Találatok a következő kifejezésre: Most van akit nem tudok szeretni (7 db)

Most van barátom akit nem tudok szeretni pedig már rég tetszik és szerintem azért mert még mindig szeretem a régi fiúmat. Mit tegyek? Szeret a régi? Meg fog haragudni az új?

Pedig mindjárt egy éve hogy szakítottunk! Mindig a régire gondolok. De nem akarom hogy a mostani haragudjon rám. és a régit féltékenynek látom.

Legjobb válasz: Én most ugyanebben a helyzetben vagyok. Pár hónapja lett vége a másikkal, de az újat nem tudom megszeretni. Szeretem, de nem úgy:( Én sem akarom megbántani, ezért vele maradok. Pedig tudom, hogy a régi is szeret engem, de nem tudnék úgy boldog lenni a régivel, hogy közben tudom, hogy ezzel megbántottam az újat... Én azt tanácsolom ha nem tudod az újat megszeretni, akkor ne legyél vele, mert késõbb még jobban megfogod bántani.. Tudom pont én mondom, de ha neked van "bátorságod", akkor helyezd elõnybe a saját boldogságod.

Én most ugyanebben a helyzetben vagyok. Pár hónapja lett vége a másikkal, de az újat nem tudom megszeretni. Szeretem, de nem úgy:( Én sem akarom megbántani, ezért vele maradok. Pedig tudom, hogy a régi is szeret engem, de nem tudnék úgy boldog lenni a régivel, hogy közben tudom, hogy ezzel megbántottam az újat... Én azt tanácsolom ha nem tudod az újat megszeretni, akkor ne legyél vele, mert késõbb még jobban megfogod bántani.. Tudom pont én mondom, de ha neked van "bátorságod", akkor helyezd elõnybe a saját boldogságod.
Én is ugyanígy vagyok, hihetetlen. Nos, tedd azt, amit a szíved sug! Ha a régi is érez szted még valamit, hát hajrá. Légy végre azzal, akit igazán szeretsz!
en igy voltam! Meg ha rohelyes is...4 evig fulig szerelmes voltam a baratomba akivel jartunk-szakitottunk folyton. Aztan egyszer azt mondtam, hennek vege, mert igy nem mehet tovabb. Es idovel megismertema mostani barataom akivel mar 2 eve jarok. Az elejen ot se szerettem, folyton a regire gondoltam... Aztan idovel anelkul h eszrevegyem megszerettem, igaz meg az utcan osszefutottam a regivel, es jujj megint megdobbant a sziuvem, de ez addig tortent meg, mig megint osszefutottam, es erdekes keppen mar nem dobbant meg. Sztem ha hideg fejjel kezded nezni a dolgokat, es eszrevenni a regidbe a rosszat is, es az ujnak minden jo tulajdonsagat, es h megadja neked azt amit a masik nem, egy ido utan halas, majd lehet meg szerelmes is leszel bele.Sztem ha szamit neked, ne add fel, de NEHOGY megmond neki, h meg szereted a masikat!! akard az uj kapcsolatod h menjen..egy ev alatt a masiknak ha szamitottal volna, mar viszaszerzett volna... Termesztees h feltekeny..mert biztos ugyes lany vagy. De ahogy meglatna h szabad vagy, mar nem erdekelned..mert nem volna kihivas szamara teged megszerezni. Tudom mert bnne voltam par evig. Torodj szeresd az ujat, tervezzetek programokat, ajd magadnak es neki egy eselyt h boldogak legyetek, ne kinozd magad valamivel, ami amikor mehetettt volna sem ment.

Van egy csaj aki tetszik és el szeretném hívni randizni, de nem tudom, hogy bejövök-e neki. (Még csak 3x találkoztunk személyesen és 3x MSN-eztünk. ) Szerintetek már most hívjam el valahova, vagy még fussam a szokásos köröket? 18/f

Legjobb válasz: Furcsa h 18 évesen nincs már tapasztalatod h kipuhatolózd mikor van rá esély. Elõször véletlenül menny oda bulizni ahova õ egy társaságba és ha ott a buli hevében nem ad egy olyan apró jelet sem h lehetne szó valamirõl akkor nem kell erõltetni a lelki ismereted megnyugtatására próbáldd majd meg azért de elõtte érdemes szimpatikussá tevõ köröket hozni:D

Furcsa h 18 évesen nincs már tapasztalatod h kipuhatolózd mikor van rá esély. Elõször véletlenül menny oda bulizni ahova õ egy társaságba és ha ott a buli hevében nem ad egy olyan apró jelet sem h lehetne szó valamirõl akkor nem kell erõltetni a lelki ismereted megnyugtatására próbáldd majd meg azért de elõtte érdemes szimpatikussá tevõ köröket hozni:D
srác, ha nem hívod sose fogod megtudni
Hívd el!
Hívd el, ne totojázz az élet gyorsan múlik.
3-as mesebeli szám. Próbáld meg már csak ezért is :D
én lány vagyok és ugyanígy vagyok egy fiúval.. 3x találkoztunk már és sokszor beszéltünk fészbukon. SZERINTEM HÍVD EL! semmit nem veszíthetsz:) ha nem teszed és pár hónap múlva már egy másik srác oldalán látod akkor bánni fogod;) ezolyan tapasztalat féle csak pasisban:)
nincs esélyed cica
Ha szakítottak nem azt jelenti hogy nem békülhetnek ki!!!! Inkább adj nekik egy kis idõt!!!
Elõbb tisztázzunk egy dolgot. Ha egy fiú a barátod, az nem jelenti azt, h feltétlen járni is akar veled. Hagyj neki egy kis idõt. Egy kapcsolat után sokszor hónapok kellenek új kapcsolat elkezdéséhez, és az sem kizárt, h tisztázzák a problémájukat, és újra összejönnek.. Üdv - 14/F


Azt szeretném kérni tőletek, hogy valaki olyan ember írjon rám aki ért az akvarisztikához, mert most szeretnék venni akváriumot, már van is egy összeállításom, de nem tudom, hogy jó-e?

Légyszives írjatok elérhetőségeket facebook-on vagy skype-on előre is köszi.

Legjobb válasz: És miért nem írod le itt? Kérdezhetsz bõven, lesznek válaszolók. Szerintem a legtöbb ember nem dobálja csak úgy az elérhetõségét bárkinek, okkal. Valószínûleg a korábbi kérdésedhez is ezért nem kaptad meg a várt választ. Itt rendszeres hozzáértõ válaszolók vannak, szóval hajrá, kérdezz.

És miért nem írod le itt? Kérdezhetsz bõven, lesznek válaszolók. Szerintem a legtöbb ember nem dobálja csak úgy az elérhetõségét bárkinek, okkal. Valószínûleg a korábbi kérdésedhez is ezért nem kaptad meg a várt választ. Itt rendszeres hozzáértõ válaszolók vannak, szóval hajrá, kérdezz.
Ha van barkácskészséged, akkor a szûrést és a tetõd meg tudod magadnak is csinálni a bolti ár töredékéért is akár. Én pl szûrõ építésében tudok segíteni, ha érdekel.
30ezerbõl vehetsz egy 300-40literes akváriumot valami értelmes belsõ szûrõvel pl.: aquael fan1, A fûtõ m1 25-50watt kell az a lényeg.Világítás úgy a legolcsóbb ha szettet veszel mondjuk ha szettet veszel akkor 15-20 ezerért vehetsz 54 literes szettet.a maradék pénzt meg költöd egy belsõ szûrõre egy pár halra növényre esetleg pár ezerrel kipótolod de jó lesz ami lényeg.Én vagy garnélákat vagy guppikat esetleg bettát tennék.
A kérdező hozzászólása: nagyon jó tippeket adtok köszönöm és még várok sok jó tippet :)
Az van, hogy semmivel nem olcsóbb a külön lámpa, mintha komplett tetõvel vennéd meg. Itt van ez a tetõvilágításos akvárium: http://www.akvariumplus.hu/webshop/product/akvaplus-akvarium.. Csupán egy fûtõ és egy szûrõ kell. Viszont 80 centi hosszú akváriumot 30 ezerért nem fogsz megvenni jó technikával, hacsak nem nézel használt cuccok után.
A kérdező hozzászólása: Ez az info számomra nagyon hasznos volt, köszönöm. Kb.:30.000 ft áll rendelkezésemre, de nem szeretnék olyan akváriumot aminek teteje van, mert az drága inkább veszek hozzá valami ledes világítótestet ami az akvárium fölé rögzíthetõ.Ebben tudnátok még segíteni légyszives hogy milyen szûrõ meg levegõztetõ vagy 2 az 1-ben víztisztító berendezések stb..
80 centi hosszú? Standard szett a 96 és 112 literes. 100 liter felé kicsit több zsét bele kell pakolni, ugyanis oda ajánlott a külsõ szûrõ, de nagyon. Jó, mondjuk én 30 liter felett már eleve nem szûrõk belsõvel, de nem nehéz megoldani. Nagy kérdés, mennyi a keret. Ha szûkös, érdemes kisebb akváriumot választani, erõsebb szûréssel, ha tudsz szánni vödrös szûrésre, akkor értelemszerûen jobb a helyzet, ugyanis kevesebb a gondod az egész rendszerrel. Egy dolgot kell megjegyezni mindenekelõtt: a szûréstechnika az akvarizálás alapköve és egyben legdrágább része. Sajnos sokan nem foglalkoznak ezzel, és jön a baj. Drága hobbi, azt le kell szögezni. Viszont szép.
A kérdező hozzászólása: mellesleg 80cm-es akváriumot szeretnék vásárolni.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van köszi mindenkinek! Szóval akváriumot szeretnék vásárolni csak nem tudom, hogy milyen kellélel kellenek bele, milyen szûrõ, levegõztetõ, fény stb.. Ebben segítsetek légyszi.
higgy*
"Itt rendszeres hozzáértõ válaszolók vannak" A rendszeres az stimmel, de néha idetéved 1-2 hozzá nem értõ is, ami veszélyes is lehet. Általában aki sok választ ír itt, azoknak higyj jobban, mert elmarjuk közülünk azt, aki rendszeresen baromságokat hirdet. Tehát írd le nyugodtan.
Levegõztetõ nem kell, az oxigénellátást biztosítja egy szûrõ is.

Szeretnék 2. babát most 16 hónapos lányommal vagyok Gyeden. A Kft még van ahol dolgoztam de nem tudom meddig. Szeretném hogy az ottani bérem alapján kapjam a juttatásokat de mi van akkor ha a teherbeesést követően a terhességem alatt megszűnik a cég?

Legjobb válasz: Én az elsõ gyermekemmel voltam gyed-en, amikor elkezdõdött a felszámolása a cégnek. Hamarosan pedig teherbe estem a kistesóval. Semmi gond nem volt, a csõdeljárás elindítása után a felszámoló cég lett hivatalosan a munkáltatóm, õ töltötte ki a tgyás és gyed igénylõ papírjaimat, és az cégnél korábbi hivatalos bérem alapján számolták a juttatásokat. Már a kicsi is elmúlt egy éves mire lezajlott a felszámolás, minden papírom rendben volt.

Én az elsõ gyermekemmel voltam gyed-en, amikor elkezdõdött a felszámolása a cégnek. Hamarosan pedig teherbe estem a kistesóval. Semmi gond nem volt, a csõdeljárás elindítása után a felszámoló cég lett hivatalosan a munkáltatóm, õ töltötte ki a tgyás és gyed igénylõ papírjaimat, és az cégnél korábbi hivatalos bérem alapján számolták a juttatásokat. Már a kicsi is elmúlt egy éves mire lezajlott a felszámolás, minden papírom rendben volt.
Ha megszûnik amíg terhes vagy, akkor az elég nagy szívás. De azért annyira nem gyors egy ilyen eljárás, jó esélyed van rá, hogy megszülsz, még a megszûnése elõtt. Ha mégis a terhességed alatt szûnik meg, akkor az álláskeresési támogatással tudsz sakkozni, hogy járjon gyed és tgyás, de mivel annak maximális idõtartama 3 hónap, így ebbõl a szempontból sem mindegy mikor szûnik meg. Ha még meg sem indult a cég felszámolása, akkor ne aggódj, legalább egy év, amíg minden lezongorázódik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A helyzet az hogy még megy a cég, de már csak a fõnõk csinálja!Én még nem vagyok terhes de szeretnénk tesót úgy hogy a m.hely alapján számolják a pénzem!Jól tudom hogy az elõzõ évet nézik a számításnál?A babám 2011.01.14-én született és 2013.01.14 jár le a gyed.Onnét GYEs lesz.Ahhoz hogy ne a minimált kapjam mikor kéne szülnöm?Meddig tart egy csõdeljárás?Mikor értesülök ha netán ez lesz?

Van valaki, aki most is sikeres a dublinál a kártya vásárlásokban? Szeretném fel venni vele a kapcsolatot. Én használom, de sok jót nem tudok róla írni.

Legjobb válasz: ugyanmár, a dubli egy szerencsejáték, amivel definíció szerint csakis a dubli, és pár *szerencsés* járhat jól. Veled viszont elhitetik, hogy "bármikor bejöhet", (ismerõs a szlogen? :) és fizetsz, mint a katonatiszt! Ébresztõ!

Nem erre gondoltam :) Nem kezdek el egy aranycsomaggal próbálkozni aztán addig nyomni bele a pénzt amíg el nem bukom... :) Jutalékos rendszer mûködik. :)
nem mész bele olyanba ami veszélyezteti a pénzed ez azt jelenti hogy nem csinálsz 2-3 aranycsomagot amit más forgat mert azoknak a jutalékát na meg a te jutalékod is csak következõ hónapban kapod meg, és nem látod biztosan hogy meddig fog mûködni, mert ha megy a levesbe akkor ugye nincs jutalék a következõ hónapban
+ max 100 credit használattal és némi matekkal számolható a leendõ jövedelem nagyjából.
Hát benne van a pakliban hogy az egyre nagyobb befektetõk felé fog húzni, pl kiad egy azonnali TC pozis lehetõséget. Vagy valahogy balanszírozza a dubli a rendszert, ezt nem tudni. Bízom benne hogy jól döntetnek, okos emberek dolgoznak ott elvileg. A mohóságról annyit hogy én már elég szép összeget kerestem a Dublival mégsem megyek bele olyan kombinációkba amelyek veszélyeztetik a pénzem. Ha késõbb bukó lenne ott meg is szûnne az egész napról napra, azért feltételezhetõen a leendõ napi 1.000.000 tranzakció többet hoz nekik a konyhára minthogy lehúzzanak 2 nap alatt mindenkit. :)
*pókerhatás
Egyszerû, most elhitetik az emberekkel, hogy sokat lehet keresni. Minél többet keres valaki, annál többet is forgat vissza (mohóság, 1-1 ember kilép, de a többség marad), ezzel együtt növekednek a költségek és a végén pedig jönnek a bukások. Az emberek azt fogják mondani "nem lehet mindig nyerni" és vissza szállnak, a végén többet bukik az ember mint amennyit nyert. Tipikus szerencsejáték fogat.
szóval már egy sima aranycsomag se éri meg, na most akkor mi van ha három hónap múlva már egy tla csomaggal se foglya megérni utána meg 3tla val se, és akkor ez igy fog menni?
Csak simán 180 euroért vásárolt creditekkel már nem éri meg, hisz az nem túl nagy befektetés. Mivel van hálózatépítés rész is a dublinak egyenlõre megoldhatatlan hogy a kis befektetõk is nagy jövedelmet tudjanak realizálni, mert akkor a nagy befektetõk Iszonyatosan/Õrületesen nagy pénzt keresnének. Amit egyébként így is.... Sajnos már egy sima aranycsomaggal sem éri meg a Dubli, önmagába az nem elég, annál kicsit több kell ahhoz hogy meg is érje.
mennyi pénzt tudsz visszaforgatni egy 2250 aranycsomagon? egyáltalán van itt olyan aki forgatja az aranycsomagot?
Amennyiben nincs nagyobb forgótõkére szánt pénzed ne kezdj bele mert úgy már nem éri meg, már csak a nagy befektetõk felé nyit a dubli! Amennyiben megvan a kellõ nagyságú tõkéd hozzá megéri még nagyonis! Zeek "kicsit" más rendszer volt, felesleges a Dublit bármi egyébhez hasonlítgatni.... (De ismétlem nem érdekelnek vélemények :) na de ha én csak 180 eur ért akarok venni 324 kreditet akkor nem éri meg, pedig az ilyen játékosokból lehetne sok, ez már kicsit sántít
Jutalékos rendszer mûködik. : na de meddig ez itt a kérdés?mikor kell annyi jutalékot kiosztani ami már nem fedezi a bevétel.
Hát hogy meddig azt nem tudhatom! Figyelembe véve hogy a történelem leggyorsabban fejlõdõ cége és a világ legokosabb emberei dolgoznak ott reményeim szerint nagyon sokáig. Maximum változnak dolgok amikhez alkalmazkodni kell. Nekik sem lenne jövedelmezõ ha az emberek nem keresnének vele/hisz nem használnák!
na és te milyen poziban vagy? és milyen csomagot szoktál venni?
Hát olyan jó sosem lesz mint a legelején az "embercsalogatásnál" mert ott eszméletlen jövedelmezõ volt. Most pedig kicsit macerásabb, kicsit nyögvenyelõsebb de még mindig nagy kereset érhetõ el vele. Az oldal folyamatosan javul és még fog sokat.
de mibe változik?javul vagy romlik.
Az egész változik de ha nem vagy benne kicsit nehéz lenne felvázolni mindent.
szoval ez akár jo is lehet? és mi változott? jobb lett a kártya?
Én nem látom szerencsejátéknak. :) Fõleg mostanában hogy változott sok minden. Én csinálom régóta igen.
ja te csinálod ezt a dublit?kártyázol vele?
az az mi? Te nem úgy látod hogy szerencsejáték?
azaz... :)
egyszer volt hol nem volt egy zeek, ugye biztos sokan hallottatok róla. Neki is volt Magyarországon honlapja amin lehetett aukciozni, na de azt gyorsan betiltották mivel tiltott szerencsejáték volt. na most ez a dubli féle aukcio akkor nem az? hisz majdnem ugyan az szerencsejáték. vagy nem jol gondolom?
Amennyiben nincs nagyobb forgótõkére szánt pénzed ne kezdj bele mert úgy már nem éri meg, már csak a nagy befektetõk felé nyit a dubli! Amennyiben megvan a kellõ nagyságú tõkéd hozzá megéri még nagyonis! Zeek "kicsit" más rendszer volt, felesleges a Dublit bármi egyébhez hasonlítgatni.... (De ismétlem nem érdekelnek vélemények :)
Ahogy írták szerencsejáték, ha szerencséd van nyersz, ha nincs nem, ill. nagy eséllyel itt ott egy kicsit rásegítenek, hogy ne nyerj. Ez az igazság. Ezzel szemben sokan úgy akarnak embereket becsalni maguk alá, hogy azt hazudják, hogy ez fix megélhetési bevétel. Ugyan ez volt Zeekler-nél is, a sok agy mosott hülye a sok hiszékeny barmot beépítette maga alá és tessék idáig tartott.
na ez már válasz akkor a kicsik ne is kezdjenek bele mert tuti a bukás ezek szerint?
Hallo! Mennyi idõ, mire a vip irodámból paylutionra érkezik a cash??? És ha most indítottam el (szombat)? 48 órán belül ott van? Ill. mennyi idõ, mire paylutionról bankszámlára érkezik?
:DDD
"tehetségtelenek hozzá" LOL ez mekkora! Gratulálok, hogy az életben neked ehhez van tehetséged! Értékes tagja vagy a társadalomnak! :) Ja, nem, nem lottózom. Az szerencsejáték, tehát matematikailag bukó. Mint a dubli. Persze tudom, vannak a tehetségesek, akik összességében tartósan nyereségesek.. Mint a profi sorsjegyvásárlók... Ebbõl élnek. Hiába no, õk rátaláltak az ingyenpénzre, a hülye dubli meg nem gyõzi pénzelni õket.. Mégis megérte tanulni, igaz? ;)
amenyiben az lenne az érdekem hogy meggyozzem azon kommenteloket akik ki sem probálták vagz tehetségtelenek hozzá és ezert irnak kreténségeket megadnám a nevem és a módját hogyan ellenorizhetik sikerességem, de mivel ez nem érdek így ÁTVERÉS. SENKI NE PROBÁLJA KI!!!! :DDD
Kedves negatív kommenteket író személy! Remélem SZERENCSÉD volt és te nyerted meg a lottót! :D Amúgy igaza van az xpressel nem lehet pénzt keresni soha senki ne kezdjen bele ÁTVERÉS! :D ui.: Dancsi26 te is xpressezel? Milyen néven tolod? :)
...pár szerencsésnek, míg a többiek pedig belebukják a pénzüket. A szerencsések nyereményét és a cég hasznát a bukó többség fizeti meg.
A Dubli tökéletesen mûködik, egyetértek Culával a használata nehezebb lett, de ettõl függetlenül jelentõs mértékû jövedelem érhetõ el vele.
:D
ja, végülis a lottószámok eltalálásához is ügyesség kell... Az is pusztán szerencse, hogy lesz-e nálad épp "ügyesebb"
Mivel változott a kártyák megvételének menete így nehezebb õket megvenni DE egyáltalán nem a szerencsén múlik hanem azon hogy valaki mennyire ügyes és sajnos ebbõl következik hogy nem tudja bárki csinálni!
Hello, Hétvégén nem foglalkoznak utalásokkal szóval elméletileg hétfõn ránéznek és az szerda estére a paylution-ön lesz! Onnan pedig másnapra a számládon is a pénz! (Esetenként az elsõ kiutalásnál biztonsági ellenõrzésen esel át, ilyenkor inaktív lesz az accountod és kérik a személyi irataid másolatát emailbe)
Hello! Nálatok is belassult a rendszer iszonyúan??? Mire lekérdezem az árat vagy 2 mp... És a másik, hogy tök mindegy, mikor megyek fel, elviszik a kártyákat elõlem... Tuti van valami hack szoftver a dublizeren kívül is, ez több, mint 100%. Valami ötlet??? Hiába 137, 8-nál enyém a lekérdezés és azonnal nyomom neki a vételt, elviszik.. Ez korábban csak néhány esetben tûnt fel. Most meg szinte mindig...
A dubli mûködik most is... Csak "kicsit" több kezdõtõke kell hozzá... :) ( Nem érdekel ki hiszi el, ki nem.. csak megjegyeztem. )
na de nem is errõl szól a kérdés tudjátok ott felül. Most akkor megy a dubi kártya és lehet használni vagy nem megy??
Ja és azért, mert megnéztél pár Zeitgeist videót, nem váltottál világot a tudásoddal.
Te is nagyon okos vagy. A sok szar mellé te még egy pluszt is be válasz, mit ne mondja, irigyellek.
ebbe az országban minden nap a szart etetik veletek ... nincs rá írva hogy szar vagy csoki fagyi ... de szó nélkül lenyelitek ... tehát ez megint egy nagy okosság volt .. grat ...
Ha nem is piramisjáték, de átverés. Minden átverésénél a hívek ontják magukból, hogy mit képzelünk magunkról, hogy olyanról alkotunk véleményt amit ki sem próbáltunk. Minden egyes átverésnél ezzel jönnek. Miért kellene kipróbálni, ha ordít valamirõl, hogy átverés? Ez olyan mintha beleszarnék egy fagyi tálba és rátenném, hogy csokis fagyi. Ordít róla, hogy nem rendes fagyi, de még is vannak olyan emberek akik kipróbálják és a többinek meg azt mondják, honnan tudod, hogy nem is fagyi, ha ki sem próbáltad.
Na azóta változott valamit a kártya megvétele vagy abba is hagytad az egészet? szerintem ha egy kicsit is tovább gondolod nem hiszem hogy a dubli azt szeretné hogy te nyerjél õ pedig veszítsen. vannak ott olyan vezetõk hogy simán tudtak egy olyan szoftvert írni hogy lássa hogy ki hogy csinálja és egy idõ után már ne engedje neki megvenni a kártyát és bukjon csak szépen.
Primitív inkább az az ember aki benne sincs és véleményt mond . Szerinted ez piramisjáték ? Tisztába vagy te a szó jelentésével ? Körül néztél már a való életbe ? Az szerinted mi ? Az egyház , munkahelyed , az magyar állam felépítése ha lerajzolnád az mi lenne ? Nem véletlen egy piramis forma ? No ezen agyalj inkább minthogy belevered az orrod olyanba amirõl fogalmad sincs ..
Primitív egy banda verõdik össze minden ilyen segg hülye piramisjáték köré!
Kedves utolsó válaszadó , lehet nem nagyon kéne reklámoznod hogy eddig csalással voltál nyereséges ... "felcsúszó gomb " te eszednél vagy ? jó hogy nyereséges voltál ... Más nem használgat ám semmilyen tiltott szoftvert mégis jól játszik , de a figyelmedet felhívom ha majd ilyenek miatt kizárnak azt elveszik a pénzed ne lepõdj meg .. na szia
ugyanmár, a dubli egy szerencsejáték, amivel definíció szerint csakis a dubli, és pár *szerencsés* járhat jól. Veled viszont elhitetik, hogy "bármikor bejöhet", (ismerõs a szlogen? :) és fizetsz, mint a katonatiszt! Ébresztõ!
Az ember egyetlen valódi szabadsága az önálló mérlegelés. Élj vele te is! Dönts önállóan!
Hány évesek vagytok? Szabadak vagytok mindketten? Mert akkor miért ne?
Persze, próba-cseresznye :)
"én nem tudom h belemenjek-e?" Akkor egyértelmû: Nem. Ennyire öntudatodon kívül vagy? Ami 1x nem sikerült az 2x-ra sem fog. Ezt nem összekeverni a tartós kapcsolat 1x-i elromlásával, akkor változtatásokkal mûködhet újra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!