Találatok a következő kifejezésre: Most voltam a barátommal (143 db)

Hát nem hiszem, hogy védett vagy! Miért szeded így össze-vissza? Ez nem tesz jó a szervezetednek! Szedd rendesen!!!
A kérdező hozzászólása: tehát vegyek be 72órás tablettát??
Nyugodt lekiismerettel vedd be azt a 72 órás tabit! Sõõõt jobban jársz ha beveszed mert nem voltál védve! És 1et értek az elõttem hozzászólóval! Szedd rendszeresen a fog.gátló tabit! !
Nem tudom, de nekem elsõ olvasásra az jött le, hogy bevette az elsõ havi adagot, majd még a következõ levél elsõ hetijét, hogy eltolja a mensit! Akkor viszont védett elvileg! Mindegy, menj el dokihoz és meséld el neki, amit itt is, õ majd megmondja mit tegyél!
A kérdező hozzászólása: igen bevettem az elsõ levelet.Csak utána ugy gondoltam 6 nap után, h abbahagyom majd mégsem ezért döntöttem úgy, h 7 nap szünet.és azóta vettem be kb 9db-t.de az nem lenne durva h 72órás meg fogamzásgátló együtt?
A kérdező hozzászólása: miután bevettem az elsõ havit akkor is tartottam szünetet
Tehát 6+7 nap szünetett tartottál? Mert nekem ez jött le. Viszont így nem vagy védve. Miért gondoltad meg magad?
De ha 6 nap után meggondoltad magad, majd még egy napot kihagytál és úgy kezdted el szedni, akkor nincs gond. Max 7 nap szünet esetén még sztem nincs gond.
szóval bevettél egy havit aztán szünet aztán egy hetit aztán szünet és aztán megint elkezdted szedni? Mert akkor nem vagy védve, és ez így nagyon durva, nem lehet ilyet csinálni a szervezeteddel, teljesen megbolondítod. szóval ezt egyáltalán nem értem, de szerintem így a menszid össze vissza fog megjönni, már ha megjön és nem vagy terhes. Ha nem vettél be 72órást, akkor majd tesztelj, de ha nem vagy terhes akkor is számíts rá, hogy a menszid késik vagy kimarad vagy hamarabb lesz. Ilyet ne csinálj mégegyszer, iszonyat károkat okozhatsz magadnak, ez nem játék, gyógyszer.

Ettől így még lehet babánk? Tegnap együtt voltunk a barátommal, most lesz holnap kb peteérésem, és belém élvezett, szerintem nagy esélyünk van a babára.

Na most én már pár napja meg vagyok fázva, és ma reggelre rendesen megfájdult a torkom meg a fejem is. Vettem be gyógyszert, de még mindig nem érzem jól magam.A kérdésem az lenne, hogy ez befolyásolj-e a baba esetleges beágyazódását valamilyen mértékben? Vagy ett?l nem lehet baj?

Legjobb válasz: Ettöl nem lehet baj! :) Nálam is ugyanez a helyzet,de hála az ovut elcsíptük,megnézzük mi lesz belöle... szerintem most valami járvány lehet...mert a barátom is beteg lett 3 nap után... de a babaprojektbe ezt nem hiszem hogy befurakodhatna... Habár mindenre ráfogjuk,mi NÖK,ha épp nem sikerül... :) Gyógyulgass és pozit!!! +__+ :) szia

Ettöl nem lehet baj! :) Nálam is ugyanez a helyzet, de hála az ovut elcsíptük, megnézzük mi lesz belöle... szerintem most valami járvány lehet...mert a barátom is beteg lett 3 nap után... de a babaprojektbe ezt nem hiszem hogy befurakodhatna... Habár mindenre ráfogjuk, mi NÖK, ha épp nem sikerül... :) Gyógyulgass és pozit!!! +__+ :) szia
Grat...
Édes jó Istenem, segíts...
No comment...
Kefélni már tudsz de gondolkodni nem. Szánlak. Tipikus Taigetosz+.
hát ha eddig még nem derült volna ki, megsúgom: nem.
Az elsõ válaszoló a webforditó szerint azt irta le Ó jézus a szent szarban:D
Anyám, borogass! Amúgy meg miért lenne érdekes? Ha nem szûz, akkor már le se fekszel vele?
igen még szûz, amíg három néger bácsi nem rakja seggbe az is marad :)
Oh jesus in the holy shit:D Hát persze, hogy már nem szûz:DNem attól függ, hogy elmentél e vagy sem, hanem attól, hogy járt e már benned ill. õ volt már punciban:) Remélem a védekezésben okosabbak vagytok:)
nem mondod XD tudom mit írok XD elsõ voltam;)
Nem normális. Én az ilyen úgy hajítanám ki, hogy a lába nem érné a földet.
Miért a bulikban nincs sok jó csaj? Én tuti nem maradnék itthon, csak mert õ akarja. Azért nem a tulajdona vagyok, csak a barátnõje. Ez már önzõség.
Ne hagyd magad anyukám! Õ bulizzon, rád pedig szõjön hálót a pók kötögetés közben...
Ezt már régen elb.ztad. Már az elején nem lett volna szabad lemondanod a meghívásokat v akkor megmondani h õ se menjen el sehova és ugyan ezekkel indokolni. Most már cseszheted. Vagy elmész és lesz a mi lesz v maradsz papucs továbbra is. V kidobod a srácot és azt csinálsz amit csak akarsz.
NEM Az én pasim is pontosan ilyen. Múltkor kiakadt, mert táncoltam egy másik pasival, aki ráadásul ismerõse volt, mégpedig úgy, hogy pontosan tudja, hogy együtt nem tudunk valamiért táncolni. Majd meghalt a féltékenységtõl, persze az oké, hogy a diszkóban/kocsmában más csajokkal dumál, táncol, fogdossa õket, és tavaly nyáron még egy pofont is összeszedett az egyiktõl, mert túl messzire ment, és még õ volt megsértve, és nem értette, én miért mondtam erre neki azt, hogy örüljön, hogy tõlem nem kap. Persze ilyenkor azzal védekezik, hogy én elõtte csináltam, õ pedig nem. Hát kösz, meg vagyok nyugodva tõle, hogy hetente végigtapizza a megye ríbancainak felét, és adja nekik a menõ csávót, a hátam mögött!!! Az neki már nem logikus, hogy amit én csinálok, már csak azért is jobb, mert a szeme elõtt táncsak nem mászok rá a munkatársaira, haverjaira, ismerõseire, rokonaira, vagy akár vadidegenekre... mert LÁTJA, és természetesen egyébként sem. Mert sértõnek érzi, blabla... A barmok! Az ilyenek megérdemlik, hogy elhagyják õket, és menjenek a levesbe! (Bocsi az offért)
Egyáltalán nem normális. Rövid pórázon akar tartani miközben õ állandóan bulizik?? Biztos kihajítanám.
dobd ki.
szerintem nincs joga ahhoz, megakadályozzon benne
nem igen.
Jó szórakozást :D
A kérdező hozzászólása: Hát kitért a válast alól és mondta, h most õ megy és csinálja a dolgát...és megsem hallgatott mondta, hogy szia és ennyi...borzalmas , komolyan.Nem bírom már , csomoszor ez van , de az a baj, h szeretem:( Pedig csomot sírok miatta... Amúgy írt utána vagyis most , h akkor menjek és pasizzak be.
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, hogy nem is szoktam bulizni és , hogy én most mindenképpen elmegyek mert ez nem normális , hogy semmi közös programban nem veszek részt...
De akkor tényleg menj is el és érezd jól magad. Ne azon agyalj h õt ez bántja. Ha meg behisztizik akkor mehet a lecsóba.
A kérdező hozzászólása: Elmegyek- már ki is választottam, h mit veszek fel:DD
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy:)
:D Jó szórakozást
De komolyan, legalább megpróbáltál érvelni? Pl. hogy a barátaiddal mész el, meg egyébként is, õ is el szokott menni, meg hogy szereted õt, nem pasizni mész, csak táncolni, inni egyet a csajokkal... vagy valami???
Nemet mondott, vagy csak pusztán kitért a veszekedés elõl, amolyan pasis módon? Szerinted elhagyna, ha elmennél a buliba? Hogyan reagálna? Am. még mindig azon a véleményen vagyok, hogy menjen a levesbe... :)
azért csinálja ezt mert megteheti veled...
A kérdező hozzászólása: lerázott...
És erre õ?
A kérdező hozzászólása: Most beszéltem vele... ja, még én könyörögtem, h légyszi ne csináld ezt...
Könyörögsz?
A kérdező hozzászólása: :( az a baj, hogy szeretem... én sose voltam ilyen, mindig másokon is nevettem meg minden mikor ennyire tudták õket irányítani... most pedig még én könyörgök neki...
a csávóban igen erõs a birtoklási vágy. javulni nem fog a dolog
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy eddig minden bulit lemondtam ... és mostmár nem szeretnék, teljesen hülyének néz mindenki...olyan indokokat mondok , hogy már nevetséges ...erre jön õ , h milyen féltékeny és , h csak félt meg ilyenek ...meg h majd tuti bepasizok meg , h mennyi jó pasi van meg ilyenek ...
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok:) Köszönöm szépen!:)
nyilvàn azért feszül mert megvan :)
ha megjött és védekeztek is akkor miért görcsölsz rajta! ha rendesen védekeztek akkor nincs miért félned!

Tegnap előtt viszont együtt voltam a barátommal. Most akkor terhes lehetek? (Nem ment el bennem) Használjunk egy hétig más védekezést?

Olyan problémám lenne, hogy tnap elfelejtettem bevenni szokott id?ben 21:14-kor a fogamzásgátlómat (yadine), csak 9:45-kor jutott eszembe, így kicsúsztam pont a 12 órából. A betegtájékoztatóban a következ? leírást találtam, mivel els? héten tartok a szedésben:

Legjobb válasz: Igen, használjatok óvszert.

Igen, használjatok óvszert.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat , de tényleg !!! Tavaly február óta szedem és most fordult el elõször h így kicsúsztam a 12 órából. Igen a tájékoztatón az is ott van h gumit vagy vmit kell használni egy hétig. De az a terhességgel kapcsolatos mondat eléggé megrémített. A barátom pedig magától döntött így, hogy biztos ami biztos. Van amikor bennem megyek el, de döntõen inkább nem.
nyugodtan belédmehet mindig, ha rendesen szeded, nemleszel terhes. énmár 8 éve szedem és nem estem teherbe sohasem, pedig folyamatosan van barátom.
Még épphogy csak kicsúsztál és szerintem ez annyira nem nagy tragédia, ha már minimum egy hónapja szeded rendszeresen nem szabadna semmi gondnak lennie fõleg, ha nem is ment el benned. Tudom , hogy a tabletta sem 100%-os, de igen kicsi a rizikófaktora és nem értem miért görcsölsz azon , hogy nem mehet el benned a barátod hiszen ez az idegeskedés rámegy a sexuális életetekre. Én is Yadine-t szedek és nagyon szeretem, 2 éve lassan, és teljesen megszoktam. Nem aggódom miatta, általában ugyan akkor veszem be mindig , mondjuk én az esti szedést nem pártolom, szerintem reggel a legjobb bevenni, hiszen az emberek többsége ha beteg estére van rosszabbul és pl. ha elrontod a gyomrod és hánysz vagy megy a hasad, akkor nem biztos , hogy fel tud idõben szívódni... De ez az én álláspontom. Szóval a lényeg , hogy szerintem nem lehetsz terhes, de legközelebb figyelj jobban oda. És most egy darabig használjatok óvszert mert szerintem azt is írja az elsõ hetes tabletta kihagyásnál. L/20
használj óvszert, mióta szeded a tabelttát, azt értem h. az elsõ héten vagy a szedésben, de elõtte már szedted? vagy nem értelek!
A kérdező hozzászólása: sokszor nem megy el bennem, mert semmiképpen nem szeretnénk még kis babát :( ezért is nagyon idegesít ez az egész :(
tablettát szedsz és nem megy el benned?
Ugyan már, a nõi test nem atomóra! Most amiatt a fél óra miatt nem lesz egy komplett peteérésed tüszõrepedéssel! Dehogy leszel terhes!
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon szépen köszi a válaszod !!!! és szted lehetek terhes ? mert a tájékoztató szerint ha a kihagyás elõtt történt aktus akkor fenn álll a veszély :(
Elsõ vagyok. Bocs, de nem írtad, hogy már tavaly február óta szeded, azt hittem, hogy csak egy hete. Nyugi, ez esetben nem számít a kis csúszás, így biztosan nem eshetsz teherbe.

Két hete együtt voltam a barátommal és nem pótoltam az elfelejtett tabit, és most pár napja érzem hogy nagyon feszül az alhasam. Terhes lehetek?

Néha szurkál, és feszül, és puffadtnak érzema pocimat. Az alhasam pedig feszül. Nem tudom mit?l lehet. Ha terhes lennék, már ilyen hamar érezhetném ezt a jelét? Háromszor is volt ebben a hónapban ilyen, hogy nem vettem be a gyógyszeremet. Azaz elfelejtettem. Köszi a választ.

Legjobb válasz: Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.

Ha nem jön meg menzid, csinálj tesztet, de talán terhességi tünetnek még korai. Nekem csak késõbb jelentkeztek hasonló tünetek, de persze nem mindenkinél egyformán van.
Ha véletlenül kihagysz egy tabit, akkor abban a hónapban másképp védekezzetek!!!

Együtt voltam a barátommal és megjött amikor nem most kéne megjöjjön hanem kb két hét múlva. Mi az oka ennek?

Legjobb válasz: Feltehetõleg nem jött meg. Ha ez volt neked az elsõ alkalom, akkor a szûzhártya átszakadásával járó vérzés lesz. Ha nem, lehet, hogy felsértett valamit, ez esetben egy kicsit figyelj oda magadra, esetlegesen majd nõgyógyász felkeresése ajánlott. Hogy mennyi idõ után, azt inkább egy lány mondja majd meg (vagy olyan valaki, aki jobban ért hozzá nálam).

Feltehetõleg nem jött meg. Ha ez volt neked az elsõ alkalom, akkor a szûzhártya átszakadásával járó vérzés lesz. Ha nem, lehet, hogy felsértett valamit, ez esetben egy kicsit figyelj oda magadra, esetlegesen majd nõgyógyász felkeresése ajánlott. Hogy mennyi idõ után, azt inkább egy lány mondja majd meg (vagy olyan valaki, aki jobban ért hozzá nálam).
Tutira nem vagy terhes, nagyon, de nagyon korai lenne ezt érezned, hisz nem is történt beágyazódás még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!