Találatok a következő kifejezésre: Most veszünk egy (183 db)

igen, most pl a Gears of War van ingyen
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, erre voltam kíváncsi, hogy nem csak az azutánit fogom megkapni amikor veszek goldot, hanem az elõtte lévõket is. Fasza! :) Köszi
Az elõzõeket nem kapod meg ingyen csak azt ami a Gold befizetése után jön ki.
A kérdező hozzászólása: Ohh... :( azért köszi
A kérdező hozzászólása: És ha van goldom kapok ugye a játékokat, utána ha lejár a gold utána megmaradnak a játékok vagy eltünnek?
természetesen megmaradnak. Olyan, mintha nulla forintért vennél játékot.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Az mi hogy egy 2 GB os videókártyára azt mondják h nem profitál belõle? Akkor ha én most veszek egy 2 GB os VGÁt akkor 1 GB osat veszek vagy mi?

Legjobb válasz: nem fogja tudni kihasználni soha az életben a 2GB -ot. azaz amilyen játékok futnak vele, 1GB VGA memória is elég neki.

nem fogja tudni kihasználni soha az életben a 2GB -ot. azaz amilyen játékok futnak vele, 1GB VGA memória is elég neki.
Futtathatsz vele olyan játékokat, amik igénylik a 2GB-ot, de a GPU annyira ratyi benne, hogy élvezhetetlen lesz. Magyarán hiába vagy tele vrammal semmi értelme, mert ami így menni fog az úgy szaggatni fog. Ez csak parasztvakítás.
A memóriát a vga meg kell, hogy töltse. Ha túl gyenge a gpu akkor nem fogja tudni. Na most sok esetben az ilyen olcsó 10-20-30ezres vga-nál 2-4giga vramot azért raknak rá mert az pár dollár de jól néz ki a hirdetésen kiírva, viszont az életbe nem tud egy olyan szintû gpu betölteni annyi memóriát, vagyis nem fogja tudni kihasználni csak van, hogy eladja azoknak akik nem értenek hozzá.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem, dehogy! Akkor mondják egy több memóriás videokártyára, hogy nem profitál belõle , amikor a sok memória csakis marketing szempontjából van benne. Tehát azért tesznek bele sok memóriát mert jobban hangzik. Ezáltal a hozzá nem értõk úgy lecsapnak rá mint gyöngytyúk a takonyra, gondolván jobb kártyát vettek. Lássunk egy példát: Vegyünk alapnak egy Geforce GT 630-at 1 Gbyte DDR3 RAM-al. Ennek a kártyának ennyi RAM pont elég. Nem kell több bele. Most vegyük ugyanezt a kártyát 4 Gbyte RAM-al. Ugyanaz a gyenge GPU van benne, ugyanakkora alacson sebességen dolgozik a memória, csak több van belõle. Semmivel sem gyorsabb a 4 GB-os kártya mint az 1 GB-os. Nem is értem miért csinálnak belõle 4GB-os verziót, csak arra tudok gondolni, hogy így többet kérhetnek érte ugynazért a vacakért...
Valóban. A VGA gyártók sokszor az alsó kategóriás modellekre is rápakolják azt a memória mennyiséget, mint a felsõ kategóriás modellekre, igaz lassabb és régebbi memória chipekkel szórják meg, amivel tele van a padlás. Ezek ráadásul keskeny buszon kommunikálnak (fõleg a 64 bites interfész esetén) a GPU-val ergo a memória sávszélesség is nagyon alacsony, éppen azért mert a GPU teljesítmény sem kívánja meg. De ez már nagyon régóta így megy pl anno egy Geforce 2 MX kártyán is csak parasztvakításból volt 64MB memória, de én akkor nagyon örültem neki, mert jól hangzott (na meg mondjuk az elõdjéhez képest sokkal erõsebb volt alapból is, ami egy integrált vacak volt és 8MB-t kért a rendszermemóriából xD). Ha megnézel normálisabb teszteket, akkor látható, hogy egy HD7850-nél sem teljesen szükséges a 2GB memória egy monitor esetén FHD felbontás mellett vagy az 1GB-os verzió is ugyanolyan jól teljesít a játékok 90%-ánál. Ennek tükrében egy tized ekkora teljesítményû kártyára minek tesznek 2GB memóriát? Hogy megvegyék a laikusok, akik úgyis csak azt nézik, hogy hány "megaherces" és esetleg "hány magos" a proci meg "hány megabájtos" a videokártya. Láttam már olyat, hogy valaki bedõlt a magasabbnak tûnõ modellszámozásnak és/vagy a több videomemóriának és a régi kártyája helyére gyengébbet vett. Sõt volt itt nemrég egy olyan srác, aki a 2GHz-es Core 2 Duo prociját lecserélte egy 3GHz-es Pentium-D-re. Mondanom sem kell, hogy Õ sem értette, hogy miért futnak gyengébben a játékok... Olyan esetben, amikor ténylegesen szükség van sok videomemóriára (nagyon magas felbontás, feltekert élsimítás, magas grafikai részletesség esetén), ott egy olcsó, alsó kategóriás 64 bites 2GB GDDR3-as videokártya átmegy diavetítõbe!
Melyik az a kártya, amit kiszemeltél??
A kérdező hozzászólása: A HD valamennyi volt de az kajak nem tud mit kezdeni a 2GB vrammal úgyh mást veszek köszike. :)
A max grafikát ilyen felbontáson is bírni fogja max a képjavító eljárásokat kicsit visszáb veszed.
kompromisszumokkal fullHD felbontást is visz a kártya. 1366x768on kis túlzással unatkozni fog :)
azért az elég nagy túlzás. mint ahogy az is, hogy full hd-re jó a 6770. jónak jó, de csak visszafogott beállításokkal. 1366-ra teljesen jó lesz, bár az extrém beállításokat a szûk memsávszél miatt lehet hogy vissza kell fogni így is.
A kérdező hozzászólása: Értem, hát eddig 1280x1024 -ben toltam de nem kellett semmit visszafogni hál istennek.


Ha most veszek egy 1 vedléses Grammostola Rosea madárpókot, mennyi idő múlva kell terráriumba helyeznem?

ne vedlést mondjatok hanem kb id?t

Legjobb válasz: és ha nem tudom még most terkóba tenni,akkor kb mikor kell?

A kérdező hozzászólása: és ha nem tudom még most terkóba tenni, akkor kb mikor kell?
Kisebb (10x10-es, vagy még kisebb) terkóba már egészen piciként is beleteheted, és idõvel cserélheted nagyobbra. 16/L

Mi a véleményetek az E30 as BMWK-ről? Most veszek egyet 300 000 ft ért.85 ös de most lett újrafényezve. Magyar papírok, 2014 müszaki.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ebbõl sok minden nem derült ki. Nekem speciel tetszenek, de 300.000-ért szerintem az eléggé rossz állapotban lesz.

Ne haragudj, de ebbõl sok minden nem derült ki. Nekem speciel tetszenek, de 300.000-ért szerintem az eléggé rossz állapotban lesz.
Egy link nem ártana. Egyébként van nekem is, szeretem, én anno 100K-ért vettem, aztán újraépítettem az egész blokkot és a hajtásláncot, 5-6K környékén állt meg a vége. 3kilóért nagyon meg kell nézni, bár a '85-ös darabok lehetnek olcsók, de azért gyanús.
Ha nem költöd rá az árát duplán fél éven belül az azt jelenti, hogy általában gyalog jársz.
Hát ez nem teljesen igaz amit mondanak.Én tavaly vettem egy 316i-t, 210000-ért, és azóta szinte semmit nem költöttem javításra, csak a kötelezõ dolgokra.Most lassan kéne hidrotõkét cserélnem mert kezd hangos lenni de semmi baja.Lehet hogy nekem szerencsém volt és kifogtam egy jót, a tulajdonos azért adta el mert kiment dolgozni Angliába.

Szerintetek ha most veszek egy napszemüveget, azt tudom még ősszel hordani?

Legjobb válasz: Elõreláthatólag nem lesz olyan meleg, meg ha az is lenne, miért nem inkább jövõre veszel tavasszal, addigra csökkenhetnek a szemüvegek ára is. :) Most ezért a pár plusz hétért szerintem felesleges.

Elõreláthatólag nem lesz olyan meleg, meg ha az is lenne, miért nem inkább jövõre veszel tavasszal, addigra csökkenhetnek a szemüvegek ára is. :) Most ezért a pár plusz hétért szerintem felesleges.
eh, hacsak nem leárazáson és tényleg jó minõségût (tehát: UV szûrõs és polaroid minimum) vennél, akkor nem éri meg...
A kérdező hozzászólása: jaajj de édesek vagytok :) köszönöm a gyors válazokat :DDakkor idén már nem veszek..
a napszemüveg viselése, mióta függ hõmérséklettõl?
nem azért NAPSZEMÜVEG, mert a nap ellen véd? van ismerõsöm aki még télen is hord napszemüveget, mert fényérzékeny a szeme, és ugyebár sok a fehér visszaverõdõ fény =)
A kérdezõ biztosan nem napérzékeny... -.-
Jó lehet h nem. :D De én azon akadtam ki hogy napszemüveget miért csak meelgben lehet hordani...mondjuk télen is van olyan, amikor nincsenek, felhõk és hétágra süt a nap.
Vedd meg, hiszen napsütés még télen is szokott lenni. Én egész évben hordok napszemüveget, mert a szórt fény is és az erõs fény is hunyorogtatja az érzékeny szememet.
Ha olcsón megkapod és tetszik miért ne? Ha mostantól következõ év június elsejéig egy napsugár sem hatol át a masszív fekete felhõrétegen akkor is el fog jönni az idõ mikor hordhatod. De ha mondjuk tizenéves diák vagy akinek nincs saját keresete, akkor inkább fontold meg hogy nem-e lenne jobb valami aktuálisra költeni azt a pénzt.

Hogyan működik a repülőjegy módosítás? Ha most veszek egy retúrjegyet és két átszállással repülök, tehát visszafelé is minimum kettő különböző légitársaság lesz, akkor hogyan fogok tudni időpontot módosítani? Lehet egyáltalán?

Legjobb válasz: Ha Codesharing a két repülõtársaság, akkor egy módosítással oldod meg. Azonban ha nem egy jegyként van kiállítva a repjegy, akkor nem beszélhetünk "egy retúrjegyrõl", hanem beszélhetünk négy darab önálló repülõjegyrõl, amelyek "véletlenül" egymást "követõen" szólnak. Ekkor mindegyik fuvarozó saját feltételei szerint módosíthatod vagy épp nem módosíthatod.

Ha Codesharing a két repülõtársaság, akkor egy módosítással oldod meg. Azonban ha nem egy jegyként van kiállítva a repjegy, akkor nem beszélhetünk "egy retúrjegyrõl", hanem beszélhetünk négy darab önálló repülõjegyrõl, amelyek "véletlenül" egymást "követõen" szólnak. Ekkor mindegyik fuvarozó saját feltételei szerint módosíthatod vagy épp nem módosíthatod.

Van egy fél éve vásárolt tv-m, de ez még nem támogatja a 3d-t ha most veszek egy 3-d támogatású házi mozi rendszert képes lesz lejátszani a tv 3dben a képet?

Legjobb válasz: Ha a tv-d nem támogatja a 3D-t,akkor köthetsz rá bármilyen 3D rendszert, akkor sem fogja lejátszani sajnos. Mindenképp egy 3D tv kell hozzá.

Ha a tv-d nem támogatja a 3D-t, akkor köthetsz rá bármilyen 3D rendszert, akkor sem fogja lejátszani sajnos. Mindenképp egy 3D tv kell hozzá.

Most veszek egy választó csikót. Szerintetek milyen felszerelést vegyek hozzá avagy elég egyenlőre egy kötőfék+vezetőszár és hogy szerintetek érdemes e megvenni a csikótápot? Mit szoktatok avagy hogy foglalkoztok ti egy ennyi idős csikóval?

Legjobb válasz: Kötõfék, vezetõszár... Ápolófelszerelések, stb... Minden ami egy nagylóhoz, csak lovagolni nem lovagolod még. Szóval lemosni ugyanúgy lemoshatod késõbb, elkezdhetsz foglalkozni vele, patakaparás, stb...

Kötõfék, vezetõszár... Ápolófelszerelések, stb... Minden ami egy nagylóhoz, csak lovagolni nem lovagolod még. Szóval lemosni ugyanúgy lemoshatod késõbb, elkezdhetsz foglalkozni vele, patakaparás, stb...
Elsõt tudnám ismételni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Megpróbálom mások tapasztalatait is összegyûjtögetni mert tanulni lehet belöllük...
Ápolófelszerelést nyugodtan vehetsz neki. Az jó, ha már fiatal korában hozzászokik a patakaparáshoz, illetve a mindenféle tisztogatáshoz :)
A kérdező hozzászólása: És a vízhez hogyan szoktassam hozzá?Lábaitól felfelé és lehetõleg ne a slaggal ugorjak neki gondolom :)
Vödörbõl, szivaccsal kezdd a lemosását. Lehet, hogy kevésbé fogja szeretni, ha a lábaival kezdesz, jól kicsavart szivaccsal töröld át a nyakát, lapockáját, azzal valószínûleg nem lesz gondja. Késõbb ha slaggal mosod, akkor már természetesen a lábvégeken kezdd. Amúgy a csikó nem választó, hanem választott. Csak a pontosság kedvéért. :-)
20.33 vagyok, amit ekkora csikóval kell: ápolás, természetesen pataápolás is, körmöléshez szoktatás, bár remélhetõleg már volt is körmölve. Kötõfék fölrakása, levétele, kikötõszárral vezetni, megkötni, hadd tanulja meg, hogy kikötve nyugodtan kell állni. Rengeteget símogatni, beszélni hozzá, hogy megszokjon, megszeressen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kijavítást!Köszönöm a tanácsokat!

Ha most veszek egy papagájt, nem fázik meg míg hazaviszem az állatkereskedésből?

Legjobb válasz: Tegyél vastag törölközõt egy dobozba, tetejére pár luk, hogy kapjon levegõt, és egy vastag táskába tedd bele, de mindenképp szellõzzön! Szerencsés lenne, ha autóval mennél, akkor nagyon rövid ideig lenne a szabadban, de ha közel laksz, akkor talán nem fázik meg. Vigyázni kell rájuk, mert nagyon érzékenyek a hidegre, ha megfázik, bele is halhat.

Tegyél vastag törölközõt egy dobozba, tetejére pár luk, hogy kapjon levegõt, és egy vastag táskába tedd bele, de mindenképp szellõzzön! Szerencsés lenne, ha autóval mennél, akkor nagyon rövid ideig lenne a szabadban, de ha közel laksz, akkor talán nem fázik meg. Vigyázni kell rájuk, mert nagyon érzékenyek a hidegre, ha megfázik, bele is halhat.
Szerintem megfázhat. (Bár attól is függ, milyen messzire laksz.)
Rakd a kabátod alá:) Egy ismerõsöm egyszer így melegített föl egy a hidegtõl elalélt madarat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!