Találatok a következő kifejezésre: Most vasárnap együtt (16 db)

De, módosítja az eredményt. (Nem csak nem lehettek együtt, de magának se intézheti el.)
nekunk 3 napot mondtak es jo lett az eredmeny. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen amugy valamiért énis 3-ra emlékeztem valahol azt olvastam ugyh. remélem nem lesz gond mégegyszer köszönöm
off: ne haragudj már, hogy megkérdezem, de ez hogy megy ilyenkor? Kap egy tégelyt a férfi és egy helyiséget, ahol produkálnia kell az anyagot? Már bocsánat, hogy így fejeztem ki magam. De tényleg nem tudom. A filmekben pornó újságok is vannak az efféle jelenetekben? ez az életben is így megy? És mi van ha a feleség nem szeretné, hogy olyan magazinokat nézzen?
A kérdező hozzászólása: ne haragudj de amugy nekemse sok fogalmam sincs róla annyit tudok igen h. kap egy tégelyt és bekell mennie valahová de hogy most mire kell neki kiverni egy képre vagy filmre fogalmam sincs öszintén énsem örülök ennek de muszály mert velem minden ok szal öt is megkell vizsgálni hátha nála van a hiba
mi korhazba vittuk a mintat. szereztunk legmentesen zarhato edenyket. 1 oran belul be kellett ernunk es testmelegen tartani a mintat. 10perc alatt a helyszinen meg is lett az eredmeny.
Sziasztok.ma derult ki h nekunk is kell vagyis a ferjemnek sperma vizsgalat.azt mondta a nodoki h nemkell beutalo csak menyunk az urologiara. Tenleg nemkell beutalo? Igy mukodik csak megyunk idopont es beutalo nelkul es megcsinaljak?
nem kell beutalo. sem a korhazba sem az urologian. ha nem maszek akkoe tb alapon ingyenes.
A párom az volt kb. 4 féle helyen. Az elsõ fullos volt, bõrfotel, szuper videó, aztán volt ahol csak régi videó volt, volt ahol csak pornóújságok voltak. A legborzasztóbb szerinte a Dévai Intézet volt, ott nyamvadt CKM volt csak, a mai korban ki izgul arra, ráadásul reggel a doki vagy asszisztens nem tudom, pont a "Recskaszoba" elõtt beszélte meg az eredményt, miközben neki a CKM-re kellett volna bent produkálni. Azt mondta, oda soha többé nem megy:) Végül utána a Humánandrológián voltunk tenyésztésen és az hozta meg a nem túl jó eredmény okát, kis antibiotikumot kapott meg szednie kellett a szokásos vitaminokat és azonnal baba is lett a pocakban :)
A kérdező hozzászólása: A párom amúgy ma már kétszer maszturbált, szóval nem olyan termékenyek a spermiumok, ugye?
Rá van írva tabletta papírjára, h milyen esetben mi a teendõ.
Tök mindegy, hogy hányszor maszturbál, a spermái között mindig lesz olyan, amelyik képes megtermékenyíteni! Ha nem ment el benned, akkor kicsi az esélye! De 1 hétig használjatok még óvszert vagy a megszakításosat!

Most vasárnap voltunk együtt a barátnőmmel, védekeztünk de a sperma valahogy kifolyt rám az óvszerből hátrafelé (minimális, nem volt lyukas az óvszer). Nődokihoz nem tudott elmenni me nem rendel csak szerdán (egy van)! Terhes lehet?

Legjobb válasz: Ma mondta h volt wc-n és olyan folyadék jött mint a menstruációja elött szokott! Azt is mondta ebben a 2 hétben mindig máskor jött meg neki! Ha terhes lenne jelentkezhetnének ilyen tünetek és a menstruációlya úgyanúgy megjöhet mint szokott?

A kérdező hozzászólása: Ma mondta h volt wc-n és olyan folyadék jött mint a menstruációja elött szokott! Azt is mondta ebben a 2 hétben mindig máskor jött meg neki! Ha terhes lenne jelentkezhetnének ilyen tünetek és a menstruációlya úgyanúgy megjöhet mint szokott?
Elõváladéktól lehet terhes, de ilyen hamar nem jelentkeznének tünetek, lehet terhes valaki úgy hogy menstruál, de általában vagy kevesebb vagy más a színe, értelek mit írsz, de ilyen hamar nem jelentkezik tünet. Ha terhes lett kb a 10. nap ágyazódna be, amikor esetleg érezhet hasszúrkálást, de nem feltétel.Ha biztosra akartok menni még belefér egy 72 h tabi, de ha nem akarja, és nem jönne meg rendesen vegyetek tesztet.
Egyet értek az elõzõ hozzászólóval! Nagyon korai lenne még! Várjatok! Ha esetleg nem jön be, teszteljetek!

A barátommal már voltunk együtt egy párszor ( azt hiszem 4-5 alkalommal) és egyik után sem véreztem. Most szombaton is együtt voltunk és vasárnap semmi majd ma kezdtem el vérezni. Szerintetek ez mitől lehet és komoly-e?

Legjobb válasz: lehet, h csak most szakadt at a szuzhartyad. vedekeztetek? ha igen, akkor h? mert ha nem hasznaltatok gumit, akkor lehet egy fertozes is, attol verzel.

lehet, h csak most szakadt at a szuzhartyad. vedekeztetek? ha igen, akkor h? mert ha nem hasznaltatok gumit, akkor lehet egy fertozes is, attol verzel.
A kérdező hozzászólása: Igen, óvszerrel védekeztünk
akkor nem tudom. esetleg ujjazástól. nekem attól volt fertõzésem. de nem lehet, h csak a szûzhartyad szakadt át?? amugy viszket is?? ha nem, akkor nem hiszem, h fertõzés. ha nem mulik el, menj el orvoshoz.
Valószínûleg oylan rugalmas volt a szûzhártyád, hogy csak most szakadt át, szerintem ne idegeskedj, várj még 2-3 napot és ha elmúlik akkor semmi gond.Amúgy csak pecsételsz, vagy rendesen vérzel????
Szia! Én az elsõ 3 alkalomnál véreztem, gumival csináltuk, de azóta nem szerintem menj el a dokihoz ott majd Õ elmondja Neked!:-D Remi, h segítettem!?:-D

Utolsó m. dec. 29-én volt! F. időben együtt voltunk jan. 14-én, 16-án. 3 nap után elkezdett fájni tompán a hasam alja, azóta is fáj! Vasárnap kell megjöjjön. Lehet hogy alakul át a szervezetem és végre sikerült a baba? Már most is kimutatja a teszt?

Legjobb válasz: Szia!A tesztel én még várnék a helyedben minimum vasárnapig.Sajnos semmi bíztatót nem merek neked írni,mert a hasfájás lehet a menzitõl is.Viszont az is lehet valóban babát vársz.A melleid nem fájnak???Más tünet???Mióta próbálkoztok???

Szia!A tesztel én még várnék a helyedben minimum vasárnapig.Sajnos semmi bíztatót nem merek neked írni, mert a hasfájás lehet a menzitõl is.Viszont az is lehet valóban babát vársz.A melleid nem fájnak???Más tünet???Mióta próbálkoztok???

A barátommal egy szombati napon / vasárnap hajnalban voltunk utoljára együtt. De elvileg nekem vasárnap kellett volna megjönnie, ugy jön ki a 28 nap. Most kedd van és még nem jött meg. Ez valaminek a jele lehet? Mit csináljak? Mikor vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.

Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.
ha védekeztetek akkor nyugi, nincs miert aggodnod

Vasárnap leszek együtt egy hónapja a barátommal, és szeretnék neki valamit venni, igaz, hogy csak egy hónap, de ő is állandóan vesz nekem valamit ezért most én is már szeretnék.21éves, szerintetek mit vegyek neki?

Csokin kívül..:)) 17/L

Legjobb válasz: Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)

Ha már együtt vagytok egy hónapja, biztos tudod mi a hobbija ilyesmi. Vegyél neki valamit, ami ehhez kapcsolódik. :)
Nem bántás, de minek venni havonta meg 3 havonta ajándékot? Nekem olyan erõltetett. Mondjuk már javában huszonéves vagyok.
közös kép egy képkeretbe :)
Szerintem se kell venned neki semmit. Csokit adhatsz neki, de több fölösleges. Ez még csak EGY hónap! Igaz is... mostanában nem szoktak olyat ünnepelni a fiatalok, hogy évforduló, mert mielõtt még azt lehetne ünnepelni, szakítanak... ezért kell ünnepelni hónapfordulót. Világos.. 17/L
Miért mikor voltatok együtt???? Az nem derült ki.
A kérdező hozzászólása: Hypermarket koordinátor vagyok egy játékkereskedésben
Ja, azt elfelejtettem megkérdezni, Te mivel foglalkozol?
Reménykedj csak, a remény hal meg utoljára, és szépen fent van a hõd. Legalább addig azt hiszi az ember lánya, hogy terhes, amíg meg nem jön a "kis piros". Akkor aztán Én is leszoktam törni, mint a bili füle, de egy új hónap új reményeket hoz. Én is már alig bírok magammal. Szívem szerint már ma ellõnék egy tesztet, de nem merem, vissza kell fognom Magam. Ez az anyagi dolog, mer rohadt szar ügy, nem?
A kérdező hozzászólása: Hát igen ilyen hoszu. A mai teszt után hát nem tudom érdemes e reménykednem ......
Nahát, Én is pont így vagyok Vele. Akkor ebben is sorstársak vagyunk. Neked is mindig ilyen hosszú a ciklusod, 39 nap? Én már annyira izgulok, de reménykedni nem merek.
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel én is igy vagyok de a kiváncsiság jobban hajt. Én is melózóm és én nekem az lenne a legjobb ha idén tudnánk gyereket vállalni az anyagiak miatt, mert a tavalyi átlagom nagyon jo volt pfhu az idei csapnivaló fizetésekhez képest és táppénzen jobban járnék.
Nagyon régóta, 4 éve, egy örökkévalságnak tûnik. Pénzügyi ügyintézõ vagyok egy ostyákat gyártó cégnél. Én, mint írtam 31-re nem várom, nem tudom, mikor merjek tesztelni, féle a csalódástól nagyon.
A kérdező hozzászólása: Nem csinálok minden nap terhességi tesztet csak amit csináltam 2 teszt közöttit is bejelöltem negára.Tesztelni huh nem is tudom kiváncsi voltam ezért tegnap csináltam reggel egyet és persze negatív lett. De van még 2 és azt majd csak vasárnap uán lehet hétfõn vagy kedden lövöm el nem tudom. Régóta próbálkoztok? Mi jot dolgozol?
Az a baj, h. most a munkahelyemen vagyok, és itt nincs MSN, csak otthon, ott meg ritkán megyek fel, csak pillanatokra. De 16:00-ig vagyok itt, addig esetleg így is "kommunikálhatunk". Szóval a kérdések, amiket feltettem? Megírod rá a válaszaidat? Örülnék neki. Üdv: Marcsi :-))
A kérdező hozzászólása: gyere át msn-re [email protected] vegyél fel
Sztem. tök jókor voltatok együtt. Már bocsi, de Te mindennap csinálsz terhes tesztet? Elég babásnak néz ki a görbéd. Én is nagyon izgulok már, Én 31-re nem várom, és itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. Neked is jó hosszúak a ciklusaid, láttam, az elõzõ is 39 napos volt. Nekem meg 46, de amúgy kb. 30-33 naposak szoktak lenni. Én már múlt hónapba azt hittem, hogy terhes vagyok, csak aztán csalódnom kellett sajna. Remélem ez most nem fordul elõ. Te mikor tesztelsz? Én nem merek a nem várt elõtt, félek az újabb csalódástól.
A kérdező hozzászólása: a görbe elfelejtettem :)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..
A kérdező hozzászólása: ovu tesztet nem csináltál állítólag lehet használni jóstesztként

A p. é utáni időszak az állandó 14 nap? Ha vasárnap lett volna elméletileg, de csak most tapasztalom a nyulos váladékot, akkor mostantól kezdve 2 hétre számitsam a mensi megjövetelének időpontját? Most még jó ha együtt vagyunk a párommal?

Legjobb válasz: Szia! A lutherális idõszak 12-14 nap közötti idõ. Én úgy tapasztaltam, hogy pl: 15 napon kezd emelkedni a hõm akkor 28 napra jön meg, ha csak a 16 napon kezdett emelkedni akkor 29 napra jött meg. A sárgatesthormon élettartalma 12-14 nap között van, úgyhogy a hõmérséklet mérésével meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed és utána, hogy hány napos a lutherális szakaszod és mikor kellene megjönnie.

Szia! A lutherális idõszak 12-14 nap közötti idõ. Én úgy tapasztaltam, hogy pl: 15 napon kezd emelkedni a hõm akkor 28 napra jön meg, ha csak a 16 napon kezdett emelkedni akkor 29 napra jött meg. A sárgatesthormon élettartalma 12-14 nap között van, úgyhogy a hõmérséklet mérésével meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed és utána, hogy hány napos a lutherális szakaszod és mikor kellene megjönnie.
Egyéntõl függ, de egy nõnél általában állandó ez az idõszak. Nekem 28 napos ciklusnál a tüszõrepedés LH teszt és görbe szerint is rendszerint a 16. napon van, azaz a luteális fázisom csak 12 napos. Amikor nyúlós váladékod van, akkor érdemes együtt lenned a pároddal babaügyben, plusz az elsõ szárazabb napon is. Az utolsó nyúlós vagy az elsõ szárazabb naptól számítva kb két hét, amikorra ne várd a vérzésedet.
A kérdező hozzászólása: oké köszi. hõmet nem mérem. de igy legalább tudom, hogy mivel még ma is nyulos akkor nem 6.án kell megjönnie, szóval nem 7.-e lesz az elsõ késés, hanem 10-e körül már késértõl beszélhetünk. ezt jól gondolom ugye??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!