Találatok a következő kifejezésre: Most voltam és (1273 db)

Mosdón voltam, és észrevettem hogy valamiért véres az üritésem, azaz eléggé durván véres. Tegnap is észrevettem valami ilyesmit, mi lehet?

NEm tudom mi ez, de nagyon félek :S nem kis vér, hanem elég nagy mennyiség... :S 17f

Legjobb válasz: tegnap, de nem hiszem h attól, eddig soha nem volt... és szerintem még elõtte is feltûnt ez.

Szerintem is menj el orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: tegnap, de nem hiszem h attól, eddig soha nem volt... és szerintem még elõtte is feltûnt ez.
Orvos! Ha nem ettél céklát akkor vér...bél:-seb-fertõzés-daganat..bármelyik lehet és egyik se vicc!!Apám majdnem ebbe halt bele, hogy nem ment el idõben orvoshoz!Tudom, pasi vagy nem szereted a vizsgálatokat!De hidd el, jobb elõbb mint késõbb..!Aztán írj, hogy mi volt!
Orvoshoz vele! végzõs orvostanhallgató
Sok minden lehet: aranyér (legjobb eset), Chron-betegség (rosszabb), vastagbélrák (legrosszabb). Mindenképp orvoshoz kell menni!
nekem sem volt, tavaly nyáron tûnt véresnek a székletem, de nem is akár mennyire, aztán kiderült h a dinnye... van mikor olyan, van mikor nem, azért menj orvoshoz minél elõbb h megnyugodj!
Akárhogy is, menj orvoshoz!
dinnyét nem ettél?
A kérdező hozzászólása: jó nem óriási mennyiség, nem kevés... de nem sok... :S nem tom :S
azonnal orvos!!!
Lehet vesegyulladás, vagy vesekõ, ami éppen távozott, és felsértette a húgycsövet, de lehet komolyabb is.Tényleg menj orvoshoz.

13hetes terhes vagyok. Most láttam, h kisebb barnás folyásom volt. Ma lenne e mensim napja. Lehet h attol volt? Fájások, görcsök nem voltak, és most sincsenek.

Már megyek is az orvoshoz, csak sos kéne valami biztatatás.

Legjobb válasz: Én a 8 héttõl barnázok, sõt volt kisebb vérzésem is. Most a 19. héten vagyok, és semmi baja a babámnak, pont ma voltam uh-on. A múlt héten voltam kórházban is pár napig, ott volt egy fiatal lány, aki enyhe vérzéssel került be, estére erõs görcsök, és darabos vérzés jelentkezett nála, és az egyik baba sajnos elment, ikerterhesség lett volna. A vetélésnek ebben a korban már nem csak kis barnázás a jele, hanem erõs görcsök, és darabos vérzés is, úgyhogy nyugi. Nagyon sokan vérezgetnek a terhesség alatt, ez még nem jelent feltétlen nagy bajt, de azért menj el dokihoz.

Én a 8 héttõl barnázok, sõt volt kisebb vérzésem is. Most a 19. héten vagyok, és semmi baja a babámnak, pont ma voltam uh-on. A múlt héten voltam kórházban is pár napig, ott volt egy fiatal lány, aki enyhe vérzéssel került be, estére erõs görcsök, és darabos vérzés jelentkezett nála, és az egyik baba sajnos elment, ikerterhesség lett volna. A vetélésnek ebben a korban már nem csak kis barnázás a jele, hanem erõs görcsök, és darabos vérzés is, úgyhogy nyugi. Nagyon sokan vérezgetnek a terhesség alatt, ez még nem jelent feltétlen nagy bajt, de azért menj el dokihoz.
Menj orvoshoz mindenképp, nem hiszem, hogy baj van, de õ jobban meg tud nyugtatni téged, mint mi így látatlanban és orvosi diploma nélkül! :)
Szerintem is irány az orvos! Én 13 hetesen véreztem a doki írt fel gyógyszert és sok pihenés ez a legfontosabb! 19 hetes kismama.

Nagyon zsírosodik a fülem, 3-4 hete strandon voltam, és én arra gondoltam hogy begyulladt a fülem, mivel még soha nem volt ilyenem nem is tudom most mi van. Mit tegyek?

2-3 hete nagyon el kezdett zsírosodni a fülem, olyan modon hogy este még a viz szerü is folyik bel?le(néha), er?s szaga van neki, és barna a fülzsírom, mit tegyek? van itthon tetrán ken?cs, be merjem vele kenni a fülem?, vagy hagyjam és menjek dokihoz??

Legjobb válasz: volta most kedden, kipórszívózta ,ami bazi sz*r volt, olyan mint ha az agyadba durkált volna. vagy hogy mondjam, felirt egy fül és orr cseppet meg ma(cs) is voltam és szintén ugyan azt csinálta, illetve vissza kell még mennem szerdán is éjjen éjjen.

A kérdező hozzászólása: volta most kedden, kipórszívózta , ami bazi sz*r volt, olyan mint ha az agyadba durkált volna. vagy hogy mondjam, felirt egy fül és orr cseppet meg ma(cs) is voltam és szintén ugyan azt csinálta, illetve vissza kell még mennem szerdán is éjjen éjjen.
Mindenképp menj dokihoz, az otthoni kísérletezgetés sokszor inkább árt. Ezt nem bántásból írom.
A kérdező hozzászólása: soha nem kisérletezgetek, csak kiváncsi voltam mekkora a baj, de ezek szerint nagyocska, mert dokira szorulok... köszi a választ szia!!
Elsõ vagyok. Nem olyan nagy baj, nem azért írtam. :) Csak az magától nem fog rendbe jönni, és ha még nincs gyulladás, akkor esetleg lehet késõbb. A doki valószínûleg megnézi, lehet tesz bele egy gézcsíkot, az is lehet, hogy kimossa a füled. Mindenesetre menj el, jobbulást!
Menj el sztem is orvoshoz..! amúgy nekem a gézcsíkos valami az olyan rossz volt... /nem megilyeszteni akarlak/ de lehet hogy csak nekem fájt...
kiporszívózta?? ilyenrõl még nem is hallottam ...

Junius 20. jött meg és azelött egy nappal voltam a párommal.1, 2 hétre rá alhasi fájdalmaim voltak és most nagyon érzékenyek a mellbimboim és csináltam egy tesztet ami persze negativ lett. Most nem értem mért ézékenyek a mellbimboim? Szerintetek?

Legjobb válasz: 1-2 hét között ovud is lehetett, akkor is görcsöl az mber most pedig azért érzékenyebbek a mellbimbóid, mert kb. menst. elõtt vagy bõ egy héttel, ami azt jelenti, hogy meg fog jönni hány éves vagy?

1-2 hét között ovud is lehetett, akkor is görcsöl az mber most pedig azért érzékenyebbek a mellbimbóid, mert kb. menst. elõtt vagy bõ egy héttel, ami azt jelenti, hogy meg fog jönni hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: ertem akkor nem lehetel terhes ugye?
A kérdező hozzászólása: segitsetek
Valami fejlemeny? Amugy a leirtak alapjan kicsi az esely arra, hogy terhes vagy. A fajdalmak valoban lehettek az ovulacio miatt. MOst hogy vagy? Hany naposak a ciklusaid altalaban?

Úgy érzem, hogy a barátaim nem értenek meg és egyre jobban eltávolodunk egymástól.3-as csoport voltunk és most úgy érzem, hogy egyre jobban kizárnak. Mi tévõ legyek?

Eddig mindig megvártuk egymást óra végén és együtt mentünk a következõ órára most meg 2-en elmennek engem meg le se szarnak. Múltkor meg az egyik közösségi oldalról kell megtudnom, hogy moziban voltak és szarul eset, hogy nem hívtak.

Legjobb válasz: szerintem 3-as barátság nincs :( de a 4-esben és amegszokott 2-esben bízom . én is voltam 3-as barátságban és nem valami jó mert valaki mindig megsértõdött (most 4-en vagyunk legjobb barátok és nagyon jól szoktunk szórakozni ) am ha a 3- as ½bandátokban½ 2 fiú és egy lány van és te vagy az egyik fiú vagy ha 2 lány és egy fiú van és te vagy a lány akkor valami lesz !!! ;) :P (ha 3 lány vagy 3 fiú akkor... inkább nem is folytatom XD ) szerintem nem szeretnének veled haverkodni :(

szerintem 3-as barátság nincs :( de a 4-esben és amegszokott 2-esben bízom . én is voltam 3-as barátságban és nem valami jó mert valaki mindig megsértõdött (most 4-en vagyunk legjobb barátok és nagyon jól szoktunk szórakozni ) am ha a 3- as ½bandátokban½ 2 fiú és egy lány van és te vagy az egyik fiú vagy ha 2 lány és egy fiú van és te vagy a lány akkor valami lesz !!! ;) :P (ha 3 lány vagy 3 fiú akkor... inkább nem is folytatom XD ) szerintem nem szeretnének veled haverkodni :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nálunk úgy van, hogz 6.an voltunk egy banda 6 lány ebbõl elment egy csaj. Most 5-en vagyunk. Valamilyen szinten mindannyian kijövünk egymással, de vannak súrlódások. Hogy érzékeltessem. egy-egy lány egy-egy betûjel lesz. A.B.C.D.E. Legyek én a C. ABC mi nagyon jó hármas voltunk, de az utóbbi hónapokban megromlott valami. A-és D vmiért nem nagyon csípik egymást, de én nagyon jól kijövök D-vel és A val is eddig nagyon jól kijöttem, de nagyon megváltozott és ezt õ is belátja, így most mindig B-vel lóg és engem hanyagol, pedig eddig minden velem osztott meg és úgy érzem, hogy lecserélt....Ez nagyon rosszul esik, mert nem volt semmi, amin összevesztünk volna.

Most melyikre készüljek? Ma vagyok 32hetes de most voltunk uh-n és ott baba méret alapján 33+6napos vagyok? SOS

juli egyre vagyok kiirva de méret alapján ma azt mondták juni 18 a szülés várható id?pontja.most teljesen összezavarodtam.melyikre készüljek?8 vagy 6hetem van??

Legjobb válasz: Ó, ez még változhat is:) 32 hetesen azt mondták, július 9-én szülök, 37 hetes uh-n meg azt, hogy július 26-án:D 15-re voltam kiírva, és 19-én megszületett spontán. Vagyis ezen ne aggódj, 37 hetes korodra legyen kész minden, és pihenj,. pihenj:) Könnyû szülést!

Ó, ez még változhat is:) 32 hetesen azt mondták, július 9-én szülök, 37 hetes uh-n meg azt, hogy július 26-án:D 15-re voltam kiírva, és 19-én megszületett spontán. Vagyis ezen ne aggódj, 37 hetes korodra legyen kész minden, és pihenj, . pihenj:) Könnyû szülést!
ez úgy van, hogy mikor elmész az elsõ uh-ra, pontosan meg tudják állapítani mennyi idõs terhes vagy. utána ahogy nõ a baba, úgy változik, hasonlít a szülõkre :) ha mondjuk magasak és vékonyak vagytok, valószínû a babátok is magasabb lesz. te most is 32 hetes vagy csak a babád picit nagyobb mint a "nagykönyvben" meg van írva :) ez semmit nem jelent! lehet elõbb születik, lehet túlhordod, ezt nem egy uh méréssel állapítják meg. készülj úgy, hogy 36. héten összepakolsz és addigra beszerzitek a babás cuccokat. egyébként a babám 36. heti uh-on 3, 5 kg volt. 4 héttel késõbb 3 kilósan született. ennyire pontos... ;)
Az uh méret alapján én júli végén, aug. elején szültem volna (pont mikor a dokim szabin volt, így nagyon izgultam, õ nem, mert mondta, hogy az uh adatai nem mérvadóak ilyen szempontból, egyik baba nagyobb, a másik kisebb) amúgy szeptember 15-re írt ki, 12-én szültem. Szóval neki lett igaza, nem az uh-nak. Természetesen én is össze voltam készülve már július végére, bõrönd, gyerekszoba kész, már csak a szendvicset kellett betenni a szatyorba :) így nem ért volna váratlanul, ha mégis elõbb szülök. Te is készülj össze, és akkor már nem kell ezen aggódnod.

A barátommal már voltunk együtt egy párszor ( azt hiszem 4-5 alkalommal) és egyik után sem véreztem. Most szombaton is együtt voltunk és vasárnap semmi majd ma kezdtem el vérezni. Szerintetek ez mitől lehet és komoly-e?

Legjobb válasz: lehet, h csak most szakadt at a szuzhartyad. vedekeztetek? ha igen, akkor h? mert ha nem hasznaltatok gumit, akkor lehet egy fertozes is, attol verzel.

lehet, h csak most szakadt at a szuzhartyad. vedekeztetek? ha igen, akkor h? mert ha nem hasznaltatok gumit, akkor lehet egy fertozes is, attol verzel.
A kérdező hozzászólása: Igen, óvszerrel védekeztünk
akkor nem tudom. esetleg ujjazástól. nekem attól volt fertõzésem. de nem lehet, h csak a szûzhartyad szakadt át?? amugy viszket is?? ha nem, akkor nem hiszem, h fertõzés. ha nem mulik el, menj el orvoshoz.
Valószínûleg oylan rugalmas volt a szûzhártyád, hogy csak most szakadt át, szerintem ne idegeskedj, várj még 2-3 napot és ha elmúlik akkor semmi gond.Amúgy csak pecsételsz, vagy rendesen vérzel????
Szia! Én az elsõ 3 alkalomnál véreztem, gumival csináltuk, de azóta nem szerintem menj el a dokihoz ott majd Õ elmondja Neked!:-D Remi, h segítettem!?:-D

Jókor voltunk együtt? Aznap amikor leesett a hőm, este együtt voltunk és előtte is 2 nappal. Azóta felment 2 tizedet és most újra emelkedett 2 tizedet, most 37 fok.

Lehet hogy a beágyazódás miatt? Kb 1 hete lehetett pé-m. Van esélyem hogy sikerült a baba? Vagy így nem sok?

Legjobb válasz: Már hogyne lenne sok esélyed! A peteéréskor hõesés tapasztalható ( ennek okát csak sejtik ), vagyis a legjobb napot csíptétek el! Ugyanis tévhit, hogy akkor van pé, amikor megemelkedik a hõ, a hõ emelkedését ugyanis a progeszteron nevû hormon termelõdése váltja ki, ami pedig a pé után egy-két nappal termelõdik akkora mennyiségben, hogy megnyomja a hõt. Ezért van az, hogy a hõmérõzéssel nem tudhatod elõre sokszor, hogy mikor van a pé, csak utólag többnyire, hogy mikor volt. ( a tüszõrepedés ugyanis nem mindenkinél és nem minden esetben jelentkezik hõcsökkenés formájában a görbén, többnyire abban az esetben látszik, ha a tüszõ a hajnali órákban reped meg ) Te szerencsés vagy, hogy elcsípted! Ja, ha pedig kezd háromfázisúvá válni a görbéd, szinte majdnem bizti, hogy ott a baba ( a terhesek 95 %-ánál megfigyelhetõ ez a görbetípus)

nagyon szabályos, nem cikk-cakkol, jókor voltatok együtt, és igen, kezd emlékeztetni az enyémre.....
Már hogyne lenne sok esélyed! A peteéréskor hõesés tapasztalható ( ennek okát csak sejtik ), vagyis a legjobb napot csíptétek el! Ugyanis tévhit, hogy akkor van pé, amikor megemelkedik a hõ, a hõ emelkedését ugyanis a progeszteron nevû hormon termelõdése váltja ki, ami pedig a pé után egy-két nappal termelõdik akkora mennyiségben, hogy megnyomja a hõt. Ezért van az, hogy a hõmérõzéssel nem tudhatod elõre sokszor, hogy mikor van a pé, csak utólag többnyire, hogy mikor volt. ( a tüszõrepedés ugyanis nem mindenkinél és nem minden esetben jelentkezik hõcsökkenés formájában a görbén, többnyire abban az esetben látszik, ha a tüszõ a hajnali órákban reped meg ) Te szerencsés vagy, hogy elcsípted! Ja, ha pedig kezd háromfázisúvá válni a görbéd, szinte majdnem bizti, hogy ott a baba ( a terhesek 95 %-ánál megfigyelhetõ ez a görbetípus)
Szívesen mindkettõtöknek! Látogassatok el erre a weboldalra, még nagyon sok hasznos infót találtok, kismillió trifázisos példagörbével együtt http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
KÖszi. Holnap kiderül, remélem. Tényleg köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!!!! Reménykedem, még egy hét és kiderül!
Lassan jutnak eszembe a dolgok: az enyém pont ilyen volt, most hogy nézem: ugyanennyi volt az alaphõm, 13 nap pé, utána pár napig 36.7, utána meg 36.9, majd a 27. napon pozitív teszt, a nem várt napjától pedig 37.0 azóta is
Ja, azt elfelejtettem, 7 hetes pocaklakóm van :-)
Szia! Én ugyan így vgayok kb, holnap fogok tesztelni reggel. miután leesett, után a 2 napig 36, 5 utána 4 napig 36, 7 és utána 36, 9.Azóta is. Szerintem a hõd jó. Mikor kellene nem megjönnie?
Akkor ez szerinted jó görbe? trifázisos? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c710274b4011931782536a..
Szia! 1. válaszoloó vgayok. Köszi ezzel nekem is segítettél. Akkor nagyon reménykedek hogy sikerült:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Sikerült a baba? Írj!

Most kezdtem el egy új edzés tervet, eddig heti 5ször voltam terembe fejlõdtem de az izületeim nem bírják, folyton kimerült voltam és nem bírtam megmozdulni se! Most a szokásos 3 napos edzés tervet csinálom hétfõ, szerda, péntek?

Hétfõ:mell,bicepsz,csuklyás izom,has szerda:hát,tricepsz,has,péntek:láb,váll,has!az a problémám,hogy pl hétfõn tolok bicepszet és utánna egy hét pihenõ arra az izomra,és az utobbi idõben nem vettem észre túl nagy fejlõdést magamon!!ja és minden izomra 3 gyakorlatot végzek!!

Legjobb válasz: Minek gyúrsz mind a 3 nap hasra? Hétfõ: Mell-hát Szerda:Láb-has Péntek:Váll-kar Így csináld vagy innen válassz ki egy szimpatikust http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Igazság szerint az adott izomcsoportnak kell a regenerálódásra idõ, ez 1 hét, egy jó multivitamin +ba dob rajta. 3 különbözõ gyakorlat egy izomcsoporta 3x9-12 sorozatszámmal a fejlõdés meg hát sok mindentõl függ étrend+genetika+regenerálódás stb. ja és vegyél egy izületvédõt is, mert az fontos.

Minek gyúrsz mind a 3 nap hasra? Hétfõ: Mell-hát Szerda:Láb-has Péntek:Váll-kar Így csináld vagy innen válassz ki egy szimpatikust http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Igazság szerint az adott izomcsoportnak kell a regenerálódásra idõ, ez 1 hét, egy jó multivitamin +ba dob rajta. 3 különbözõ gyakorlat egy izomcsoporta 3x9-12 sorozatszámmal a fejlõdés meg hát sok mindentõl függ étrend+genetika+regenerálódás stb. ja és vegyél egy izületvédõt is, mert az fontos.
A kérdező hozzászólása: Kösz a gyors választ!Étrend megvan vitamin is csak eddig gyorsabb volt a fejlõdés igy is nehezen hízó alkat vagyok de most felszedtem egy kis izmot!Csak azt érdekelne hogyan tudnám újra beindítani ezt a fejlõdést mert szerintem most egyáltalán nem fejlõdök csak maximum szinten tartom az izomzatom!!
Biztos van eredmény csak lehet te nem látod :) mérd meg most es 2 hónap múlva de növelheted a napi bevitt fehérjet legfõképp a ch-t :)
Ja meg a kezdeti gyors.fejlõdés után lelassul ám.

Tavaly volt egy kisbabam azt sajnos elveszitettem 10hetes voltam, es most megint terhes vagyok most 9hetben vagyok es 4napja nincs hanyingerem! Normalis ez? Vagy majd vissza jon? 2nap mulva kell mennyek uh-ra, de felek ezt is elveszitem!

Legjobb válasz: Nekem eddig is alig voltak tüneteim max 3-4 hánytam. De ahogy közeledem a 12héthez egyre nehezebben viselem kezdenek elõ jönni a hányások. Sokszor csak háztartási kekszet birok megenni annyira hányingerem van. Pedig az elsõ 10hétben csak 2szer hánytam.

Nekem eddig is alig voltak tüneteim max 3-4 hánytam. De ahogy közeledem a 12héthez egyre nehezebben viselem kezdenek elõ jönni a hányások. Sokszor csak háztartási kekszet birok megenni annyira hányingerem van. Pedig az elsõ 10hétben csak 2szer hánytam.
Szia! Ne félj, minden rendben lesz! Az ember bevonzza a bajt, ha sokat gondol rá. Nekem 2szer volt hányingerem, az is este kb fél-fél órára. Féltem, hogy lehet nincs is már baba, annyira nem volt semmi tünetem a mellfájdalmon kívül, aztán tessék itt van a pocakban az én kis rongybabám :) 11+3hkm
Ne aggódj a tünetek nem mindig vannak jelen.Én is így voltam az elején, meg is ijedtem, de kiderült h ez normális dolog.2 éve én is elvesztettem 7 hetes babámat, úgyh elég parázós voltam ennél a terhességnél, de már rájöttem h felesleges.Nyugi nem lesz baj!:) Boldog babavárást! 36 hkm
Nekem is a 7-8. hét között halt el a babám. Ma vagyok 10+4. Jelentem, most megnyugodtam. Integetett, láttam az arcocskáját :) 8. héttõl folyamatosan csökkentek a tünetek. A legfurcsább, hogy már mellfeszülés sincs. De él és virul a baba :) Nyugalom! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!