Találatok a következő kifejezésre: Most van akit nem (1673 db)

Ha sokáig várunk az első szexel, és addig csak petting van, akkor nem fog megszűnni a vágy, ami most nagyon ég, de most még nem akarunk lefeküdni, mert még várnánk?

Barátom 17, én 16. Még a sezxel várnánk egy pár hónapot. Bár elég rég óta együtt vagyunk, de akkor is. Szeretnénk el?tte fokozatosan megismerni egymás testét... :) Így nekünk izgalmasabb. Már sokszor alig várom, hogy bennem legyen, tudom ,hogy ? is de még húzzuk egy kicsit, mertt még nem volt minden, ami nem szex. Nem fog megváltozni a vágy vagy elt?nni az, hogy mennyire kívánjuk egymást, ha még várunk kicsit ugye? Csak fokozódni mert egyre jobban fogjuk kívánni egymást...? Még mind a ketten szüzek vagyunk, szeretjük egymást. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Lehet nem hiszed, mi több mint egy évet vártunk a párommal, pedig 17 éves voltam, akkor lettem 18. Nekünk így pont megfelelt és sokkal jobban értékeltük, mintha hamarabb kezdtük volna. Ha belegondolok így felnõttebb fejjel talán még lehetett volna várni, nem mert nem volt jó hanem na...:) ami késik nem múlik:)

Lehet nem hiszed, mi több mint egy évet vártunk a párommal, pedig 17 éves voltam, akkor lettem 18. Nekünk így pont megfelelt és sokkal jobban értékeltük, mintha hamarabb kezdtük volna. Ha belegondolok így felnõttebb fejjel talán még lehetett volna várni, nem mert nem volt jó hanem na...:) ami késik nem múlik:)
A kérdező hozzászólása: Szoktunk közös programokat szervezni, meg ilyeneket. És szinte mindig van mind a kettõnknek orgazmusa is. :)
Nyugodtan várjatok még - de közben tényleg ismerjétek meg egymást. Ez ugye jelenti a sok közös programot is: így is jó lenne ismerni a másikat, nem csak az ágyban. És jelenti azt is, hogy a petting közben ki is elégíthetitek egymást. Ismerjétek meg annyira a másik testét, hogy ez is jól menjen már - sõt: ha tényleg ilyen jó viszonyban vagytok, akkor már beléd is nyúlhat (óvatosan persze). Ha sokat gyakoroljátok, és össze tudtok hangolódni, akkor valószínûleg az elsõ behatolás sem fog fájni.
mi a II. Világháború óta együtt vagyunk..
mi sem régóta csináljuk mert én nem kezdeményeztem a gátlásaim miatt õ meg nem mert mert nem akart nekem rosszat..:D (megint másodk vtam:P)
A kérdező hozzászólása: Az is egy idõ már azért... :) Mi másfél éve.. Nagyon jó megvagyunk, szuper vele MINDEN!!! Imádjuk egymást, de lépésrõl lépésre akarunk haladni. Az elején sokáig nem csináltunk SEMMIT, mert én nem akartam kezdeményezni, õ meg nem kezdeményezett, mert nagyon akarta éreztetni hogy mennyire tisztel engem... Lehet hogy ezért haladunk lassan... :-)
második vagyok mi lassan 9 honapja :D
A kérdező hozzászólása: Azt is írjátok oda, hogy mióta vagytoke gyütt légyszi! :)
velünk is majdnem ezvan..:D a barátom akarja én még várnék...mindig csinálunk vmi újat ami miatt mindig egyre jobban kívánjuk egymást bár a pasim kicsit nehezen tartja magát..pedig õ is egyetért azzal h "ismerkedjünk még" és az új dolgok neki is jólesnek..sztem nyugodtan várhattok még nem fog eltûnni a vágy sõt ha mindig jön vmi kis extra akk tovább marad a petting és sokkal jobban fog esni az elsõ..vagyis én ígyvagyok vele úgyhogy várok..:D rem segített..:D 16/L
mi 3 éve vagyunk együtt...elsõ voltam

Most akkor a hőmérős módszer segítségével mikor lehet teherbe esni? Ha lent van a hő, vagy ha már fent van? És ha már fennt van, akkor nem lehet teherbe esni?

Akkor most már tényleg nem értem.

Legjobb válasz: elméletileg ha felmegy pár tized fokot,akkor van peteérés, akkor kell a napokban együtt lenni, ha fönt marad akkor valószínû sikerült a terhesség, mert a mensi elõtti napokon, egyébként leesne . 37 fölé semmiképp sem kell menni , mert az már hõemelkedés. ha a normál hõd pl 36 fok akkor peteéréskor kb 36,4-36,6 körüli.ha ennél többet emelkedik, akkor már mást is jelezhet, pl náthát-.

elméletileg ha felmegy pár tized fokot, akkor van peteérés, akkor kell a napokban együtt lenni, ha fönt marad akkor valószínû sikerült a terhesség, mert a mensi elõtti napokon, egyébként leesne . 37 fölé semmiképp sem kell menni , mert az már hõemelkedés. ha a normál hõd pl 36 fok akkor peteéréskor kb 36, 4-36, 6 körüli.ha ennél többet emelkedik, akkor már mást is jelezhet, pl náthát-.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Vannak ezen az oldalon olyanok, akik azt mondják, hogy hõemelkedésnek kell lennie. Én emiatt paráztam, mert max 36.8-36.9 fokot tudtam "produkálni", és nem értettem, hogy nekem miért nincs "hõemelkedésem". 36.3- ról ment 36.8-ra akkor ez jót jelent? Mégegyszer köszi a választ.
Én úgy tudom, h 37 fölé kell menni. DE ha neked alapban jóval alacsonyabb, akkor tényleg csak elég pár tizeddel ha feljebb megy. Egyébként hol méred?
36, 3-36, 8 ra ez tökéletes. Itt volt péd. Nekem sem megy soha ill nagyon ritkán hét fölé, pedig nálunk családi vonás hogy az alaphõm napközben 37-37, 1. ez a normális. Tehát nem gond ha nem megy 37 fölé ez egyénfüggõ. Nekem eddig nem sikerült a baba, de a ciklusom normális. Már doki is megerõsítette. És lh tesztet is nézek. Mégis ritka hogy 37 vagy afölé menjen. Sok sikert
Tökéletesn mûködik a hõd! Nekem is alacsonyabban mozog és az normális. 36, 8-nál nem megy feljebb. Alapban meg 36, 2. Már van egy gyerekem, de hõemelkedésem nem volt.
A kérdező hozzászólása: Hónaljban mérem. Köszi a válaszokat. Ha tudok valamit, majd jelzem.

Ha már most van előtejem, nem sok, de van, az azt jelenti lesz akkor is amikor szoptatni szeretnék? Most vagyok 28 hetes, de már a 24 héttől van, sárgás szinű.

Legjobb válasz: Nem függ össze a kettõ. Nekem pl egyik gyermekemnél sem volt elõtejem és tudtam õket szoptatni jó sokáig. De viszont hallottam már forditva is.

Nem függ össze a kettõ. Nekem pl egyik gyermekemnél sem volt elõtejem és tudtam õket szoptatni jó sokáig. De viszont hallottam már forditva is.


Itt biztos találsz magadnak:D
15 éves és gyereke van ?!!! Komoly?? Tejóég... és gratuláltak neki a szülei, nehogy azt mondd hogy igen mert felakasztom magam O.o
A kérdező hozzászólása: ja és még valami már volt barátom 2 is az egyik kell párhonnapot napot jártam a másik fiúval meg 16 éves koromig de õ mindig meg csalt utána ha õt csalták meg azok akik kell megcsalt mindig vissza könyörögte magát hozzám de közben voltak tartalékai már mint másik csajok de hál istenek nem feküdtem le egyikkel sem úgy hogy szûz vok de tom ez a mai világban ciki de ez van én más vok mint a többi lány
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezeket a jó válaszokat szavakat (:
Szia! Egyáltalán nem ciki. Én 22 éves lány vagyok és még nekem sincs barátom.
Ezt nem szabad erõltetni, majd ha megtalálod az igazit akkor férjhez mész.
A kérdező hozzászólása: utolsó szerintem is de a szüleim aszt mondják miért nem megyek már férjhez meg mikkor lesz már nekem is gyerekem és nem itt akarok ismerkedni
Az a ciki, hogy a 15 évesnek gyereke van!
Szerintem egyáltalán nem az
szerintem nem gáz, egyik volt iskolatársam sem sexelt és csókolózott(keresztény neveltetés) én meg is mosolyogtam még akkor, de most meg õ mosolyoghat meg, mert megtalálta a magának valót akivel valószínûleg le is élik életüket, de persze most meg nekem nincs senkim :( :)

Ha Kubában nem lenne kommunizmus, vagy nevezzük akárhogy ami most van, akkor úgy az USA befolyása alatt lenne, mint 1959 előtt, vagy ahogy most vannak a Közép-Európai kisállamok?

Mert a rendszer jelenleg ha mást nem csinál kizárja hogy az USA a belügyekben diktálhasson.

Legjobb válasz: A kubai rendszer úgy hallottam, elég jó. Bár nincs túl sok gazdag ember és az átlagos életszínvonal valamivel alacsonyabb, mint mondjuk itt, de a társadalmi különbségek jóval kisebbek, és a közigazgatás, egészségügy, stb. sokkal jobb. Egy szóval bebizonyították, hogy a szocialista rendszer igenis tud, és jobban tud mûködni, mint a nyugati! Havanna például Mezõgazdaságilag 80%-ban önellátó ami egy ilyen nagyvárostól elképesztõ hatékonyság. És mivel nagy arányban használnak állati erõt(mivel a benzin piac nyugati befolyás alatt áll, õk drágán jutnak hozzá), ezért kevésbé környezetszennyezõ. Lehet, hogy kevés a milliárdos, de az átlag ember ha szegény is, ételre, iskoláztatásra, kórházi ellátásra nincs gondja.

A kubai rendszer úgy hallottam, elég jó. Bár nincs túl sok gazdag ember és az átlagos életszínvonal valamivel alacsonyabb, mint mondjuk itt, de a társadalmi különbségek jóval kisebbek, és a közigazgatás, egészségügy, stb. sokkal jobb. Egy szóval bebizonyították, hogy a szocialista rendszer igenis tud, és jobban tud mûködni, mint a nyugati! Havanna például Mezõgazdaságilag 80%-ban önellátó ami egy ilyen nagyvárostól elképesztõ hatékonyság. És mivel nagy arányban használnak állati erõt(mivel a benzin piac nyugati befolyás alatt áll, õk drágán jutnak hozzá), ezért kevésbé környezetszennyezõ. Lehet, hogy kevés a milliárdos, de az átlag ember ha szegény is, ételre, iskoláztatásra, kórházi ellátásra nincs gondja.
politikában nincs HA..
Ezzel szemben ha nyugati rendszer lenne, épp olyan lenne mint mondjuk nálunk. Sok gazdag lenne, de a szegényekrõl senki sem gondoskodna. Nem csak USA befolyásról, hanem a piaci tényezõk jóval erõsebb befolyásáról is beszélhetnénk ebben az esetben, mivel általában egy nyugati minta alapján mûködõ állam sokkal jobban függ a többi országtól. Ezért, ha a külföldi gazdasági csap egyszer elakad, azonnal megkezdõdnek a problémák.
Meg 1: Fidel elott Kuba zommel a turizmusbol elt - jobban mint az utolso 50 evben - es most is elhetne vidaman belole, ha a jelenlegi rendszer hagyna. De jelenleg eleg keves ember akar arrafele nyaralni, inkabb mennek a tobbi orszagba, Kubaba csak a disszidensek es a cocirendszert visszasirok mennek "nyaralni". Az USA-befolyas pedig "csak" annyiban tenyezo, hogy tobb dollar aramlik oda a menekultek penz-hazakuldese miatt, mint pl. Mo-ra. "Csak" blokad alatt vannak nehany dologban (pl. annakidejen Mo is COCOM-listan volt) es meg lehet sorolni a "csak"-okat. Nem kivanom neked, hogy valaha megtapasztalj hasonlo "elmenyeket", amilyenekben a kubaiak elnek.
A válasz megírásának idõpontja: ma 00:44 Nem artana, ha nem egy magyar, Kubaban egy egy-ket hetes, utazasi iroda altal szervezett nyaralason resztvett embert kerdeznel meg errol, hanem egy olyant, aki ott szuletett es legalabb 30 eves koraig ott is elt. Ugyanis Kubaban a mai napig diktatura van, bar Fidel visszavonulta ota minimalisan enyhult - de korlatozott pl az internethasznalat (es nem csak azert, mert szamitogep se nagyon van) es pl mobiltelefont is csak 1-2 eve vasarolhatnak, es ugy altalaban, totalis diktatura es terror van naluk. Ok meg most is azon a szinten elnek, mint a magyarok a 60-as evek elejen-kozepen. Az oda turistakent erkezoket meg most sem engedik koszalni szabadon (mint regen az oroszoknal sem maszkalhattal akarhova), igy az egy-kethetes nyaralason resztvevok nem igazan latjak a valosagot. A mezogazdasagi onellatasrol meg annyit, hogy annakidejen az 50-es evekben Bp is "onellato" volt - bar te biztosan nem emlekszel - vagy a korod miatt nem is tudhatsz roluk - a padlas-soprogetokre, meg a kotelezo beszolgaltatasra, es a tobbire :(((
ma 00:44 Értem, szóval nagyon jó ez a coci rendszer, leszámítva, hogy az átlagember szegény :DDDD
"akkor úgy az USA befolyása alatt lenne, mint 1959 elõtt" Kubában jelenleg akinek van néhány dollárja, az a császár, aki elõtt mindenki hason csúszik, hogy elnyerje a kegyeit. A nagyszerû "forradalom" eredményeként a dollárt úgy imádják a szerencsétlen kubaiak, mintha valami isten lenne. Vajon úgy érzik-e, hogy "felszabadultak", különösen az amerikai befolyás alól? Nem látok a fejükbe, bár tippem azért van. "ahogy most vannak a Közép-Európai kisállamok?" Micsoda sületlenség ez? "Mert a rendszer jelenleg ha mást nem csinál kizárja hogy az USA a belügyekben diktálhasson." Ezt a szöveget lehetõleg ne add elõ egy kubai menekültnek, vagy legalábbis ha elõadod, jó reflexszel hajolj el a keze elõl.
Kubában diktatúra van.Milyen kisállamok vannak USA befolyás alatt?
*elapad
1950-es években Kuba még Latin-Amerika negyedik leggazdagabb országának számított. Ma meg... No comment.

Ha sli van, akkor nem duplázódik meg a vram? Szóval ha én most veszek egy y510p-t 2x gt750m 2gb-al, akkor a teljesítmény dupla akkora lesz, de a vram nem?

Legjobb válasz: A teljesítmény se duplázódik, a vram meg annyi lesz, amennyi 1 db vga-n van. De felesleges is lenne több vram arra az sli rendszerre. :)

A teljesítmény se duplázódik, a vram meg annyi lesz, amennyi 1 db vga-n van. De felesleges is lenne több vram arra az sli rendszerre. :)
A kérdező hozzászólása: akkor mennyivel növelkedik a teljesítmény?
Driver és játékfüggõ. Keress teszteket. Nyilván a +100% az elméleti maximum, ezt jó esetben megközelíti a kapott teljesítmény.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
Semmi. Ha több pontod van, mint a ponthatár, akkor bent vagy.
84%-os. Ezb egy orbitális nagy gyökérség. Nem kellene a hülyeséget még terjeszteni is.
Egyetemre készülsz illene tisztába lenni a felvételi rendszerrel. ha megütötted a ponthatárt bent vagy. Nincs ha. Nincs feltétel. Bent vagy és kész.
Nekem 130-al lett több :D
Hát ezzel vitatkoznék mert ismerõs bõven felette volt és mégsem került be.
Fogadd el: benn vagy! Aki meg nincs tisztában a rendszerrel, az inkább elõbb tájékozódjék és utána gondolkodjon felvételiben!
Õszintén sajnálom, hogy ennyire tudatlan emberek jutnak be a felsõoktatásba. :( Most tényleg fogalmad nincs arról, mit jelent az, hogy ponthatár????
Nekem meg 147-tel...
" A pontszámot próbálták belõni, hogy aki felette van bejusson. Viszont a felvehetõ embereket nem ez alapján határozták meg." Tévedés. Egy határt húztak amit utána a jelentkezõk alapján eltoltak. Ezért van most tele az oldal olyan kérdésekkel, hogy miért van az, hogy fix 370-es határt jelöltek ki a ponthatár mégis 324 lett...
3. válaszoló, nem a tavalyi ph-t nézte véletlenül? :DDD
Ilyen az új rendszer... :D A pontszámot próbálták belõni, hogy aki felette van bejusson. Viszont a felvehetõ embereket nem ez alapján határozták meg. Szóval aki határeset, az lehet, hogy mégsem jut be, mert nincs elég hely államilag támogatotton (nincs pénze az egyetemnek). 40 ponttal viszont szerintem simán bent vagy! :D
És azt hogy sikerült összehoznia?
Azt meg hogy?
annak a "pár embernek" annyi esze van, mint egy házõrzõ kutyusnak.

A samponba vannak káros anyagok ha 2 naponta mosok hajat akkor nem fog kihullani majd vagy valami?

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz tõle a hajadnak! De ne forró vízzel mosd, és használj balzsamot vagy pakolást, hogy ne legyen száraz a vége se.

Semmi baja nem lesz tõle a hajadnak! De ne forró vízzel mosd, és használj balzsamot vagy pakolást, hogy ne legyen száraz a vége se.
Egy hajmosásnál annyi hajad kihullik alapból mint egy teljes nap alatt, tehát hamarabb leszel kopasz mint az aki csak heti 1szer mossa. Meg a fejbõrnek sem jó ha kétnaponta így kiszárítod.
Utolsónak:A haj az folyamatosan nõ...a kihullottakat pótolja ami nõ...
Számlás tarifacsomagok: "nincs túlforgalmazási díj belföldön" Jól olvastad.
nah, figyelj ;)) én most pont ùgy ìrok a mobilomon ezzel a nettel ;) vannak a telenornak csomagjai 100mb, 500mb stb, stb....de ha tùlléped pl az 500mb-ot nincs tulforgalmazàsi dìj csak lelassìtsàk a netedet jövöhònapig ;)

Most őszintén, vannak akik nem néznek tükörbe, nem látják, hogy finoman szólva de gusztustulan a megjelenésük?

Azokra a lányokra, n?kre gondolok, akiknek hatalmas hasuk, úszógumijuk van, de képesek belepaszirózni magukat egyszámmal kissebb gatyába és topba, csakhogy mégjobban kilöttyenjen a fölösleg...

Legjobb válasz: lehet, hogy látják, csak nem érdekli õket, mert nem csak olyan testképzavar van, hogy valaki kövérebbnek látja magát, van olyan is, hogy soványabbnak. Biztos rájuk is szólnak, de õket nem érdekli, mennek fejjel a divat után

lehet, hogy látják, csak nem érdekli õket, mert nem csak olyan testképzavar van, hogy valaki kövérebbnek látja magát, van olyan is, hogy soványabbnak. Biztos rájuk is szólnak, de õket nem érdekli, mennek fejjel a divat után
Nem tükrük nincs, hanem önkritikájuk... Múltkor láttam egy csajt barlangtúra elõtt, azon olyan rövid volt a gatya, hogy szó szerint kint volt a fél segge. Nem volt dagadt, de miért kell közszemlére tenni?! Ha meg a pasik elkezdenek megjegyzéseket tenni, akkor meg begurulnak az ilyenek, mintha nem azért tették volna ki...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!