Találatok a következő kifejezésre: Most vasarnap megjonnie e (2 db)

Barátommal, nemi életet, elmenne, kihúzza, úgy, megjönnie. Ez a kérdés rossz kategóriában van. Nem lehetsz terhes.
ajj nemáár ember 1 napja késik.. -.-
könyörgöm, a kedvemért inkább ne szexeljetek
Azért a megszakításos közösülés gumival, az is beteg egy dolog.
Terhes vagy. 1értelmü.
Ha aggódsz emiatt vegyél terhességi tesztet.
Várd ki a végét, mindjárt beírja, hogy fogamzásgátlót is szed :D Amúgy hány évesek vagytok? Csak úgy kíváncsiságból...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!!
Hát, 99 % hogy nem vagy terhes. Az az egy nap meg semmi, késhet heteket is anélkül, hogy semmi bajod sincs. Ez a védekezés pedig igen is jó módszer.Nem értem mi baja van vele a többieknek.Szerintem el se olvassák a kérdést néhányan vagy legalábbis nem értelmezik. Hiszen felhúzza a gumit az elején és mielõtt elmegy kiveszi.Mi ezzel a gond???? Igy még akkor sincs gond ha netán elszakadt volna.Én fogamzásgátlót sosem szednék, nem fogom azzal kárositani a szervezetem...
Ne idegeskedj, nem vagy terhes. Kb 0 az esélye, így hogy rendesen védekeztek az elejétõl gumival és nem szakad ki. Egyébként felesleges a végén kihúznia, ha van rajta gumi. Nekem volt, hogy késett 5 napot is, szintén rendes védekezés mellett. Ne stresszelj, mert akkor meg az miatt nem fog megjönni még pár napig :) 19/N
19 évesen lehetne már annyi eszed hogy normálisan védekezzél.Persze a mai fiatalok csak ...tudnak , gondolkodni nem.
Azért figyelitek, hogy hétvége után milyen sok ilyen terhes vagyok kérdés születik?:D
De ezt amúgy úgyse tudja megmondani senki. Gyakorlatilag 0 az esélye de ha annyira parázol patika és terhességi teszt. Gondolom van a közelben 1 és még valószínûleg nyitva is van.
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk... csak moost parázzunk h mivan!!!... miwel tnap kellett volna megjönnie!! Amugy a legelején már felhuzzuk a gumiit!!
Nem lehetsz, ha nem csúszott hiba tutira ebbe az elméletbe. Ezer oka lehet annak, hogy nem pontos.Pl ha van vagy két kiló súlyingadozásom, már akkor tuti, hogy nem pontos, vagy stressz, vagy még kb. ezeregy dolog. nem, nem vagy az, nyugi.Aki meg gyalázza kérdezõt, az kérem, hogy ne tegye.Az hogy valaki aggódik, és ilyet nem tud esetleg a környezetében megkérdezni valakitõl, aki megnyugtathatná, az természetes hogy parázik.Létezik olyan aki még nem parázott azon, hogy terhes?Én kevés dologban vagyok olyan megfontolt, mint a védekezésbe, még a gyógyszer sem 100%os, és ha nem jön meg, akkor mindenki fejében megfordulhat.Ne bántsátok, én itt azért láttam már hülye kérdést, ha õ aggódik ezen, akkor nem hülyeség.
Ez a megszakításos közüsülés nem fogamzásgátló módszer, ez ostobaság.Használj gyógyszert ha nem akarsz gyereket.Ne a gumival trüközzetek.
75 és 80 :-) Ha tényleg terhes ezzel benne lesznek a híradóban:D
legközelebb végig gumival csináljátok, mert az elõváladékban is simán lehet már sperma
Nem vagy az. Am milyen egy gumival nemi életet élni? Fõleg ketten. "Barátomal nemiéletett élünk (gumival)" Na jól van, csak vicceltem :) De mielõtt legközelebb dugtok, házasodjatok össze.
Nekem már aznap halványan kimutatta, amikor nem vártam! Sok sikert!
nekem pénteken kéne megjönnie, és már 3 napja úgy fáj a hasam, mint akinek megjön. Lehet, h nem is fog megjönni. :) Állítólag fájhat úgy az ember hasa a kori terhességnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!