Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok hetes, hányadik héten van (3 db)

Most vagyok 20 hetes, hányadik héten van a következő "kötelező" ultrahang?

Legjobb válasz: Nekem a 18. héten és a 28. héten volt. A 22. héten csak méhszájviszgálat volt.

Nekem a 18. héten és a 28. héten volt. A 22. héten csak méhszájviszgálat volt.
Nekem 30.on volt, de ezt beírták a kiskönyvbe.Méhszáj vizsgálat meg a 28.hét környékén.
Ultrahang vizsgálat még a 32 és a 38 héten van.
Szia! Én is 20 hetes vagyok, tegnap voltam a genetikai uh-n és legközelebb csak 32. héten lesz kötelezõ uh. Én addig úgy sem birom ki, és elmegyek magánrendelésre is.

Hanyadik hétben mutat először +-at egy terhességi teszt? -mert az öröknaptár szerint már 5 hetes terhes vagyok, egy kalkulátor szerint meg csak 4. Akkor most mi van?

29 napos ciklussal miért mutat a kalkulátor 1 héttel kevesebbet mit a 28 nappal számoló öröknaptár?

Legjobb válasz: Szia! Pontosan az orvos fogja megmondani az uh-on. +-14 nap lehet eltérés (nem biztos hogy a ciklusod közepén van a peteérésed). Én 6. héten mentem el orvoshoz, de már a 4. héten pozitív volt a teszt. :-))) Minden jót!

Szia! Pontosan az orvos fogja megmondani az uh-on. +-14 nap lehet eltérés (nem biztos hogy a ciklusod közepén van a peteérésed). Én 6. héten mentem el orvoshoz, de már a 4. héten pozitív volt a teszt. :-))) Minden jót!
HCG hormon a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni kb a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire a kimutatható lesz.

Hányadik héten érezni hoghy milye hol van a babábnak? Most 27 hetes vagyok de csak azt érzem, hogy hol kemény, ott van gondolom.

Legjobb válasz: Én soha nem éreztem, csak találgattunk, mert uh-n mindig láttuk, hogy fekszik éppen. És bocs, de nincs olyan szó, hogy milye.

Én soha nem éreztem, csak találgattunk, mert uh-n mindig láttuk, hogy fekszik éppen. És bocs, de nincs olyan szó, hogy milye.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!