Találatok a következő kifejezésre: Most vettem hogy a (718 db)

Most vettem be a 3.500mg-os c-vitamint, mert elfelejtettem, hogy ma már vettem be 2-t. (mostanában 2-t veszek be belőle, csak úgy) Kezdek rosszul lenni. Sztetek ettől van? Mit cisnáljak?

Ez eléggé nagyon túlhaladja a napi ajánlott bevitelt, ráadásul má 10 óra van, és nem fogok már annyit inni sem, hogy kipisiljem.

Legjobb válasz: Ettõl biztosan hogy nem lehetsz rosszul. Annak teljesen más oka lehet.

Ettõl biztosan hogy nem lehetsz rosszul. Annak teljesen más oka lehet.
C-vitamin túladagolástól nem lehetsz rosszul. Ne izgulj, Szentgyörgyi Albert pld napi 10 ezer milligrammot szedett. Csak akkor okozhat gondot, és az is csak nagyon hosszú távon, ha a vesekiválasztásoddal lenne gond. De az 20 évesen még biztosan nincs :D
Ki fogod nyírni a vesédet.Itt megnézheted a túladagolás kockázatait: http://tudatosvasarlo.hu/cikk/c-vitamin-megadozis-%E2%80%93-..
Ennyitõl nem lesz semmi bajod! :) Nem tudom hallottál e róla, de bizonyos betegségeket szoktak c vitamin kúrával gyógyítani. Itt 5-10 ezer mg-t is bevisznek az ember szervezetébe, szóval kizárt, hogy te 1500-tól rosszul legyél, ez nem egy akkora mennyiség. Egyébként a napi 1000 szerintem kicsit sok. Csak akkor kéne, ha beteg vagy, kell egy kis támogatás a szervezetednek. Maradj a napi 500-nál, az is bõven elég!
Lehet hogy kif*sod...volt már nálam is :D

Eddig mindig szerdán kezdtem el szedni a levelet, most is, azonban véletlenül a keddi tablettát vettem be, és most vettem észre, a 13. tabinál, hogy végig csúszott egy napot. Lesz vmi mellékhatása?

Bár annyiszor hallottam, hogy sokan variálnak vele, a mensi kitolása miatt, de ebb?l lehet baj? Végül is beszedtem csak egy nap késéssel.

Legjobb válasz: Nem lehet belõle bajod. A fogamzásgátloknál a napok csak segítség képpen vannak oda írva.Nincsenek naphoz kötve. Nekem is szerdán kéne elkezdenem de a hétfõit szedem be. Semmi jelentõsége.Ne aggodj!

Nem lehet belõle bajod. A fogamzásgátloknál a napok csak segítség képpen vannak oda írva.Nincsenek naphoz kötve. Nekem is szerdán kéne elkezdenem de a hétfõit szedem be. Semmi jelentõsége.Ne aggodj!
Csak akkor lehet belõle gond, ha kétfázisút szedsz!
A kérdező hozzászólása: A belara akkor egyfázisú? Ugyanolyan színûek a tabik.
A kérdező hozzászólása: megtaláltam, monofázisú.


Ma vettem egy új tápegységet, és most vettem észre a 24 pines csatlakozón, hogy egy kábel mintha hiányozna. Azt hiszem a szürke feletti. (? )

Se kábel, se a kábelhez forrasztott hegy, mintha gyárilag nem lenne. Ez hiba, vagy ilyennek kell lennie?

Legjobb válasz: alaposabban utána néztem, és láttam más hol is.

A kérdező hozzászólása: alaposabban utána néztem, és láttam más hol is.
Lehet, hogy megspóroltak egy testkábelt. Van belõlük szép számmal. http://en.wikipedia.org/wiki/ATX
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket és választ.

Ha nehezen tudok hízni (még nem sikerült) most vettem rá a napokban magam hogy mindenféleképpen megpróbálok, akkor éjszaka is mehet az evés?

Gyors az anyagcserém, és úgy hallottam hogy éjszaka lelassul az anyagcsere, ezért gondolom én hogy több esélyem van a hízásra, igaz ez?

Legjobb válasz: Persze,egyel alvas kozbe is.

Persze, egyel alvas kozbe is.
Számos egyéb oka lehet a soványságnak, ezeknek mindig utána kell járni. A test nem csak akkor lehet sovány, ha annak látjuk, kilókban annak mérjük, hanem akkor is, amikor a testsúly még átlagon belül van, de nincs megfelelõ arányban a testben raktározott zsír és izom.
Gondolom hízás alatt nem a hájad növelését érted, tehát az nem jó módszer, hogy összezabálsz mindent aztán lefekszel aludni.. Fehérjében és szénhidrátban gazdag étrend mellett végzett tömegnövelõ (súlyzós) edzésekre van szükség.

Most vettem meg a batman arkham city pc-én és hogy lehet menteni mert csak mindig újrakezdész, a windows live meg nem megy, na most akkor mivan?

Legjobb válasz: Arkham City-hez nem is kell Windows Live. Legalábbis a frissített változathoz. Ezt úgy érheted el, hogy szépen leszeded a géprõl a lemezes változatot, és elfelejted. A CD kulcsodat pedig beregisztrálod Steamen, és onnan húzod le a játékot.

Arkham City-hez nem is kell Windows Live. Legalábbis a frissített változathoz. Ezt úgy érheted el, hogy szépen leszeded a géprõl a lemezes változatot, és elfelejted. A CD kulcsodat pedig beregisztrálod Steamen, és onnan húzod le a játékot.

Sajnos a szüleim 36 év házasság után csúnyán mentek szét Édesanyámmal fél évig nem beszéltem. Most vettük fel a kapcsolatot. A testvéreim se beszélnek egymással! Édesapám eddig azt mondta hogy nyugodtan beszéljek vele, de most haragszik! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Láttam a hozzászólásodat egy másik kérdésnél, és inkább ahhoz szólnék itt hozzá. Szerintem mindenkinek joga van azzal élni, akivel akar, és nem élni azzal, akivel nem boldog. Szerintem nagyon éretlen dolog volt részedrõl fél évig nem beszélni anyukáddal. Egy gyerek esetében ez érthetõ lenne, de felnõttként? Az meg kb. apukád baja, hogy haragszik. Tisztára mint egy óvodás õ is... Teljesen mindegy már, ki volt a "hibás", mindenkinek joga van változtatni az életén, ha boldogtalan. Egy kapcsolatért 2 ember együtt felelõs, az, hogy szétmentek, nem kizárólag anyukád hibája volt, hanem apukádé is. És ha netán szerepet játszott egy harmadik is, akkor is csak anyukád és apukád a felelõs. Szerintem egy dolgot tehetsz, szeresd mindegyiküket, bocsáss meg mindegyiküknek, és ha haragszanak, hát egészségükre. Majd megenyhülnek.

Láttam a hozzászólásodat egy másik kérdésnél, és inkább ahhoz szólnék itt hozzá. Szerintem mindenkinek joga van azzal élni, akivel akar, és nem élni azzal, akivel nem boldog. Szerintem nagyon éretlen dolog volt részedrõl fél évig nem beszélni anyukáddal. Egy gyerek esetében ez érthetõ lenne, de felnõttként? Az meg kb. apukád baja, hogy haragszik. Tisztára mint egy óvodás õ is... Teljesen mindegy már, ki volt a "hibás", mindenkinek joga van változtatni az életén, ha boldogtalan. Egy kapcsolatért 2 ember együtt felelõs, az, hogy szétmentek, nem kizárólag anyukád hibája volt, hanem apukádé is. És ha netán szerepet játszott egy harmadik is, akkor is csak anyukád és apukád a felelõs. Szerintem egy dolgot tehetsz, szeresd mindegyiküket, bocsáss meg mindegyiküknek, és ha haragszanak, hát egészségükre. Majd megenyhülnek.
Szia nem lesz baja töle de ne adj neki tul sokat egy napp ozd be neki minden napp csak egy kicsit.
Hol lehet kapni? Én macskagyökeret vettem, az elsõ alkalommal nagyon tetszett nekik, de utána féltek tõle, és undorodnak tõle.

Vettem neten egy felsőt, az eladó most írt, hogy a posta mégsem annyi volt, 165 ft-ot visszautalna?

Ti visszakérnétek a 165 ft-ot, vagy hagynátok?

Legjobb válasz: Hagynám, több macera (és költség) van vele, mint amennyi haszon.

Hagynám, több macera (és költség) van vele, mint amennyi haszon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, igen én is így érzem, hogy csak plusz költség lenne neki. Nagyon korrekt volt a hozzáállása, már csak ezért sem kérném vissza.
én hagynám..lehet többe kerül neki(pl utazás)visszautalni azt a pár forintot, mint maga az a pár forint!
Én azt szoktam mondani, hogy legközelebb, mikor adományoz a kedvenc alapítványának, ennyivel többet írjon rá vagy dobja be a templomban.

Most vettem meg a Sims 3-at meg néhány kiegészítőjét is most kaptam meg. Egy bajom van vele, hogy nem rakja be a letöltéseket modthesims-ről. Letöltöttem Alice Cullen simet, de nem rakja be?

akkor se ha átteszem a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Downloads mappába, mert az indítópanelen sem jeleníti meg, meg sehogy sem. Mit tegyek, vagy mit ne tegyek? Egyébként a fájlokat úgy tettem át, hogy kicsomagoltam ?ket.

Legjobb válasz: Szia! Vannak olyan dolgok amit ha letöltesz nem rakja bele. Vagy azért mert valami kiegészítõ kell hozzá vagy a letöltés nem jó. Amúgy nekem is lenne egy kérdésem. Hogy regisztráltál a modthesims-re? Mert én nem tudok. Mikor felteszi a kérdést, hogy pl: Mi volt a sims 2 elsõ kiegészítõ neve v mi. szóval érted. Segítenél?

Szia! Vannak olyan dolgok amit ha letöltesz nem rakja bele. Vagy azért mert valami kiegészítõ kell hozzá vagy a letöltés nem jó. Amúgy nekem is lenne egy kérdésem. Hogy regisztráltál a modthesims-re? Mert én nem tudok. Mikor felteszi a kérdést, hogy pl: Mi volt a sims 2 elsõ kiegészítõ neve v mi. szóval érted. Segítenél?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!