Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok hónapos terhes, (45 db)

Most 5 honapos terhes vagyok ez minden akadalyozni fogja a rendes szulesemet? Lehet valami baj bellole? Ujra szetrepedhetek? Lehet hogy a csaszar jobb lenne?

Szeretnek egy fontosat kerdezi toletek tavaly szultem a fiamat, reggel 5 orakor elfoly a magzatvizem nem volt semmi fajdalmam este 10 kor meginditotak a szulest, uatna az orvos vacumozot es megrepetem 3 foku gatredesem volt persze osszevisza vart ossze, vissza mentem par honap utan mondtam neki hogy faj nem mult el, o persze mondta nincs semmi baj, szerencsere ki jottem ide kulfoldre es itt mondtak hogy tul szuken lett osszevarva persze az orvos szuleskr nem ram figyelt hanem a tanulokra mert azok is voltak bent?

Legjobb válasz: Hat mi ezt nagyon nem tudjuk megmondani neked... De mivel 5 honapos terhes vagy errol meg nem kerdezted a mostani dokid eddig? O tudna megmondani neked a valaszt!

Hat mi ezt nagyon nem tudjuk megmondani neked... De mivel 5 honapos terhes vagy errol meg nem kerdezted a mostani dokid eddig? O tudna megmondani neked a valaszt!

Petra vagyok (23). A barátaimmal élek. Szerelmesek lettünk egyikükkel. Egy parti után lefeküdtünk. Most 3 hónapos terhes vagyok. A barátaim látják a tüneteimet, nagyon aggódnak, de nem tudom, hogy mondjam el nekik. Főleg a fiúnak. Tudnátok segíteni?

Hogyan mondjam el,hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tok egyszeruen, kozold veluk hogy varandos vagy , ennyi! A te eleted nem az ovek! Orvos mar latott? Biztos 3 honapos vagy?

Tok egyszeruen, kozold veluk hogy varandos vagy , ennyi! A te eleted nem az ovek! Orvos mar latott? Biztos 3 honapos vagy?
A sok kéjjelnappal budapest
Kedves Petra! Ez kamu , ilyen buta nem lehet valaki ennyi idõsen!Inkább tanulj még tovább mert Rád fér!
Igy: terhes vagyok. De amig nem keso! Mert ha nem akarod megtartani az idod nagyon limitalt!
Ami történt megtörtént. Minél hamarabb mond el, mert úgy érzem ez egy nem kívánatos terhesség volt. Viszont remélem megtartod ha már így alakult. Ebben az esetben pedig szükséged lesz támaszra, a szeretett férfira leginkább. Bízom benne ha szerelmesek vagytok, a akkor melletted fog állni, de nem erõltetheted, remélem tudod. A családodra és a barátaidra is támaszkodhatsz. És ne halogasd, a kisbabádnak már most jót tesz az apukája közelsége, ha vállalja a dolgot. Már õérte, a kicsi életért a méhedben is felelõs vagy!! Nem lehetsz gyáva, egy magzatot kell óvnod, védened, meg kell szülnöd és fel kell nevelned. ideje felnõni!
Kedves 7-es valaszolo. Arrol meg nem hallottal, hogy diplomaval eszt nem osztanak? Tokmindegy van-e iskola vagy sem egyes esetekben es ez olyan eset sajnos. Petra beszeld meg a fiuval de minnel elobb!
A kérdező hozzászólása: Tudom, túl gyáva vagyok. De ezt nem halogathatom tovább.
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos , voltam orvosnál.
Nem tudom higy a sracnak eddig hogy nem szoltal, pedig neki illett volna tudnia rola es mondjuk kozosen donteni a tovabbiakrol, nem?
Szerintem is kamu.

Most hány hónapos terhes vagyok?

24 hetes, az hány hónapos? Az id?sebbek, ha kérdezik, nem tudom megmondani, hiszen, ha azt mondom 6, akkor 3 hónap múlva szülnöm kéne, viszont, ugye 40 hetesen 10 hónapos leszek.Akkor?

Legjobb válasz: Szerintem 6 hónap. Én ezt úgy szoktam számolgatni, hogy ha novemberben estem teherbe akkor az az elsõ hónap, második a december és így tovább. Így én az 5. hónapban vagyok, pontosan egy hét múlva kell kezdenem 6. hónapot.

Szerintem 6 hónap. Én ezt úgy szoktam számolgatni, hogy ha novemberben estem teherbe akkor az az elsõ hónap, második a december és így tovább. Így én az 5. hónapban vagyok, pontosan egy hét múlva kell kezdenem 6. hónapot.
Kedves Kérdezõ, Ha jól látom, senki nem a valódi kérdésedre válaszolt, hanem levezették, hogy kell számolni a terhességet, amit nyilván pontosan tudsz te is... Ezen a kérdésen már én is sokat agyaltam. Az idõseknek a tényleges naptári hónapokat fogom mondani, a fiatalabbaknak meg hetekben fogom megadni a koromat, hadd számolgassanak õk :) Jó babavárást! 12+3 hetes km
Utolsónak üzenem, hogy a 3. trimesztert mindenki a 28. héttõl számolja, és az a 7. hónap eleje. Persze, hogy nem jön ki úgy, ha 4 hetet számolunk minden hónapra. 24 hetesen, még azért a második trimeszterben járunk, tehát nem lehetünk 7 hónaposak.
moira a válaszban elcsúszott a harmadik hónapnál, mert 5 hetet számolt oda. Én 22 hetes vagyok, már a 6. hónapban vagyok, mert teljesen mindegy, hogy naptár szerint 9 hónapra jön ki a terhesség, az orvosok akkor is a hetekben számolnak, a fix 28 napos holdnaptárat használják a terhességi idõ megállapításánál. Kérdezõ, te épp most fejezed be a 6. hónapot, jövõ héten már kezded a 7.-et.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
I hónap: 1-4. hét II. hónap: 5-8. hét III. hónap: 9-13. hét IV. hónap: 14-17. hét V. hónap: 18-22. hét VI. hónap: 23-27. hét VII. hónap: 28-31. hét VIII. hónap: 32-35. hét IX. hónap: 36-40. hét
Szerintem is az utolsónak van igaza, én is így számolom az utolsó menzesz elsõ napjától. Nekem november 2.-án volt, tehát ma vagyok pont 5 hónapos. Ha tudod ezt a dátumot te is könnyen kiszámolhatod. Egyébként 24 hetesen kb 5 és fél hónapos vagy, vagy mondhatod úgy hogy a 6. hónapban vagy. 21+4 hkm
Mikor volt az utolsó menstruációd elsõ napja? Nekem jan 24-én és aszerint számolok, mivel október végére vagyok kiírva. Így mindig hónap vége a fordulóidõpont, tehát most 2 hónapos vagyok. Szerintem ez a legjobb módszer, így nem kell szorozgatni, osztani a heteket, napokat.
egy terhesség 40 hét, az 10 holdhónap, akkor te 24 hetesen a 6.hónapban vagy, én 37 hetesen a 9.hónapban
Nem pontosan 9 hónap a terhesség. 10 hold hónap, 9 hónap és egy vagy két hét, pontosan nem tudom megmondani, pedig tanultam.
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Köszi:)
Ezt inkább orvostól kéne megkérdezni, õ biztosan jobban tudja
És inkább a tehesség kategóriába kellett volna írni.
A második válaszadónak üzenem, hogy szerinted hova írta???Nem lehet, hogy te vagy rossz helyen?? A kérdezõnek meg:szerintem ha idáig nem volt semmi gond, akkor ezután már nem lesz.Csak pozitív dolgokra gondolj!Minden rendben lesz!Boldog babavárást kívánok neked! 30 hetes kismami

7 hónapos terhes vagyok. A nagy hanghatás a moziban árthat e a picinek? Most mennénk először azóta, mióta babát várok.

Legjobb válasz: Nemhiszem! Annó 7-8 hónapos terhesen voltam mozi Maratonon, egy jeggyel annyi filmet néztek aznap amennyit szeretnék. 4 filmet néztünk meg a férjemmel egy délután/este, semmi bajunk nem lett. Ez olyan szerintem mint mikor pl. Füvet nyírnak mellettem, vagy mintha fát fûrészelnének, de attól sem lett semmi baja!

Nemhiszem! Annó 7-8 hónapos terhesen voltam mozi Maratonon, egy jeggyel annyi filmet néztek aznap amennyit szeretnék. 4 filmet néztünk meg a férjemmel egy délután/este, semmi bajunk nem lett. Ez olyan szerintem mint mikor pl. Füvet nyírnak mellettem, vagy mintha fát fûrészelnének, de attól sem lett semmi baja!
Én voltam többször is moziban mindkét várandósságom alatt. Szerintem fogod érezni, hogy ha esetleg kellemetlen hatást kelt a hangerõ neki. Én egyszer jöttem ki filmrõl, mert a lányomat egy fikarcnyit sem érdekelte sosem a mozi hangja, még az ütõsebb basszus-effekteknél sem csinált semmit, de akkor egyszer úgy megfeszült bennem a hangra reagálva, hogy azt hittem szétrepedek. Kimentem, megnyugodtunk mindketten és miután visszaültünk és nem volt akciójelenet, semmi gond nem adódott. Szerintem amúgy az összes filmet végigaludta. A fiam meg minden filmen nekiállt pocakfocizni, a követhetõ basszusú zenéknél egyenesen ütemre rugdosott, az akciójeleneteknél meg majd kiugrott belõlem. Aztán ha jött egy nyugisabb rész, akkor meg azért rugdosott, hogy legyen máááá valami. Koncerteken is voltam többfélén, komolyzenein is többször - a fiam a hegedûket és egyéb magas hangú vonósokat nem bírta elviselni, ez tök érdekes. Most 2, 5 éves és még most sem komálja a hegedûzenét valamiért :O
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Mi a Madagaszkárt szeretnénk megnézni a nagyobbik kislányommal, hátha a pocaklakó is élvezi majd:)

Olyan nők írását várom, akik hasonló cipőben járnak. Használtam minden aktusnál egy habzó hüvelytablettát, és most mégis úgy néz ki, terhes vagyok. A legkisebb (3. ) gyermekem most 3 hónapos. Ti mit tennétek? Köszönöm, ha írtok!

Legjobb válasz: Írok majd privit, most sajnos mennem kell.. Én fog. gátlót szedtem, már 10 éve, mindig pontosan, mégis terhes maradtam... Most itt játszik a másik szobában a 2,5 éves, 4 gyerekem.. Nem bánom, hogy így alakult az életünk :)

Írok majd privit, most sajnos mennem kell.. Én fog. gátlót szedtem, már 10 éve, mindig pontosan, mégis terhes maradtam... Most itt játszik a másik szobában a 2, 5 éves, 4 gyerekem.. Nem bánom, hogy így alakult az életünk :)
Az én helyzetem egy picit hasonló. Nekem 4 gyerekem van (6 évestõl lefelé), és a legkisebb 8, 5 hónapos korában védekezés és szoptatás mellett teherbe estem (most 8 hetes vagyok). Nálunk nem volt kérdés, hogy megtartjuk! Szerintem ha védekezés mellett jön egy baba, az nagyon élni akar! És egy családban, ahol már van 3-4 gyerek, elfér még egy! Tudom, neked még nagyon kicsi a 3., az elején biztos nehéz lenne, de biztos nem bánnád meg, ha bevállalnád! Én mindig arra gondolok, hányan mit meg nem tesznek, hogy gyerekük legyen (és sokaknak mégsem lehet), akkor akinek lehet, az örüljön neki, még akkor is, ha nem úgy tervezte... Egyébként már biztos, hogy terhes vagy?
Õszinte leszek, én nem biztos, hogy megtartanám. A mai világban sajnos nem. Nekem néha olyan "elcsépelt" az, hogy ahol 3-nak van hely, ott a 4. is, meg csak szeretet kell stb. Bizonyos fokig ez igaz. De van az a helyzet, amikor már szeretetbõl nem kerül kenyér az asztalra! Ha ez ennyire egyszerû lenne, nem olvasnék itt legalább naponta két olyan kérdést, hogy mit csináljunk megszûnt a munkahely, viszik a lakást, itt állunk 2-3 gyerekkel fedél nélkül stb. Nagyon nehéz elvetetni fõleg annak, aki már anya, és megszült már elõtte 2-3 gyereket, de akkor is reálisan végig kell gondolni! Vessetek meg, de én világ életemben reális voltam. Igaz, még csak egy gyerekem van, de látom, hogy mik azok az alap dolgok, amire szüksége van. Az sem kevés! Nekem fontos, hogy el tudjam küldeni osztálykirándulásra, mert vérzik a szívem, amikor látom, hogy a padtársa sír, mert nincs pénzük elküldeni és a többi szülõ dobja össze. Ahogy azt sem szeretném, hogy ne tudjak neki venni mikulásra valami apróságot, vagy hogy azért legyünk apával idegbetegek, mert nem tudjuk fizetni a törlesztõt!
Ha anyagilag úgy álltok akkor tartsd meg, bár én nem tartanám meg!!!!!4 gyerek????A kicsi 3 hónapos??áááá semmiképp!De miért nem választasz valami megbízható fogamzásgátlást???Mirena spirál???
Sajnos nem megfelelõ módon védekeztél, a hüvelytabletta kb semmit nem ér, nagyon alacsony a hatásfoka, csak megszakításos védekezés és naptármódszer mellett javasolják :S Szóval elképzelhetõ, hogy terhes lettél.:( Ha meg tudod tartani a babát, tehát nem veszélyezteti az egészségedet nagyon (császárral szültél?) és anyagilag is belefér még egy pici, szerintem tartsd meg :)
A kérdező hozzászólása: nagyszülõ nálunk sincs, csak 6, 000, 000 adósság, amit rám hagytak, mindkettõnk szülei. Apa reggeltõl-estig melózik, hogy a 3-nak megadjunk mindent, és képzeljétek, nem tudunk mindent megadni. Rokonoknál lakunk, még 1évet, mert valószínû a lakást viszik...írjak még? Amikor az elsõ 2 született, nem volt ilyen cudar világ, és ilyen magas törlesztõ sem. Érthetõ, nem?
A kérdező hozzászólása: ja, és nem is tudom, mi lenne, ha nem név nélkül írogatnának ide egyesek... legalább tudnám melyik az a kötözködõ, okoska, akinek még gyereke sincs, és úgy osztja az észt!!!!! Marha sokat tudhat errõl a témáról.
A kérdező hozzászólása: Te aztán tudhatod, hogy bevettem-e a tablettát! és a kotont nem te húztad fel a férjem nemi szervére?-ha már így tudsz mindent!!?????? Csoda vagy nem, így volt. És nem ismerõsöm van, aki ugyanígy járt. És nem szedtem antibiotikumot, meg a többi hatás-csökkentõ dolog nem volt. Nem fogok vitatkozni, én csak tudom már hogy volt. Mi vagy te? Valami látó? Aki látta, hogy nem húztunk gumit? Képzeld, van olyan tabletta, amit szoptatás alatt is lehet szedni, mert alacsony a hormon tartalma.(cerazette) Ezért húztunk gumit, mivel a 16 hónapos lányom még szopizott.Valószínû így fogant a kisfiam, aki a második. És nem bántuk meg, hogy lett! Ilyen is van.
Ne haragudj, de ezt nem hiszem el. Ennek annyira alacsony a valószínûsége, hogy kész csoda lenne. Persze nem megfelelõ használat és egyebek mellett elõfordul, de normál használatnál nem. De sokkal könnyebb takarózni azzal, hogy szedtem a tablettát és még mással is védekeztem...aztán amikor mélyebben belemegyünk a dologba, akkor jön a kihagytam/antibiotikumot szedtem/azalia tableta volt/nem húztam fel a gumit stb....de ezzel annyira nem poén dicsekedni...
A kérdező hozzászólása: az óvszer sem a legmegfelelõbb védekezési mód, és nem is a legkényelmesebb, fõleg egy házasságban... élõ példa a 2. gyermekem, aki fog.gátló tabletta+ÓVSZER mellett fogant, pedig tartósan szedtem, és pontosan.
Nem okoskodni akartam, megbántani meg fõleg nem. De ha ennyire nem akarsz gyereket, akkor miért nem lehet megfelelõen, óvszerrel védekezni? Vagy legalább utánanézni, hogy annak a módszernek, amit használsz milyen a hatásfoka? Családsegítõben dolgozom...hogy közvetítsük a megfelelõ védekezés fontosságát a fiatalok számára, ha a felnõttek sincsenek tisztában a megbízható módszerekkel?
Olvastad a Tiéd fölötti kérdést ("Megtartani vagy elküldeni?")? Szerintem olvasd el, segít a döntésben!
Az 5. babáját váró anyuka vagyok újra. Én is reagálnék az "anyuci nem megfelelõen védekezik" megjegyzésre. Ha nagyon tudni akarod, egy hónap múlva kezdtem volna a fogamzásgátlót (akkorra terveztem a babám elválasztását). Mivel a szoptatás alattit nem bírta a szervezetem, ezért addig óvszerrel védekeztünk. Emellett 2 olyan nõgyógyászati problémám is volt, ami mellett elvileg nem lehet teherbe esni, és szoptattam is. (És képzeld a többi 4 gyerekem mindig akkor jött, amikor -szándékosan- abbahagytuk a védekezést, és védekezés mellett még egyszer sem történt velem ilyen, valószínûleg azért, mert megfelelõ volt a fogamzásgátlás.) Ha szerinted ez így felelõtlen, akkor mi a felelõs??? Mi most nagyon nem terveztük a babát, mégis azt mondom, örömmel vállaljuk, még így, ötödiknek is! Lehet, hogy elcsépelt az "ahol 3-4 elfér, ott még egy elfér", de szerintem így van! A kérdezõnek: Nyilván Te döntesz, én csak szerettem volna, ha látod, hogy más is van hasonló helyzetben... Helyes döntést kívánok! (Mekkorák a gyerekeid?)
nem 4 gyerekem, hanem 4. :)
A kérdező hozzászólása: A kötözködõnek: mivel a lábam miatt (visszerek) nem szedhetek fogamzásgátlót, az orvos szerint, így okoska javasolj olyat, ami nem hormonos, ugyanakkor megbízható. csókolom csöpp kis szádat: az anyuci, aki nem megfelelõen védekezik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mihamarabb orvoshoz megyek, a teszt szerint terhes vagyok. Nagyon nehéz dönteni, épp azért, mert sok pár van, akinek sehogyan nem jön össze a baba, én meg... De sajnos a realitás talaján kell maradjak. Anyagilag nem is tudom...igazából ahol 3 elfér, ott 4 is, ha csak errõl szólna. A lakáshitelt is fizetni kell, még 15 évig...és igazán akkor kerül sokba egy gyermek, amikor iskolába megy, jövõre a legnagyobb kezdi is...
Ha védekezés mellett jön egy baba az nem azt jelenti, hogy nagyon élni akar.Csak anyuci nem megfelelõen védekezett...
Lehet, hogy nem voltam teljesen érthetõ. Tehát nálunk 4 kicsi mellett az 5. csúszott be. Utolsó.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, valószínû, hogy ezen a héten vagy elvetélek, vagy méhen kívüli terhesség, mivel nem látható petezsák, csak folyadék, ami nem jó jel 5 hetes terhességben. . . . Holnap vérvétel, aztán 1 hét múlva UH. Így nincs mirõl vitázni. Köszönöm a kommenteket!

1 hónapos terhes vagyok kb. és olyan sokat eszek, régen napi 3 zsömle reggeli helyett most megeszek 6-7 dbot. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Normális igen:-) Én az elsõ 3 hónapban 15 kilót híztam. Azóta havonta 1 kiló. Most 5 hónapos vagyok és már leáltam a zabálással. Nyugi, elmúlik. Tojd le a védõnõt! Sok sikert!

Szia! Normális igen:-) Én az elsõ 3 hónapban 15 kilót híztam. Azóta havonta 1 kiló. Most 5 hónapos vagyok és már leáltam a zabálással. Nyugi, elmúlik. Tojd le a védõnõt! Sok sikert!
Szia. Próbálj többszor enni, kevesebbet, és laktató ételt.Aze´rt elsö 3 hónapban a 15kg az nagyon sok.25 hetes vagyok, és 13 kg van rajtam, de az is sok.Jo´tény ez nem a die´ta ideje.Egyél bármit amit megkívánsz, csak az e´dessel ba´nj csínja´n.Ez a nagy e´tva´gy tényleg csökkenni fog.Nálam ez hullám szerüen müködik. Gratula a babához.
hát az elso 3honapban 15kiló az kicsit sok, legalább is nem egésszen normális az biztos...en a 4honapig 5kilót hiztam fel és csak a hasamra , pedig mindent ettem amit kivántam napi 2 reggeli ebéd, uzsi vacsi, +joghurtok, , , szóval a sok súly felszedése nem konkrét cél a terhesség alatt szerintem... egyél annyit amennyi jol esik de foleg egészséges vitaminban gazdag ételeket!
ha 3 honap alatt 15kilot hízik valaki terhesség alatt az egyáltalán nem normális és nem is egészséges.ilyenkor már az orvos is leállít, és igaza is van. ha joval éhesebb is vagy probáld inkább beiktatni tobbszor az egészséges kajákat, gyumolcs, zoldség, muzli, ilyesmi.
nekem is folyton ennem kellett az elsõ 3 hónapban, mert félóránként olyan éhség tört rám, hogy majd össze estem! Gyakorlatilag másfél óránként ennem kellett! Ennek ellenére nem híztam csak kb 3-4 kilót, (most a 17 héten vagyok). Próbáltam gyümölccsel, müzliszelettel, teljes kiõrlésû kenyérrel, joghurttal csillapítni az éhséget. Persze nem kell feltételnül ragaszkodni, a védõnõ szerint ideális 10 kiló-hoz, egész terheségre számolva, de nem kell letojni amit mond! Nem tesz jót a se neked se a gyereknek, ha 30 kilót hízol! Ne éhezz, ne koplalj! Egyél, csak figyelj oda, hoigy mit eszel!
jó amit én híztam az se normális, mert én 6 hónapos várandós vagyok, és még mindig nem látszik rajtam.3 kilot híztam. a terhesség elött 80 voltam a terhesség ideje alatt lementem 70-re, és most vagyok 73 kg.ez a másik véglet. tényleg probálj sokszor keveset enni, mert nagyon nehéz lefogyni. én aggodtam az miatt, hogy keveset híztam és azt mondta a doki hogy örüljek neki.
szia, Csak óvatosan a zabálással, nem kell kettõ helyett enni. Én kb. 20 kg-t híztam a terhességem alatt. most 7 hetes a csajszim, de a zsírpárnákból még nem sok tûnt el. Nehéz megszabadulni a felszedett kilóktól. Arról nem is beszélve, ha megszületik a bébid nem lesz egy ruhadarabod sem amit fel tudnál venni, mert amit elõtte hordtál az kicsi, amit meg aterhesség alatt az meg ugye kismama ruha, pocak nélkül hülyén néz ki benne az ember.

Normális, hogy már fáj a hegem? Kislányom 26 hónapos, császárral szültem. Most 11 hetes terhes vagyok, és időnként már most fáj a hegem.

Legjobb válasz: Nem normális, de elõfordulhat, húzódik a heg. Nekem is fájt már ilyen korán. Feltétlenül szólj az orvosnak errõl. Nekem nézegették minden ultrahangon és 38. héten azért kellett megcsinálni a császárt, mert már nagyon elvékonyodott a heg. Végül az utolsó napon végig is repedt, csak a bõr és a méh tartotta a babát. Nem ijeszgetni akarlak, de ez benne van a pakliban. Igyekezz minél kevesebbet vállalni és sokat pihenni. Én ezt nem tartottam be, végig dolgoztam, nyüzsögtem állandóan, meg is lett az eredménye. Így utólag tudom, hogy nem véletlenül veszélyeztetett terhes alapból egy már korábban császárral szült kismama. Jobb, ha vigyázól magadra.

Nem normális, de elõfordulhat, húzódik a heg. Nekem is fájt már ilyen korán. Feltétlenül szólj az orvosnak errõl. Nekem nézegették minden ultrahangon és 38. héten azért kellett megcsinálni a császárt, mert már nagyon elvékonyodott a heg. Végül az utolsó napon végig is repedt, csak a bõr és a méh tartotta a babát. Nem ijeszgetni akarlak, de ez benne van a pakliban. Igyekezz minél kevesebbet vállalni és sokat pihenni. Én ezt nem tartottam be, végig dolgoztam, nyüzsögtem állandóan, meg is lett az eredménye. Így utólag tudom, hogy nem véletlenül veszélyeztetett terhes alapból egy már korábban császárral szült kismama. Jobb, ha vigyázól magadra.
bocs ... vigyázol ...

165-magas vagyok terhesseg elott 66-kg voltam. Most vagyok harom honapos es hat napos terhes e 67, 1-kg vagyok. Kicsiket mar nott a pocakom, de mikor fog igazan mar nagyobb pocakom?

Legjobb válasz: Ne izgulj. Neked is lesz nagy pocakod. Nekem 18 hetesen már sejteni lehetett hogy babás vagyok, de majd csak a 20-21. héten mondták az ismerõsök hogy látszik. Tesóm 4 héttel fiatalabb terhes és neki a 14. héttõl látszik. Használd ki hogy tudsz mozogni és hidd el hamar eltelik az idõ. 29 heteske

Ne izgulj. Neked is lesz nagy pocakod. Nekem 18 hetesen már sejteni lehetett hogy babás vagyok, de majd csak a 20-21. héten mondták az ismerõsök hogy látszik. Tesóm 4 héttel fiatalabb terhes és neki a 14. héttõl látszik. Használd ki hogy tudsz mozogni és hidd el hamar eltelik az idõ. 29 heteske
1. vagyok 163 cm és 50 kg-mal kezdtem.
A pocak az 5 hónaptól kezd csak igazán látványosan nõni, de akkor már hétrõl hétre szépen gömbölyödik. Én mindig mértem centivel hogy mekkorát nõtt. Ne aggódj a végére már olyan órmótlannak érzed majd magad mert a nagy poci miatt sokmindenben segítségre szorulsz majd, de nagyon csodásak a terhesség napjai, élvezd csak ki, olyan gyorsan elszalad. Boldog babavárást!! Kétgyermekes anyuka
165/62-vel kezdtem. A 21. héten mikor elmentem tanácsadásra, a védõnõ meglepõdött hogy hirtelen mekkorát nõtt a hasam. Igaz én sokat híztam, most 25 hetesen vagyok 76kg. Nyugi, még 1 hónap, s már rendesen fog látszódni. Mondjuk te magadon nem látod annyira hogy nõtt volna a hasad, mert ugye minden nap nézünk tükörbe, inkább majd akik ritkábban látnak fogják szóvátenni.

Jelenleg gyeden vagyok a kislányommal most 15 hónapos. Ha terhes lennék megint milyen jövedelmet kapnék? Táppénzt vagy a gyedet továbbra is?

Legjobb válasz: Táppénzt csak akkor kaphatsz, ha elsõ körben lemondsz a most kapott gyedrõl, apuka vagy valamelyik nagyszülõ gyest igényel helyette, és Te vissza mész dolgozni.

Táppénzt csak akkor kaphatsz, ha elsõ körben lemondsz a most kapott gyedrõl, apuka vagy valamelyik nagyszülõ gyest igényel helyette, és Te vissza mész dolgozni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!