Találatok a következő kifejezésre: Most vettem hogy a jobb (10 db)

Most vettem észre, hogy a jobb mellem tele van csomókkal, főleg alul, és fájnak is, ha hozzáérek. Viszont rendesen tudok belőle szoptatni. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Jobb lenne megmutatni orvosnak, mert lehet, hogy begyulladt és lehet hogy leveteti a babát arról a melledrõl, mert ronthatja a gyulladás a tej minõségét

Jobb lenne megmutatni orvosnak, mert lehet, hogy begyulladt és lehet hogy leveteti a babát arról a melledrõl, mert ronthatja a gyulladás a tej minõségét
Lehet, hogy nem szívja ki mindig rendesen a babó. Nekem is volt ilyen. Én meleg borogatást tettem rá és cserélgetttem rajta, kb 2-3 óra hosszat, utána lefejtem, úgy hogy közben is folya matosan borogattam. Ezt csináltam 1 napig kb 2 alkalommal és közben szoptattam is és pihentem a borogatásokkal. Másnapra már nem fájtak annyira. Le volt rakodva a sok tej, amit már rég nem szívott ki a pici. azóta figyelek rá és mindig rendesen kiszopiztatom vele este, hogy reggelig ne pangjon benne. Remélem segítettem.
A mell begyulladása nem befolyásolja a tej minõségét!Hidd el, 3 gyerekkel csináltam hasonlókat végig. Próbáld meg más pozitúrában szoptatni a babádat, mert akkor a melled különbözõ részeibõl más intenzitással tudja szívni a tejet.(nekem volt, hogy a hónom alatt volt szinte a bébim)De ha ülve szoktál szoptatni, próbáld meg fekve, vagy ha eddig feküdtél, most ülj, már ez is sokat segít. Miközben szoptatsz óvatosan, gyengén(hogy azért ne fájjon nagyon) masszírozd a kemény, csomós részt! Ja és csak szoptass nyugodtan, nincs olyan szívó, ami olyan szépen rendbe tudja hozni, mint a baba! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Melyik orvost kéne felkeressem ezzel a problémával, ha nem múlik el, a nõgyógyászt vagy a háziorvost.
http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/ Kérdezd õt, lehet tud orvos nélkül is segíteni, ha nem ajánl olyat aki ért is hozzá!
Nekem õ segített: Dr Kovács Judit(Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Kar Szül. és Nõgyógy. Klinika:06-52-417144/5454 Itt egyébként bárki segít, nagyon elkötelezettek ezügyben, szívükön viselik a mamák-babák sorsát. A doktornõ otthoni száma is nyilvános( én is egy szoptatást segítõ kiadványban találtam anno):06-52-321-741 Én vagyok a 3gyerekes, aki már írt és õ ajánlotta a mindenféle testhelyzetet is (többek között).
Szia, a tej minõségét tényleg nem rontja a csomó, de fontos, hogy elmulaszd, mert késõbb be fog gyulladni. Ezek a csomók a pangó tejtõl alakultak ki. Velem múlt héten történt ugyanez, és én változtattam a szopási testhelyzeten. Elég bizarr, de érdemes kipróbálni: a babát lefekteted a nagy ágyra, és a feje mögé térdelsz, és fölé hajolsz, majd a homloka felõl közelítesz a melleddel a szájához, így biztosan felemeli a fejét és így a melled alsó részébõl szívja ki a pangó tejet. Eredményesebb, ha elõtte forró vizes törölközõvel felpuhítod a csomókat és közben finoman masszírozod. Ezt a testhelyzetet a Kismama magazinban olvastam, nekem 2 nap alatt így eltüntek a csomók. Az orvost, szerintem a (körzetit) akkor keresd fel, ha hõemelkedésed lesz, vagy esetleg lázad, bár ezzel a módszerrel nagy eséllyel elmúlik. Sok sikert!!! ui: egyik mellszívó sem olyan hatásos, mint a baba...
A védõnõd is tud segiteni!

Most van értelme annak, hogy a jobb fülhallgatót a jobb, a bal oldalit, pedig a bal fülembe helyezem? Én sosem nézem, és eddig nem vettem észre semmilyen különbséget.

Legjobb válasz: Ennek csak akkor van hatása ha olyan a hang (fõleg filmeknél) hogy számít hogy balról vagy jobbról jön a hang. Zenehallgatásnál nincs sok szerepe.

Ennek csak akkor van hatása ha olyan a hang (fõleg filmeknél) hogy számít hogy balról vagy jobbról jön a hang. Zenehallgatásnál nincs sok szerepe.
Azért zenénél se mindegy... Kivétel az mp3, de ott igazából a formátumnak nincs értelme zenéhez.
Hormonprobléma!Szólj anyukádnak!Elvisz az orvoshoz, õ meg majd tovább utal!
Igaza van az elsõ válaszolónak. Menjetek Anyukáddal orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és akkor mit jelent az, hogy hormonprobléma?? mi a fenét csinálna velem az orvos???
A kérdező hozzászólása: és miért csak az egyik oldalon van ez?
Ne aggódj, csak vért vesz és esetleg megnézi a melled az orvos.
A kérdező hozzászólása: csak ennyi?, akkor jó... :) De mit jelent az, hogy hormonprobléma, ezt mi okozhatja és miért?
Sok minden okozhatja, ezért majd az orvos kideriti, hogy mi is!
A kérdező hozzászólása: pl. mi??? :)


Az nem vadhús, hanem ahogy jön a foga kilöki az ínyét. Az én fiamnak a metszõfogaknál volt ilyen. Ne zavarjon, elmúlik ha kibújt a foga.
Jobb a tejsavó.
A marhafehérje átverés, hidrolizált kollagén!
Igen gyors, de a tejsavó gyorsabb. És igen, a marhaprotein az hidrolizált kollagén.
és állítólag a carnivor azért olyan olcsó, mert a piacon hamisítványok is vannal.....
A kérdező hozzászólása: És mi ez a hidrolizált kollagén? Mérgezõ vagy miért baj? Valamit csak ér ha fehérje, vagy ez olyan minõség mint pl: a szója?
A hidrolizált kollagén tök jó a szem, a bõr, a haj szövetek fejlõdésére. Izomnövekedésre nem megfelelõ.
Rakjál az ülés alá egy helyesírás tankönyvet.
gyere mát te is a helyes írásoddal! nyelv órán beszéld meg ok?... am meg egy 50-es gép 84-et megy annak örülj mint vak a félszemének! ne csinálj rajta SEMMIT!!! tanács...

Most vettem laptopot. Megvolt az előtöltés. Most hogy töltsem az akkuját? Jobb ha megvárom, hogy lemerüljön és csak utána töltöm fel? Vagy esetleg az ártana neki, ha állandóan áramban lenne? Vagy hogyan lenne a legjobb?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy,sehogy sem tudod elrontani. Lesznek akik mást írnak ,hogy így használd meg úgy használd,nekünk 4 laptop van a családban soha nem foglalkoztunk a bennük lévõ akkuval mégis 3-4 évig probléma mentesen mûködnek .Utána meg úgyis csere.

Teljesen mindegy, sehogy sem tudod elrontani. Lesznek akik mást írnak , hogy így használd meg úgy használd, nekünk 4 laptop van a családban soha nem foglalkoztunk a bennük lévõ akkuval mégis 3-4 évig probléma mentesen mûködnek .Utána meg úgyis csere.
Hát, én is hallottam már ezt is, azt is. Ugyanez volt a kérdésem, mikor megkaptam az enyém, 2008 májusában. Volt, aki azt mondta, h többször merítsem le teljesen, más azt mondta, h soha ne hagyjam, h teljesen lemerüljön, megint más azt mondta, h csak arra figyeljek, h egyszerre ne menjen kábelrõl is meg aksiról is, ha kábelt használok, az aksit vegyem ki, és fordítva... Hát, én kezdetben próbáltam mindenre figyelni, de most már csak úgy van. A kábel is bedugva, meg az aksi is benne. És még mûködik. Mondjuk sose bírta sokáig, 2 óra volt már a kezdet kezdetén is... De ez nem ezen múlott, hanem maga a gép elég gyengécske.
rootolás utàn titanium backup mindkettõn...
Active sync progival ez nagyon könnyen megoldható, ajánlom neked, mivel nagyon gyors és minden tipust fel ismer

Www. Hwcompare.com Itt aszt írja hogy a geforce gt210 és a gt310 majdnem ugyan az sőt a gt210 még jobb is ez most igaz mert a gt210-et csak 10. 000ft-ért vettem kiszállítással a gt310 meg drágább akkor megérte a gt210-et megvenni?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint a GT310 a GT210 OEM piacra szánt változata. Tehát a két kártya teljesen ugyan az, csak másképp nevezik. Meg is lepett, hogy ezek szerint a 310-et árulják külön is.

Tudomásom szerint a GT310 a GT210 OEM piacra szánt változata. Tehát a két kártya teljesen ugyan az, csak másképp nevezik. Meg is lepett, hogy ezek szerint a 310-et árulják külön is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!