Találatok a következő kifejezésre: Most voltam hetes uhn a lepény (2 db)

Most voltam 18 hetes uhn a lepény a mellső falon van érinti a méhszájat és nem érett. A babával minden rendben van szerencsére. Aggodjak?

Legjobb válasz: Szia. Ennyi idõs terheségemnél nekem is ez volt, de az hogy nem érett azt nem tudom hogy mit jelent nekem ilyet nem irtak. A 23.héten már a hátsó falon volt a méhlepény, és nem érintette a méhszájat. Reméljük neked is így lessz. Arra kivácsi lennék hogy mi az hogy nem érett. Sok sikert 33 hetes kismama

Szia. Ennyi idõs terheségemnél nekem is ez volt, de az hogy nem érett azt nem tudom hogy mit jelent nekem ilyet nem irtak. A 23.héten már a hátsó falon volt a méhlepény, és nem érintette a méhszájat. Reméljük neked is így lessz. Arra kivácsi lennék hogy mi az hogy nem érett. Sok sikert 33 hetes kismama
agódni nem kell, de mivel érinti a méhszájat sokkal inkább kímélni kell magad!!! Sokkal több pihenés, mert ha méhösszehúzódásaid lennének majd késõbb, nem most, akkor hamarabb beindulhat a szûlés.. Nem mondták hogy szigorú fekvés??? (nem tudom indokolt e, csak kérdezem) inkább vigyázz 2* 3* jobban, mint baj legyen a kis picurkával!!! ;)
A méhszáj érintése nem szerencsés, mert ott a tapadás nem a legbiztonságosabb, de aggódni nem kell, ezt mutatja az is, hogy nem érett, vagyis nem kezdett "elhasználódni". Ez a jó!

30. hetes kismama vagyok. Most voltam nőgyógyásznál, aki ezt írta a Uh leletemre:Kp. Magzatvíz, lepény a hátsó falon, I. st. Jó kzs. Flow. BPD:79mm, FL:63 mm Ezek az eredmények jó? A terheségi időmnek megfelelőek az adatok?

Legjobb válasz: Szia.Teljesen jók ezek az adatok.Közepes mennyiségû a magazatvized.Nekem is hátsofali a lepény,de az nem gond.A többi érték is teljesen jó ne aggódj.

Szia.Teljesen jók ezek az adatok.Közepes mennyiségû a magazatvized.Nekem is hátsofali a lepény, de az nem gond.A többi érték is teljesen jó ne aggódj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!