Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok hetes terhes és megyünk (8 db)

Most vagyok 25 hetes terhes és megyünk csütörtökön 3, -4D Uh-ra. A múlt héten a dokinál a lába között volt a Picimnek a köldökzsinór. Azt mondta a doki, hogy kislány. Ez mennyire biztos? Illetve Õ ezt honnan látta?

Legjobb válasz: egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt,nem hasonlit a koldokzsinorra,valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany

egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt, nem hasonlit a koldokzsinorra, valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany
Illetve van valami olyan amit hozzáértõ szemek akár már a 13. héten is kiszürnak.Onnét tudom, hogy nevelõapám, orvos, megnézte az UH képet és azt mondta, hogy kislány.Minden jel arra mutat, hogy igaza volt, de még egy orvosnak sem volt hajlandó megmutatni magát, így lehet meglepi lesz:) Viszont õ mondta, hogy mit lár, amibõl azt gondolja hogy leányzó.De biztos csak akkor lesz, ha majd a kezedben tartod.Ismerek olyat akinek végig mondták, hogy ez bizony kisfiú, de az elejétõl kezdve...Aztán hogy meglepõdtek, mikor kislány lett:)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fõleg a 2D ultrahagon fordul ez még ma us elõ. Ezért volt nekem mindkét babám meglei. Na azt az örömet, mikor végre a 4 kilós babóm kipottyant és az orvos megszólalt: kislány :D
Ha nem látta volna rendessen, akkor azt mondta volna. Van akinek már a 16-ik hétben meg tudják mondani, de van akinek csak a végén derül ki. Én a 18-ik hétben tudtam meg, hogy fiam lesz :) . De azt, hogy Õ ezt mibõl látta, azt nem kérdeztem. Ezt Õ tanulta. Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokan a táppénzt tanácsolják, megyek is...:)
Miért is veszélyes???
Nem tudom a munkaköröd, de gyerekek közt tényleg lehet veszély, sajnos van ismerösöm aki tanár és a gyerekek véletlenül lelökték a lépcsõn-a baba el is ment. Tudtommal ha határozatlan idõre vagy felvéve , nem küldhet el.Doki meg ír egy papírt, hogy veszélyeztetett vagy.Nekem is így volt, elejétõl fogva itthon vagyok.
Nekem is van ismerõsöm, aki irodában dolgozik, szellemi munkát végez, viszont egy alkalommal kitört a gurulós bõrfoteljének az egyik kereke, ami következtében akkorát borult, hogy eltört a karja. Még szerencse, hogy nem volt terhes, különben biztosan elvetélt volna. Az õ munkaköre is igen veszélyes.
Elsõ válaszolónak:én is gyerekek közt dolgoztam, smivel õk nagyon nem tudják hogy mi van veled míg nem látszik ugyanúgy szaladnak a folyosón és a fertõzésveszélyrõl ne is beszéljünk, csak ennyi, de szerintem épp elég, én is itthon vagyok 6. héttõl. Kérdezõnek:a törvényeknek nézz utána és a védõnõ is tud segítemi. Egészséges és boldog babavárást!

Most vagyok 8 hetes terhes, és ma megyek ujra az orvosomhoz Uh-ra a debreceni klinikára. Kérhetek Uh képet a babáról? Mennyibe kerül egy kép?

Legjobb válasz: Persze,hogy kérhetsz! Sõt! A dokinak automatikusan adnia kéne! INGYEN! Nem hallottam még olyat,hogy ezért pénzt kéne adni!

Persze, hogy kérhetsz! Sõt! A dokinak automatikusan adnia kéne! INGYEN! Nem hallottam még olyat, hogy ezért pénzt kéne adni!
Én mindig kértem, 1.000, - Ft-ba került tavaly a sima fekete-fehér hasi UH kép (gondolom 8 hetesen már hasit csinálnak, nem hüvelyit), nem tudom emelkedett-e a tarifa. Lehet 3D-s képet is kérni, de azt elõre be kell jelenteni és még most lehet, hogy korai, arra már nem emlékeszem mennyi, talán 2-3.000, - Ft. Szintén a Klinikára jártam. De az OTI-ban is van UH, ott nem tudom lehet-e képet kérni, de sokkal kevesebben vannak!
Nálunk 500 Ft egy kép, és, 1500 a videó. Sima 2D-s UH-on.
Lehet kérni, de nem ingyen van!Ezer forint.Amugy nagyon kedvesek.Ott csinálnak 4d-t is, felvételt, 10.000.-.De azzal még bõven ráérsz!Jó babavárást!


11 hetes terhes vagyok, most csütörtökön megyek 12 hetes ultrahangra, ott már nagyobb felbontású monitorral nézik a babát? Ekkor már lehet látni, hogy fiú vagy lány, és a fejét, újjacskáit is lehet látni?

Legjobb válasz: A fejét, testét, kezei, lábai mozgását már látni fogod. Általában ilyenkor még nem szeretnek mondani semmit a dokik, hogy fiú-e vagy lány. Nekem a 19. hetin mondták azt, hogy valószínûleg fiú, de nem 100%.

A fejét, testét, kezei, lábai mozgását már látni fogod. Általában ilyenkor még nem szeretnek mondani semmit a dokik, hogy fiú-e vagy lány. Nekem a 19. hetin mondták azt, hogy valószínûleg fiú, de nem 100%.
Az hogy filú lesz-e vagy lány, azt majd csak a 18-9-dik héten tudod meg, a többit meg már rendensen látod majd (kezek, ujjak, fej. :9 Gratulálok.

Jövő hét végén lakodalomba megyünk és olyan a ruhám, hogy kicsit le kellene barnulnom hozzá. Most vagyok 7 hetes terhes, elmehetek kétszer 5 percre szoliba?

Legjobb válasz: Szerintem menj nyugodtan szolizni, 5 perctõl nem fogsz túlhevülni, az annyira kevés idõ. Én volt, hogy egész nap kint ültem a napon, és semmi bajom, és nem tartom magam felelõtlennek sem, bár lehet ezért többen megköveznének. Minden jót és gratula a babához! Üdv 27 hetes kismami

Szerintem menj nyugodtan szolizni, 5 perctõl nem fogsz túlhevülni, az annyira kevés idõ. Én volt, hogy egész nap kint ültem a napon, és semmi bajom, és nem tartom magam felelõtlennek sem, bár lehet ezért többen megköveznének. Minden jót és gratula a babához! Üdv 27 hetes kismami
nem ajánlatos abszolút. még a napozás sem.
Nekem azt mondta az orvos, hogy inkább szoliba menjek, mint napra, azért, mert napozni sokkal tovább kell a kívánt hatásért, mint szoliba feküdni és a meleg miatt nem javallott egyik sem, merthogy végbõséget okoz a hasban... Röviden, inkább szoliba menj szerintem, mint napra, de ha lehet, inkább maradj fehérebb... :) Én nem mentem sem napra, sem szoliba... De elvileg bajod nem lehet tõle, sem a picinek... Csakhát ilyen korban még amúgy is veszélyesebb lehet minden... Vigyázz magatokra, boldog babavárást!
inkább vegyél vmi önbarnító krémet. azzal nem ártasz a babának.. gondolj az egészségére és ne az legyen a lényeg, hogy jajj ki mit fog szólni, milyen fehér vagy?
Szia! A Loreal barnító krém nagyon jó, én is azt használom, jövõ hétre tuti szép barna leszel, persze nem csoki! Boldog babavárást!
Nekem júliusban volt hasonló problémám, de én is barnítós testápolóval oldottam meg. Felváltva használtam a garnier-t és a dove-ot, ettõl nem lettem "narancssárga". 5 nap alatt nagyon szép, természetes színed lesz és a bõröd is szépen hidrtatálod. A szolit nekem nem csak a meleg miatt nem ajánlották, hanem a fertõzések miatt sem. Ki tudja mi van ott. Én nem kockáztatnék. Boldog babavárást:) 27 hetes kismami
Szió! Az elsõ 8-12 hét a legkritikusabb. Nemhiszem, hogy bajod lenne a szolitol, de ha valami baj lenne sose bocsatanad meg magadnak. Meg akartam irni a spanyolviaszt, az onbarnitokremet, de jo sokan megirtak mar elottem :) amugy szereny velemenyem szerint minden kismama gyonyoru, csodaszep leszel, bárhogy mész, gratula a babóhoz :D
Nekem a nívea önbarnító jött be, mert a többitõl egy idõ után elkezdem foltosodni, kopott, olyan voltam tõle mint aki nem fürdött egy hete :) Én elég sokat napoztam, nyaralás alatt egy hétig egyfolyt, és minden rendben. Ha pedig a szoli mellett döntenél, akkor állóba menj, mert ott nem érsz hozzá semmihez, így fertõzést nehéz lenne elkapni, és csak 3 perc az egész. Annyi idõ alatt nem melegszik fel a hasad.

10 hetes terhes vagyok és van ilyen sárgás fehéres folyásom ez normális vagy baj van ugye nem megy el a baba? És egy kicsit most olyan égetö érzésem is van.

Legjobb válasz: Lehet hogy hüvely gyulladás,szóljál a nõgyógyásznak,bár még várni fog vele de ugy a 18.hét körül fel fog írni kúpot.Ne idegeskedj az árt a babának!Elvileg hüvely folyástól nem fog elmenni a baba!

Lehet hogy hüvely gyulladás, szóljál a nõgyógyásznak, bár még várni fog vele de ugy a 18.hét körül fel fog írni kúpot.Ne idegeskedj az árt a babának!Elvileg hüvely folyástól nem fog elmenni a baba!
Önmagában a sárgás hüvelyváladék nem gond, mert ilyenkor megváltozik a hüvely flórája a hormonális hatások következtében, de ha csípõ, égetõ érzés is társul hozzá, netán kellemetlen szaga is van, akkor fertõzés is lehet.Szólj a dokidnak, õ majd eldönti, hogy kell-e kezelni vagy sem.
Valószínû, hogy hüvelygyulladásod van amit kezelni kell, nekem is van és a doki írt rá kúpot, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)
Szerintem minél hamarabb menj el a dokidhoz!De ne gyalog!
Második válaszoló.Én az elsõ babámmal barnáztam, egy hétig feküdtem korházba , szigorú ágynyugalom, menj minél hamarabb orvoshoz, hogy ne legyen semmi baj!
Mielõbb doki! A barna sokkal jobb, mint a piros, de fenygetõ vetélés jele! Szorítunk, de menj dokihoz!
Szia! Nekem 5+1 naposan volt barnás folyásom. Kaptam rá gyógyszert, majd 2 napra rá megint barnás folyás, rá egy hétre megint, sõt a múlt héten 2 naponta volt. Totál beparáztam, de képzeld, az uh-n a picivel minden rendben volt! A gyógyszer adagomat emelték és kiírattam magam táppénzre. Remélem minden oké lesz ezután is. Szerintem keresd fel a dokid, hogy megnyugodhass.
Szia! Barnázás az nem baj ha véreznél az baj lenne, de a göcsök hát az már nagyobb baj.Nagyon erõsek a görcsid?Megnyugvás képpen vennék egy tesztet még ma és megcsinálnám.A saját magam megnyugtatásául, vagy ha az se nyugtat meg elmennék orvoshoz.Kitartás és Szurkolok hogy ne legyen baj!Boldog és Gondtalan Baba várást! 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon aranyosak vagytok!Tesztet pénteken csináltunk másodszor és ott volt a két csík!

24 hetes terhes vagyok néha még most is felfordul a gyomrom és hányok nem naponta de elég sűrűn lehet valami baja a babának? Folyadék pótlás az megy!

Legjobb válasz: Ha pótolod a folyadékot meg a táplálékot akkor nem ! Én az elsõ 6 hónapot végighánytam , aztán a savam lett sok 4kilos gyerekem született! :)

Ha pótolod a folyadékot meg a táplálékot akkor nem ! Én az elsõ 6 hónapot végighánytam , aztán a savam lett sok 4kilos gyerekem született! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hát a folyadék az megy bõven a kaja az nem annyira de nincs gond mert eddig így is 3kg híztam úgy tudom amíg nem fogyok addig nincs gond meg vitamin pezsgõtablettát iszok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!