Találatok a következő kifejezésre: Most volt hete, hogy (268 db)

Heti rendszerességgel volt szex párommal. Most 5. hete hogy nem volt szex távolsági okokból. és fájnak a golyóim (feszül). Mi ennek az oka? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hallottál már az önkielégítésrõl? Egyébként pedig azért nem fájhat, mert nem szexeltél 5 hétig!Ott vmi más van! Felfázás, vagy vírusos megbetegedés!

Am meg ha sokáig tartogatod és már nagyon vágysz a dologra és oda kerül a sor, akk jóval hamarabb elmész, bár az élmény nagyobb lesz, de csak neked!
Hallottál már az önkielégítésrõl? Egyébként pedig azért nem fájhat, mert nem szexeltél 5 hétig!Ott vmi más van! Felfázás, vagy vírusos megbetegedés!
Hoki hiány! Én lány vagyok, de már nem egyszer hallottam ilyenrõl, nem mindenkinél fordul elõ, nálad pl. igen. Szerintem felesleges az önmegtartóztatás, fõleg, ha neked ilyen gondot is okoz. Verd ki és ne mond el a barátnõdnek, nem muszáj mindent elmondani a partnernek.
Verd ki rendszeresen.
Kétnaponta ömkielégíts, ha nem múlik el egy hét alatt, akkor urológus, mielõbb. Lehet oka a visszatartott nemi öröm is, de lehet felfázás, sérv, megeröltetés (pl. konditerem) és még egy csomó minden.
A kérdező hozzászólása: Barátnõmnek tartogatom az adagot :) megkért... Több kollégám is tartogatja és nekik is fáj... akkor most mire gyanakodjam? felfázás vagy hoki hiány? :)
Egyetértek az elõttem szólókkal! Milyen barátnõd van neked, hogy ilyenre kér? Tuti, hogy valami agybaja van. Én sosem kétem volna ilyet egyik barátomtól sem! (Sõt a páromat a múlt héten fizettem be erotikus masszázsra, azt mondta jó muri volt, megköszönte és szerelmeskedtünk egy hatalmasat. :) )
Telefonszex a barátnõddel? Szerintem belefér símán!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn találkozom a barátnõmmel és még addig ki fogom bírni ha már megígértem neki, amúgy meg õ is ugyan úgy önmegtartóztatást fogadott.Hétfõn meg sexelünk egy hatalmasat:) Azt mondta ez volt az utolsó hogy ennyi ideig nem csináltunk semmit ... mert nem bír magával :)
ha fájnak a golyóid annak semmi köze az önmegtartóztatáshoz, inkább lehet felfázás vagy coli fertõzés. ez csak tévhit hogy az ondó túltengene, valójában lebomlik magától aztán majd ha kell akkor újratermelõdik.

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

Volt hasonló eltérés? Végül mennyivel született és hány hétre a baba? Szerintetek most számítsak arra, hogy 2 hetet simán ráhúzunk? - nem módosította a szülés várható idejét!

Ma voltam uh-n. A saját számításaim,és az állítható ciklus hosszúságú kalkulátorok szerint is (és a ciklus.hu szerint is) ma vagyok 38+0 hetes. A 18 és 28. heti uh-k szerint csütörtökön leszek 38+0 hetes. Ma a fejméret (82,6mm) 33+4 hetesnek volt megfelel?,a comb pedig (69,8mm)35+4 hetesnek. A doki egyértelm?en megállapította,hogy max.36 hetes vagyok-ami lehetetlen,mert tudom mikor fogant a kicsi! 3. baba,a lányoknál az utolsó uh-t nem csinálta meg, a nagyobb 3130 g-al született,40+3hetesen,a kicsi 2980g-al 41+0 hetesen- nála elöregedett a méhlepény. Nem tudom kellene aggódni,vagy sem,de én azzal "nyugtatom" magam,hogy kicsi baba lesz.

Legjobb válasz: Lehet, hogy tudod mikor voltál együtt a pároddal, de lehet hogy nem termékenyült meg rögtön aznap. A beágyazódás akár 2 hét is lehet, és lehetséges, hogy ebbõl adódik neked az eltérés. És valóban nem 38 hetes vagy, hanem csak 36, vagy 37. Nekem is ez volt anno. Ciklus szerint 2 héttel több oltam, mint uh szerint. Nekem akkor azt mondta a doki, hogy a gépi pontosabb. És valóban a gépi jött be nekem, mert ha ciklusi számítás szerint szültem volna, akkor 42+3 hetesen szültem volna.

Lehet, hogy tudod mikor voltál együtt a pároddal, de lehet hogy nem termékenyült meg rögtön aznap. A beágyazódás akár 2 hét is lehet, és lehetséges, hogy ebbõl adódik neked az eltérés. És valóban nem 38 hetes vagy, hanem csak 36, vagy 37. Nekem is ez volt anno. Ciklus szerint 2 héttel több oltam, mint uh szerint. Nekem akkor azt mondta a doki, hogy a gépi pontosabb. És valóban a gépi jött be nekem, mert ha ciklusi számítás szerint szültem volna, akkor 42+3 hetesen szültem volna.
szuper! gratulálok! sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom vissza nézi e valaki a kérdést. Teljesen normális méretekkel született meg a kicsi a 40. héten, 51 cm és 3340g. Nem értem, hogy az uh méretek miért voltak szülés elõtt cirka 2 héttel olyan kicsik, de már nem is lényeges. :-D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm Neked is a választ!! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
nekem 12hetes uh-ig a korának megfelelõ volt, majd 2 héttel kisebbnek mérték a következõ uh-okon! Én is tudom 100%ra a fogantatás idõpontját! Nem írják át nekem sem a szülés idõpontját, mert az elsõ uh-okat veszik alapul, annyit jelent, hogy kisebb a baba!
A kérdező hozzászólása: Ja, az lemaradt, hogy kevesebbet is mozog mostanában. Hétfõn kell a védõnõhöz mennem, majd mond valamit. Az egyik ismerõs is kicsike gyerkõcöt szült pár hete-noha ott a szülõk nem olyan kicsik, mint mi- ugyan ehhez a dokihoz járt terhesgondozásra. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Az doki szerint a m.víz általános mennyiségû. Másik dokihoz sajnos nem tudok menni-több oka van. Ráadásul felénk olyan dokik vannak, akik lehordanak mindennek, mert másnap felkerestük x problémával, mert elõzõ nap, annál a dokinál, akihez járni szoktam, válasz nélkül maradtunk.- volt már benne részem! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Ha alepény miatt nem tud fejlõdni, akkor abból nagy gond is lehet. szerintem ne hagyd annyiban, menj el másik dokihoz.!
szerintem ne aggódj, ez nem akkora eltérés. kisebb lesz, annyi. az enyém 5! héttel volt elmaradva, ami a végén derült ki, de nem lett baj, csak nagyon kicsi volt. nálam magzatvízproblémák voltak. az nálad rendben van?
A kérdező hozzászólása: A papíron az van, hogy a lepénnyel nincs gond, de én csak arra tudok gondolni, hogy megint az a ludas (a 2. babónál is az volt a baj, ami csak a méhlepény megszületése után derült ki-akkor nem volt 4. uh, a gyerkõc születése után hamar behozta a súly-és méretbeli lemaradást). A 28. heti uh-eredmények megfelelõek, a számolthoz képes csak 2 nap eltérés van. BPD: 70mm-28+0 hét, FL:50mm-28+0 hét.
nem is tudom, én inkább aggódnék, hog y valamiért megállt a fejlõdésben, ha eddig megfelelõ volt a mérete. Ennyir nem lehet eltérõ a 28 heteshez képest. Biztos nincs valami gond?
Szia, És mekkora volt 28-32 hetesen a baba?bpd?
A kérdező hozzászólása: "A 18 és 28. heti uh-k szerint csütörtökön leszek 38+0 hetes." A mai adatok alapján viszont nem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük!! :-D

Volt nálatok is nem eszek időszak? 1, 5 éves a kisfiam.1 hete alig eszik, válogat. Joghurtot enne mindég, alig birok beletuszkolni pár falat normális kaját. Igaz most volt beteg is, már kezd jobban enni, de néha kiakaszt, hogy mit enne meg.

Legjobb válasz: Ne erõltess bele semmit,és ne hagyd válogatni. Ha a joghurtot megeszi,akkor azt adj neki. Valószínûleg most ez hiányzik a szervezetének. A babák immunrendszere még jó,tudják mire van szüksége a szervezetüknek. Pár hét múlva eszik majd mást is.

Ne erõltess bele semmit, és ne hagyd válogatni. Ha a joghurtot megeszi, akkor azt adj neki. Valószínûleg most ez hiányzik a szervezetének. A babák immunrendszere még jó, tudják mire van szüksége a szervezetüknek. Pár hét múlva eszik majd mást is.
Nekem június végétõl augusztus közepéig csinálta (14-16 hós volt). Beteg is volt, meleg is volt, alig tudtam valamit belediktálni (a joghurton kívül). Akkor azt mondta a doktornõ, hogy ebben a korban (1, 5 éves kor körül) szoktak ilyet csinálni.
Kisfiam ugyan így volt. Csak nekünk a fog is közrejátszott, 8 foga jött egyszerre. Nálunk is csak joghurt, meg a dinnye amit megevett. Hûsítette az ínyét.

Most tudtam meg hogy kb 4 hetes terhes vagyok, de 2 héttel ezelőtt voltam röntgenen és 4 napig antibiotikumot szedtem. Most nagyon aggódom hogy ez hatással volt a babára. Mikor tudom meg biztosan?

A jöv? héten megyek orvoshoz. Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Én is ugyanigy voltam a terhességem elején.Még nem tudtam hogy terhes vagyok és voltam röntgenen és még MR vizsgálaton is! Szedtem a gyógyszereimet/allergia stb./Rá egy hétre tudtam meg hogy terhes vagyok és egy kicsit bepánikoltam.Az orvosom hiába mondta hogy nem lesz semmi gond én csak a 18.heti genetikai ultrahang után nyugodtam meg.Minden rendben van!! Nálad is igy lesz! MInden jót! 27 hetes kismama

Szia! Én is ugyanigy voltam a terhességem elején.Még nem tudtam hogy terhes vagyok és voltam röntgenen és még MR vizsgálaton is! Szedtem a gyógyszereimet/allergia stb./Rá egy hétre tudtam meg hogy terhes vagyok és egy kicsit bepánikoltam.Az orvosom hiába mondta hogy nem lesz semmi gond én csak a 18.heti genetikai ultrahang után nyugodtam meg.Minden rendben van!! Nálad is igy lesz! MInden jót! 27 hetes kismama
Nem kell aggódnod.Sem az antibiotikum, sem a röntgen nem olyan veszélyes.A legtöbb nõnek terhesség alatt kell szednie valamilyen gyógyszert!Nem lesz baja a babának, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi a válaszokat.. Nagyon remélem hogy az én babócámmal is minden rendben lesz!!!
Én is szedtem antibiotikumot, amikor nem tudtam még, hogy laknak bent. Nem minden gyógyszer ártalmas. Jelentem a kisifam egészséges és gyönyörû!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Csodálatos dolog anyának lenni! :)
én 4dbz antibiotikumot ettem meg 6 hét alatt, meg voltam tüdöszürön azt mondták lehet enni a gyogyszert, jövö héten megyek a 16hetes ultrahangra, izgulok nagyon én is remélem rendbe lesz minden mint a 12hetesen,

Lassan három hete hogy volt abortuszom . Az elsõ hétben nagyon véreztem, és a második héten el is múlt. Rá két napra pedig görcsölt a hasam és olyan érzés volt mintha jönne meg . Véreztem is . Most ez menstruáció? Vagy még tisztulás?

Legjobb válasz: Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23,25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie,akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés,láz?

Menstruációnak még korai. A menzesznek a mûtétet követõen 23, 25-naptól a 30-35 napig kéne megjönnie, akárcsak egy menzesznek. Mert végül is az abortusz után kezdõdik egy új ciklus. Más panaszod nincs? Hõemelkedés, láz?
menj inkább orvoshoz :((( majd õ megmondja, hogy normális-e

Lassan 4 hete hogy szültem. Már 1 hete csak barnázásom volt, de tegnap és ma is fáj a hasam alja és olyan mintha most jött volna meg a menszeszem. Rendesen megint vérzek. Ez az? Ez nem baj? Lehet szoptatni?

Valahol azt olvastam, hogy ha megjön a rendes menszesz, akkor orvoshoz kell menni és abba kell hagyni a szoptatást. ezt itt olvastam. ez igaz?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 gyerekem van.Az elsõ 8 héten a tisztulás idõszakában a semmitõl a barnázgatáson át az erõs vérzésig minden volt váltakozva.Kb 3. 4. hónapban jött meg rendesen,de én mindegyiket egyéves koráig szoptattam.Ha van tejed Az Isten szerelmére abba ne hagyd a szoptatást.

Szia! Nekem 3 gyerekem van.Az elsõ 8 héten a tisztulás idõszakában a semmitõl a barnázgatáson át az erõs vérzésig minden volt váltakozva.Kb 3. 4. hónapban jött meg rendesen, de én mindegyiket egyéves koráig szoptattam.Ha van tejed Az Isten szerelmére abba ne hagyd a szoptatást.
Nyugodtn szoptass, hiszen a babának erre van leginkább szüksége!!!
Ez butasag. Van, aki mar hamar menstrual, es szoptat egy eves korig. Es ez a jo!
Igen, ez már lehet az.Nekem az elsõ szülés után a 8.héten jött meg elöszõr, a második szülés után az 5.héten.A szoptatást semmiképpen se hagyd abba.
Nekem a szülés után 26 nappal jött meg elõször, amikor már elmúlt a gyerekágyi folyás. Elõször megijedtem, hogy mi ez az erõs vérzés, aztán rájöttem, hogy a mensi. Az orvosom szerint ez elõfordulhat, nincs vele semmi baj.Azóta is megjön 30-35 napra. Szoptatom a 4 hónapos babámat, van is elég tejem, csak mielõtt megjön 1-2 nappal elõtte mintha kevesebb lenne, vagy egy picit másmilyen, mert ilyenkor egy kicsit nyûgösebb a babám. (Bár lehet, hogy most az idõjárás miatt is volt). Tehát szoptass tovább!

2, 5 hónapos a kislányom kórházban vagyunk mert nem akar enni inni? 3 napig volt infúzión éjjel nappal. Most egy hét után úgy volt hogy kiengednek minket. Aztán ma reggel lemérték es azt mondták hogy nem mehetünk haza. Egy hét alatt 30 grammot hízott.

Volt már igy valaki? Mennünk kell kardiológiára mert azt mondták hogy az ilyen nemhízások mögött szokott lenni szív es érrendszeri betegség is. Kb 5 óránként hajlandó enni de csak 100 ml. Próbáltam kérni tàpszersûrítõt de azt nem akarják pedig jobban megeszi a sûrût. Ha volt igy valaki ilyen korban az írja már meg hogy mi segített vagy mit lehet szerintetek tenni ilyenkor. Elõre is köszönöm

Legjobb válasz: Mi hasonló cipõben jártunk, csak mi másfél hónaposan kerültünk kórházba. Az én babámnak a vizeletében e-coli baktériumot találtak, ettõl volt étvágytalan, bágyadt és túl jó alvó.

Mi hasonló cipõben jártunk, csak mi másfél hónaposan kerültünk kórházba. Az én babámnak a vizeletében e-coli baktériumot találtak, ettõl volt étvágytalan, bágyadt és túl jó alvó.
Az én kisfiam is hasonló volt, de nála nem tudtak a tejallergián kívül más magyarázatot találni (de 2 évesen kinõtte az allergiát), a mai napig nagyon picike (3 évesen 11 kiló és 92 cm), de mára kiderült, hogy valószínûleg autista, így meg lett a magyarázat. :(

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

Ma voltam a dokinal.141/70 volt a vernyomasom. Azt mondta mivel legutobb is magas volt most 2 hetig heti 2* menjek hogy ellenorizzek. Es ha nem lesz jobb goygyszert kell szednem. Nem lesz gond?

35 hetes vagyok es Angliaban lakunk.Es ha 2 heten nbelul megszulok a kislanyomnak nem lesz baja?Mivel hogy art neki a magas vernyomas.Vagy ha 37 hetesen folirjak megis a gyogyszert akkor mikkor kezd el hatni?Nem lehet a szulesnel gondunk?Nem szeretnek agyverzest kapni vagy neki nem lehet gondja?

Legjobb válasz: Ja és sokan vagyunk olyanok akiknek az orvosnál magasabb, nekem is volt kétszer is 160/80, és amúgy a 24 órás mérésen meg 115/60 as átlag jött ki.Erre akkor szedjek gyógyszert?A fehéköppeny szindróma sajnos van, de arra nem kell gyógyszer.

Ja és sokan vagyunk olyanok akiknek az orvosnál magasabb, nekem is volt kétszer is 160/80, és amúgy a 24 órás mérésen meg 115/60 as átlag jött ki.Erre akkor szedjek gyógyszert?A fehéköppeny szindróma sajnos van, de arra nem kell gyógyszer.
Szia!! Én pont tegnap voltam belgyógyásznál és 145/90 volt a vérnyomásom! Azt mondta a doki hogy kicsit gyorsan ver a szivem de nem baj elvégre ott a baba így nem baj.ÉS kihangsúlyozta! NE HOGY BEVEGYEK AKÁRMILYEN VÉRNYOMÁS CSÖKKENTÕT MERT AZ NAGY BAJ LENNE!!!!! Ne szedj semmit! Nyugi :) ! További boldog babavárást! :) 25 hetes vagyok.
2.vagyok! Közben elolvastam az 1.válaszoló által belinkelt cikket:( eléggé megrémültem :(! Remélem nincs bajom..
Nem tudom miért kell egymást rémisztgetni ilyen dolgokkal.Mindenki jár orvoshoz, és majd az eldönti hogy kinek mi a magas, és mi nem.Legalább egymást ne piszkáljuk ilyenekkel, hogy jajj mi lesz.Persze oda kell figyelni, de majd az orvos eldönti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!