Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok hetes. Voltam orvosnál, mondtam (3 db)

Most vagyok 5.5 hetes. Voltam orvosnál, mondtam neki, hogy pozitív volt a tesztem, ő megvizsgált és közölte velem, hogy valóban terhes vagyok. Miért vérzek mégis?

Ma elkezdtem vérezni, bár nem olyan intenzitású, mint szokott és nem is görcsölök. Az orvost felhívtam, de ? azt mondta. hogy nem kell aggódnom. Szerintetek menjek inkább más orvoshoz?

Legjobb válasz: Hát nem is tudom, elõfordulhat, hogy amúgy is menstruálnál, és azért vérzel, ezt Te tudod pontosan, de én magamból indulok ki,én is vérezgettem az elején nem nagyon, de egybõl írt fel gyógyszert.Viszont õ látott téged elõször, és õ az orvos.De ha már most bizonytalan vagy benne, menj másikhoz, és meglátod az mit mond, lehet én is így tennék.

Hát nem is tudom, elõfordulhat, hogy amúgy is menstruálnál, és azért vérzel, ezt Te tudod pontosan, de én magamból indulok ki, én is vérezgettem az elején nem nagyon, de egybõl írt fel gyógyszert.Viszont õ látott téged elõször, és õ az orvos.De ha már most bizonytalan vagy benne, menj másikhoz, és meglátod az mit mond, lehet én is így tennék.
Sokan "menstruálnak" terhesség alatt, fõleg az elsõ 3 hónapban, de van aki végig... Ez normális, nem kell megilyedni. Amíg nem élénkpiros tiszta vér, nem görcsölsz és nem vagy láza, semmi gond. Azért mindig említsd meg a dokinak, ha hasonló van. Ne félj, semmi baj!! Kerüld a meleg vizes fürdõt!
Szerintem biztos ami biztos alapon menj el egy másik dokihoz! Én biztos elmennék! Kívánom, hogy ne legyen semmi baj, de jobb, ha odafigyelsz!
Kereshetsz másik dokit is, de szerintem tudja a doki a dolgát.A barátnõmnek is megjött terhesen a mensije, és nincs baja.De te tudod, te érzed a tested.Azért vigyázz magatokra, ne stresszeld magad túl, az sem jo a babának.
Szia! Minden test más és más. Olvastam a többi választ, és abból is ez látszik. Tehát, nem biztos, hogy a te szervezeted ugyanúgy reagál. Én is 5 hetesen voltam dokinál és azt mondta, hogy a vérzést nagyon nem szeretjük, így ha lenne, sos hívjam telefonon és menjek hozzá. Az orvosok biztos tudják a dolgukat, mégis másképp beszélnek és viselkednek. Én biztos beszélnék az orvossal újra. Ha már most nem bízol benne, akkor keress másikat. Fontos, hogy elégedett legyél vele, és bízz benne. Mindettõl függetlenül lehet, hogy tényleg menstruálsz. Valamerre lépj, hogy ne maradj bizonytalanságban. 7 hetes kismama
Nem. Nekem 7 hét 6 naposan volt 14 mm. Gratulálok! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: a neten azt találtam, hogy 5hetesen 10-12 mm, 6hetesen 15 mm körüli
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt figyelemmel kísérheted a baba növekedését. 8 mm 6 hét, 4 napnak felel meg.
Az a petezsák lehetett, amit a neten néztél. CRL a baba fej-far távolságát jelenti.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, megynugtattatok. de mi lehet a ciszta? volt már vkinek?valóban felszívódik?
Fel fog szívódni!Nyugi! A babának nem lehet baja!
Szia! A ciszta az a petefészkedben van, egy olyan "képlet", ami folyadékkal teli és fel fog szívódni. Azt mondják akkor alakul ki, amikor a petefészekbõl a petesejt nem tud kiszabadulni. Az esetek 99, 9%ban felszívódik! Ne aggódj! Bízza dokidban! A legjobbakat!

7 hetes 2 napos terhes vagyok. Most voltam orvosnál, aki nem látott szívhangot és szerinte vetélés lehet belőle. Azt mondta 50-50%. De a papírra azt írta: Elhalt terhesség.5 nap múlva kell uh-ra mennem. Van még remény?

petezsák 31 mm CRL 6 mm

Legjobb válasz: A szívhang általában a 6.-7.hét környékén alakul ki. szerintem nem biztos, hogy elhalt a baba, várj még egy kicsit.

A szívhang általában a 6.-7.hét környékén alakul ki. szerintem nem biztos, hogy elhalt a baba, várj még egy kicsit.
nem túl bíztató a doki. Az a kicsi szív még 5 nap múlva hátha mutat valamit azért kell várni. Ne aggodj, nem minden uh gép éshozzátartozó orvos profi. Amit nem tudok, hogymiért írta ezt a papírra..mert azszerint arra vár , hogy önállóan kitisztul a szervezeted, és nem kell beavatkozni mûvileg..remélem nem gondolta komolyan..csak a babára koncentrálj és biztos veled marad.
az egyik ismim 9hetes, ugyanígy járt. Neki holnap veszik el a babát, de mondtam neki, kérjen egy utolsó uh-ot hátha... Nyugodj meg!!!
nem akarlak elkeseríteni de sajnos én is így jártam bár bíztam de a lelkem mélyén tudtam, hogy halott a baba.mikor mentem a kontroll uh-ra akkor bíztam bent hogy nincs baj de sajnos elhalt a terhesség.Remélem nálad másképpen lesz.De ha netán baj van ne keseredj mert 3 hónapmúlva lehet probálkozni.mi is így tettünk sok sikert és értesíts mi van veled mi szorítunk 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és a bíztatást. Jövõ héten írok!
hát sajnos én is igy voltam, januárban csak 10hetesen mondta a doki hogy baj van addig szépen fejlödött, de szivhang az nem volt, de én reménykedtem mert a 2babámnak 8-9között lett szivhangja, és biztam benne hogy ez is igy lesz amin sajnos nem lett, aztán elhalt de nekem rögtön azt akarta hogy maradjak, de én másnap reggel mentem be és vették el, mire vár még egy hetett hogy neked is bajod legyen, ?most ismét terhes vagyok, 6hetes 1napos, és nincs még szivhang azt mondták jövö héten kell hogy legyen, mi az 5honapot ki vártuk, de 6ot javasolnak hogy az a biztos,
én a 31 hetes vagyok nálam is vártak pár napot mielött beavatkoztak.sõõõt még utánna egy teljesen véletlen miatt derült ki hogy bent hagytak valamit.Az orvosok ujjabban ilyen felelõtlenek TISZTELET a kivételnek ami sajnos elég kis százalék.Ha van lové akkor van megbecsülés is.Az elsõ babánál nem volt dokim sz.... rám most van dokim most körülugrálnak.Jók legyetek és vigyázzatok magatokra mindenki.
Sajnos én is hasonlóan jártam, egy hét bizonytalanság után a második uh-n már nem volt ott a petezsák, de én kitisztultam, és nem kellett kórházba mennem, ja és nekem azt mondta a doki, hogy 2- 3 hónap múlva nyugodtan lehet próbálkozni, és nem kell félévet várni. Nagyon hamar rendbe lehet jönni fizikailag, de lelkileg még mindig kivagyok, és ha kismamát látok majdnem sírok. De arra próbálok gondolni, hogy biztos beteg lett volna, és a következõ babával nem fog ez történi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat is! Még reménykedem benne hátha... Csak nem értem, hogy miért írta a papírra, hogy 'elhalt' ha még nem biztos benne. Többen javasolták, hogy menjek el esetleg másik orvoshoz is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!