Találatok a következő kifejezésre: Most vettem hogy a (686 db)

Most vettem be a 3.500mg-os c-vitamint, mert elfelejtettem, hogy ma már vettem be 2-t. (mostanában 2-t veszek be belőle, csak úgy) Kezdek rosszul lenni. Sztetek ettől van? Mit cisnáljak?

Ez eléggé nagyon túlhaladja a napi ajánlott bevitelt, ráadásul má 10 óra van, és nem fogok már annyit inni sem, hogy kipisiljem.

Legjobb válasz: Ettõl biztosan hogy nem lehetsz rosszul. Annak teljesen más oka lehet.

Ettõl biztosan hogy nem lehetsz rosszul. Annak teljesen más oka lehet.
C-vitamin túladagolástól nem lehetsz rosszul. Ne izgulj, Szentgyörgyi Albert pld napi 10 ezer milligrammot szedett. Csak akkor okozhat gondot, és az is csak nagyon hosszú távon, ha a vesekiválasztásoddal lenne gond. De az 20 évesen még biztosan nincs :D
Ki fogod nyírni a vesédet.Itt megnézheted a túladagolás kockázatait: http://tudatosvasarlo.hu/cikk/c-vitamin-megadozis-%E2%80%93-..
Ennyitõl nem lesz semmi bajod! :) Nem tudom hallottál e róla, de bizonyos betegségeket szoktak c vitamin kúrával gyógyítani. Itt 5-10 ezer mg-t is bevisznek az ember szervezetébe, szóval kizárt, hogy te 1500-tól rosszul legyél, ez nem egy akkora mennyiség. Egyébként a napi 1000 szerintem kicsit sok. Csak akkor kéne, ha beteg vagy, kell egy kis támogatás a szervezetednek. Maradj a napi 500-nál, az is bõven elég!
Lehet hogy kif*sod...volt már nálam is :D

Eddig mindig szerdán kezdtem el szedni a levelet, most is, azonban véletlenül a keddi tablettát vettem be, és most vettem észre, a 13. tabinál, hogy végig csúszott egy napot. Lesz vmi mellékhatása?

Bár annyiszor hallottam, hogy sokan variálnak vele, a mensi kitolása miatt, de ebb?l lehet baj? Végül is beszedtem csak egy nap késéssel.

Legjobb válasz: Nem lehet belõle bajod. A fogamzásgátloknál a napok csak segítség képpen vannak oda írva.Nincsenek naphoz kötve. Nekem is szerdán kéne elkezdenem de a hétfõit szedem be. Semmi jelentõsége.Ne aggodj!

Nem lehet belõle bajod. A fogamzásgátloknál a napok csak segítség képpen vannak oda írva.Nincsenek naphoz kötve. Nekem is szerdán kéne elkezdenem de a hétfõit szedem be. Semmi jelentõsége.Ne aggodj!
Csak akkor lehet belõle gond, ha kétfázisút szedsz!
A kérdező hozzászólása: A belara akkor egyfázisú? Ugyanolyan színûek a tabik.
A kérdező hozzászólása: megtaláltam, monofázisú.


Ma vettem egy új tápegységet, és most vettem észre a 24 pines csatlakozón, hogy egy kábel mintha hiányozna. Azt hiszem a szürke feletti. (? )

Se kábel, se a kábelhez forrasztott hegy, mintha gyárilag nem lenne. Ez hiba, vagy ilyennek kell lennie?

Legjobb válasz: alaposabban utána néztem, és láttam más hol is.

A kérdező hozzászólása: alaposabban utána néztem, és láttam más hol is.
Lehet, hogy megspóroltak egy testkábelt. Van belõlük szép számmal. http://en.wikipedia.org/wiki/ATX
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket és választ.

Sajnos a szüleim 36 év házasság után csúnyán mentek szét Édesanyámmal fél évig nem beszéltem. Most vettük fel a kapcsolatot. A testvéreim se beszélnek egymással! Édesapám eddig azt mondta hogy nyugodtan beszéljek vele, de most haragszik! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Láttam a hozzászólásodat egy másik kérdésnél, és inkább ahhoz szólnék itt hozzá. Szerintem mindenkinek joga van azzal élni, akivel akar, és nem élni azzal, akivel nem boldog. Szerintem nagyon éretlen dolog volt részedrõl fél évig nem beszélni anyukáddal. Egy gyerek esetében ez érthetõ lenne, de felnõttként? Az meg kb. apukád baja, hogy haragszik. Tisztára mint egy óvodás õ is... Teljesen mindegy már, ki volt a "hibás", mindenkinek joga van változtatni az életén, ha boldogtalan. Egy kapcsolatért 2 ember együtt felelõs, az, hogy szétmentek, nem kizárólag anyukád hibája volt, hanem apukádé is. És ha netán szerepet játszott egy harmadik is, akkor is csak anyukád és apukád a felelõs. Szerintem egy dolgot tehetsz, szeresd mindegyiküket, bocsáss meg mindegyiküknek, és ha haragszanak, hát egészségükre. Majd megenyhülnek.

Láttam a hozzászólásodat egy másik kérdésnél, és inkább ahhoz szólnék itt hozzá. Szerintem mindenkinek joga van azzal élni, akivel akar, és nem élni azzal, akivel nem boldog. Szerintem nagyon éretlen dolog volt részedrõl fél évig nem beszélni anyukáddal. Egy gyerek esetében ez érthetõ lenne, de felnõttként? Az meg kb. apukád baja, hogy haragszik. Tisztára mint egy óvodás õ is... Teljesen mindegy már, ki volt a "hibás", mindenkinek joga van változtatni az életén, ha boldogtalan. Egy kapcsolatért 2 ember együtt felelõs, az, hogy szétmentek, nem kizárólag anyukád hibája volt, hanem apukádé is. És ha netán szerepet játszott egy harmadik is, akkor is csak anyukád és apukád a felelõs. Szerintem egy dolgot tehetsz, szeresd mindegyiküket, bocsáss meg mindegyiküknek, és ha haragszanak, hát egészségükre. Majd megenyhülnek.
Szia nem lesz baja töle de ne adj neki tul sokat egy napp ozd be neki minden napp csak egy kicsit.
Hol lehet kapni? Én macskagyökeret vettem, az elsõ alkalommal nagyon tetszett nekik, de utána féltek tõle, és undorodnak tõle.

Vettem neten egy felsőt, az eladó most írt, hogy a posta mégsem annyi volt, 165 ft-ot visszautalna?

Ti visszakérnétek a 165 ft-ot, vagy hagynátok?

Legjobb válasz: Hagynám, több macera (és költség) van vele, mint amennyi haszon.

Hagynám, több macera (és költség) van vele, mint amennyi haszon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, igen én is így érzem, hogy csak plusz költség lenne neki. Nagyon korrekt volt a hozzáállása, már csak ezért sem kérném vissza.
én hagynám..lehet többe kerül neki(pl utazás)visszautalni azt a pár forintot, mint maga az a pár forint!
Én azt szoktam mondani, hogy legközelebb, mikor adományoz a kedvenc alapítványának, ennyivel többet írjon rá vagy dobja be a templomban.

Most vettem meg a Sims 3-at meg néhány kiegészítőjét is most kaptam meg. Egy bajom van vele, hogy nem rakja be a letöltéseket modthesims-ről. Letöltöttem Alice Cullen simet, de nem rakja be?

akkor se ha átteszem a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Downloads mappába, mert az indítópanelen sem jeleníti meg, meg sehogy sem. Mit tegyek, vagy mit ne tegyek? Egyébként a fájlokat úgy tettem át, hogy kicsomagoltam ?ket.

Legjobb válasz: Szia! Vannak olyan dolgok amit ha letöltesz nem rakja bele. Vagy azért mert valami kiegészítõ kell hozzá vagy a letöltés nem jó. Amúgy nekem is lenne egy kérdésem. Hogy regisztráltál a modthesims-re? Mert én nem tudok. Mikor felteszi a kérdést, hogy pl: Mi volt a sims 2 elsõ kiegészítõ neve v mi. szóval érted. Segítenél?

Szia! Vannak olyan dolgok amit ha letöltesz nem rakja bele. Vagy azért mert valami kiegészítõ kell hozzá vagy a letöltés nem jó. Amúgy nekem is lenne egy kérdésem. Hogy regisztráltál a modthesims-re? Mert én nem tudok. Mikor felteszi a kérdést, hogy pl: Mi volt a sims 2 elsõ kiegészítõ neve v mi. szóval érted. Segítenél?

25hetes! Egy kényes kérdés! Én 160cm 50kg csaj vok, igaz most már 56! Pár hete észre vettem, hogy a nunim mintha húsosabb, és nagyobb lenne! Ami nekem soha nem volt a terhesség előtt! Ez mással is így van? Szülés után, ez vissza megy a régire!?

Legjobb válasz: Az elsö terhességemmel nem volt nekem sem.... De most .Nekem is megvan duzzadva.A baba nyomja,meg a véböség. Nekem is azt mondta a doki,hogy szülés után elmúlik.,Hát nagyon remélem. 24 hós,és 36 hetes km.

Az elsö terhességemmel nem volt nekem sem.... De most .Nekem is megvan duzzadva.A baba nyomja, meg a véböség. Nekem is azt mondta a doki, hogy szülés után elmúlik., Hát nagyon remélem. 24 hós, és 36 hetes km.
nekem is ilyen volt, aztán ugyanolyan szép lett mint elõtte!
nekem is ilyen nyugi engem is marhára zavar és remélem el fog múlni:()39 h kismama
Igen ez kellemetlen, most Én is ezzel szenvedek, sõt nekem egy ér is ki van dudorodva, olyan mit egy viszér. Reménykedem, hogy tényleg elmúlik. De gondolom hasonló mint másoknál az aranyér. Boldog babavárást! 29 hetes kismama.
Nekem is meghízott!:) Ez legyen a legnagyobb gond!Szülés után visszaalakul ne félj! 27h terhes
Nekem szintén, második babámat várom és hát azt hittem az elsõnél már mindenre fény derült ami terhesség alatt történhet - bizony én is meglepõdtem, sõõõt megijedtem, hogy hogy nézek ki ott. De a dokim megnyugtatott, azt mondta minden 3-ik kismamának ilyen és ahogy meglesz a baba, rögtön vissza fog húzódni. Viszont nekem a lábszáramon is kezdenek az erek kidudorodni, viszerek alakulnak ki sajnos.:((Pedig nem híztam sokat 29hét - 8kg.
A kérdező hozzászólása: Hát én is nagyon remélem, mert amikor a férjem észre vette, valahogy úgy szégyelltem, mert elõtte meg szép volt, de most nem mondhatnám hogy szép, vagy gusztusos!!!:-)De ez meg nyugtatott hogy neked is van ilyen..:-)
A kérdező hozzászólása: Valamelyik nap szeretkeztünk a férjemmel, és kivülröl valami fájt!Elõször fingom sem volt róla hogy mi fájhat, aztán amikor megnézte, mondta hogy két kis ér van ki dudorodva!!!Na itt volt végem!!!!

3 hete jár az aksim. Most vettem észre a növényen hogy a levelein barnás vmi van. Meg az üvegen is, sztem barna alga. Ez mitől van és hogy tudom eltüntetni?

Legjobb válasz: világításoddal lehet gond.. De leírhatnád h mien világítás mekkora aki és mien szûrõ!? Am vegyél egy ancit vagy 2-õt és majd azok gondoskodna erröl:) vagy ha fonal szerû akkor meg fonalalgázót 3-at mert csapathalak:)

világításoddal lehet gond.. De leírhatnád h mien világítás mekkora aki és mien szûrõ!? Am vegyél egy ancit vagy 2-õt és majd azok gondoskodna erröl:) vagy ha fonal szerû akkor meg fonalalgázót 3-at mert csapathalak:)
Indításnál normális egy kis barna alga de amúgy világítsa többet és elvileg elmúlik.
A barna alga teljesen normális jelenség új akváriumnál. Kézzel simán le tudod törölni. A levélrõl is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!