Találatok a következő kifejezésre: Most van 3 (1001 db)

Most akkor hogy is van ez a kötelező óvoda? Ha a fiam most lesz 3 éves, akkor amint betölti kötelező óvodába adnom?

Legjobb válasz: miért kérdezik meg naponta többször ezt???? 5 éves kortól óvodaköteles egy gyereket. ha most tölti be a 3, akkor van még 2 évetek. 2014-tõl lesz egy törvény, hogy 3 éves kortól be kell íratni oviba a gyereket, de mivel az 2 év múlva lesz és a te gyereked akkor egyébként is óvodaköteles lesz addigra, nem érint. és nem kell beadni, csak beíratni! off: honnan veszitek, hogy már él a törvény? vagy be kell adni? csak tényleg rengeteg ilyen kérdés van....

miért kérdezik meg naponta többször ezt???? 5 éves kortól óvodaköteles egy gyereket. ha most tölti be a 3, akkor van még 2 évetek. 2014-tõl lesz egy törvény, hogy 3 éves kortól be kell íratni oviba a gyereket, de mivel az 2 év múlva lesz és a te gyereked akkor egyébként is óvodaköteles lesz addigra, nem érint. és nem kell beadni, csak beíratni! off: honnan veszitek, hogy már él a törvény? vagy be kell adni? csak tényleg rengeteg ilyen kérdés van....
A kérdező hozzászólása: Próbáltam utánanézni de ahány hely annyi változat... És rémisztgetik egymást az anyukák :)
Igaza van az elõttem szólónak, de azért visszakerestem neked a törvényt: Itt találod a (2011. évi CXC.) törvény szövegét: http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.exe?docid=139880.209363 Ha a szövegben rákeresel az „éves”, majd a „hatályba” szavakra, megtalálod a téged érdeklõ részeket.
Én meg örülnék ha kötelezõ lenne már de sajnos még nem az. Nálunk 3x-os túljelentkezés van az ovikban, nálunk még az alapítványiba ovikba se lehet bekerülni pedig ott fizetni kell keményen. Szerintem kell már egy 3 évesnek az ovi, itthon már csak visszafelé fejlõdik.

Lányom 3, 5 hónapos eddig 6-7 óra fele kelt fel reggel most 2-3 napja már 4 kor fenn van. Vajon miért?

Legjobb válasz: Nem álmos...Lányom 4hós koráig este 7tõl reggel 7-8ig aludt,utána este 7tõl reggel fél6-fél7ig.Most óra átállítás miatt este fél8tól reggel max 7ig,bár emiatt most egyik nap ébredt fél11kor enni,most meg felébredt fél10kor és fél12ig ébren volt,utána felkelt enni 3kor és aludt 7ig.6hós lesz

Nem álmos...Lányom 4hós koráig este 7tõl reggel 7-8ig aludt, utána este 7tõl reggel fél6-fél7ig.Most óra átállítás miatt este fél8tól reggel max 7ig, bár emiatt most egyik nap ébredt fél11kor enni, most meg felébredt fél10kor és fél12ig ébren volt, utána felkelt enni 3kor és aludt 7ig.6hós lesz

Lehet kapni a Johnson and Johnsonnak a hagyományos/klasszikus illatú samponját? Most láttam 3 színt, 3 illattal, de egyik sem az, a sárga most kamillás, és tök más illata van.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom melyikre gondolsz, van a zöld ami talán a tincsszelidítõs, a sárga kamillás, a rózsaszín nyugtatóaromás, de van egy negyedik, mi csak azt használjuk, egy borostyánszínû, ami a búzacsírás. Na, annak nagyon nagyon jó illata van. Imádjuk:)

Szia! Nem tudom melyikre gondolsz, van a zöld ami talán a tincsszelidítõs, a sárga kamillás, a rózsaszín nyugtatóaromás, de van egy negyedik, mi csak azt használjuk, egy borostyánszínû, ami a búzacsírás. Na, annak nagyon nagyon jó illata van. Imádjuk:)

Most szoptatom 3 hónapos fiamat, ha teherbe esnék, szoptathatnék-e egy esetleges abortusz után? 2gyerekem van, nem szeretnénk többet.

Legjobb válasz: Hát biztosan szoptathatnál abortusz után is, dde jobb lenne ha spirált rakatnál fel, vagy szednéd a fogamzásgátlót..a kettõ közül a spirál nem hormonális és nem hízlal és az ellen nem lehet kifogásod..lehet hogy most lepontoznak, de a véleményem az hogy nincs sok gonoszabb dolog a világon az abortusznál, ha megelõzhetõ lett volna..gondolj bele a 3 hónapos fiad akit a kezedben tertasz õt is így elküldenéd, ha õ lenne a negyedik gyereked. Ne butáskodj, van humanikusabb megoldás A MEGELÕZÉS!

Hát biztosan szoptathatnál abortusz után is, dde jobb lenne ha spirált rakatnál fel, vagy szednéd a fogamzásgátlót..a kettõ közül a spirál nem hormonális és nem hízlal és az ellen nem lehet kifogásod..lehet hogy most lepontoznak, de a véleményem az hogy nincs sok gonoszabb dolog a világon az abortusznál, ha megelõzhetõ lett volna..gondolj bele a 3 hónapos fiad akit a kezedben tertasz õt is így elküldenéd, ha õ lenne a negyedik gyereked. Ne butáskodj, van humanikusabb megoldás A MEGELÕZÉS!
Ez elég különös kérdés. A meglévõ babád egészsége és fejlõdése miatt aggódsz, hiszen a szoptatásról kérdezel, viszont a következõ elvetetését már most elfogadtad gondolatban. Nem értem én ezt. Ha esély sem lenne arra, hogy most megtartsátok, akkor tegyetek érte, hogy meg se foganjon. Tudom, most nem a kérdésre válaszoltam, de itt nagyon sok kismama van és terhes nõnek feldobni az abortuszkérdést, az olyan, mint egy forradalom. Ezért nem is értem, hogy hogy jut egyáltalán eszedbe hazárdírozni egy következõ baba életével, amikor még nemrég volt a testedben a másik...
Sajnos fogalmam sincs, de szerintem nincs akadálya. Bár a szoptatás méhösszehúzódással jár, lehet, hogy nem tenne jót abortusz után...... Sajnos ebben nem tudok segíteni:( Sokan azt hiszik, hogy szoptatás esetén nem lehet teherbe esni, de sajnos nem egy ismerõsömmel elõfordult. VIGYÁZZATOK!!!!!!
Egyetértek az elõttem szólóval, ne tedd ki magad egy abortusznak; vannak szoptatás alatt is szedhetõ fogamzásgátlók, amik nem zavarnak be se a tej mennyiségébe, se minõségébe!!! Kérdezd meg a dokidat!!!
Gondolkozz el a megfelelõ védekezésen, minthogy elõre felkészülsz az abortuszra meg miegymásra!!!
pontosan igaza van az elõttem szolonak. itt nemcsak kismamák vannak hanem sok-sok olyan nõ akinek nehezen sikerül a baba és sdokat szenvednek emiatt. talán ezt a kérdést a dokitol kellene kérdezned.

Most megyek egy állásinterjúra, közölnöm kell, hogy van 3 kisgyerekem?

ha eltitkolom, és felvesznek, úgyis kiderül...

Legjobb válasz: Hát ha jogos, ha nem én anno, amikor átadtam az üzletem, rákérdeztem! És a jó szívemre hallgatva, felvettem egy 3 gyerekes anyát, aki már az elején mondta,hogy rengeteg segítsége van, nem lesz gond. Ez szép is volt, kb. 3 hónapig. Utána jött az,hogy kivenne 1-1 napot, aztán többet. A gond csak az volt, hogy az üzletem egy személyes, tehát rajta kívül más nem volt. Én egy újszülöttel otthon, nem tudtam beugrani helyettesíteni, tehát minden ilyen alkalommal be kellett zárni! Aztán kiderült,hogy a segítség, az egy darab mama, aki ráadásul másik városban él, és nem is szívesen jön, ill. a 14 éves "nagy fiú", aki tud vigyázni a kicsikre. Csak nem tudom,hogy hogy,ha neki is suli van. Nekem a végén el kellett küldenem sajnos, mert annyiszor jött neki valami közbe, hogy kérdezgették a vevõk,hogy egyáltalán nyitva vagyunk-e! Szóval szerintem egy ilyen állást úgy lett volna fair elvállalni, ha valóban meg tudja oldani a gyermekfelügyeletet. Más mondjuk egy olyan cégnél, ahol egy-két napra tudja más helyettesíteni!

Hát ha jogos, ha nem én anno, amikor átadtam az üzletem, rákérdeztem! És a jó szívemre hallgatva, felvettem egy 3 gyerekes anyát, aki már az elején mondta, hogy rengeteg segítsége van, nem lesz gond. Ez szép is volt, kb. 3 hónapig. Utána jött az, hogy kivenne 1-1 napot, aztán többet. A gond csak az volt, hogy az üzletem egy személyes, tehát rajta kívül más nem volt. Én egy újszülöttel otthon, nem tudtam beugrani helyettesíteni, tehát minden ilyen alkalommal be kellett zárni! Aztán kiderült, hogy a segítség, az egy darab mama, aki ráadásul másik városban él, és nem is szívesen jön, ill. a 14 éves "nagy fiú", aki tud vigyázni a kicsikre. Csak nem tudom, hogy hogy, ha neki is suli van. Nekem a végén el kellett küldenem sajnos, mert annyiszor jött neki valami közbe, hogy kérdezgették a vevõk, hogy egyáltalán nyitva vagyunk-e! Szóval szerintem egy ilyen állást úgy lett volna fair elvállalni, ha valóban meg tudja oldani a gyermekfelügyeletet. Más mondjuk egy olyan cégnél, ahol egy-két napra tudja más helyettesíteni!
Szerintem, csak ha konkrétan rákérdeznek van-e gyermeked. Viszont annyi elõnye meg van, hogy megmondhatod, hogy már van 3, nem tervezel többet, így nem kell attól tartaniuk, hogy hamarosan elmész szülni.
Igen, interjún már illik elmondani. Viszont azt is mindenképpen tedd hozzá, hogy ha véletlenül betegek lesznek, akkor nem fogsz kiesni a munkából, mert lesz, aki helyetted elvigye orvoshoz és otthon legyen vele. Vagy ha ez nem megoldott, akkor nem akarlak elkeseríteni, de nem sokáig fogsz dolgozni. A mai munkahelyek sajnos nem családbarát munkahelyek. Itt, ha sokat vagy táppénzen a gyerekeiddel, vesznek fel mást helyetted.:(
Szia! Mindenképpen mond el!Ha majd késõbb derül ki lehet, hogy rossz fényt vet majd rád. Igen ha eltitkolod 100%, hogy kiderül. Sok sikert az állásinterjúhoz.
Szerintem csak akkor mondd el, ha rákérdeznek! Elvileg nem szabadna nekik megkérdezni, de biztos meg fogják.
Elvileg törvénybe ütközõ rákérdezni, de sajnos szinte minden munkáltató megteszi és így hátrányos megkölönböztetésben lehet részed a 3 gyerek miatt. Engem anno azért nem vettek fel egy helyre, mert szintén megkérdezték van-e gyerekem és mivel 28 évesen még nem szültem, nem vettek fel azzal az okkal, hogy nekik hosszú távra kell valaki, nem fér bele az, hogy én elmenjek szülni 1-2 éven belül. Hiába ezért be lehetne õket perelni, bizonyítani nem tudom, hogy mi hangzott el az interjún. Szóval sajnos kikerülni nemigen tudod a kérdést, annyit megtehetsz, hogy hazudsz, hogy van nagyi, stb. aki vigyázzon a gyerekekre ha lebetegednek.
Én is kiváncsi vagyok, hogy mi volt az állásinterjún. Majd írd meg légyszi. Én is 6, 5 éve vagyok már itthon a gyerkõcökkel.
Én úgy gondolom, csak akkor kell magánéletrõl beszélgetni, ha egyenes kérdést kapsz rá. Mi is 3-at tervezünk és úgy gondolom, ez nem a munkáltatóm dolga. Ha rákérdeznek, nem tagadom le, természetesen, de addig amíg megfelelõ vagyok a munkára, és azt gond nélkül el tudom látni, addig szerintem nincs köze a magánéletemhez. EZt meg is mondanám szemtõl-szemben, persze szebb szavakkal. Úgy gondolom, hogy a hátrány abból származik, hogy mi magunk hátrányként éljük meg, hogy több gyerek van otthon. Ha látják, hogy ura vagy a helyzetnek, nem lesz ebbõl probléma!
Úgyis szóba fog kerülni, hogy mit csináltál az elmúlt években, hol dolgoztál stb., szóval ezt eltitkolni nem nagyon lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd megírom. Furcsa, mert több, mint 7 éve vagyok itthon, vagyis azóta nem dolgozom. Kíváncsi vagyok mi lesz.
Meséld majd el légyszíves, hogy sikerült! Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: nem vettek fel végül, de nem is bánom. megnéztem, 19-20 éves lányokat vettek fel...

Htc Wildfire S-ezt meddig lehet rootolás nélkül frissíteni? Most 2.3.3 van rajta

Legjobb válasz: Az Androidos okostelókra 2.3.4-ig lett frissítve a rendszer. A 3 már táblagépekre van. Szóval semeddig. Még root-olással sem.

Az Androidos okostelókra 2.3.4-ig lett frissítve a rendszer. A 3 már táblagépekre van. Szóval semeddig. Még root-olással sem.
És a 4.0 Ice cream sandwich az mi a tököm?
az egy új Android rendszer, olyan mint a 2.3.3as! a Ice Cream Sandvich a 4.0 és felett lévõ rendszer
Gratulálok így majd egy év után hozzászólni...
Ráadásul azóta már nem is új, 4.1 az mi?

Intel Pentium D 945 3.4ghz Procira milyen hûtõt ajánlottok? Mert ami most van nem nagyon hûti, sajna.

Legjobb válasz: Most pasztáztam de így is 70fokon van amikor játszom, pedig pár napja ezelõtt még minden okés volt. A fifa 14-et is szépen vitte, de most már nem, mert felmelegszik. A gép oldala le van véve!

A kérdező hozzászólása: Most pasztáztam de így is 70fokon van amikor játszom, pedig pár napja ezelõtt még minden okés volt. A fifa 14-et is szépen vitte, de most már nem, mert felmelegszik. A gép oldala le van véve!
Alpenföhn Brocken, Scythe Mugen 3
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de nekem ilyen fajta kéne [link]

Digi tv-n, hogy tudnám sorba rendezni a csatornákat? Abc-s sorrendben vannak most, régebben szám sorrendben voltak pl: 1, 2, 3, 4, 5. stb most meg 3, 66, 1, 33, 40, 12, 34. stb

amikor váltok csatornát a csatorna neve előtt, egy kékszínű a és b van. Gondolom, hogy (abc- sorrend? ) hogy tudom beállítani? Hogy,1,2,3,4,5 a sorrend legyen? köszönöm

Legjobb válasz: Köszönöm szépen!!!!!!sikerült:))))))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!!!!sikerült:) )))))

Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy nem most van itt az ideje az útkeresésének (3 gyerekünk van)?

Nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültünk, férjemnek nincs munkája, és tanfolyamot akar végezni inkább, mint keressen egy jól fizet? állást. Becsülöm a terveit, de ezt 20 évesen kellett volna megtenni, nem 3 gyerekkel, mert tanfolyam mellett nem lehet dolgozni és 50 ezer ft nagyon kevés amit adnak.

Legjobb válasz: én férjem is most végzett el egy tanfolyamot mert csõdbe ment a cége. én támogattam, túlóráztam, hogy összeszedjem rá a pénzt, közben persze dolgozott, estin végezte el, kitûnõre vizsgázott, most kezd el dolgozni abban a szakmában :) én örülök neki, hogy belevágott, így dupla annyit fog keresni, már munkát is talált :) te férjed olyan tanfolyamot szeretne elvégezni amiért még pénzt is adnak? azért szerintem gondoljátok át, ha több a lehetõsége ezzel a szakmával akkor bele kell vágni

én férjem is most végzett el egy tanfolyamot mert csõdbe ment a cége. én támogattam, túlóráztam, hogy összeszedjem rá a pénzt, közben persze dolgozott, estin végezte el, kitûnõre vizsgázott, most kezd el dolgozni abban a szakmában :) én örülök neki, hogy belevágott, így dupla annyit fog keresni, már munkát is talált :) te férjed olyan tanfolyamot szeretne elvégezni amiért még pénzt is adnak? azért szerintem gondoljátok át, ha több a lehetõsége ezzel a szakmával akkor bele kell vágni
A kérdező hozzászólása: milyen tanfolyamot végzett a férjed?
Az a fõ kérdés, hogy milyen tanfolyam. Látsz benne lehetõséget? Õ lát benne? Tudná hasznosítani? Ha van még annyi tartalékotok, és úgy gondoljátok, hogy van értelme, csinálja meg. Persze, nem lehet újra 18 éves, de jobb késõbb, mint soha
(Meg azért csak lehet mellette dolgozni)
Az én férjem cukrász, de ahol dolgozott, bezárták, mert kiöregedett a tulaj és nem akarta csak az alkalmazottakra bízni a cukrászdát, ami azóta is eladó. Így a férjem aktív álláskeresõ lett, és beiratkozott néhány igen drága, de annál hasznosabb tanfolyamra, továbbképzésre a szakmájával kapcsolatban. Ezek pár naptól több hónapig tartottak és ahogy már írtam, nagyon sokba kerültek. Viszont ezeknek köszönhetõen kapott egy sokkal felkapottabb helyen állást, így most többet is keres jóval, mint eddig. Ahhoz, hogy ezt kivitelezni tudjuk, visszamentem részmunkaidõben dolgozni, pedig akkor voltak a gyerekeink 5 és 18 hónaposak. Szóval szerintem, ha csak nem valami légbõl kapott terv, hanem segíti abban, hogy jobb állása, vagy egyáltalán állása legyen, akkor támogasd.
Azt elfelejtettem írni, hogy a férjem is dolgozott, de csak konyhai kisegítõként és csak pár napot, mert csak oda vették fel egy ismerõs segítségével. Az kb. zsebpénznek volt elég, még a tanfolyamokra se, de több volt a semminél! Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..
Sok betegség kísérõje, hogy végig pozitív az ovulációs teszt. Azt mondják az orvosok, hogy a kettõ együttes használata hozhat eredményt. Olyat is hallottam, hogy a lánynak negatív volt az ovutesztje, nagyon letört, csak nem jött meg neki, aztán vett egy tesztet és terhes volt.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! De nekem pozi lett az ovutesztem, csak a hom nem ment fel! Ez mitol lehet? Ha tudja valaki legyszi irjon!
Sztem holnap lesz föntebb!
sztem épp idöben voltatok együtt, jo a görbéd is valszeg holnap megy feljebb a höd.
AZÉRT LETT + AZ OVU TESZT, MERT PETEÉRÉSKOR A HÕ LENT VAN!!!! TÜSZÕREPEDÉSKOR MEGY FEL! Tehát, neked jót mutatott a hõmérõ és az ovuteszt is!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!