Találatok a következő kifejezésre: Most volt vagy sem (118 db)

Most akkor a viharszigetben a hapsi tényleg bolond volt vagy sem? :D

Legjobb válasz: igen.asszem. aki nem látta az most ne olvasson tovább:) szval a felesége megölte a gyerekeit,erre õ megölte a feleségét.ezt mindenféle képzelgésekkel próbálta feldolgozni,kitalált egy történetet,amiben õ a hõs,nem a szörny(ez az utolsó mondatban volt).a diliházban rendeztek egy színjátékot,hátha ettõl belátja hogy milyen képtelenségeket talált ki,és be is jött,visszatértek az emlékei,meg minden. aztán ellenõrizték hogy visszaesett-e,és õ eljátszotta h igen,azért h kitöröljék az emlékezetét,vagy ezt nem nagyon értettem h mit csináljanak vele,mert nem tudott azzal a tudattal élni h mi történt a családjával.szóval végülis tényleg elég labilis volt de a végére meg is gyógyult. király h leírtam jó hosszan a tartalmát,de a kérdésre nem válaszoltam.:D na mindegy.

igen.asszem. aki nem látta az most ne olvasson tovább:) szval a felesége megölte a gyerekeit, erre õ megölte a feleségét.ezt mindenféle képzelgésekkel próbálta feldolgozni, kitalált egy történetet, amiben õ a hõs, nem a szörny(ez az utolsó mondatban volt).a diliházban rendeztek egy színjátékot, hátha ettõl belátja hogy milyen képtelenségeket talált ki, és be is jött, visszatértek az emlékei, meg minden. aztán ellenõrizték hogy visszaesett-e, és õ eljátszotta h igen, azért h kitöröljék az emlékezetét, vagy ezt nem nagyon értettem h mit csináljanak vele, mert nem tudott azzal a tudattal élni h mi történt a családjával.szóval végülis tényleg elég labilis volt de a végére meg is gyógyult. király h leírtam jó hosszan a tartalmát, de a kérdésre nem válaszoltam.:D na mindegy.
Szerintem tényleg bolond volt! Az elején kicsit furcsa volt és a végén is, de így utolag jó film, könyvbe biztos rohadt jó :D
Igen, tényleg õrült volt. Õ találta ki az egész történetet és mindenki más, aki körülötte volt belement a játékába, és azt remélték, hogy így majd meggyógyul, ha elhitetik vele, hogy ami megtörtént az tényleg igaz.
Relatív... Attól függ, hogy kinek a szemszögébõl nézzük.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. (:
Szerintem nem õ volt!!! A társa a toronyban azt mondta, hogy részegen õ okozta a tüzet amiben meghalt a felesége: nem igaz, ha végül is lelõtte. Aztán a végén mikor ment az agy turkálásra az orvos Teddynek hívta holott azt mesélték be neki, hogy Edruw_ bocs ha nem jó- hívják!! Ezek gyanusak.... De rohadt jó film

51 kg volt barátnöm mikor megtudta, terhes (ez volt 2. honapba) most szülésig van 5 hete és 60 kg! Ez most jó vagy sem? És hogy azt mondta h a 3. honapba érezte a kicsit? Lehet? Nem lesz nehéz szülnie h nem csinált semmit kihordás alatt?

Legjobb válasz: Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi,vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni,ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb,se könnyebb.Nyugi!

Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi, vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni, ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb, se könnyebb.Nyugi!
Ha már csak 1-2 kilót hízik, akkor szerintem rendben van a súlya. 3.hónapban már simán érezhette a babát, én 13. héttõl minden nap éreztem és egyáltalán nem lehetett összetéveszteni a bélmozgással. A tágulást mint olyan biztos nem fogja befolyásolni az, hogy nem csinál semmit, de az állóképességet azt igen. Elvégre a szülés az egy több órás kemény fizikai megerõltetés, szerintem aki totál el van puhulva, az a szülésnél se tud úgy helyt állni. 27 heteske
A kérdező hozzászólása: Szó szerint semmit csak tv-t nézett!
2.nak.Hányadik babád?
A kérdező hozzászólása: az elsö!szülésre gondoltam hogy birni fogja-e vagy sem szuszal

A bullterrier akkor most harcikutya volt vagy sem?

Mindenki azt mondja, ha meglátja, hogy harcikutya. Könyvekbe énis olvastam, hogy nagymultú gladiátor kutya. De, nehány ismerösöm azt mondja ez hülyeség. Most kinek van igaza, néhány kutyás könyvnek, vagy pár gazdának, akinek bullterrierje van? Ki tudná jobban? És ha nem az, miért mondják rá? összekeverik valamelyik fajtával?

Legjobb válasz: a könyvnek van igaza. A bullterrier EREDETILEG harcikutya. De azok a gazdák természetesen nem erre használják, hanem kedvencként.

a könyvnek van igaza. A bullterrier EREDETILEG harcikutya. De azok a gazdák természetesen nem erre használják, hanem kedvencként.
Régen tényleg gladiátorkutya volt, rettenthetetlen harcos. Eredetileg a boxerrel együtt bikaheccekre használták. Belekapaszkodott a bikák orrába. Ma már szinte semmi nincs bennük a vérengzésbõl. Szeretetreméltó házi kedvencek
A kutyás könyvnek! Szerintem a gazdák azért mondják ezt mert az õ bullterrierjét még nem látta olyan harcias formában.
Igen, harci kutya volt, de a mai bullterriereknek már semmi közük hozzá, teljesen kiölték belõle ezt a mentalitást a kiállításokra való tenyésztés során.
annyira nem szerepeltek jól (ha kutyák elleni harcról volt szó), ezért inkább õket is patkányozásra használták.


Most akkor mi van? Jó volt neki, vagy sem?

A múltkor barátn?mmel pettingeltünk.Éreztem rajta hogy jó neki,de egy kis id? múlva nagyon elkezdett vonaglani.Úgymond gyorsan és vadul,aztán megfogta a kezem,hogy hagyjam abba.Kérdeztem hogy mi a baj,erre ? csak mosolygott és mondta hogy semmi.Kicsit fura volt.Nem ment el,azt észrevettem volna.De aztán pár óra múlva ugyanez történt.Vadul "vonaglik",aztán mosolyogva-vigyorogva megfogja a kezem.Kérdeztem hogy rossz-e,azt mondta hogy nem."Akkor?-Semmi"..Mindig ez volt a válasza.Sosem válaszolt normálisan,és mindig gyorsan elterelte a témát. Most akkor jó volt neki,vagy nem?

Legjobb válasz: Szerintem a következõk lehetnek: - vagy elment, és nem vetted észre, és utána érzékeny volt neki az a terület (bár azt állítod nem ment el) - vagy nem volt elég ahhoz h elmenjen, és inkább abbahagyatta (de ez meg olyan izé..) én csak magamból indulok ki, bár azt tényleg észre lehet venni, hogy elment-e a csaj avagy sem. 23L

lehet h hüvelyi nem, de csiklóorgazmusa lehetett..
van úgy, hogyha a csiklónak egy bizonyos részét izgatod az olyan hihtetlenül csikis tud lenni, hogy elkezd remegni vonaglani.. gondolom gátlásos ahhoz hogy errõl beszéljern hogy jó volt neki , csak túl csikis.
Szerintem a következõk lehetnek: - vagy elment, és nem vetted észre, és utána érzékeny volt neki az a terület (bár azt állítod nem ment el) - vagy nem volt elég ahhoz h elmenjen, és inkább abbahagyatta (de ez meg olyan izé..) én csak magamból indulok ki, bár azt tényleg észre lehet venni, hogy elment-e a csaj avagy sem. 23L
Lehet, hogy csak meg nem szabadult fel, es szegyenli magat. Meg nem akar veled elmenni... De majd akar, ne idegeskedj!
Hát, ez nagyon furcsa... Nem lehet esetleg, hogy túlságosan érzékeny vagy csiklandós területre tévedtél? Másra nem tudok gondolni hirtelen.
Szerintem meg azért volt ez mert valószínûleg terhes
100% hogy elélvezett
Szerintem barátnõd elélvezett csak maga sem tudta hogy orgazmus volt. Vagy mi. Orgazmus után nagyon érzékennyé tud válni a csikló és hüvely. De honnan tudod, hogy nem élvezett el? mibõl vetted volna észre ha azt sem tudod ez mi?
A kérdező hozzászólása: Fergeteges "polyén" volt.
A kérdező hozzászólása: Hmm...Ez érdekes megfogalmazás volt.
Én lány vagyok és volt olyan hogy ujjazott engem egy srác és nagyon közel voltam ahoz h elmenjek és én is elrántottam a kezét meg mondtam neki hogy hagyja abba mert már nagyon érzékeny volt az a rész szóval szerintem élvezte csak nem akarta h nagyon meglátszódjon rajta. velem is ez volt
szerintem elment és utána kellemetlen volt neki , erre tippelek a mosolyból meg a vonaglásból :D barátnõm is ezt szokta csinálni :) úgyhogy valószínûleg nem vetted észre h elment és azért...
A kérdező hozzászólása: Esetleg tud valaki normálisabb választ adni?
A kérdező hozzászólása: Tisztelt 21:59-es! Utólag olvasva a válaszokat már bennem is felmerült, hogy esetleg tényleg elment, csak nem vettem észre..De ez is akkora gáz, nem?

A ciklusom első felében 36, 3-36, 4 volt a hőm most a második felében 36, 7-36, 8 folyamatosan és még egy hetem van a nemvárt mensiig akkor most bizti volt pé-sem csak nem vagyok terhes? Vagy mindenképp 37 nek kellene lennie?

Legjobb válasz: Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.

Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.
A kérdező hozzászólása: pont erre voltam kíváncsi hogy ha nem 37 a hõm akkor mi van mert mindenki azt mondta hogy ennyinek kell lenni, most vagyok a 18.napomon és a 10.en volt a pé-em még az izgat hogy a 15.napon leesett 36, 6-ra.
Ha a ciklus.hu-ra felmész, ott találsz egy csomó görbét! De egyébként nem feltétlenül kell 37-nek lennie a hõnek! Peteérés biztos volt! Neked a hõd alapból ennyi! Ha nem esik le a hõd a nem várt mensi elõtt 12-24 órával akkor lehet esélyed a babára! De ezen az oldalon mindent megtalálsz, és szerintem elég jól le is van írva! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást én is nagyon szeretném

Tanácstalan vagyok. Mivel "hízlaljam" a 6 hós lányomat? Most lesz 6 hós a pici lányom.3500 g-mal született, az 5 hónapos mérlegelésen 5840 g volt. Eddig sem volt nagyétkű, havi 30-40 dkg-kat hízott, most szinte semmit.

Anyatejes baba, de 2 hós kora óta nem fogadja el a cicit, így fejem neki. A mérlegeléseken mindig megkaptam a véd?n?t?l, hogy ez kevés, adjak neki többet enni. De ha egyszer nem kéri, löki ki a nyelvével a cumisüveget! Ráadásul ebben a borzasztó melegben enni sem nagyon akar, inkább csak inni. A tejet inkább csak az esti órákban fogadja el, amikor már kicsit h?vösebb van. Persze a mennyiség ekkor is csak kb.80 ml.Hogy ne csak vízen éljen a gyerek, ivóleveket is szoktam neki adni (zöldséget, gyümölcsöt felváltva), így legalább van egy kis kalória, a rost- és a tápanyagbevitel is megvan a folyadék mellett. Ez viszont annyira tetszik neki, hogy a tejb?l egyre kevesebb fogy. :( Pépeset, f?zeléket nemrég kezdtünk enni, ezekb?l még viszonylag kevés fogy.

Legjobb válasz: ha izlik neki a zöldség és gyümilé kaphat de csak naponta meghatározott mennyiséget inni vizet kapjon fõzeléket lassan kaphat kétszer is egyszer ebédre és vacsira aztán utánna ihat tejet reggelire kapjon tejet szintén és valamilyen pépet gyümölccsel szóval ha szivesebben fogadja a rendes kajcsit akkor egyen azt. nem eröltetném a tejcit de kell hogy kapjon naponta kétszer a védõnõd meg vaskalapos tankönyvi tipus lehet nekem ilyen volt a dokinõm amikor kicsi voltam egy táblázatból ovasta le mennyit kellene hiznom és állandóan osztotta anyukámnak az észt hogy már x kilóval le vagyok maradva aztán leváltotta és nem görcsölt .... bekkeljétek ki mert egy éves kora után már nem kell sürün mérlegelni a babát.. nyugi!! megeszi õ azt amire szüksége van.

ha izlik neki a zöldség és gyümilé kaphat de csak naponta meghatározott mennyiséget inni vizet kapjon fõzeléket lassan kaphat kétszer is egyszer ebédre és vacsira aztán utánna ihat tejet reggelire kapjon tejet szintén és valamilyen pépet gyümölccsel szóval ha szivesebben fogadja a rendes kajcsit akkor egyen azt. nem eröltetném a tejcit de kell hogy kapjon naponta kétszer a védõnõd meg vaskalapos tankönyvi tipus lehet nekem ilyen volt a dokinõm amikor kicsi voltam egy táblázatból ovasta le mennyit kellene hiznom és állandóan osztotta anyukámnak az észt hogy már x kilóval le vagyok maradva aztán leváltotta és nem görcsölt .... bekkeljétek ki mert egy éves kora után már nem kell sürün mérlegelni a babát.. nyugi!! megeszi õ azt amire szüksége van.
Ha a gyereknek nem kell tobb akkor nem tudsz mit csinalni. Nem szabad csak a sulygyarapodast figyelembe venni a baba fejlodesenel, irtad, hogy szepen fejlodik mozgasaban, jo kedvu, szerintem akkor aggodalomra nincs ok.
Az én lányom pl az elsõ 4 hónapban csak fogyott(meleg miatt). Következõ nyáron szintén csak fogyott. Most már normális a súlya (4éves) Szerintem ne erõltesd, tudja hogy mennyi kell neki!
nyugi , ne idegeskedj!!!!amíg a fejlõdésében nem látsz gondot addig semmi baj.add neki amit meg eszik ne erõltesd a tejet, esetleg tápszert de szerinte már az se feltétlenül muszáj.tejpépet, fõzelékek, gyümik, zöldségek.de innentõl már könnyebb lesz hisz már egyre több mindent megehet majd.az én babám 18 hós 2900gr-mal született és még most se vagyunk teljesen 10 kilók.2 hós koráig szopizott, 4 hós koráig tápszer.utána kénytelen voltam azt adni amit megevett.1 éves korára mindent evett amit mi is(persze megfelelõ formában.)és hozzáteszem nekem se valami nagy étkû.úgyhogy tényleg nyugi.én is sokszor kétségbe voltam esve, féltem hogy valami baj van.de nem ez csak a szülõi túlaggódás.adj neki medve natúr sajtot, tejpépet, banánt(azzal óvatosan).az enyém ennyi idõsen ezekle szerette.ja és lehet sokan nem helyeslik de én rágtam neki egy-két ételt mivel nem tudtam neki mindig olyat adni amit fogak hiányában meg tudott enni.sok sikert és kitartás egy kis idõ és jobb lesz a helyzet.amiatt hogy nem eszik sokat ne aggódj nem minden gyerek nagy evõ!
A védõnõ szövegelését engedd el a füled mellett, ahogy a többiek is írták. Nem egy vaskalapos védõnõrõl-gyermekorvosról hallottam már én is... Csak kétségbe ejtik az anyát. Ne foglalkozz vele. A mi védõnõnk meg azt szajkózza, hogy már ténylegesen mindent ehet a babám (10 hónapos méréskor mondta, hogy már adhatok kivit, stb., pedig amúgy ezt még nem szabadna).
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bátorítást és a jótanácsot! Ki fogjuk próbálni. :) Abban biztos voltam, hogy éhenhalni nem fog, hiszen mindig olyan édesen közli, hogy éhes/szomjas, csak folyton bestresszelem magam a hó végi "elszámoltatás" miatt.
Egyik ismerosom babaja 70 ml evett lassan gyarapodott a sulya az orvos utasitasara az anyuka elvalasztotta es tapszert kezdett adni neki.Csodak csodajara ebbol is csak 70 ml evett.

Nekem már volt egy abortuszom és most 38. hetes állapotos vagyok. A szervezetem "érzékelheti" az abortuszt első szülésnek vagy sem? Könnyebb lesz ettől most a szülésem vagy semmiben sem befolyásolja a múlt?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem ezt nem lehet tudni, hogy könnyebb vagy nehezbb lesz ettõl a szülésed, egy abortusz biztos teljesen más, és csak egy szülést tudsz összehasonlítani egy szüléssel. Kérdezd meg a dokidat,hogy õ mit gondol.

Szia. Szerintem ezt nem lehet tudni, hogy könnyebb vagy nehezbb lesz ettõl a szülésed, egy abortusz biztos teljesen más, és csak egy szülést tudsz összehasonlítani egy szüléssel. Kérdezd meg a dokidat, hogy õ mit gondol.
Az abortusz nem befolyásolja a szülést! Ha minden rendben volt korábban a mûtétnél, akkor nem lesz semmi baj, ne izgulj!

HR-esek! Volt már olyan, hogy a jelölt az interjún tojt a formális hülyeségekre, és nyilt kérdés elé állitott, hogy akkor most felveszitek-e vagy sem?

Mert én már unom, hogy megy a kamu szöveg mindenhol, meg a mézesmázos semmibe bámulás, csak hogy teljen a nap. És behívnak mindenkit interjúra, még olyat is, akirõl tudják, hogy úgyse kell, csak ugye legyenek interjúk, addig se kell dolgozni. És a végén meg majd jön a "majd értesítjük" téma, ami persze gém óvert jelent. Ha az interju végén nem vesznek fel, vagy max másnap délelõtt, akkor már ne is várj semmit. De mirét nem lehet ezt ott helyben, azonnal tisztázni? Ennyire nem kell senkinek se a feszkó? Mi lenne, ha én mostantól tényleg válaszút elé állitanám a cégeket? MErt már unom, hogy mindenütt meg a jopofizás, de felvenni meg egyik se akar.

Legjobb válasz: Ne tedd...... Én megpróbáltam 2 esetben is. (munkát keresek én is, nem HR-s vagyok) Az egyik esetben a csaj nézett rám meredt szemekkel és dühösen közölte, hogy jó akkor most megmondom, hogy NEM! Másik esetben fiatal pasi volt az interjúztató, Õ meg mondta, hogy húú sok a dolga Õ se ér rá felesleges köröket lefutni, ígéri nagyon hogy holnap hív... ennek már 2 hete és azóta se hívott...

Ne tedd...... Én megpróbáltam 2 esetben is. (munkát keresek én is, nem HR-s vagyok) Az egyik esetben a csaj nézett rám meredt szemekkel és dühösen közölte, hogy jó akkor most megmondom, hogy NEM! Másik esetben fiatal pasi volt az interjúztató, Õ meg mondta, hogy húú sok a dolga Õ se ér rá felesleges köröket lefutni, ígéri nagyon hogy holnap hív... ennek már 2 hete és azóta se hívott...
Legalább felhívtak. 1 hét alatt voltam 5 helyen. Mindenhol megígérték hogy visszajeleznek pár napon belül. 1 sem hívott fel és még emailt sem küldött!!! Ennyit arról hogy kiben mennyi emberség van. Tudod, az ilyen helyeket nem is fogom pozitívan beállítani senki elõtt! Igenis elmondom, hogy mocsok módon bántak velem... és 1 év alatt, sajna összegyûlt jónéhány sztorim.
Hátja... csak azt hiába mondom hogy 1 évig tanultam is. Szakmát szereztem... áá azt már le se szarják. Mi az hogy 1 évig nem volt munkád?! :( Persze, olyan könnyû munkát találni. Volt hogy azt mondták, miért nem vállaltam már el bármit? Én meg csak néztem, hogy ehhez meg mi a büdös franc köze van??
Volt már egy-két munkahelyem, de egyik sikeres állásinterjúm sem zárult úgy, hogy jó, fel vagy véve. Mindig több embert is meghallgatnak, és utána mérlegelnek, hogy kit válasszanak. Lehet, hogy az állásinterjú végén még valóban nem tudják, hogy fel fognak-e venni, vagy nem. Ellenben, ha így rájuk támadsz, akkor valóban az lesz a válasz, hogy nem. Azzal én sem értek egyet, hogy mennek a több körös interjúk, aztán arra sem képesek, hogy írjanak egy kör e-mailt, hogy bocs, de nem téged választottunk. Ez valóban modortalanság, de sajnos nem tudsz mást tenni, mint tûrsz. Egyszer csak sikerül, sajnos Magyarországon ez a stílus alakult ki, ha lázadozol ellene, csak magad alatt vágod a fát.
A kérdező hozzászólása: Pffffff, még õk vannak felháborodva, hogy meg kell mondaniuk azt , ami kellemetlen? Mert volt már párszor, hogy megtisztelt a cég és felhivott, hogy akk nem kellek, de a csaj komolyan ugy olvasta fel a szöveget, mintha nagyon gyorsan tul akarna esni rajta....mint valami gyásztáviratot!
A kérdező hozzászólása: jaj, ha 1 éve keresel munkát sikertelenül, akkor te biztos egy értéktelen ember vagy. És valami nagyon nagy baj van veled. Ugyanis nekem ezt vágják a fejemhez mindig. :/ Továbbá: Nem a válság, nem a cégek a hibásak, hanem te vagy a hibás, mert bamba vagy és értéktelen és emberileg is gáz, és inkább ásdd el magad, mindenkinek jobb lesz. :) :) :D :D :D (valojában most sirok)
A kérdező hozzászólása: Hát de igazuk van végülis, mert gyorsétterembe viszonylag könnyen be lehet kerülni, csak elég alja meló. De legalább elmondhatod, hogy van munkád!
Ha ezt az irodalmi stílusod eloveszed tuti nem vesznek fel. És nem a híressé lesz a baj...
A kérdező hozzászólása: hát én mondjuk ugy gondoltam ezt, hogy arra kérdezek rá tapintatosan, hogy most akkor teljesen esélytelen vagyok-e vagy mivan? Nem igaz, hogy erre nem lehet azt válaszolni, hogy igen vagy nem. Mert általában engem azért nem vesznek fel, mert alapból alkalmatlan vagyok.

Most akkor indul ez a volán járat, vagy sem?

Holnap, azaz pénteken utaznék Beregsurányba név szerint Nyíregyházáról. IHolnapi járatok (azaz május 18), én a 15:35 -ös busszal szeretnék indulni, viszont egy hónappal ezelőtt ezzel a busszal szerettünk volna ismételten menni, viszont azt mondták, hogy a 0 átszállásos 10:32 -es időpontban induló járat volt az utolsó járat Beregsurányba! Tehát az a 6 db. egy átszállásos járat, amit a neten láttunk, ott nem volt. Azt mondta az operátor, hogy nincs ilyen járat. Említettük, hogy a neten ki volt írva, ő pedig megmutatta a járatkönyvét, de csak a 10:32 -es busz volt jelen. Most akkor mi a fenét csináljak? A 10:32 -es buszt nem tudom elérni és elég nagy távolságról jövök le Nyíregyházára, tehát, ha lejövök és nem lesz busz, amely Beregsurányig tart, akkor nagyon beszívom és indulhatok vissza. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem csak agyhalott hülye volt akivel beszéltél. Most is írja az online menetrend, biztosan lesz az a járat, csak át kell szállnod. Vásárosnaményben van átszállás, igaz elég tempós mert 6 perc van.

Szerintem csak agyhalott hülye volt akivel beszéltél. Most is írja az online menetrend, biztosan lesz az a járat, csak át kell szállnod. Vásárosnaményben van átszállás, igaz elég tempós mert 6 perc van.
Sajnos jártam már úgy, hogy egy menetrendmódosítást nem vezettek át megfelelõen az online keresõben és más útvonalon ment a busz. Errõl utóbb hivatalos tájékoztatót is találtam. Ez is csak egy emberek által mûködtetett rendszer, így hibák becsúszhatnak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket! Végül anno az operátor ronthatta el a dolgát, hiszen indult járat! :)

A fiam most volt 2 éves de tisztára kezelhetetlenné valt vagy 2 hete! Egyáltalán nem fogad szot, bármit mondok neki, rám sem hederit. Mit tegyek?

Mindenért hisztizik ha valami nem ugy van ahogy o gondolja, néha már teljesen kivagyok, mit tegyek vele, hogy halgasson rám?

Legjobb válasz: Nem tudsz vele mit csinálni.Nekem most volt 2 éves decemberve,de õ is ilyen mostanába.Az öltözés nálunk kb 1 óra könyörögve,az utcán arra kell menni amerre õ szeretne,a villamosról nem akar leszállni,dobál itthon mindent,még a mobilokat is a földhöz csapja s még sorolhatnám.Én már háromstor átestem ezen.Csak azt tudom mondani majd kinövi,légy türelmes! 4 gyerkõc anyukája

Nem tudsz vele mit csinálni.Nekem most volt 2 éves decemberve, de õ is ilyen mostanába.Az öltözés nálunk kb 1 óra könyörögve, az utcán arra kell menni amerre õ szeretne, a villamosról nem akar leszállni, dobál itthon mindent, még a mobilokat is a földhöz csapja s még sorolhatnám.Én már háromstor átestem ezen.Csak azt tudom mondani majd kinövi, légy türelmes! 4 gyerkõc anyukája
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok.Az én kisfiam is ezt csinálja, õ még 20 hónapos, de verekszik, hisztizik a teáért.Mindig a veszélyes kell neki.Akármit mondok, semmi értelme.Ha határozott vagyok, akkor sem érek el vele semmit. Azt próbáld meg, én erre rájöttem, hogy a hisztik általában azért vannak a kisfiamnak, mert fáradt.Felveszek egy fél percre lenyugszik, utána meg elaltatom és délután már nincs hiszti.Amúgy ezt a hisztikorszakot mikor növik ki?E.
Gyermekeink fejlõdésével az idegrendszerük is folyamatosan érik, magatartása, viselkedés érése egyenesen arányos azzal, hogy hogyan tudja felfogni, feldolgozni a külvilágból származó indereket (látott, hallott, tapintott érzékleteket). Minél tökéletesebb ezek feldolgozása, annál elfogadhatóbb számunkra gyermekünk "mûködése". Az idegrendszer éretlensége okozhat viselkedésszervezési rendellenességeket, amit mozgásterápiával gyönyörûen lehet fejleszteni. Van egy errõl szóló könyv szülõknek. Címe: Mi van, ha gyermeked nem direkt csinálja. http://www.nemdirektcsinalja.hu Lehet, hogy ezzel jobban megérted a mozgásfejlõdés fontosságát. Sok jó tanács van benne. Üdv. Márti
kamaszodik... (xDxDxD)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!