Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok hetes, hányadik héten (14 db)

Most akkor pontosan hányadik héten érdemes 4 D-re menni? Most vagyok 26 hetes doki azt mondta, hogy kb 29 centi, 800 gramm (múlt hét csüt-ön mondta, ma töltöttem a 26. hetet)

Mert mindenhol mást olvasok,Els?zör azt olvastam 28-32-ig érdemes.Aztán azt hogy 30. héten már túl nagy.

Legjobb válasz: Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)

Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)
Én a 31. héten voltam másodjára, de nekem kicsi volt a lányom. Mi mindent jól láttunk. Sztem 29.-30. héten menj!
Már most is mehetsz, lényegében a 12.héttõl folyamatosan érdemes minden életszakasz más és más, de a 28-30.hét is jó, mert akkor már ki van kerekedve az arca, a vonásai nem sokkal másabb, mint amilyen lesz a születéskor.Nekem a doki a 28-30.hetet mondta. Az elsõ gyermekemet a 24.héten néztük nagyon cuki volt de a párom nem sokat vett ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Na pont ez az, azt akarom hogy a férjem sokat vegyen ki belõle, mert míg én a 2d-sen is egész jól látok, õ nem, és magamnak is, de fõleg neki szeretném az élményt.A másik meg hogy egy alkalmat engedhetünk meg anyagilag, tehát ezért fontos, hogy mikor lesz a legjobb menni.
SZia, én múlthéten voltam a 28.héten. Kis husika volt már. Ha gondolod küldök fotót, és eldöntöd, hogy elmentek-e.
A kérdező hozzászólása: aha kérlek küldj, tudsz priviben
Én szerdán megyek.Megkérdeztem a 12 héttõl bármikor lehet én most a 18. héten vagyok állitólag ez az idõpont azért jo mert genetikai szürést és a baba nemét is megcsinálják illetve megmondják.Innen kezdve bármikor lehet menni nekem ezt mondták!

Most vagyok 20 hetes, hányadik héten van a következő "kötelező" ultrahang?

Legjobb válasz: Nekem a 18. héten és a 28. héten volt. A 22. héten csak méhszájviszgálat volt.

Nekem a 18. héten és a 28. héten volt. A 22. héten csak méhszájviszgálat volt.
Nekem 30.on volt, de ezt beírták a kiskönyvbe.Méhszáj vizsgálat meg a 28.hét környékén.
Ultrahang vizsgálat még a 32 és a 38 héten van.
Szia! Én is 20 hetes vagyok, tegnap voltam a genetikai uh-n és legközelebb csak 32. héten lesz kötelezõ uh. Én addig úgy sem birom ki, és elmegyek magánrendelésre is.

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...


Aki irodában dolgozik és ülőmunkát végez, hányadik hétig tervezitek a munkát? A főnököm már nagyon kérdezgeti, de nem tudom így előre, hogy meddig fogom bírni. Most 28 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én most kezdtem a 27.hetet. Úgy gondoltam, hogy május végéig (a 31-ei hetet még jövök) utána szabi, majd betegszabi, július 24-re vagyok kiírva. Ezt így bejelentettem. A kolléganõk úgy néznek rám mint egy hülyére, mert pár kedves kijelentette, hogy õ amint megtudta volna hogy terhes már táppénzen lenne! Hát én azt megnézném!! Nem értem, ha teljesen problémamentes a terhességem, és tök nyugis a munkám, akkor minek üljek otthon unatkozva 60 %-os táppénzen, de lehet hogy csak én gondolom így a környezetmeben. 27 hetes km

Szia! Én most kezdtem a 27.hetet. Úgy gondoltam, hogy május végéig (a 31-ei hetet még jövök) utána szabi, majd betegszabi, július 24-re vagyok kiírva. Ezt így bejelentettem. A kolléganõk úgy néznek rám mint egy hülyére, mert pár kedves kijelentette, hogy õ amint megtudta volna hogy terhes már táppénzen lenne! Hát én azt megnézném!! Nem értem, ha teljesen problémamentes a terhességem, és tök nyugis a munkám, akkor minek üljek otthon unatkozva 60 %-os táppénzen, de lehet hogy csak én gondolom így a környezetmeben. 27 hetes km
Egy hónappal a szülés tervezett idõpontja elõtt szerettem volna eljönni. Így is lett, de végül csak két hetet tölthettem otthon, baba elõbb jött :) Én sokáig akartam dolgozni, nem akartam otthon ülni, lesz még arra idõ utána :)
Én is irodista voltam, a 35.hétig dolgoztam. Utána kivettem a szabikat, majd betegállomány. TGYÁS akkor jött, mikor már megszültem.
Tegnap töltöttem a 35. hetet. Egyelõre semmi bajom az ég világon, csak gyakrabban állok fel nyújtózkodni, meg pisilni :) , szóval én is dolgozom. A fõnököm nekem is kérdezgeti minden héten, meddig maradok, és én is csak annyit tudok neki mondani, hogy amíg tudok. Szerencsére az összes szabim megvan még, szóval nem kell tgyás-ra mennem, hanem szerintem majd kiveszem a szabimat az utolsó 3-4 hétre. Így addig a pénzem sem lesz kevesebb, ami nagyon nem mindegy. És õ is úgy tud számolni, hogy 1-2 hétig még tuti vagyok, hacsak nem szól közbe a Gyerek :) . Szerintem abba nem köthet bele senki, ha azt mondod, hogy maradsz amíg tudsz, mert elvileg az nekik is jó, ha minél tovább dolgozol.
Én ha irodában dolgoztam volna biztos, hogy végig csinálom... Szerintem is nyugdtan mond neki a 36. hetet, ha veled meg a babával nincs gond akkor végig tudod dolgozni, nem olyan vészes a vége se(legalábbis szerintem) , mondjuk nekem nem kell hõségben végig csinálnom, de úgy is meglátod mennyire bírod a nagy meleget! Ha esetleg amikor bejön a hõség úgy érzed nem fogod bírni szólj a fõnöködnek, biztos meg fogja érteni:) És otthon nem csa a pénz miatt rosszabb lenni, hanem az unalom miatt is, hidd el, én veszélyeztetettként itthn vagyok a 11. héttõl, hát nem egy leány álom!!! 37 hetes km
Jövõ csütörtökre vagyok kiírva és még dolgozom. Mikor feltette nekem a fõnök a kérdést, azt válaszoltam, hogy szeretnék végig dolgozni, és ha nem lesz probléma sem a babával, sem az én állapotommal, akkor végig is dolgozom. Ettõl függetlenül az utóbbi idõben minden héten megkérdi, hogy bírom-e még. Szerintem mondj nyugodtan 36. hetet, ha véletlenül nem bírnád, azt is meg fogja érteni.
Én a 30. hétig dolgoztam, elsõ baba, de simán bírtam volna végig.
Én eljöttem táppénzre a 20. héttõl, mert a fõnököm egy barom volt, és nem akartam reggelente gyomorideggel kelni:( Nem is bántam meg, elõtte számolgattunk, és ugyanannyit kaptam táppénzre, mint amennyi a fizetésem volt, így nem is akartam maradni. Számold ki, neked hogy éri meg, és ha bírod, dolgozz, ha nem, akkor meg menj el táppénzre. Meg kell érteni a fõnöködet is, hiszen neki keresnie kell a helyedre valakit, ami nem egy-két nap:)
szia. én mégcsak 17 hetes vagyok, szeptember végére vagyok kiírva. szeretnék szept. elejéig dolgozni, mondtam is a fõnöknek hogy nem lépek le hamarabb, ha bírok jövök. nem tudom hogy majd a nagy meleg mennyire fog megviselni, ugye nálunk klíma sincs, napközben nagyon meleg van az irodában, besüt a nap délig. De ha teerv szerint megy minden akkor szülés elõtt 4 hétig..vagy tovább :-)
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy érthetõ, hogy tudni szeretné a fõnököm meddig vagyok még, ezt nem is kérdõjeleztem meg. Csak nyilván én sem tudom. Alapból úgy dondoltam, hogy 36. hét, de mivel elsõ baba, így fogalmam sincs, hogy a 36. hét mennyire lesz már nehéz nekem. Lehet, hogy még vígan bejárok, de lehet, hogy nem. Ezért voltam kíváncsi mások véleményére is.
Én a 36. hétig dolgoztam, onnantól mentem TGYÁSra. Nagyon jól viseltem, problémamentes terhesség volt. Én a fõnökömmel úgy beszéltem meg, hogy végig dolgozom (36. hét, onnatól jár a TGYÁS), ha nem jön közbe semmi. A terhesség alapvetõen nem betegség, hanem állapot, ha jól bírod, van lehetõség felállni és megmozgatni magadat, nem okoz gondot a bejárás, akkor nyugodtan végig lehet dolgozni. De te érzed ezt. Ha nagyon stresszes, és megterhelõ, akkor beszélj a nõgyógyásszal. És ami szintén nem mindegy a táppénz csak a fizetésed 60 %a. Nekem nagyon jól jött az a kis többlet, amit akkor kerestem :-D
Nagyon is érthetõ, hogy afõnököd tudni szeretné, meddig dolgozol. Ez a min. hogy kitalálod. persze, nehéz ezt elõre megmondani. Én a 32. hétig dolgoztam. Bírtam volna még 3-4 hétig biztos, de akkor lett nyár, és a Nõvérem ovis Fiaira vigyáztam. Mondj neki egy idõt, max. ha valami közbejön, és nem bírod, hamarabb befejezed a melót. AZ attól is függ, mennyire kell sokat készülni majd akkor a babára.
34 hétig dolgoztam, onnan kivettem a maradék szabikat és TGYÁS-re mentem.

Aki szed magne b6-ot hányadik héten hagyta abba? És a terhesvitamint végig szedtétek? Én most 32 hetes vagyok

Legjobb válasz: 36.hétig kell,lehet szedni.... Nekem ismét szednem kell a 36.hétig.Most 25 hetes vagyok. Terhes vitamint is szedek,azt persze ve´gig,söt a szoptatás alatt is majd ismét mint a lányommal.

36.hétig kell, lehet szedni.... Nekem ismét szednem kell a 36.hétig.Most 25 hetes vagyok. Terhes vitamint is szedek, azt persze ve´gig, söt a szoptatás alatt is majd ismét mint a lányommal.
Szia! Nekem a 35.hétig kellett szedni a magnéziumot!És én a terhes vitamint csak az elsõ három hónapban szedtem, mert a körzeti doki azt mondta, ha van rendes étvágyam akkor nem kell nehogy nagyon nagy baba legyen! Viszont kalciumot végig szedem, meg c vitamoint!De úgy néz ki a kislányunk ígyis nagy baba lesz! 38+5 km

Szerintetek hányadik hétbe érdemes elmenni 4D-s UH-ra? Most vagyok 16 hetes és 4 napos terhes.

Legjobb válasz: A 20., 21. héten már mindenképpen érdemes. Ugye van egy kötelezõ, 18. heti genetikai, ott úgyis látjátok. Azon a héten nem nagyon érdemes, és hidd el, pár hét alatt hatalmasat tudnak nõni. Mi egész korán mentünk, elõször a 12. héten, majd a 16. héten és most, a 25. héten. Mi azért mentünk ilyen korán, mert mindenki rágta a fülünket, hogy kislány lesz-e. Így már a 12. héten mondhattuk, hogy igen, valószínû. De igazi, nagy élményt a mostani, 25. heti nyújtott, mert már kifejezetten babaszerû és vicces dolgokat tudnak ám produkálni. :)

A 20., 21. héten már mindenképpen érdemes. Ugye van egy kötelezõ, 18. heti genetikai, ott úgyis látjátok. Azon a héten nem nagyon érdemes, és hidd el, pár hét alatt hatalmasat tudnak nõni. Mi egész korán mentünk, elõször a 12. héten, majd a 16. héten és most, a 25. héten. Mi azért mentünk ilyen korán, mert mindenki rágta a fülünket, hogy kislány lesz-e. Így már a 12. héten mondhattuk, hogy igen, valószínû. De igazi, nagy élményt a mostani, 25. heti nyújtott, mert már kifejezetten babaszerû és vicces dolgokat tudnak ám produkálni. :)
Attól függ, hogy 1x akarsz vagy többször elmenni 4d uh-ra a várandósság alatt?! Ha csak 1x akkor 26-28. hét körül. Ha mondjuk 2x akkor 20-21 és 26-28.:)
25-tõl 28-ig mondják a legjobbnak. Én a 26.héten voltam és már szép kerek babát láttam és mindenét meg tudtok nézni. Errõl tudok csak nyilatkozni. Ajánlani tudom h ekkor menjetek. :) Nekem bevált. Bnõm 30.héten volt amúgy is nagy volt a babája és bánta h nem ment hamarabb pl. :) Kinek mi.
2. vagyok.Én voltam 20 hetesen is és 28 hetesen is. 20 hetesen már mosolygott.:) De igazi élmény a 28 hetes volt.:) Édes kis gömbölyû pofija volt.:) Csúfolkodott, mosolygott, integetett.:)
Én úgy tudom, hogy 26-29 hétig készülnek a legjobb képek a babáról, én és a sógornõm is a 29. héten voltunk, ekkor már van rajtuk zsírpárna bõven, úgyhogy szép kerek a pofijuk, nem csont és bõr, viszont jó képek készülnek, nekünk igazi mosolygós képeink lettek, sógornõméknek szintén, meg cumizós :) 31. hét után már nem ajánlják, mert akkor már nem férnek rá úgy a képre...
25-28. hét közt érdemes, én is így tudom. Viszont nekem azt mondta a szonográfus, hogy akinek mellsõ fali lepénye van, annak a 26. hétig érdemes csak. Mi 25 hetesen voltunk, nagy élmény volt :) 28 hkm
Szia! Mi ma voltunk 4D-n, 16 hetesek vagyunk, élmeny volt:-) :-) :-) megmondtak a nemét, és sokáig moziztunk:-) de majd meg valamikor a vége felé megyünk:-) en ajánlom mar bármikor:-)
A kérdező hozzászólása: Pénteken megyünk 20 hetes leszek és 3 napos nagyon kíváncsi vagyok :)

Most 12 hetes terhes vagyok. Hányadik héten tudják megmondani, hogy fiam vagy lányom lesz-e?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 18 hetesen megmondták,hogy fiam lesz,azóta már többször megerõsítették ezt a tényt.De volt,aki csak a szülés után tudta meg,hogy milye lett,mert az ultrahangon egyszer sem fordult úgy,hogy látszódjon a micsodája.Ha szerencséd van,akkor hamar megmutatja,hogy mit rejteget a lába között.:-) 34 hetes kismama

Szia! Nekem 18 hetesen megmondták, hogy fiam lesz, azóta már többször megerõsítették ezt a tényt.De volt, aki csak a szülés után tudta meg, hogy milye lett, mert az ultrahangon egyszer sem fordult úgy, hogy látszódjon a micsodája.Ha szerencséd van, akkor hamar megmutatja, hogy mit rejteget a lába között.:-) 34 hetes kismama
Tudtommal 16 hét után látszik, de sokan beszámoltak arról, hogy a 12 hetesen már megmondták (amit én személy szerint kétlek)Nekem a 18 heti uhon mondták, bejött:-))
Szió! A 13. heti ultrahangon meg tudjak mondani, hogy pl félig van a hólyagja, meg ilyenek, de azt, h fiú vagy lány csak a 16. hét után (holnap megyek terheleses cukorra, 23.an ultrahangra, alig birok magammal, hogy megtudjam, hogy fiu e vagy lany :) ) Turelem :D egy hónap leghamarabb, és kiderul!
Szia Nekem eddig nem tudták megmondani.A 4D-nis csak annyitmondott a nõ, hogy õ lányra tippelne.Nem mutatta meg magát tutira.(ez a 19.héten volt) Jó babavárást 20 hetes kismama
Szia.Az én babám 14 hetesen mutatta meg a kukiját , képünk is van róla.Ha úgy fekszik ennyi idõsen már látják.28hetes kismami

Megtudná valaki mondani hogy hányadik hétbe mozdul meg a baba? Most vagyok 15 hetes.

Legjobb válasz: Van, aki 14 hetesen már érzi. Más csak 22 hetesen. Amúgy mozog õ már rég, csak nem érzed.

Van, aki 14 hetesen már érzi. Más csak 22 hetesen. Amúgy mozog õ már rég, csak nem érzed.
én i s 14+5 nél éreztem elsõ babát mellsõ fali lepénnyel:) Egyik este nagyon beszallona-hagymáztunk és megfájdult a pocak Lefeküdtem, simiztem a pocakom, hoyg múljon a pocakfájás, és egyszer már mikor majdnem elaludtam DURR, akkorát rugott, hogy majdnem elkezdtem sikongatni:D:D Onnantól kezdve minden este éreztem figyelgesd õt, simogasd, hidd el a napokban jelezni fog neked is:)
Elso babat 18 hetesen ereztem, a masodik babaval nem voltam egeszen 14 hetes es mar ereztem. Annyi, hogy az elsovel csak a konkret rugasokat vettem eszre, a masodik babaval mart tudtam, hogy mit es hol is kell erezni, igy mar az aprobb maszatolast is be tudtam azonositani. De elso korban tuti, hogy ha volt is olyan koran, akkor sem vettem eszre.
Általában a 16-20. hét között érezhetõ a baba mozgása.
Én a 15. héttõl érzem. Elsõ baba, és a lepény a hátsó falon van.
A kérdező hozzászólása: én is elkezdek szallonnázni hátha érezni fogom már végre én is)Köszönöm mindenkinek az infokat.
*érezhetõ elõször :-)
A kérdező hozzászólása: köszi, rendik vagytokhogy válaszoltatok.azt tudom hogy õ már mozog mert láttam az ultrahangon csak még nem érzem.remélem minél elõbb fogom érezni.
Szia! Elsõ babám, méhlepény mélyen a méhszájon( :( ), 14. hét elejétõl érzem...:D 15hkm
bocsi ezt nem ide akartam:D

Hanyadik hétben mutat először +-at egy terhességi teszt? -mert az öröknaptár szerint már 5 hetes terhes vagyok, egy kalkulátor szerint meg csak 4. Akkor most mi van?

29 napos ciklussal miért mutat a kalkulátor 1 héttel kevesebbet mit a 28 nappal számoló öröknaptár?

Legjobb válasz: Szia! Pontosan az orvos fogja megmondani az uh-on. +-14 nap lehet eltérés (nem biztos hogy a ciklusod közepén van a peteérésed). Én 6. héten mentem el orvoshoz, de már a 4. héten pozitív volt a teszt. :-))) Minden jót!

Szia! Pontosan az orvos fogja megmondani az uh-on. +-14 nap lehet eltérés (nem biztos hogy a ciklusod közepén van a peteérésed). Én 6. héten mentem el orvoshoz, de már a 4. héten pozitív volt a teszt. :-))) Minden jót!
HCG hormon a beágyazódástól kezdve kezd termelõdni kb a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire a kimutatható lesz.

Hányadik héten tudják megmondani, hogy fiú, vagy lány lesz-e a baba? Most vagyok 12 hetes.

Legjobb válasz: Nekem kb a 22.héten derült ki, mert addig nem mutatta magát.

Nekem kb a 22.héten derült ki, mert addig nem mutatta magát.
Szia, nekem 15 hetesen megmondták, hogy kislány :)
Nekünk a múlt héten (18. hét) a 2d uh-gon mondta a doki, hogy 90%, h. kislány. A jövõ héten megyek genetikai uh-ra, azt mondta, hogy az nagyobb felbontású, mint az õ gépe, ezért biztosat csak ott tud mondani. 19. hetes km
16 héten mondták azt, hogy fiú
Nekem már 12 hetesen 4D-n megmondták hogy kislány (bár akkor ezt nem szabad kézpénznek venni) és azóta is kislány. 34 hetes kisdömper :)
SZia! Mi még a mai napig nem tudjuk és már 29 hetes vagyok.Jövõhéten megyünk megint és remélem akkor már megtudjuk, de ha mégsem akkor már nem is fogom eröltetni a dolgot mert akkor majd megtudjuk ha világra jött.
30 hetes uh-on tudták csak megmondani, mert addig háttal mutatta magát :)
18 héttõl már biztosabban tudnak találgatni:)
A nemi szervek a 12. hétig egyformán fejlõdnek és csak utána kezdenek el különbözni. A fentiek miatt nincs túl nagy realitása, hogy a 12. héten ez ügyben bármit is pláne biztosat tudjon mondani a doki. Elõször a 16-18. hét között van reális esély arra, hogy nagy valószínûséggel biztosat tud mondani a doki. Vannak "szégyenlõs" babák akik képesek a vizsgálat alatt úgy helyezkedni, hogy ne legyen egyértelmû a dolog, így akár 30. hét tájáig is titok maradhat a dolog.
Hát én elég szkeptikusan fogadom ezeket a válaszokat. Jól emlékeztek? Én azt olvastam, hogy a 20. hétnél elõbb nem valószínû, hogy látszik. A 12. héten kifejlõdnek ugyan nagyjából a nemi szervek, de még olyan kicsi a magzat, hogy nem látszhat. A 20. héten megkérdeztem a dokit, és kinevetett, hogy ilyen korán mit akarok. Nekem a 23. héten mutatta meg. 4D-sen esetleg látszhat elõbb.
16 hét után, ha megmutatja magát. Nálunk a 18 hetes uhon mondják meg, ha látszik. Sokan mondják, hogy már a 12 hetes uhon megmondták, én rákérdzetem, a doki azt mondta, hogy ilyenkor már alakulnak a külsõ nemi szervek, de még nem mondják meg. Úgyhogy baba fejlettségi fokától függõen már látható, de még bizonytalan, ezért nem mondják, csak késõbb.
Nekem 18. héten mondták, hogy fiú. És az is lett. :)
Nekem is 18 hetesen mondták meg, hogy kisfiú és az is lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!