Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok előtt 2 (29 db)

Miért van hogy a 3 gyerkőcöm elsőre sikerült most szeretnénk még egyet nem sikerül ez a 4 hónap hogy nem sikerült teherbe esnem 29 éves vagyok a ciklusaim pontosak. Most ovu előtt 2 nappal voltunk együtt sikerülhetett?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok

Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok
Ne add fel, örülj, hogy a három gyerkõc elsõre összejött, igazán szerencsés vagy. Mi még csak az elsõt tervezzük, de fél éve semmi. Voltak ciszták, magas vércukor, alacsony D-vitaminszint...ki tudja mikor lesz ennek vége - mármint a rossz híreknek az orvosok részérõl. Most "nem foglalkozom" vele, leköt a munka, meg nem szeretnék áprilisi babát :) de azért rajta vagyunk! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: én örülök a 3 gyerkõcnek csak nagyon szeretnénk még egy babát, és nektek is mielõbbi babásodást kivánok!!remélem most jókor voltunk együtt.ovu elõtt 2 nappal.
1.vagyok. Köszi és viszont kívánom nektek a mielõbbi babásodást!!! Írjatok ha összejött!!
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap tesztet és negatív lett. Igaz nem elsõ reggeli vizeletbõl. A teszt 3 hét után már kimutatná a terhességet ugye???
Ez a fájdogálás a pocidban szerintem a peteérés jele, mert ahogy olvastam most vagy a ciklusod felénél. Semmi okod aggodalomra, viszont, ha ebben az idõszakban szeretkeztek, akkor nem árt védekezni, hiszen most vagy a legtermékenyebb idõszakban!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy ez a peteérésem lesz. De tudod hogy van vele az ember ilyenkor :) Tudom, hogy most van a legtermékenyebb idõszak és vigyázunk is.

A babám mellé tervezünk majd kistesot és most lakásvétel elött állunk, mi lenne jobb 2 vagy 2, 5 szobás lakást venni? A férjem nagyon 2, 5-es akar de én félek a sok fütés számlátol, mennyivel több a 2, 5es ben a füttés (pécs)?

Pécsen panel lakást szeretnénk persze én is tudom hogy jobb a nagyobb lakás de félek hogy nem tudnánk fizetni a fütést ha sokkal több a 2 szobásba 23 melegvizzel,mennyi lehet a 2,5es-ben?a fiam most 5 honapos de 2-3 éven belül szeretnénk tesot neki ha most veszünk lakást és igénybe veszünk hitelt akkor egy darabig nem tudunk másikat venni igy nagyon nehéz a döntés.

Legjobb válasz: Szerintem amennyivel több a rezsi, annyival több a nyugalom a gyerekek körül. Késõbb tudnak külön szobában lenni, ez jó néhány év mulva nagy áldás! Fõleg ha ellenkezõ nemüek lesznek...igaza van a férjednek. És egy darabig ugysem tudtok majd váltani. Elég lesz azt fizetni.:)

Szerintem amennyivel több a rezsi, annyival több a nyugalom a gyerekek körül. Késõbb tudnak külön szobában lenni, ez jó néhány év mulva nagy áldás! Fõleg ha ellenkezõ nemüek lesznek...igaza van a férjednek. És egy darabig ugysem tudtok majd váltani. Elég lesz azt fizetni.:)

A fehérfolyás az miért van és mi az? . Az a menstruálás előtt menyi ideig tarta? . Nekem kb 1-2 éve tart az normális- most vagyok 13 és még nincs meg a menzeszem :/

Legjobb válasz: A fehérfolyás teljesen normális, normális, hogy évek óta, és ha minden jól megy, még lesz évtizedekig. :) Azt jelzi, hogy beindult a nemi hormontermelõdésed, ez a hüvelyváladék lesz jó arra, hogy menstruálj, a késõbbiekben gyermeked szülessen, szóval jelzi, hogy minden rendben van odalenn. A fehérfolyás nem a menstruálás elõtt tart x ideig, hanem folyamatosan van, és folyamatosan tart, minden nap. A barna folyás az, ami a menstruáció kezdetét jelzi, az ált. 1-2 nappal jelentkezik a menzesz elõtt, de sokaknak nem szokott lenni. 13 vagy, és még nincs menzeszed, az nem nagy baj. :) A nõvérem 16 volt, mikor megjött neki, sosem volt vele semmi probléma, a késõbbiekben sem, ma már két gyereke is van, szóval ne aggódj azon, mikor fog megjönni. Majd jön, ha jönnie kell. Sõt, azt mondanám, addig örülj, amíg nincs. :) De elolvashatod ezt: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..

A fehérfolyás teljesen normális, normális, hogy évek óta, és ha minden jól megy, még lesz évtizedekig. :) Azt jelzi, hogy beindult a nemi hormontermelõdésed, ez a hüvelyváladék lesz jó arra, hogy menstruálj, a késõbbiekben gyermeked szülessen, szóval jelzi, hogy minden rendben van odalenn. A fehérfolyás nem a menstruálás elõtt tart x ideig, hanem folyamatosan van, és folyamatosan tart, minden nap. A barna folyás az, ami a menstruáció kezdetét jelzi, az ált. 1-2 nappal jelentkezik a menzesz elõtt, de sokaknak nem szokott lenni. 13 vagy, és még nincs menzeszed, az nem nagy baj. :) A nõvérem 16 volt, mikor megjött neki, sosem volt vele semmi probléma, a késõbbiekben sem, ma már két gyereke is van, szóval ne aggódj azon, mikor fog megjönni. Majd jön, ha jönnie kell. Sõt, azt mondanám, addig örülj, amíg nincs. :) De elolvashatod ezt: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Sok nõnek minden nap van folyása. Ha nincs kellemetlen illata és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi baj.
Szia.Igen, lehet terhesség.Ha nem jön meg, csinálj egy tesztet.
Lehet, de tesztelj, hogy többet tudj Te is!
Lehetnek!Most még nem biztos, hogy kimutatja a teszt, bár én is a mensi elött megéreztem és csináltam is.Nekem kijött a két csík, de a doki csodálkozott rajt, hogy ilyen korán pozitív lett.Ha kibírod várj két napot és meglátod megjön e!:) Vagy rohanj egy tesztért, hátha már mutat valamit!:) Sok sikert!:)

Sokan írják, amikor babásak lettek, más érzésük volt, mint mensi előtt. Reménykedhetek? Csak mert nekem peteéréstől kezdve mindig beduzzad a mellem és fáj. Most vagyok a p. é utáni 2. napon, és már fáj a cicim.

Elvileg a babát csak a peteérés után a beágyazódás után (ami barátok közt is 6-8 nap) jelzi a test. Ha összejött volna akkor most nem fájna a ugyanúgy a mellem? Nem értem én ezt!!!!

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy a vérzés elmaradási elõtti tüneteket nem lehet egyértelmûen abból a szempontból elkülöníti, hogy az baba vagy a menstruáció jele. Ez a két hét a terhesség legsérülékenyebb idõszaka, nem véletlenül találta ki azt a természet, hogy ez az idõszak rejtve marad az anyuka elõl. Tudom vannak akik az elsõ perctõl érzik, hogy terhesek, de hidd el vagyunk legalább ugyanannyian akiknek a vérzés kimaradásáig semmi extra tünetük nem volt.

Én azt gondolom, hogy a vérzés elmaradási elõtti tüneteket nem lehet egyértelmûen abból a szempontból elkülöníti, hogy az baba vagy a menstruáció jele. Ez a két hét a terhesség legsérülékenyebb idõszaka, nem véletlenül találta ki azt a természet, hogy ez az idõszak rejtve marad az anyuka elõl. Tudom vannak akik az elsõ perctõl érzik, hogy terhesek, de hidd el vagyunk legalább ugyanannyian akiknek a vérzés kimaradásáig semmi extra tünetük nem volt.
Magad megválaszoltad a kérdésedet! Leírtad, hogy beágyazódás ovu után legalább egy héttel történik vagy még késöbb.Akkor szerinted babától fáj a melled?Nem attól, mivel ha meg is termékenyültél, az a sejtcsomó még ott úszkál a petevezetékedben!
Nekem p.e. utan 1 hettel kezdett el fajni a mellem es nagyon erzekeny volt, addig soha nem volt ilyen tunetem mensi elott. Aztan + teszteltem. Szer. ez jo jel, de legy turelmes. Drukkolok, 6 hetes
nekem meg úgy volt hogy nem volt semmilyen tünetem ami elõtte szokott lenni ez lett a furcsa. abszolút semmi...
A kérdező hozzászólása: na pont ez az. nekem minden ugyanaz mint amikor mensi van. Peteérés napjától fáj a mellem és beduzzad. Tehát akkor ezek szerint nem kéne hogy ilyen tüneteim legyenek, ha összejött volna :(.
utolsó vagyok. szerintem ne add fel mindenkinél más. szorítok neked 4 hós baba anyukája

Tisztelt Doktor Úr! 47 éves vagyok, rendszeresen menstruálok. Nőgyógyászatilag rendben vagyok. Erős PMS tüneteimre a nőgyógyászom javasolta a Premens tabblettát, ami egy darabig jó is volt. Most azt vettem észre, hogy nem csak a menzesz előtt 2 héttel van

Tisztelt Doktor Úr! 47 éves vagyok, rendszeresen menstruálok. Nőgyógyászatilag rendben vagyok. Erős PMS tüneteimre a nőgyógyászom javasolta a Premens tabblettát, ami egy darabig jó is volt. Most azt vettem észre, hogy nem csak a menzesz előtt 2 héttel vannak tüneteim, (mellfeszűlés, puffadás, ödéma, farkasétvágy, belső remegés) hanem egész hónapban, és erősebb lett a vérzésem is. Ez már a változókor kezdete? Ön javasolja tovább a Premenst, vagy térjek át a Remifeminre? Mikor kell elkezdeni? Ciklushoz kötött? Köszönöm tanácsát! Pné

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen erős PMS tünetek esetén mindenképpen javaslom a PreMens tabletta további szedését! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen erős PMS tünetek esetén mindenképpen javaslom a PreMens tabletta további szedését! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ugye elvileg lefekvés előtt 2-3 órával nem lehet enni semmit, de éhesnek sem szabad maradni estére, viszont én éhes vagyok most mit csináljak?

Elég keveset ettem ma vacsora is csak 20dkg savanyúkáposzta és egy szelet sonka volt. Igyak esetleg tejet vagy mit cisnáljak, hogy ne legyek éhes? (bocsi ha hülye a kérdés de most kezdtem fogyózni és próbálok minden szabály betartani)

Legjobb válasz: Amit ettél, annak alig van energiaértéke. Nem csoda, hogy éhes vagy.

Amit ettél, annak alig van energiaértéke. Nem csoda, hogy éhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Tudom már így utólag, azthittem, hogy a savanyúkápinak nagyobb kalóriatartalma van utólag néztem csak meg:S bele kell még rázódnom a dologba eddig nemhogy átléptem volna a 2000-es napi kalóriamennyiséget(ennyi kénen ekem kb) ha nem még a felét is alig értem el sajnos:S
Ha este nem eszel, nem fogsz attól gyorsabban fogyni! A lényeg, hogy a napi kcal adagodat (ha kiszámoltad) ne lépd túl. Egyél valamit, mert így túl sokáig nem kap táplálékot a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: eszem egy almát bár tudom hogy az most nem a legjobb:S olyan rossz úgy érzem elrontottam mindent... na de fel a fejjel majd holnap jobban sikerül:D
Akkor eszel, amikor akarsz, olyan nincs, hogy nem lehet enni, ha meg fogyni akarsz, akkor sprotoljááá...
A kérdező hozzászólása: Azóta már fogytam vagy 15kg-t:)
Grat, ügyes :D

Mensi elött 2 héttel vagyok, és már most nagyon feszülnek a melleim, lehet ez baba?

eddig mindig csak 1 héttel mensi elött jelentkeztek ezek a tünetek, most ez miért 2 hét? Ebben a hónapban már nem védekeztünk baba reményében, lehet, hogy sikerült?

Legjobb válasz: A mellfeszülés mensi elõtt két héttel nem jelenthet babát hiszen mégcsak a ciklusod közepén jársz, ilyenkor peteérés szokott lenni. A mellfeszülés a menstruáció idején jelentkezik igazán, persze ha terhes vagy akkor nem jön meg a mensid érzékenyek duzzadtabbak lesznek a melleid, de csak mikor már kimaradt. Egy kétgyermekes anyuka

A mellfeszülés mensi elõtt két héttel nem jelenthet babát hiszen mégcsak a ciklusod közepén jársz, ilyenkor peteérés szokott lenni. A mellfeszülés a menstruáció idején jelentkezik igazán, persze ha terhes vagy akkor nem jön meg a mensid érzékenyek duzzadtabbak lesznek a melleid, de csak mikor már kimaradt. Egy kétgyermekes anyuka
Szia. Én is mellfájós vagyok. Minden mensi elõtt van egy rettenet hetem. Nem akarlak elkeseríteni, de ez csak azért van, mert a hormonok zavarodtak meg, mert már nem szedsz gyógyszert. Szedtél egyáltalán? Ha igen, az az oka. Nekem is, miután abbahagytam a bogyót, sokkal hamarabb jelentkeztek a mellfájós tünetek, volt, hogy csak mensi után pár napig nem fájt, de utána végig egész hónapban. De bármi lehetséges. Szeressétek egymást, és remélem minél hamarabb jön a baba. :-)
Ja, és még annyit, hogy a korai mellfeszülés valóban jelezheti a pé-t. Szóval attól függõen, hány naposak a ciklusaid, ha most pont középidõben vagy, akkor pont most kell összebújnotok, hogy baba legyen. Ha van tojásfehérje állagú nyákod, akkor meg pláne! Minél többször, kb. egy hétig. Úgy kétnaponta. Sok sikert! A második válaszoló voltam. :-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Mensi előtt 2 nappal pozitív az ovu teszt megint. Nem jóstasztként használtam, 10 napja teszteltem ilyennel utoljára. Most akkor lehet megint van peteérésem vagy meg fog jönni szerintetek?

Rendes ovum 17-én volt.

Legjobb válasz: Egy ciklusban rendkívül ritkán van két ovu. Valószínûbb, hogy az LH hormonhoz hasonló szerkezetû HCG hormonra reagált a teszt, de persze ne éld bele magadat még.

Egy ciklusban rendkívül ritkán van két ovu. Valószínûbb, hogy az LH hormonhoz hasonló szerkezetû HCG hormonra reagált a teszt, de persze ne éld bele magadat még.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! De tényleg! :) Most csináltam terhes tesztet is ugyanabból a vizeletbõl. Tudom még korai, meg reggelibõl kellene, csak kivi voltam. Negatív lett, persze nem is vártam mást. Nem lehet, hogy a menstruáció elõtt felmegy az LH-hormonszint? Látod, én nem hogy nem élem bele magam, elhinni nem tudnám ha terhes lennék :D
Nem, az Lh hormon szintje tüszõrepedés elõtt nõ meg, akkor is csak rövid idõre.
A kérdező hozzászólása: Ja, ok :) Akkor ez tényleg érdekes.
Elvileg lehet két peteérés, de az nagyon ritkán fordul elõ ebben a leosztásban (az extra inkább a rendes peteérés ideje elõtt szokott lenni, nem ennyivel utána).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!