Találatok a következő kifejezésre: Most van akit nem tudok (261 db)

Most van barátom akit nem tudok szeretni pedig már rég tetszik és szerintem azért mert még mindig szeretem a régi fiúmat. Mit tegyek? Szeret a régi? Meg fog haragudni az új?

Pedig mindjárt egy éve hogy szakítottunk! Mindig a régire gondolok. De nem akarom hogy a mostani haragudjon rám. és a régit féltékenynek látom.

Legjobb válasz: Én most ugyanebben a helyzetben vagyok. Pár hónapja lett vége a másikkal, de az újat nem tudom megszeretni. Szeretem, de nem úgy:( Én sem akarom megbántani, ezért vele maradok. Pedig tudom, hogy a régi is szeret engem, de nem tudnék úgy boldog lenni a régivel, hogy közben tudom, hogy ezzel megbántottam az újat... Én azt tanácsolom ha nem tudod az újat megszeretni, akkor ne legyél vele, mert késõbb még jobban megfogod bántani.. Tudom pont én mondom, de ha neked van "bátorságod", akkor helyezd elõnybe a saját boldogságod.

Én most ugyanebben a helyzetben vagyok. Pár hónapja lett vége a másikkal, de az újat nem tudom megszeretni. Szeretem, de nem úgy:( Én sem akarom megbántani, ezért vele maradok. Pedig tudom, hogy a régi is szeret engem, de nem tudnék úgy boldog lenni a régivel, hogy közben tudom, hogy ezzel megbántottam az újat... Én azt tanácsolom ha nem tudod az újat megszeretni, akkor ne legyél vele, mert késõbb még jobban megfogod bántani.. Tudom pont én mondom, de ha neked van "bátorságod", akkor helyezd elõnybe a saját boldogságod.
Én is ugyanígy vagyok, hihetetlen. Nos, tedd azt, amit a szíved sug! Ha a régi is érez szted még valamit, hát hajrá. Légy végre azzal, akit igazán szeretsz!
en igy voltam! Meg ha rohelyes is...4 evig fulig szerelmes voltam a baratomba akivel jartunk-szakitottunk folyton. Aztan egyszer azt mondtam, hennek vege, mert igy nem mehet tovabb. Es idovel megismertema mostani barataom akivel mar 2 eve jarok. Az elejen ot se szerettem, folyton a regire gondoltam... Aztan idovel anelkul h eszrevegyem megszerettem, igaz meg az utcan osszefutottam a regivel, es jujj megint megdobbant a sziuvem, de ez addig tortent meg, mig megint osszefutottam, es erdekes keppen mar nem dobbant meg. Sztem ha hideg fejjel kezded nezni a dolgokat, es eszrevenni a regidbe a rosszat is, es az ujnak minden jo tulajdonsagat, es h megadja neked azt amit a masik nem, egy ido utan halas, majd lehet meg szerelmes is leszel bele.Sztem ha szamit neked, ne add fel, de NEHOGY megmond neki, h meg szereted a masikat!! akard az uj kapcsolatod h menjen..egy ev alatt a masiknak ha szamitottal volna, mar viszaszerzett volna... Termesztees h feltekeny..mert biztos ugyes lany vagy. De ahogy meglatna h szabad vagy, mar nem erdekelned..mert nem volna kihivas szamara teged megszerezni. Tudom mert bnne voltam par evig. Torodj szeresd az ujat, tervezzetek programokat, ajd magadnak es neki egy eselyt h boldogak legyetek, ne kinozd magad valamivel, ami amikor mehetettt volna sem ment.

Szerintetek megérdemel az a fiú, akit 8 éven keresztül nem is érdekeltem, mert kiskoromban dagibb voltam? és most meg odáig van értem. én 8éve szerelmes vagyok belé. Szóval még most is, de nem tudom, hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: Figyelj, mikor kicsik vagytok, akkor persze, hogy nem érdekled, mert akkoriban a kisfiú is kisfiú. Lehet mostanra még ducin is kellenél neki. Próbáld meg vele, lehet nagyon tudna szeretni.

Figyelj, mikor kicsik vagytok, akkor persze, hogy nem érdekled, mert akkoriban a kisfiú is kisfiú. Lehet mostanra még ducin is kellenél neki. Próbáld meg vele, lehet nagyon tudna szeretni.
Ha jól számolom 7 év körüliek lehettetek amikor azokat a bizonyos csúf dolgokat mûvelte veled. Mégis miket? Meghúzta a hajad, vagy fellökött, megdobott labdával/hógolyóval? Mert ez mind azt jelenti hogy tetszettél neki. Egyébként ha tetszik neked akkor meg ne tökölj hanem próbáld ki milyen vele lenni.
A kérdező hozzászólása: De elõtte volt már "barátnõje"
hát egy 12 éves fiút nem nagyon érdekel semmilyen csajozás :D Gondolom õ is 15 éves körüli, most jönnek elõ a hormonok, naná hogy ilyenkor tetszel meg neki, pláne hogy te is kezdesz nõiesedni
Akkor adjál neki esélyt, még most is kicsik vagytok! :D
A kérdező hozzászólása: hát olyan 2.-as koromtól 7.-es koromig ..
És mikor történ ez? Mármint mit jelent a kis korodban?
A kérdező hozzászólása: Hát most vagyok 15..vagyis 8.-as és nagyon megváltoztam külsõre meg minden..volt, hogy néha elõtte is adott jeleket de voltak olyan dolgok amik nagyon szarul érintettek..amiket csinált. Most meg tetszek neki...
Attól függ mennyire kiskorodban. Ha kamaszként, akkor nekem sem kéne az ilyen. Szeressen a személyiségemért, vagy dugja a melegvizet, nekem jut jobb is nála.
nem kellettél neki dagin, miért hibáztatod ezért?
A kérdező hozzászólása: Hát elég bunkó volt...de még tavaly is.

Most mi van a Playstation Networkel? Akkora ha nincs plusom akkor nem tudok online játszani a játékokkal?

Mint az XBOX-nál?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Ingyenes az online játék. Mint a Wii esetében. Egyedül a microsoft szed ezért is pénzt, de valljuk be, a sok warez miatt tökre jogosan.

Nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Ingyenes az online játék. Mint a Wii esetében. Egyedül a microsoft szed ezért is pénzt, de valljuk be, a sok warez miatt tökre jogosan.
A kérdező hozzászólása: köszii akk veszek :D:D:D
Hozzátenném, egyelõre tudsz még játszani online. Szerintem már a Sonynak is leesett, hogy hülyeséget csináltak, ezért is jött most a plus, mint a kezdet. Persze ne legyen igazam, bár azt is hozzátenném, abszolút megéri fizetni 10 rugót egy évre a live-ért, mert elég stabil és karbantartott rendszer.
Igen, ráadásul tényleg baromi hasznos funkciói vannak. (A mentések online tárolása például priceless.)


Volt/van fogadott orvosod? Milyen volt a szülése, akinek nem volt, és milyen volt annak, akinek volt? Nekem most nincs, és nem tudom eldönteni, hogy legyen-e. Felmerül a kérdés, hogy mi van ha nem ér rá, stb?

De azt a pénzt szívesebben költeném a gyermekemre.Az els? kisfiamnál volt fogadott dokim, de semmi jó tapasztalatom nem volt. Csak negatív. Tanácsok?

Legjobb válasz: Szia Nekem volt magándokim,de a szüléshez nem fogadtam fel. Nálunk a kórházba sajnos kevés,2 orvos van aki rendes a többi sz*rba se veszi az embert.Az épp ügyeletesnél szültem és szerencsém volt nagyon,a szülésznõ és a doki nagyon édesek,türelmesek voltak.Azon a napon csak én szültem az osztályokon se volt nagy tömeg húsvét elõtt,közel 4 órát töltöttem a szülõszobán a doki végig mellettem volt,nyugtatott,biztatott,szórakoztatott.Szülés után mindig bejött beszélgetni hozzám.húsvétkor egy kis tojást kaptam tõle,varrat szedésnél is rettenetesen kedves volt,pedig pénzt nem kapott.Egy hétig voltunk bent,indulás napján bejött elköszönni és pár tanáccsal ellátni.Azóta is ha összefutunk valahol pár percet mindig beszélünk. Ha az összes orvos ilyen lenne......

Szia Nekem volt magándokim, de a szüléshez nem fogadtam fel. Nálunk a kórházba sajnos kevés, 2 orvos van aki rendes a többi sz*rba se veszi az embert.Az épp ügyeletesnél szültem és szerencsém volt nagyon, a szülésznõ és a doki nagyon édesek, türelmesek voltak.Azon a napon csak én szültem az osztályokon se volt nagy tömeg húsvét elõtt, közel 4 órát töltöttem a szülõszobán a doki végig mellettem volt, nyugtatott, biztatott, szórakoztatott.Szülés után mindig bejött beszélgetni hozzám.húsvétkor egy kis tojást kaptam tõle, varrat szedésnél is rettenetesen kedves volt, pedig pénzt nem kapott.Egy hétig voltunk bent, indulás napján bejött elköszönni és pár tanáccsal ellátni.Azóta is ha összefutunk valahol pár percet mindig beszélünk. Ha az összes orvos ilyen lenne......
Ezt neked kell eldöntened. Szerintem mindkettõnek van pozitív és negatív oldala is. Nekem pl volt fogadott dokim, 38+6 hetes voltam mikor megindult a szülés, reggel 6-kor estem be a kórházba, az ügyeletes megvizsgált, felvette az adataimat, ctg-re kötött és már ott is volt a fogadott dokim. Délutánra lett meg a kisfiam, a doki végig mellettem volt... mármint intézte a dolgait, de sûrûn jött, vizsgált, ellenõrzött, szülésnél a fejemnél ült és simogatta a buksim, nyugtatgatott. A kórházi napokon minden nap bejött, kérdezgette mi újság, van-e tejem, hogy van a baba stb... Varratszedés, 6 hetes kontroll.. minden rendben volt, végig kedves volt. DE barátnõmnek nem volt szerencséje, a dokija kikötötte, hogy 120 ezret kér a szülésért, a szülés hamarabb indult meg, doki külföldön. Barátnõm nem akarta odaadni így neki a pénzt, a doki meg azt mondta akkor nem adja ki az igazolást, ami az anyaságihoz kell. Szóval igazán okosat nem tudtam mondani, ezt neked kell érezned, hogy ha most is magándokihoz jársz mennyire bízol meg benne, mennyire szimpatikus stb.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Kedves utolsó válaszoló. Jó egészséget kívánok Nektek!
Fél napos kisfiú apukája vagyok! Ma délben született Gyõrben a kisbabánk nem volt fogadott orvosunk, szülésznõnk sem. Ennek ellenére minden simán ment mindenki kedves volt a doki is. Sokat segített párommal is kedves volt pedig 9 óra vajúdás volt. Csak jó tapasztalatot tudok a szülésrõl mondani.:-)) Egyébként mi is azt gondoltuk hogy azt a pénzt értelmesebb a gyerekre elkölteni, úgy is teszünk :-)
Szia! A terhesség alatt magándokihoz jártam, de nálunk csak úgy lehet orvost fogadni, hogy nem hívják be. Csak akkor engedik be a szülõszobára, ha a szülés a munkaidejében történik. Vagy pont ügyeletes. A végén a fõorvos szikéje alatt kötöttem ki. És ez volt a legjobb dolog, ami a mi helyzetünkben történhetett. Ha nem így történik, a kisfiam már nem élne.
Én fogadtam orvost, mert utáltam volna, ha mindig mások vizsgálnak és nagyon rendes volt mert biztosította számomra azt a komfort érzetet, amit akartam. Végig minden vizsgálatot õ végzett és mindenrõl rendesen tájékoztatott, aztán segített megszülni a kisfiam. A tarifája úgy tudom 60e ft, de mi többet adtunk neki, mert nagyon elégedettek voltunk. A szülésznõk elõtt is le a kalappal, mert nagyon rendesek és segítõkészek voltak. A veszprémi kórházban szültem 3 hete.
Nekem volt fogadottdokim, akivel maximálisan elégedett vagyok. Azt mondta, csak akkor nem lesz ott a szlésemnél, ha külföldön tartózkodik. Itthon volt, és amint hívták hogy szülök jött. Már attól megnyugodtam, hogy belépetta szülõszobába, mikor én már egy ideje ott vajúdtam. Egyszerûen megnyugtatott, hogy van ott valaki, akit már isemerek, és még ráadásul szakember is.
12.41: igen az a doki szemét volt. És sajnos én még tudok cifrább eseteket is. Sajnos a környezetemben levõ kismamák nem mindig tudtak normális orvost kifogni. Csak nem akartam ezzel traktálni a kérdezõt. Elõtted válaszoló voltam.
MAgándokihoz jártam és a 26.héten meg is fogattam.jól tettem 24 órát volt mellettem a "nagy"nap.dokija válogatja:)
Ez a legutóbb említett doki egy szemét.
Szia! Nem volt fogadott orvosom, sem szülésznõm, de mindeni tök rendes volt! Kedvesek, segítõkészek, normálisak. Jól tettem, hogy a babára költöttem azt a pénzt... Miskolc.

Mononukleozisom volt és most a számba ilyen afták vannak (hólyagok) nem tudom, hogy köze van e a mononukleozishoz de ha glycoseptel ecsetelem akkor az nem árt úgye?

ÉS még annyi ,hogy ma vettem észre ,hogy a nyelvemen is ilyen fura pötyök vannak de nem fáj csak furcsa

Legjobb válasz: Ha több van, akkor ecsetelés helyett célszerû fertõtlenítõ szájöblítést csinálni. Mást úgysem tudsz ezek ellen tenni.

Ha több van, akkor ecsetelés helyett célszerû fertõtlenítõ szájöblítést csinálni. Mást úgysem tudsz ezek ellen tenni.
Ja és immunerõsítés ezerrel! Ha nem igazán eszed a zöldséget, gyümölcsöket, akkor vegyél multivitamint a patikába.
ezek a kétszínû srácok, akik hízelegnek, majd sz.rnak le.igazából csak játszadoznak. 17/f
Az életben nem tud normálisan viselkedni.

Van egy lány az osztályomban, akivel mostanában valami fura dolog van köztünk. Nem tudom miért ilyen furcsa. Akinek van ötlete kérlek írja meg, hogy mi lehet az oka ennek a változásnak, mert én most folyamatosan rá és ezekre gondolok?

Többet beszélünk meg röhögünk és azt mondta nemrég, hogy mindig ott volt és van és lesz nekem (nagy meglepetésemre). Egyik nap pedig megkért rá, hogy öleljem meg. A csaj természete nagyon furcsa, általában mindenkivel bunkó (még ha nem is gondolja komolyan :D), néha meg tartózkodó, De alapjában véve egy vidám valaki. Neki nem az olyan típusú fiúk jönnek be mint én és ez kölcsönös, bár jól néz ki a csaj és sok mindenkinek bejön. Már évek óta ismerjük egymást, de én nem éreztem úgy soha, hogy olyan közel lennénk egymáshoz. Tudom, nehéz bármit is mondani erre...de én bármennyire gondolkodom, csak zsákutcába térek, mert ilyen még soha nem volt velem(mármint ő)..Fikázni is lehet nyugodtan...Főleg lányok válaszát várom :)

Legjobb válasz: Szerintem lehet,hogy tetszel neki vagy csak nagyon jó barátnak tart

Szerintem lehet, hogy tetszel neki vagy csak nagyon jó barátnak tart

Hát most már komolyan nem tudok kiigazodni, akk most mi van?

Ki szeretném próbálni a ricinus olajat és egy csomó helyen olvastam róla.. de annyira durván ellent mondanak egymásnak a vélemények.. van az a csoport aki istenítí hogy milyen gyönyörű lesz tőle a haj és szemmel láthatóan nő, és fényes lesz és a szempillák is nőnek.....na és van a másik rész akiknek csomókba hullik tőle a haja zsirosodik, nem nő semmit, a patikákban ki sem adják na akkor most kinek lehet hinni?? vagy ennyire egyénfüggő? 16/l

Legjobb válasz: egyénfüggõ,nekem pl. hatott

egyénfüggõ, nekem pl. hatott
Én nem hallottam semmi rosszat róla. Anyám azzal kenegette az öcsém szempilláit babakorában (rendszersen), és fogalmam sincs, hogy attól-e, de az biztos, hogy gyönyörûek neki :)
Én is a szempilláimra használom, kb 2 hónapja. Nagyon jó. Hosszabbak, dúsabbak tõle a szempilláim, nem töredeznek, és nem is hullanak. :) 18/L
Én is csak jót hallok róla, gyönyörûen dúsítja és erõsíti a hajat...de egy jó tanács: Ne egyél belõle mert hashajtó...;)
Nekem 2-szer, 3-szor gyorsabban nõ tõle a hajam, fényesebb és egyáltalán nem száraz. Amit meg végképp nem értek, hogy eddig 3 naponta meg kellett mosnom, mert olyan zsíros volt, de amióta használom, 5-6 naponta elég. Nekem komolyan csodát tett, pedig már minden több ezer forintos szart, meg profi hajápolót kipróbáltam, mert mindig is szenvedtem a hajammal. De az biztos, hogy egyénfüggõ, az unokahúgom is használja, neki is fényes és nem zsírosodik, de nem nõ olyan gyorsan, mint az enyém.
A kérdező hozzászólása: én ma próbáltam ki de egy kicsit hollutt tõle a hajam? csak olyan 10-20 szál.. ez normális? de magától nem csak ha húztam és miután megszáradt már huzva e hullott ki egy szál se

Hetvegen indulunk dubrovnikba kirandulni. Esetleg valaki aki ott van, most jott haza, nem tudja milyen ido van, lesz? Nezek egy csomo netes elorelejzest de naponta valtozik es nem valami bizalom gerjeszto.

Legjobb válasz: A tenger 20 fokos, még nem az igazi. http://www.weatheronline.co.uk/water/Europe/MiddleMediterran.. Beírtam a City-hez Dubrovnikot, tényleg nem valami bizalomgerjesztõ.

A tenger 20 fokos, még nem az igazi. http://www.weatheronline.co.uk/water/Europe/MiddleMediterran.. Beírtam a City-hez Dubrovnikot, tényleg nem valami bizalomgerjesztõ.
Azt vedd tudomasul, hogy a torrentezes felzabalja az egesz netet.
A kérdező hozzászólása: Rendben van. azzal én tisztában vagyok.. csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy hiába nincs letöltés.. tehát semmit nem töltök lefelé.. csak szimplán a seed megy 1-2 kbit-el akkor sem tudom használni a netet.. (11/512 mb/s)
A kérdező hozzászólása: nem beszélve arról, hogy a másik gépen ha használom ott megy tökéletesen.. ha megy a kliens ha nem.. ott mindig mûködök az internetem.. a laptopomnál pedig elég ha csak fut a kliens és már nincs netem..
be lehet állitani h mekkora sávszélességet vegyen igénybe


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!