Találatok a következő kifejezésre: Most vasárnap le (12 db)

sajna akkor megfog jönni nekem pl másnapra jött meg a multkor de volt hogy 34 napra is
A kérdező hozzászólása: :(( Jaj ha megjön én azt már nem bírom ki lelkileg! Nem is tudom, hogy mit csináljak akkor már. Kérjek egy teljes kivizsgálást az orvosnál? Vagy mennyi idõ után lehet ilyet kérni? 4 hónapja próbálkozunk.
Terhes voltam, kezdetben a hõm, 37fellett volt végig.Én inkább az elkeseredésedre reagálnék.Talán ha nem akarnád annyira görcsösen.A fejben sok minden eldöl.Én ugy álltam neki, hogy biztos sikerül, megsem fordult a fejemben, hogy nem.Elsöre sikerült.Sajnos a harmadik hónapban elhalt a magzat, át estem egy mütéten.Eszembe sem jut elkeseredni, a természet tudja a dolgát.Ahogy lehet megprobáljuk ujra.Pedig hidd el én is nagyon szeretnék babát.Eljön az ideje.Meglátod mikor már egy kicsit is nem akarod annyira, görcsösen.Mennyi energiádba kerül, folyton ezen töprengeni.Sok sikert kivánpk.
Együtt érzek veled, hasonló cipõben járok. Mi is minden egyes hónapban újabb és újabb dolgokkal kerülünk szembe, ami miatt nem jött még össze a babókánk. Ha legyûrûnk egy akadályt jön egy újabb. Szerintem mindenki "görcsöl" csak nem vallja be. Nem hiszem el, hogy könnyedén tovább lehet lépni egy-egy sikertelen hónapon. Én most már ott tartok, hogy azt eszem, azt iszom ami jólesik, mérem a hõmet, ovu tesztezek, teázok, tehát mindent megteszek, ami tõlem telik, ennél többet egyikünk sem tehet, és leginkább remélek. Aztán mensi után kezdõdik minden elõrõl és persze mindenkitõl azt hallom, hogy majd jön a baba, ha jönni akar és ne "gölcsöljek" rajta. Szóval én nem adok neked ilyen tanácsot, de kívánok magunknak mihamarább egy egészséges babókát!
A kérdező hozzászólása: Szerintem mind a kettõben van valami kis igaz. A reményt nem szabad feladni, de mégis nagyon nehéz. Olyan nincs, hogy ne görcsölj, mert annyira szeretné az ember, hogy nem tud, nem lehet nem erre gondolni. Ha már többszöri próbálkozás után még mindig sikertelen, akkor még jobban ez van az emberben, és csak kicsi idõre tudja isten igazán elterelni a figyelmét. Mást nem tudunk csinálni csak újból és újból próbálkozni. Sajnos leesett a hõm reggel 36, 3-ra, így már "várom", hogy mikor jön meg. Kitartást kívánok neked is, és mindenkinek, aki hasonló cipõben jár!
Sajnos akkor megjon en egy eve ebbe szenvedek mindig esik 37-rol naprol napra lefele.
A kérdező hozzászólása: Hát igazatok volt. Megjött ma reggel :(((
Nagyon egyszerû, nem véd.
azt hogy egy idi*ta vagy, am nem fog védeni... egy-két napos késés még belefér, de ez túl sok... szép babád lesz ha nem használtok gumit :)

Az árvíz vasárnap érinti az állatkertet, és a kisföldalattit? Vagy most tegyek le róla?

most vasárnapra terveztem be egy állatkerti látogatást de attól tartok hátha le lesz zárva ott valami, akkor talán nem érdemes menni?

Legjobb válasz: Az állatkertet és a kisföldalattit maximum csõtöréskor önti el a víz...

Az állatkertet és a kisföldalattit maximum csõtöréskor önti el a víz...
A kérdező hozzászólása: hú ez jó hír köszi :D
Egyedül a kettes metrót fogja érinteni ott is a Batthyányi téri megállót fogják lezárni holnap ha jól tudom, de a metró menni fog végig csak ott nem áll meg, ennyi.
Az már ma le volt zárva a nagy esõ miatt. Az állatkertet és földalattit nem érinti. Cudar világ lenne, ha azt is érinthetné.
"Az már ma le volt zárva a nagy esõ miatt. " Tegnap írta, hogy holnap, így nem meglepõ, hogy már ma le volt zárva :)

Melyik pártlistára adnád le a szavazatod, ha most vasárnap lennének a választások?

1. Fidesz-KDNP 2. MSZP 3. Jobbik 4. LMP 5. DK 6. Egyéb (kérlek részletezd) Aki nem szavazna, annak nem kell hozzászólnia.

Legjobb válasz: "Magyar embernek nem kérdés." - Az ilyen megjegyzéseket szerintem simán hanyagolni lehet, a kérdésre elég válaszolni, mások kommentálása nélkül. (Elõzõ voltam.)

"Magyar embernek nem kérdés." - Az ilyen megjegyzéseket szerintem simán hanyagolni lehet, a kérdésre elég válaszolni, mások kommentálása nélkül. (Elõzõ voltam.)
1.
1.
Jobbik, és igen tényleg meg kéne cserélni.
6. Arra, akinek a miniszterelnök-jelöltje Bajnai Gordon lesz. (Utoljára szerintem akkor mentek jól a dolgok Magyarországon, amikor õ volt a miniszterelnök)
Jobbik. Magyar embernek nem kérdés. (Egyébként, az MSZP-JOBBIK sort fel kellett volna cserélni. Sok hónapja volt már az, hogy az MSZP második. )
Elég nehéz így dönteni, mivel én nem a párt nevét, hanem a meghirdetett programot nézem elsõsorban... (Nem mintha szokás lenne betartani...) Alapból, ha indulna, akkor mondjuk SZDSZ, bár szívesen szavaznék olyan valakire, aki még nem járatta le magát a politikában... Úgyhogy ilyen szempontból az "egyéb". Reménykedtem, hogy az LMP-bõl lesz valami, de nem nagyon látom, hogy ez összejönne. A Fidesz-KDNP és a Jobbik számomra kizárva, bocsánat mindenkitõl, aki õket szereti. (A sorrend meg szerintem is mindegy, a szavazólapon is véletlenszerû sorrendben szoktak lenni.)
Talán: 10%-os eséllyel. Sajnos gyenge a magyar politikai felhozatal.
Ha az szdsz el tudna indulni, akkor talán rájuk, de ezek közül egyikre sem.
Te most komolyan azon akadták ki, és írtál egy kisregényt, hogy valaki nem úgy gondolkodik, mint te?
Megdöbbentõ, mennyi mszp-s, dk-s van még ma is...! Tényleg kell nekik az '56-os forradalomban véghezvitt vérengzéseiért kitüntetett, majd '90 után miniszterelnöknek(!) választott Horn Gyula? Vagy a pártgyûlésen kommunista internacionálét énekeltetõ Lendvai Botox Lady? Netán a III/II-es ügynök Medgyessy? Esetleg "elqrtuk" Gyurcsány, (hazudtunk reggel, éjjel, meg este)? Libajnai? Milyen jogon hivatkozik ez a párt egyáltalán az '56-os forradalmárokra, meg a Kossuth-címerre, mint "harc a köztársaságért" ha éppen annak a pártnak a jogutódja, ami véresen leverte azt, és ami ellen zajlott az egész? Az itt kommentelõket nem bántja, hogy a Szent Jobbot "tetemcafat"-nak, a Szent Koronát "micisapká"-nak nevezték az MSZP-SZDSZ koalícióban? Hova tovább, az SZDSZ a melegek házasodásáért, a drogok legalizálásáért, a rendõri jogkörök csökkentéséért kampányolt? Ami még ennél is groteszkebb, mikor munkáspárt-aktivistákat látok egyre nagyobb számban fel-feltünedezni itt az oldalon. Egyszerûen megdöbbentõ ma a marxista, kommunista lózungokat hallani (olvasni) itt a fórumokon, mintha visszarepültünk volna a Rákosi-érába. A válaszom: egyértelmûen a fidesz. Nem tökéletes, de messze a legkormányképesebb párt a mostaniak közül. - MSZ(M)P? Ugyan... Elég volt Kádár Janiból, Horn Gyulából, és az õskommunista Kovács Lászlóból, a ma is népköztársaságot vizionáló Lendvayból. - DK? Ugyan... Gyurcsány pártja, ezzel szerintem mindent elmondtam. - Jobbik? Jó, hogy van, néha egy keményebb vonal képviseletére, de túl radikális (többször már szélsõjobba csap át), és nem alkalmas egy ország kormányzására - LMP? Ez megint csak a "jó, hogy van" kategória, kellenek a kiegyensúlyozásra, mérsékelt baloldal, de megint csak nem nõtt fel még az adott feladathoz. Egy zöldpárt sosem lesz alkalmas országot kormányozni, azt nem lehet annyival, hogy "védjük meg a fákat", ami ugyan helyes, de mégsem elég. - Fidesz-KDNP. Az egyetlen, ami megadóztatja bankokat és multikat, segíti a devizahiteles családok százreit, visszaveszi a horribilis BKV kielégítéseket, bíróság elé állítja az offshore-os gazembereket... de nem akarom magamat ismételni egy korábbi kommentembõl.
"Akire semmi körülmények között az a Fidesz és a Jobbik. Mindkettõ tönkre teszi az országot." A Jobbik hol teszi tönkre? Tudomásom szerint nem õ kormányoz... A kérdésre válaszolva: 3., azaz Jobbik.
DK, elolvastam a programját és nekem ez számít. Az MSZP gyakorlatilag megint csak a közpénzek osztogatását csinálná.
"Egyébként, az MSZP-JOBBIK sort fel kellett volna cserélni. Sok hónapja volt már az, hogy az MSZP második." Khm. http://index.hu/belfold/2012/04/18/jon_fel_a_jobbik/
LMP.
Egyéb:ha Bajnai indulna. Akire semmi körülmények között az a Fidesz és a Jobbik. Mindkettõ tönkre teszi az országot.
Nem lehet megmondani. Mindegyik pártnak vannak jó ötletei de mindegyiknek van sajnos rossz is.
"A felmérések szerint az iskolázatlanok, az 50 évnél idõsebbek, a szakvégzettséggel nemrendelkezõk szavaznak Kádár Jani pártjára, vagy a belõle kivált DK-ra; míg a fideszre az érettségizettek, munkavállalók, 30-40 átlagéletkorú, középosztályt képezõ tömegek. Ez beszédes. " 1. 44 éves vagyok; 2. két szakmám + érettségim van; 3. alkalmazott vagyok; Nem szavazok a Fideszre. Inkább MSZP /feltéve, hogy Bajnait jelölik miniszterelnöknek/. 4 Kádár Janiznod nem kéne, a Fideszben legalább annyi MSZMP/KISZ funkci van, mint a többi pártban.

Ha most vasárnap lennének a választások, kire adnátok le a voksotok?

Legjobb válasz: Szerintem te se hiszed el amit mondasz! :)

Megmondom õszintén, most fogalmam sincs, hogy kire szavaznék. Szerintem leadnék egy érvénytelen szavazatot, mert a jelenlegi választékból egyikre se tudnék jó szívvel szavazni.
Szerintem te se hiszed el amit mondasz! :)
Ma nincs, akire szavaznék. A Fideszre nem, mert megszünteti a jogállamot, és nyomorba dönti az emberek többségét.
DK vagy Mszp
A kommunistákra.
Még mindig a Fideszre, sajnos nincs jobb alternatíva. MSZP: eladták, szétlopták az országot. Jobbik: rövid úton polgárháborúba döntené az országot, túl radikális LMP: hát inkább nem kommentálom....
"A Fideszre nem, mert megszünteti a jogállamot" Balos propaganda :) "nyomorba dönti az emberek többségét." Maximum az ingyenélõk többségét, akik eddig otthon lopták a napot havi 27000-ért, plusz egy kis feketemunkával kiegészítették.
A FIDESZre.
Itt egyértelmûen kiderült, hogy a GYK törzsgárdája hova tartozik, nézzétek csak meg a százalékokat. És akkor jönnek az ilyen hülye kérdések, hogy a Fidesz ellenõrzi, meg fizetett propagandisták. Nevetséges.
A fityiszre ?Noooooormáááális?
egyértelmû, fiderszre!
Fideszre
A Fideszre.

Most vasárnap jár le az antibiotikumos kúrám, ma pé-t jelző tüneteim vannak, be merjem vállalni az együttlétet babóka reményében?

A gyógyszernél ellenjavalt terhesség alatt szedni, de én elvileg már nem szedném a gyógyszert, amikor "terhes" lennék (ha összejönne).

Legjobb válasz: Nyugodtan bevállalhatod!Az elsõ 2 hétben nincsen közöttetek kapcsolat,úgyhogy nem lehet baj!

Nyugodtan bevállalhatod!Az elsõ 2 hétben nincsen közöttetek kapcsolat, úgyhogy nem lehet baj!
Attól, hogy a gyógyszergyártó cég ráírja biztonsági okokból, hogy ellenjavalt, attól még nem biztos, hogy az. Orvost, de méginkább genetikust kell kérdezni az ügyben. Egyébként pedig nyugodtan próbálkozhattok, mert nem lesz baj.A legtöbb antibiotikum veszélytelen!
Milyen betegségre szedsz antibiotikumot? (Csak kíváncsiságból kérdezem, mert én is ugyanebben a cipõben járok.)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a megnyugtató válaszokat, azt hiszem élek a lehetõséggel, hátha összejön, már több, mint fél éve próbálkozunk. (Húgyuti fertõzésem van és Cifrant szedek rá.)

Most szeretnék kozmetikushoz menni.! Nagyon elrontottam a szemöldököm.! Viszont ha most nönek vissza a szemöldökeim és vasárnap dolgom lenne le lehet alapozni a kinövö szörszálakat? Vagy nagyon csunya lesz?

Le éehet-e alapozni vagy addigra kinöe mind? hogy tudnam szombatig kinöveszteni mindent ha lehet? vagy alapozo segithet?

Legjobb válasz: Bocsi a helyesirásért..!

A kérdező hozzászólása: Bocsi a helyesirásért..!
NEM
A kérdező hozzászólása: Ht nagyonjoo... Szerdaig kino mind?
Ne alapozd le, mert az nem hiszem hogy túl sokat segít. Holnapig már egész biztosan nem tud normálisan visszanõni, nekem egy hónapba telt mire újra normális hosszúságú lett az elrontott rész, és én ugye egy picit rá is segítettem ricinussal.

Nektek volt olyan, h a párotok elment pár napra? Kedd van és vasárnapig távol kell, h legyen. Ti hogy foglaljátok le magatokat? Nekem már most nehéz

Legjobb válasz: Volt. Három hónapos ösztöndíjjal tanult az USA-ban. Én nem tudtam kimenni meglátogatni. De azon sosem gondolkoztam, hogy mivel kössem le magam. Éltem az életem, persze hiányzott. Skypon beszélgettünk. Hat nap miatt ezen gondolkozol, akkor lehet, hogy kapcsolatfüggõ vagy?

Az én párom a Balatonon legénybúcsúzott a hétvégén, tud élni. :) 3 napig volt távol, én kihasználtam az idõt és elmentem kozmetikushoz, vásárolni, intéztem a dolgomat, esténként pedig barátnõztem vagy csak egyszerûen pihiztem.
Volt. Három hónapos ösztöndíjjal tanult az USA-ban. Én nem tudtam kimenni meglátogatni. De azon sosem gondolkoztam, hogy mivel kössem le magam. Éltem az életem, persze hiányzott. Skypon beszélgettünk. Hat nap miatt ezen gondolkozol, akkor lehet, hogy kapcsolatfüggõ vagy?
Miért, amikor otthon van, egymást nézitek? Nem igaz, hogy egyedül nem tudod lefoglalni magad, felnõtt ember vagy.
Szia! éppen én is így vagyok most, nekem is a barátom elment pár napra, és baromira hiányzik.. hát én punnyadok és filmeket nézek meg megyek majd este futni.. :D Mondjuk nekem csak 3 napra ment el.
Fél évet töltött külszolgálaton, közben úgy 5 napot volt itthon. Elfoglaltam magam. Nem is értem, hogy lehet valaki ennyire életképtelen, hogy pár napot sem tud magával mit kezdeni. Neked nincs önálló életed, személyiséged, vagy mi?
Szép dolog a szerelem, de azért ne szûnj meg önálló lény lenni. Legyen hobbid, legyenek barátaid, már csak azért is, hogy ilyenkor ne unatkozz, meg egyébként is így kerek a világ. :)
Pasizz. :) Mit csinálj, mit csinálj...ha egy háziasszony nem tudja mit csináljon az elég érdekes.
Hiába pontoztok le, akkor is egy jó háziasszony mindig talál magának elfoglaltságot.Vagy ha nem háziasszony szemszögbõl nézzük, akkor egy átlagos ember is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm igazatok van 6 nap az nem a világ, ésigaz önálló személyiség vagyok, és lehet jobban fel kellenne találnom magam nélküle is
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj lehet , h jelenleg nem dolgozok és az életem eddig arról szólt, h õt várjam mikor jön haza, és programmaokat csináljunk azért furcsa ez most nekem.
én imádom a férjem, de néha örülök ha elmegy pár napra és sztem õ is. keress munkát, pihenj, örülj h nem arról szól az életed h õt várod, hanem magaddal foglalkozhatsz. kenj pakolást az arcodra és járkálj pucéran a lakásban, bömböltessd a kedvenc cd-d, nézz csajos filmeket, menj moziba, barátnõzni, stb :)
Akkor ezt a 6 napot töltsd intenzív munkakereséssel, és a késõbbiekben nem fogsz ennyire unatkozni. :)

Hogyha vasárnap, kedden és csütörtökön hajat mosok (úszás után vizes lesz), akkor mindig samponnal és balzsammal, vagy néha csak öblítsem le vízzel?

Legjobb válasz: hát a klór csak öblítéssel nem igazán jön ki... használj úszósapkát, mert úgy csak épphogy vizes lesz a hajad és akkor tényleg elég az öblítés

hát a klór csak öblítéssel nem igazán jön ki... használj úszósapkát, mert úgy csak épphogy vizes lesz a hajad és akkor tényleg elég az öblítés
A kérdező hozzászólása: szilikon uszosapkam van, de igy is az egesz hajam vizes lesz.
esetleg válts sapkát, vagy húzz 2-t. nem szabadna vizesnek lennie alatta a hajadnak.
A kérdező hozzászólása: hat, mar volt masik sapkam, de mindig felcsuszik es bemegy a viz a fulem mellett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!