Találatok a következő kifejezésre: Most van a PÉ-em! (6 db)

Lehetséges, hogy a menszimmel egyidöben van a pé-em? Mert a honap többi napján nem láttam átlátszó nyálkát! Most viszont van.

Volt már igy valaki??Vagy ennek ilyennek kell lennie??Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: A menstruációt megelõzõ napokban is olyasmi a nyák mint peteéréskor.

A menstruációt megelõzõ napokban is olyasmi a nyák mint peteéréskor.
Huh, elviekben lehetséges! Érdemes lenne kipróbálnod ovutesztet...
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem volt menszi elött ilyen a nyákom, hanem fehér volt!!Nagyon szeretnénk babát!Lehet, hogy ilyenkor van pé-em és azért nem jött össze???(7hónapja)!
A tüszõrepedés a mestruáció elõtt 14 nappal van kb. Ez lehet +/- 2 nap, de hogy mindig pont akkor legyen, az szinte lehetetlen. Hány napos ciklusaid vannak?
Nagyon ritkán, de elõfordulhat.
Nekem is volt problémám , azt mondta a doki, hogy a félidõs -normális peteérést kell erõsíteni gyógyszerrel, mert van havonta valakinek több peteérése is , de azokból általában nem lesz baba. A kolleganöm egyébként a mensi után két nappal lett terhes, de sajnos emelgetett a zöldségosztályon és hát nem maradt meg. szóval elméletileg lehetne így is. ovutesz???
menzi elpõjele is lehet ilyen nyálkás . de ez nemlehetett peteérés.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Elöször is köszi a válaszokat!A ciklusom 27-28napos.Elözö honapban 14-én volt mensim 2napig.Akkor elvileg 27-28-án volt pé-em!?Együtt voltunk:25, 27, 28, 31-én.Az ovu teszt is itt mutatott páfrányt!Jokor voltunk együtt???
Igen, akkor jókor voltatok együtt!

Most vagyok a 22. napomon és a 11. napon volt a pé-em ma barnás pecsételésem van most meg fog jönni vagy lehet beágyazódás jele?

Szedem az utrogestan tabit és pont azért kaptam, hogy ne legyen baránás pecsételés mensi el?tt.

Legjobb válasz: Szia! Utrogestant még nem szedtem, de 10 nappal a peteérés után éppen aktuális lenne a beágyazódás, amit kísérhet sok esetben ijedséget okozva némi barna pecsételés, pedig ez teljesen természetes dolog: a megtermékenyült petesejted fészkeli bele magát éppen a méhnyálkahártyádba. Ugy-e milyen jól hangzik? Sikeres beágyazódást kívánok!

Szia! Utrogestant még nem szedtem, de 10 nappal a peteérés után éppen aktuális lenne a beágyazódás, amit kísérhet sok esetben ijedséget okozva némi barna pecsételés, pedig ez teljesen természetes dolog: a megtermékenyült petesejted fészkeli bele magát éppen a méhnyálkahártyádba. Ugy-e milyen jól hangzik? Sikeres beágyazódást kívánok!
Szia! Nekem a 20-21.napon volt barnás váladékom nem sok és aztán elmaradt a mensi. A tesztem pozitiv lett, sikerült teherbe esnem.
Igen.Ebbõl még semmire nem tudsz és nem is érdemes következtetni.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt gondoltam, hogy terhes még nem lehetek :) . csak azért kérdeztem, hogy a closty szedésénél normális e az, hogy fájdogál ennyi ideig a hasam!
szia én is szedem a clostyt.nekem (10-12 nap mulva kéne megjönnie)most kezd görcsölni a hasam sokan azt mondják a beágyazódás miatt(19.-én volt PÉ-m) a peteéréskor nem éreztem még görcsöket, de tudod, hogy minden embernek más a szervezete.én a clostytól tapasztaltam:sok pattanást, hõhullámokat.remélem tudtam neked segíteni

Május 5-én mesiztem! Most jún.3-án kezdődött a mesim! Mikor van pé-em és mi annak a tesztnek a neve, és hol lehet venni, ami kimutatja a pé-t?

Legjobb válasz: Én a www.kismama.hu -n szoktam számolgatni és általában 100%-ig bejött! Szorítok neked!

Én a http://www.kismama.hu -n szoktam számolgatni és általában 100%-ig bejött! Szorítok neked!
Szia! Én a ciklus.hu-t használom ott sokmindenre választ kapok és a hõmet is vezethetem. Mert ezek a kalkulátorok nem adnak biztos eredményt. Csak matematika alapján számolnak. Ovulációs tesztre gondolsz? Én most fogok venni. De sokat olvashatsz errõl ha a keresõbe beírod. Sok tapasztalat van már. Szorítok én is.
Nekem is sok tapasztalatom van ez ügyben. Több éves próbálkozás után végre megszületett a kisfiam. Többször csináltam ovulációs tesztet (amely a vizeletbõl és nyálból mutatja ki a pé-t), de nem sikerült. Az interneten rákerestem és ha jól emlékszem a ciklus.hu-n találtam kalkulátort a szerint számoltam. A lényeg az volt, hogy a pé környékén (elötte és utánna is) 2 naponta voltam együtt a párommal. És terhes is lettem! Sok sikert neked!

Lehetséges, hogy most van pé-em? Reggelre rendesen leesett a hőm rendesen.

34-35 napos szokott lenni a ciklusom, de eléggé leesett a hőm ma reggel! :))

Legjobb válasz: nekem is ilyen volt azt mondta adoki hogy ez így jo.Mindent bele:)

nekem is ilyen volt azt mondta adoki hogy ez így jo.Mindent bele:)
Lehetséges. Ma legyetek együtt, és ha holnap felmegy, akkor már biztos lesz.
A peteérést nem a hõ leesése, hanem a megemelkedése jelzi. Megemelkedésnek az számít, ha egy olyan értéket mérsz, ami magasabb az õt megelõzõ egymás utáni 6 értéknél (akár egy fél tized fokkal is). Van, akinél elõfordul leesés, de nem törvényszerû. Ha 36, 8-nál magasabbat mérsz holnap, akkor lehetséges. Csak zárójelben jelzem, hogy nekem magasnak tûnik alaphõnek, és még csak a 10. napon vagy, szóval saccra még csak most csökken le a hõd a vérzés után, de lehet hogy nincs igazam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, minden esetre elkapom a páromat estére, abból baj nem lehet.. ;) Kedves harmadik, lehet, hogy igazad van, én is soknak találtam az eddigi hõmet. Majd meglátjuk, hogy alakul a következõ napokban!! :) Köszönöm még egyszer! :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként itt van az elõzõ görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/68bb882371e7764387eb9d..
A kérdező hozzászólása: Hát, tényleg nem most volt.. Nem emelkedett jelentõsen a hõm.. Majd egy pár nap múlva!! :) A mai görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/68bb882371e7764387eb9d..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!