye figyelembe. Lefekvés elõtt kellett használnom. És tényleg leszoktam róla, kellett egy 1-1, 5 év és sikerült. Amúgy nekem is gyakori volt az, hogy álmomban elmentem wc-re és azért pisiltem be. Sok sikert!

Tisztelt Doktor Úr! 17 nappal ezelőtt (december 13-án) átestem egy conisatios műtéten. Most pénteken (28-án) voltam kontroll vizsgálaton és varratszedésen. Minden rendben volt. Múlt hónapban (novemberben) 30-án volt a menzeszem. Viszont most 30-án megjött

Tisztelt Doktor Úr! 17 nappal ezelőtt (december 13-án) átestem egy conisatios műtéten. Most pénteken (28-án) voltam kontroll vizsgálaton és varratszedésen. Minden rendben volt. Múlt hónapban (novemberben) 30-án volt a menzeszem. Viszont most 30-án megjött a menzeszem. Ön szerint ez normális, a műtét után 17 napra? Mert a doktor úr nekem azt mondta, hogy a műtét után hat hétre fog megjönni. Válaszát köszönöm! Boldog Új Évet! Üdvözlettel:Tünde

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vannak olyan esetek, hogy a műtét után hamarabb jelentkezik menstruáció, ez önmagában nem jelent kórosat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vannak olyan esetek, hogy a műtét után hamarabb jelentkezik menstruáció, ez önmagában nem jelent kórosat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 17 nappal ezelőtt (december 13-án) átestem egy conisatios műtéten. Most pénteken (28-án) voltam kontroll vizsgálaton és varratszedésen. Minden rendben volt. Múlt hónapban (novemberben) 30-án volt a menzeszem. Viszont most 30-án megjött

Tisztelt Doktor Úr! 17 nappal ezelőtt (december 13-án) átestem egy conisatios műtéten. Most pénteken (28-án) voltam kontroll vizsgálaton és varratszedésen. Minden rendben volt. Múlt hónapban (novemberben) 30-án volt a menzeszem. Viszont most 30-án megjött a menzeszem. Ön szerint ez normális, a műtét után 17 napra? Mert a doktor úr nekem azt mondta, hogy a műtét után hat hétre fog megjönni. Válaszát köszönöm! Boldog Új Évet! Üdvözlettel:Tünde

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vannak olyan esetek, hogy a műtét után hamarabb jelentkezik menstruáció, ez önmagában nem jelent kórosat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vannak olyan esetek, hogy a műtét után hamarabb jelentkezik menstruáció, ez önmagában nem jelent kórosat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha a nyakiredő tökéletes és mindán más adatom jó akkor lehet azért más baj a babával? Most voltam a 16-heti vizsgálatokon de ugy félek az eredménytöl! és lehet az, hogy azért nem érzem a babát mert az én hasam igy is nagy és kövérke?

Legjobb válasz: Szia! Azért nem érzed még a babát,mert csak 18-20-22 hetesen lehet érezni a mozgását.Azért írtam 3 adatot,mert ez is mindenkinél más.2 hét múlnva lesz a 18 hetes UH,akkor majd megnyugszol,ha újra látod.De addig is ne idegeskedj,mert nem teszel vele jót a babának.Nyugi, biztos minden rendben van!

Szia! Azért nem érzed még a babát, mert csak 18-20-22 hetesen lehet érezni a mozgását.Azért írtam 3 adatot, mert ez is mindenkinél más.2 hét múlnva lesz a 18 hetes UH, akkor majd megnyugszol, ha újra látod.De addig is ne idegeskedj, mert nem teszel vele jót a babának.Nyugi, biztos minden rendben van!
Én 17 hetesen "éreztem" elõször a babámat, azért tettem idézõjelbe mert nem voltam-vagyok biztos benne pedig én soványnak számítottam még akkor.Azt szokták mondani hogy aki az elsõt várja nehezen tudja megkülömböztettni a bélmozgástol azt a picike mocorgást amit a babó 15-19 hét között csinál. Nem kell izgulni rendben lesz minden.:) ) 32 heteske
Szerintem sincs semmi baj a picivel. A mozgást pedig tényleg csak késõbb fogod érezni. Nem biztos, hogy amiatt nem érzed, mert ilyen a hasad. Én elég vékony vagyok és a 19.heti uh-on.mondta az orvosom, hogy milyen kis virgonc a baba alig tudja lemérni a combcsont hosszát.Én pedig egyáltalán nem éreztem, hogy mozogna. :) Szóval ennyit errõl.

25hetes terhes vagyok, most voltam terheléses vizsgálaton-az az eredmény jó lett. Viszont a vizeletben a fehérvérsejt 30 vagyis nagyon sok! Másnak is ilyen sok lett? És mit mondott a doki rá? Mert a rendes 0-4 között kell lennie!

Legjobb válasz: Szerintem az orvosnak kezelnie kellene azt az értéket,de ha nincs panaszod,pl. folytonos pisilési ingered, vagy ha nem csíp a vizelés közben akkor nem valószínü h húgyuti fertözésed van. Én helyedben egy pár napig kamillás , vagy betadinos ülöfürdöt csinálnék naponta 2x. Aztán egy újabb vizelezvizsgálatot, és megbeszélném az orvosommal. Jobbulást

Szerintem az orvosnak kezelnie kellene azt az értéket, de ha nincs panaszod, pl. folytonos pisilési ingered, vagy ha nem csíp a vizelés közben akkor nem valószínü h húgyuti fertözésed van. Én helyedben egy pár napig kamillás , vagy betadinos ülöfürdöt csinálnék naponta 2x. Aztán egy újabb vizelezvizsgálatot, és megbeszélném az orvosommal. Jobbulást
A kérdező hozzászólása: De sajnos sokat járok pisilni és sok a folyásom is de nem csíp amikor pisilek!
Én is ugyanígy jártam, 20 hetes vagyok. Most voltam orvosnál, s mondta, hogy sok a fehérje a vizeletemben. Sok a folyásom, eleinte szaga is volt, de az elmúlt, s folyton pisilni járok. Tõlem kérdezte az orvos, hogy viszket vagy ég-e pisilis közben s mennyire csíp. Mondtam, h egyik sem. S írd fel gyógyszert. Azóta viszont ég s viszket is. Szóval nem jártam jobban vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!