Találatok a következő kifejezésre: Most voltam dokinál és ott (2 db)

A munkáltatódnak, aki most is fizeti utánad elvileg a TBt.

Mindenki azt mondja hogy pici a pocakom. Most vagyok a 31. hétben, és a múltkor mikor dokinál voltam már ott is megjegyezték 2-en hogy nagyon pici a pocakom hol van benne a gyerek!?

A dokimnak mondtam ő azt mondta a testalkatomhoz normális a hasam nagysága. 155 cm vagyok, és 41 kg-val kezdtem a terhességet. Most tartok 48 kg-nál. Már annyira idegesít hogy akivel találkozok mindenki azt mondja hogy akkorka a hasam mint egy 5 hónapos terhesnek. Most kell majd mennem uh-ra. Remélem nem kisebb a baba emiatt mint kellene. Bár a legutóbbi uh-nál minden mérete a korának megfelelő volt ( de az még a 24. héten volt)! :( Más is volt így?

Legjobb válasz: Nyugi, valami bajuk úgyis lesz az embereknek. Anyukám úgy ment szülni, hogy nem hitték el az orvosok!!!, hogy a 9. hónapban van, olyan pici hasa volt :D

Nyugi, valami bajuk úgyis lesz az embereknek. Anyukám úgy ment szülni, hogy nem hitték el az orvosok!!!, hogy a 9. hónapban van, olyan pici hasa volt :D
NE aggodj, az én terhességem alatt összesen 6 kilót szedtem fel. Utolsó héten mikor mentem NST-re akkor a váróteremben kérdeztem meg egy ismerõst hogy hány hetes terhes, persze visszakérdezett ö is de úgy hogy "milyen kis édes pocakom vam, te úgye kb 6-7 hós lehetsz" 3060 grammal született a fiam.PEdig az UH még nagy babának is mutatta. Ne aggódj, mindenkinek más a pocakja!
ha az orvos azt mondta normális akkor mi a gond? most kinek a véleménye is a mérvadó?
Szia! Ne aggódj, minden rendben van! Barátnõm 2héttel elõttem szült túlhordással, és még úgy is látványosan kisebb volt a pocakja az enyémnél, és 3500-al szült. Ha újra megjegyzi vki, csak mondd azt, h "még szép, h kicsi, hisz nem elefánt nõ benne, hanem egy picibaba!". Egybõl egyetértenek majd veled, és nem fogják kicsinyelleni már a méretét egyáltalán. :-)
Ha 7 kg-t híztál az nem sok, nincs rajtad háj csak a baba nõ. Ez teljesen normális. Nekem is kicsi a hasam másokhoz viszonyítva, de én sem 10 kg hájjal kezdtem(bocs mindenkitõl). Ha rendeben vannak a méretek örülj neki, könnyebb mozognod. Nekem a 32.héten jegyezte meg a doki, hogy most már úgy néz ki, mint egy terhes asszony.
Teljesen normális, hogy valakinek jobban látszik, valakinek kevésbé. Más a testalkatunk. 39 hetes voltam mikor a kórházban a nõvér megkérdezte, hogy huszonhány hetes vagyok :-) Nálam is csak bámultak, de inkább mindenki megdicsért, hogy milyem jól tartom magam. 3500-tel szültem a 39.héten. Szóval nyugi :-)
Nekem is kicsi volt a hasam, sokan kérdezték is, hogy hol rejtegettem a kicsit.48kg-mal kezdtem.61kg-aml szültem.170 cm vagyok.Tehát elég vékony voltam.ÉS!!3800 g-mal és 53 cm-rel született a "kis"fiam.Az orvos is mondta, hogy hatalmas baba.Azóta is az.21 hónapos és 14, 5 kg.Nincs mit adni a has méretére.Valakinek óriási hasa van és 2kg-os gyereket szül.Bizonyára tele van magzatvízzel, neked meg abból is annyi van, amennyi kell.NE AGGÓDJ!!!:) E.
Nekem pont az ellenkezõje volt 12 hetesen akkora hasam volt mint egy 24 hetesnek.Mindenki azthitte ikrek.És most hogy elértem a 25.hetet alig nõtt csak formálódott.Ne foglalkozz vele.A baba annyi helyet csinál magának amennyi szükséges!Bõven elfér odabent a kis kuckójába!:) További boldog babavárást!:)
Én az ellenkezõje vagyok, óriási a hasam. Mindenki meg akarja magyarázni, hogy hülye vagyok, mert hamarabb szülök, meg a dokim is hülye, hogy nem látja, hogy hamarabb szülök. Az ultrahang szerint 2 héttel nagyobb a koránál és rám akarják húzni a cukorbajt, pedig minden rendben, csak nagy baba lesz. Összesen híztam idáig 5 kilót, mégis sokkal többnek látszódik és ezt sokan ki is használják, hogy köszörüljék rajtam a nyelvüket. Hidd el, van akiknek semmi sem jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!