Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok előtt 2 nappal, (13 db)

Miért van hogy a 3 gyerkőcöm elsőre sikerült most szeretnénk még egyet nem sikerül ez a 4 hónap hogy nem sikerült teherbe esnem 29 éves vagyok a ciklusaim pontosak. Most ovu előtt 2 nappal voltunk együtt sikerülhetett?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok

Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok
Ne add fel, örülj, hogy a három gyerkõc elsõre összejött, igazán szerencsés vagy. Mi még csak az elsõt tervezzük, de fél éve semmi. Voltak ciszták, magas vércukor, alacsony D-vitaminszint...ki tudja mikor lesz ennek vége - mármint a rossz híreknek az orvosok részérõl. Most "nem foglalkozom" vele, leköt a munka, meg nem szeretnék áprilisi babát :) de azért rajta vagyunk! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: én örülök a 3 gyerkõcnek csak nagyon szeretnénk még egy babát, és nektek is mielõbbi babásodást kivánok!!remélem most jókor voltunk együtt.ovu elõtt 2 nappal.
1.vagyok. Köszi és viszont kívánom nektek a mielõbbi babásodást!!! Írjatok ha összejött!!
Szia.Igen, lehet terhesség.Ha nem jön meg, csinálj egy tesztet.
Lehet, de tesztelj, hogy többet tudj Te is!
Lehetnek!Most még nem biztos, hogy kimutatja a teszt, bár én is a mensi elött megéreztem és csináltam is.Nekem kijött a két csík, de a doki csodálkozott rajt, hogy ilyen korán pozitív lett.Ha kibírod várj két napot és meglátod megjön e!:) Vagy rohanj egy tesztért, hátha már mutat valamit!:) Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap tesztet és negatív lett. Igaz nem elsõ reggeli vizeletbõl. A teszt 3 hét után már kimutatná a terhességet ugye???
Ez a fájdogálás a pocidban szerintem a peteérés jele, mert ahogy olvastam most vagy a ciklusod felénél. Semmi okod aggodalomra, viszont, ha ebben az idõszakban szeretkeztek, akkor nem árt védekezni, hiszen most vagy a legtermékenyebb idõszakban!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy ez a peteérésem lesz. De tudod hogy van vele az ember ilyenkor :) Tudom, hogy most van a legtermékenyebb idõszak és vigyázunk is.

Mensi előtt 2 nappal pozitív az ovu teszt megint. Nem jóstasztként használtam, 10 napja teszteltem ilyennel utoljára. Most akkor lehet megint van peteérésem vagy meg fog jönni szerintetek?

Rendes ovum 17-én volt.

Legjobb válasz: Egy ciklusban rendkívül ritkán van két ovu. Valószínûbb, hogy az LH hormonhoz hasonló szerkezetû HCG hormonra reagált a teszt, de persze ne éld bele magadat még.

Egy ciklusban rendkívül ritkán van két ovu. Valószínûbb, hogy az LH hormonhoz hasonló szerkezetû HCG hormonra reagált a teszt, de persze ne éld bele magadat még.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! De tényleg! :) Most csináltam terhes tesztet is ugyanabból a vizeletbõl. Tudom még korai, meg reggelibõl kellene, csak kivi voltam. Negatív lett, persze nem is vártam mást. Nem lehet, hogy a menstruáció elõtt felmegy az LH-hormonszint? Látod, én nem hogy nem élem bele magam, elhinni nem tudnám ha terhes lennék :D
Nem, az Lh hormon szintje tüszõrepedés elõtt nõ meg, akkor is csak rövid idõre.
A kérdező hozzászólása: Ja, ok :) Akkor ez tényleg érdekes.
Elvileg lehet két peteérés, de az nagyon ritkán fordul elõ ebben a leosztásban (az extra inkább a rendes peteérés ideje elõtt szokott lenni, nem ennyivel utána).

A mensesem előtt 2 nappal vagyok. Most teszteltem Gabriellel. A második csík halványan megjelent! Ezek szerint végre sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: A Gabriel az egyik legmegbízhatóbb teszt... Gratulálok!! :) Két nap mulva tesztelj újra,akkor már egyforma lesz a két vonalka és bebirod ragasztani a babanaplóba! Én is beragasztottam 7 éve! És még mindig látszik! :) Sok sikert!

A Gabriel az egyik legmegbízhatóbb teszt... Gratulálok!! :) Két nap mulva tesztelj újra, akkor már egyforma lesz a két vonalka és bebirod ragasztani a babanaplóba! Én is beragasztottam 7 éve! És még mindig látszik! :) Sok sikert!
Gratula!
Szia.Én is Gabriellel teszteltem, 2.dik napon nekem is halovány volt a második csík, de ott volt::) Én nem csináltam újabb tesztet, tüneteim már akkor voltak:) 2 hétre rá voltam uh-án akkor volt 6hetes és szívhang is volt:) Minden jót:) 33hetes kismama
Én is Gabriellel teszteltem tavaly, és nekem is csak halvány volt a csík. Azóta 8 hónapos a kisfiam! Gratulálok!
Nekem nagyon sokszor volt már halvány a 2. csík, és mégsem volt baba. Igaz, egyik sem Gabriel volt, hanem az egyik HCG, a másik meg Lily. Ha erõsödik a csík, akár más estére, vagy holnapra, vagy 4 nap múlva, akkor TUTI baba! Majd írd meg a "végeredményt"! :)
Ha két tesztis halvány + akkor az már babót jelent! Nekem egy volt + a többi 3 meg negatív, úgyhogy átvert a teszt, ezért soha nem veszek Maria Momedet!!! Gratulálok nagyon!! A legelsõ válaszadó! Ada
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó szavakat. Remélem is, hogy baba van a dologban. Ha igen akkor majd megírom! Köszi!
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok. és én azt mondom, hogy kezdhetsz reménykedni!Pláne, ha a másik tesztet napközben csináltad, és mégis megjelent a csík! Nyugodj meg, ez a legfontosabb! Simizd a hasad, ha jól esik beszélgess vele! és pihizz, ha úgy érzed, az kell! Azért halovány a csík, mert fiatal még a terhesség, s nincs olyan sok hcg-d. De ez gyorsan nõ! Nekem ugyanez volt, csak én még korábban teszteltem, mint te! sok boldog babavárós percet!
A kérdező hozzászólása: Tegnap még teszteltem egyet Lilyvel, és az is halványan pozitív lett!! Akkor már reménykedhetek?
Én gratulálni szeretnék neked, csendesen! Ha halványan megjelent, az babát jelent! Pár nap múlva érdemes újra megismételni a tesztet, és ha látod, hogy szépen erõsödik a csík, minden ok! Sajnos ez a kezdeti szakasz ilyen. Ezért van ellenpélda, de nem ijesztgetlek! Boldog babavárást!
Szia! Én egy ellnpéldát szeretnék írni. Nekem reggeli elsõ vizeletbõl volt egyik nap pozitív, utána meg negatív.:( Nem volt baba.Remélem Te nem így jársz!Ja, és Gabriel volt.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! De tényleg nagyon halvány!! Remélem, hogy ez azért a babót jelenti! A biztonság kedvéért, még nem bízom el magam. Kicsit fájdogál a pocim, és félek, hogy nem 100% az a halvány csík!(mensesem elõjele)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon aranyossak vagytok. Tüneteim nekem is vannak már, de most nem is mertem rá gondolni, hogy összejöhetett. Olyan izgatott vagyok!!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy baba van, mert eléggé pofára esnék, ha nem! Most már csak reménykedek, hogy a mensesem ne jöjjön meg!
hogy látod rajta a csíkot??
nem csak a csík helyét látod?mert jártam már én is igy sajna.
akkor gratulálok.Remélem babó van a dologban: De azért a menzi kimaradása után tesztelj. Tüneteid?Görbéd van?
Nekem a 10-es teszt nagyon halvány volt, a Clearblue erõsebb, de egyértelmû pozitív. Aztán két napra rá megjött. Mindenképp várd meg a mensit, és tesztelj utána egy nappal. Akkor már biztos erõsebb lesz a 2. csík is!!
A kérdező hozzászólása: Hajszélvékony, de határozottan kék vonal...
A kérdező hozzászólása: Voltak tünetek, kicsit visszavettek, úgyhogy nem bízom el magam.. Reggel 37, 2 volt a hõm, de sajna nem vezetem..
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is érdekes ez a 10-es dolog... Háát, nem élem bele magam, mert amíg megjöhet, addig nem örülünk.. :) De drukkolj, hogy ne jöjjön! :) A folyásom bíztató..legalábbis annyiban, hogy nem vizes...

A mensi előtt 2 nappal csináltam tesztet nagyon halvány csík látszott, tegnap csináltam egy másikat a halvány második csík egy kicsit erősebben látszott (de még mindíg halványan) Ma délelőtt megjött a mensim, most akkor van baba vagy nincs?

Legjobb válasz: ezek szerint akkor van HCG a szervezetedben szoval sztem baba van a dologban! vannak olyan emberek akiknek megjön vagyis kis barnázás van a dologban.mindenesetre menj el dokihoz MINÉL HAMARABB!!!!!nehogy egy rosszabb este álljon fenn!!! szoritok!

ezek szerint akkor van HCG a szervezetedben szoval sztem baba van a dologban! vannak olyan emberek akiknek megjön vagyis kis barnázás van a dologban.mindenesetre menj el dokihoz MINÉL HAMARABB!!!!!nehogy egy rosszabb este álljon fenn!!! szoritok!
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy ez nem barnázáz hanem vérzés (nem barabos)
A kérdező hozzászólása: Bocsi szóval nem darabos
Szia! Semmi baj, ne aggódj! Lehet még attól vér, csak ne legyen sok! AZONNAL IRÁNY A DOKI!!! Az én nõvérem is vérzett a terhessége alatt, nem is keveset, most van egy 6 éves csodaszép kislánya. Fõ a nyugalom, és minél hamarabb doki! Vigyázz magadra! Szorítok!
Jegyezd meg eletre, hogy barmikor pozitivat tesztelsz (legyen az akar csak nagyon halvany masodik csik, igy is pozitivnak szamit a teszt ugye!), ha elkezdesz verezni AZONNAL orvoshoz KELL menni! Ne akarjal ugy jarni, mint egy rokonom, aki tudta nagyon jol, hogy terhes, elkezdett verezni es NEM ment dokihoz mondvan "oh a fiukert kell menni delutan iskolaba" -ezt mondta reggel, es mire a butaja korhazba jutott, majdnem meghalt , mert a veteles miatt annyi vert veszitett. Az orvos azt mondta, ha egy oraval kesobb er be, mar nem is elte volna tul. Ja, veratomlesztese is volt a nagy verveszteseg miatt. Ezt nem azert mondom, hogy veled is egybol ez lehet, de a pozitiv teszt es menstruacio (foleg ha rendes verzes) egy kezdodo/elkezdodott veteles jele lehet. Nem szabad arra hivatkozva nem orvoshoz menni, hogy "de hat a Klarika is terhesen menstrualt, meg sem volt baja a babanak es megszuletett egeszsegesen"...... Tehat, irany a doki!!! (Ha akarod, megirhatod mi lett a vege. Egyebkent drukkolok, hogy meg meglegyen a baba a pocakban. Sok sikert! ++++++)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Most nem lenne egyszerûbb még egyet tesztelni, mint megkérdezni?
Nekem dettó ilyen volt az utsó!ÉS alig volt a 2 nap alatt!Elõtte negatív teszt! Meg rá kb 8 napra újra negatív teszt! Én így jártam!Neked még lehet baba :) .Tesztelj pár nap múlva hátha :) !
Nekem 33-4 napos szokott lenni, a legutolsó kereken 2 napig tartott. Kérdeztem a nõgyógyászom, azt mondta ez nem baj. Ja, terhes nem voltam utána.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: jobb lett volna, ha inkább megtartod magadnak a válaszodat! Nektek pedig köszönöm, persze majd megint tesztelek. Furcsa nekem, mert ilyen rövid nem volt soha, a lányommal való terhességem elõtt sem.

Ha babás lennék, kellene valamit éreznem a mellemen? Most vagyok a nem várt mensi előtt 1-2 nappal.

Legjobb válasz: Van akinek fáj, van akinek nem. Nekem egyébként is fájt a külsõ széle, mielõtt megjött, de amikor terhes lettem, akkor a belsõ széle kezdett el fáj gyulladásszerûen, szóval nagyon, de csak pár napig.

Van akinek fáj, van akinek nem. Nekem egyébként is fájt a külsõ széle, mielõtt megjött, de amikor terhes lettem, akkor a belsõ széle kezdett el fáj gyulladásszerûen, szóval nagyon, de csak pár napig.
Nekem már attól is fájt a mellem ha a párom ránézett.Majd leszakadt...
nekem nem fajt a mellem, hanem hihetetlen furan tompan a hasam, arra keltem ejjel fel aztan egybol jott a hanyinger is, akkor mar szinte majdnem biztos voltam benne hogy terhes vagyok es masnap a teszt is pozitiv lett:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem sem fáj a mellem, és mensinek szerencsére még mindig semmi nyoma :-)

Sokan írják, amikor babásak lettek, más érzésük volt, mint mensi előtt. Reménykedhetek? Csak mert nekem peteéréstől kezdve mindig beduzzad a mellem és fáj. Most vagyok a p. é utáni 2. napon, és már fáj a cicim.

Elvileg a babát csak a peteérés után a beágyazódás után (ami barátok közt is 6-8 nap) jelzi a test. Ha összejött volna akkor most nem fájna a ugyanúgy a mellem? Nem értem én ezt!!!!

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy a vérzés elmaradási elõtti tüneteket nem lehet egyértelmûen abból a szempontból elkülöníti, hogy az baba vagy a menstruáció jele. Ez a két hét a terhesség legsérülékenyebb idõszaka, nem véletlenül találta ki azt a természet, hogy ez az idõszak rejtve marad az anyuka elõl. Tudom vannak akik az elsõ perctõl érzik, hogy terhesek, de hidd el vagyunk legalább ugyanannyian akiknek a vérzés kimaradásáig semmi extra tünetük nem volt.

Én azt gondolom, hogy a vérzés elmaradási elõtti tüneteket nem lehet egyértelmûen abból a szempontból elkülöníti, hogy az baba vagy a menstruáció jele. Ez a két hét a terhesség legsérülékenyebb idõszaka, nem véletlenül találta ki azt a természet, hogy ez az idõszak rejtve marad az anyuka elõl. Tudom vannak akik az elsõ perctõl érzik, hogy terhesek, de hidd el vagyunk legalább ugyanannyian akiknek a vérzés kimaradásáig semmi extra tünetük nem volt.
Magad megválaszoltad a kérdésedet! Leírtad, hogy beágyazódás ovu után legalább egy héttel történik vagy még késöbb.Akkor szerinted babától fáj a melled?Nem attól, mivel ha meg is termékenyültél, az a sejtcsomó még ott úszkál a petevezetékedben!
Nekem p.e. utan 1 hettel kezdett el fajni a mellem es nagyon erzekeny volt, addig soha nem volt ilyen tunetem mensi elott. Aztan + teszteltem. Szer. ez jo jel, de legy turelmes. Drukkolok, 6 hetes
nekem meg úgy volt hogy nem volt semmilyen tünetem ami elõtte szokott lenni ez lett a furcsa. abszolút semmi...
A kérdező hozzászólása: na pont ez az. nekem minden ugyanaz mint amikor mensi van. Peteérés napjától fáj a mellem és beduzzad. Tehát akkor ezek szerint nem kéne hogy ilyen tüneteim legyenek, ha összejött volna :(.
utolsó vagyok. szerintem ne add fel mindenkinél más. szorítok neked 4 hós baba anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!