Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok előtt (271 db)

Reggel felkelés után szájszagom van (fogmosás előtt), pedig este fogat mosok lefekvés előtt rendesen (meg persze reggel is)! Ez most normális vagy csak én érzem így, lehet, h nincs is szájszagom?

Volt barátom pl. nem érezte, de én igen... Lehet, h csak nem akart megbántani... :D Amúgy nincs lyukas fogam (szoktam menni félévente ellen?rzésre), látszatra szép, fehér fogsorom van... Nem értem mit?l van ez mégis... Valaki hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: Te melyik bolygón élsz drága??:D:D Mutass olyan ember akinek nincs reggel szájszaga??:D Ez teljesen normális, és aki azt állítja hogy neki nincs az hazudik:D:D

Te melyik bolygón élsz drága??:D:D Mutass olyan ember akinek nincs reggel szájszaga??:D Ez teljesen normális, és aki azt állítja hogy neki nincs az hazudik:D:D
A kérdező hozzászólása: xDDD Akkó' jóú! :D :P
Te komolyan nem tudtad eddig, hogy reggel mindekinek szájszaga van?! Egy csomó filmben is van ezzel kapcsolatos jelenet...
A kérdező hozzászólása: Hát én még nem láttam ilyen filmet... :$ :D Amúgy most már megnyugodtam, hogy nincs baj a szájszagommal! xDD
Este, fogmosás után használsz fogselymet? A nyelvedet rendesen lepucolod?
A kérdező hozzászólása: Igen és igen. :)

Miért van hogy a 3 gyerkőcöm elsőre sikerült most szeretnénk még egyet nem sikerül ez a 4 hónap hogy nem sikerült teherbe esnem 29 éves vagyok a ciklusaim pontosak. Most ovu előtt 2 nappal voltunk együtt sikerülhetett?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok

Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok
Ne add fel, örülj, hogy a három gyerkõc elsõre összejött, igazán szerencsés vagy. Mi még csak az elsõt tervezzük, de fél éve semmi. Voltak ciszták, magas vércukor, alacsony D-vitaminszint...ki tudja mikor lesz ennek vége - mármint a rossz híreknek az orvosok részérõl. Most "nem foglalkozom" vele, leköt a munka, meg nem szeretnék áprilisi babát :) de azért rajta vagyunk! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: én örülök a 3 gyerkõcnek csak nagyon szeretnénk még egy babát, és nektek is mielõbbi babásodást kivánok!!remélem most jókor voltunk együtt.ovu elõtt 2 nappal.
1.vagyok. Köszi és viszont kívánom nektek a mielõbbi babásodást!!! Írjatok ha összejött!!

A baratommal hiba csuszott be majd vettem be egy esemeny utani tabletat. Hany szazalekos az eselye hogy hat, ha most menszesz elott vagyok es barna folyasom van? Lehet bajom van?

Legjobb válasz: Az esemeny utani jo nagy hormondozist tartalmaz. Az megkavarhatja a rendszeres dolgaidat. Szerintem kicsi az eselyed, hogy teherbe ess, kulonosen ha ahogy irtad menstruacio elott vagy. De a biologia maga a csoda csakis az a biztos, ami mar elmult.

Az esemeny utani jo nagy hormondozist tartalmaz. Az megkavarhatja a rendszeres dolgaidat. Szerintem kicsi az eselyed, hogy teherbe ess, kulonosen ha ahogy irtad menstruacio elott vagy. De a biologia maga a csoda csakis az a biztos, ami mar elmult.

Most tényleg én vagyok hülye, vagy más is kezet mos pisilés előtt?

Szerintem sok minden tapadhat a kezemre, ezért én pisilés el?tt is megmosom a kezem, de a haverok kinevettek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Igazából az etikett is úgy írja elõ, hogy elõtte és utána is kezet kell mosni ! Illetve Torrente is megmondta : " Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt most kezet és aki utána. Én elõtte mosok kezet ! Miért ?! Megmondom ! Mert az Én cerkám szent cerka ! Meg kell õtet tisztelni ! Mert Õ a világuniverzum közepe, a boldogság csõvezetéke ! Van fogalmad róla, hogy burjánzanak a mikrobiák és a bakteriálisok? Ott vannak az utcán, Te meg markolással felhordod õket... Pedig meg kell becsülni ! Én csak röhögök az olyan ürgéken, akik megfogják maguknak, aztán rohannak kezet mosni ( ha-ha ) mintha az számítana ! "

Igazából az etikett is úgy írja elõ, hogy elõtte és utána is kezet kell mosni ! Illetve Torrente is megmondta : " Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt most kezet és aki utána. Én elõtte mosok kezet ! Miért ?! Megmondom ! Mert az Én cerkám szent cerka ! Meg kell õtet tisztelni ! Mert Õ a világuniverzum közepe, a boldogság csõvezetéke ! Van fogalmad róla, hogy burjánzanak a mikrobiák és a bakteriálisok? Ott vannak az utcán, Te meg markolással felhordod õket... Pedig meg kell becsülni ! Én csak röhögök az olyan ürgéken, akik megfogják maguknak, aztán rohannak kezet mosni ( ha-ha ) mintha az számítana ! "
Hali és BÚÉK! "Hol?" válaszával MAXIMÁLISAN egyetértek. Én még csak annyit fûzök hozzá, hogy bár mindigis kezet mostam elõtte és utána, most karácsony elõtt 1 évvel megkeresett >>priviben egy srác, akit végül teljesen körülmetéltek, miután HPV-fertõzést kapott vhonnan, azonban nem tudni hogyan szedte azt össze, szûz létére!? Nem érzem magam paranoiásnak, de ez megerõsítette az a tényt bennem, hogy hasznos, ha odafigyelünk arra, hol és hogyan végezzük kis és nagy szükségleteinket. *** Ennek rendje és módja szerint, ahol van mûanyag ülõke a fülkében és van biztosítva víz ill. (folyékony) szappan is, elõtte egy kevés WC-papírt hasznos dolog megnedvesíteni vízzel, egy másikat meg víz mellé szappannal, amelyekkel javasolt áttörölgetni az ülõke-részt. Elõször a szappanossal az ülõke felszínét, majd az a részét is a papír egy másik oldalával, ahová a bré kerül, majd utána a csak vizessel áttörölni ugyanezen pontokon, végül letörölni szárazzal. Az egész után kezet mosok, és "elfoglalom a helyem a trónon." ;-) *** Igaz 5 perc ez az egész, és a komolytalan társak most biztos hülyének néznek, hogy ilyesmit csinálok, azonban NEKEM MEGÉRI megcsinálni ezt a procedúrát elõtte, mert én vigyázok a saját egészségemre, és nem kockáztatom, hogy mittomén, kapok egy ülõkérõl egy HPV-fertõzést, azt' engemet is körülmetélnek, mint azt a srácot, aki hozzám fordult, és akinél REJTÉLY, hogyan kapta meg azt a fertõzést. BÚÉK és üdv: EE
Dr. House is mos kezet elõtte, az egyik részben kiderül.
Szerintem jó szokás hogy tiszta kézzel fogod meg a mûszert. :D De utána is mosd meg.
Valójában én még nem hallottam ilyenrõl, de szerintem teljesen igazad van. Ha bele gondol az ember, ez lenne a normális.
Ha otthon vagy, akkor szerintem nem kell, de ha valahol máshol mész el WC-re, akkor jó, ha kezet mosol :)
A kérdező hozzászólása: Zsír! Akkor nem vagyok annyira paranoiás. :) Utána is megmosom, alap. :P
A kérdező hozzászólása: MOL benzinkútaknál terjed a Marché lánc, és nagyon modern, automata vécéket üzemeltetnek. Az egyik ilyennél van, hogy automatikusan lemossa az ülõkét, ha egy érzékelõ elõtt elhúzod a kezed. Ráadásul minden mozgásérzékelõs, semmit sem kell megfogni. Nagyon higiénikus.

Eddig mindig erős folyásom volt /fehér, szagtalan/minden egyes nap és a menszesz előtt 1-2nappal még több lett, most menszi előtt vagyok 1 nappal és elég kevés a folyásom, szinte alig van /szintelen/. Utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem,hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul,kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)

Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem, hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul, kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)
nekem minden mezi elõtt van fehér folyásom, és aztán mikor kezd csökkeni a folyás, megjön :( De ez változó :) Ez csak az én ciklusom szerint van így. Sok nõnél nincs ilyen. Ha szeretnél babát, drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap tesztet és negatív lett. Igaz nem elsõ reggeli vizeletbõl. A teszt 3 hét után már kimutatná a terhességet ugye???
Ez a fájdogálás a pocidban szerintem a peteérés jele, mert ahogy olvastam most vagy a ciklusod felénél. Semmi okod aggodalomra, viszont, ha ebben az idõszakban szeretkeztek, akkor nem árt védekezni, hiszen most vagy a legtermékenyebb idõszakban!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy ez a peteérésem lesz. De tudod hogy van vele az ember ilyenkor :) Tudom, hogy most van a legtermékenyebb idõszak és vigyázunk is.

Az mitöl van most vagyok 8 hetes terhes és 65kg indultam ma métem magam és 68 kg vagyok ez egy kicsit gyors sulygyarapodásnak tünnik nekem. Pedig nem eszem többet mint az elött ez normális v lehet az elevit vitamin játszik szerepet?

Legjobb válasz: Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.

Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.
szerintem az elevit. Nekem van egy kis súlytöbbletem, azt mondta a doki, hogy nehogy szedjem már a terhesség elött, mert nem kell még több plsz kiló
A kérdező hozzászólása: Akko lehet abba kéne hagynom, mert a védönö meg morog velem, hogy már ennyit hiztam?
Szeritem is az Elevit, több ismerõsöm is megnõtt tõle az egyik 56 kg-val kezdte a terhességet és 86 kg-val szült. Mi még a próba idõszakban vagyunk, de nem vagyok hajlandó szedni semmilyen vitamin nyavaját.Táplálékkal viszem be a szervezetembe, ahogy anyáink tették régen.Nekem is van súlyfeleslegem és nekem sem ajánlották.Persze, ahány szervezet, annyii szokás. Minden esetre sok egészséget és boldog babavárást !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nkem is van némi súlyfeleslegem, de akkor az orvosok miért nem mondták szerintetek abba hagyam?
Mi 3 hónapja próbálkozunk a babával, azóta szedem az elevitet. Egy dekát se híztam tõle. Próbálj meg odafigyelni a súlyodra (nehogy fogyózz), most jönnek a tavaszi-nyári gyümölcsök, fogyassz belõlük sokat. Tényleg inkább súlyfelesleged legyen, mint bármilyen rendellenesség. Ha tudsz iktass be hetente 3 szor könnyû testmozgást. (pl terhestorna). Vigyázz magatokra!!

Leesett a hőm kb. három tizedet. Most vagyok a 23. napomon és szinte mindig a 29 . napomon jön meg. Lehet, hogy baba vagy már most leesik a hő a menszi előtt?

Még annyit, hogy fáj az alhasam, ami szintén lehet bármelyik: baba is és menszi is.

Legjobb válasz: Így nehéz... Pici hõleesés másokkal is elõfordul, de ha belinkeled a görbédet, könnyebb dolgunk lesz..:)

Így nehéz... Pici hõleesés másokkal is elõfordul, de ha belinkeled a görbédet, könnyebb dolgunk lesz..:)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a40ecdc86e45a0b48b41ce..
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy nem a ciklus elejétõl mérem, lehet, hogy ez nem jó. A másik, hogy az ovu tesztem pozitív volt: 22-én, 23-án halvány 2 csíkos, ami ugye negatív. 19-én szintén ilyen volt a tesztem, halvány 2 csíkos, ami negatív (akkor volt tojás fehéres a folyásom), és az ezt megelõzõ napon sajnos nem csináltam ovu tesztet. Lehet, hogy 2* is volt PÉ-m? ( amúgy 20án már negatív volt az ovu teszt, egy csíkos)

Még a terhességem előtt tetováltattam a szemöldökömet, amit most megint át kellene tetoválni, hogy teljesen jó legyen. Azóta viszont babát várok most vagyok a 24. héten! Árthatok vele a babának, ha megcsináltatom?

Legjobb válasz: Terhesen nem tetoválunk, nem a fájdalom miatt amit a baba érez meg egyéb blabla, hanem gyulladásos folyamatok is elindulhatnak (amit te nem is érzékelsz) ami árt a babának. Úgyhogy várjál a szülésig, de terheseket nem tetoválunk. Viszont ahol én lakom vannak olyan kozmetikusok akik elvállalják, de nem menj olyanhoz.

Terhesen nem tetoválunk, nem a fájdalom miatt amit a baba érez meg egyéb blabla, hanem gyulladásos folyamatok is elindulhatnak (amit te nem is érzékelsz) ami árt a babának. Úgyhogy várjál a szülésig, de terheseket nem tetoválunk. Viszont ahol én lakom vannak olyan kozmetikusok akik elvállalják, de nem menj olyanhoz.
Arról nem is beszélve, hogy terhesség alatt sokkal alacsonyabb az ember fájdalomküszöbe!. Megváltozik a hormonháztartás is, és emiatt lehet, hogy kilökõdik a pigment, vagy ha netán elfertõzõdik komoly szövõdményekhez vezethet. Várd meg, amíg a babád megszületik, ráérsz utána még tetováltatni.
Két tetováló barátom van, az egyik rendes tetkós, a másik kozmetikus, és mindkettõ szerint TILOS terhesen + szoptatás alatt a tetoválás!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsotokat és maj késõbb megcsináltatom! Köszönöm a válaszokat!

Az nagy gáz, ha megkérem a családom ( anyukám, nővérem), hogy segítsenek a nagytakaritásba, mert veszélyeztett voltam, sokat voltam kórházba is én nem tudtam emiatt nagytakarítani ( ablakok tisztítás meg ilyenek)és most vagyok szülés előtt 4 héttel?

Mennyire illik ilyet kérni? Nektek miben segített a családotok?

Legjobb válasz: Sajnos én is ilyen helyzetben voltam.Bent feküdtem a kórházban,és addig Anyukám eljött megcsinálni ezeket a nagy dolgokat.Azért van a családunk hogy ilyenekben meg még másban is segítsenek.Most hogy megszültem egyik héten anyósom másik héten Anyukám fõz.Sztem használd ki nyugodtan hogy vannak neked.Könnyû szülést neked.

Sajnos én is ilyen helyzetben voltam.Bent feküdtem a kórházban, és addig Anyukám eljött megcsinálni ezeket a nagy dolgokat.Azért van a családunk hogy ilyenekben meg még másban is segítsenek.Most hogy megszültem egyik héten anyósom másik héten Anyukám fõz.Sztem használd ki nyugodtan hogy vannak neked.Könnyû szülést neked.
te tudod, hogy milyen viszonyban vagy velük. ha jóban vagytok, nyugodtan kérd meg õket.
Szerintem ez abszolút természetes! Vigyázz magadra, te semmiképp ne pucolj ablakot, ne nyújtózz!!! És a családod is biztosan szívesen segít.
Én is mostanában tervezem a nagytakarítást, mert 3hét múlva festünk.A hugomat megkérdeztem hogy segít-e, (persze hogy segít), az anyósom magától ajánlotta fel, az anyut meg befogom:D.. Sztem tuti neked is segíteni fognak!:)
Szerintem a természetes az lenne, hogy kérni sem kéne... Nekem senkit nem kellett kérnem, anyum, anyósom, férjem mamája magától jött , és segített. Most is párom csinál meg, amit tud, és elcsodálkozik, hogy hogy bírtam eddig... Kitakarítja a fürdõt, elmosogat, porszívózi, boltba megy... Nem mindegy, ha veszélyeztetett vagy, ne nagyon ugrálj, hajolj, és ne mássz székre.. Nyugodtan kérj segítséget.
szerintem nyugodtan kérdd meg õket!nekem anyu egyik nap mondta, ha kell segíteni szóljak.a hétvégére tervezem az ablak pucolást, de azt hiszem befogom a párom :D 28hetes kismama, boldog babavárást
Szia! Én is az voltam, bár már most szabad mozognom, sétálnom, de azért erõlködni nem. Nálunk is hétvégén lesz nagytakarítás, és anyukám csinálja a zömét! ha jó viszonyban vagytok, ez természetes, ha kérni kell, kérd, mert az egészségetekrõl van szó, és az a legfontosabb. Te semmiképp ne emelgess, cipelj, nyújtózkodj! Ez egy ilyen idõszak, legfeljebb majd késõbb Te is felajánlod a segítséged! :-))) Jó egészséget! 36 hetes kismama
Én 28 hetesen nekiálltam probléma mentes terhességgel.Az ablakokat megpucoltam, bár lassan ment.Sokat pihentem közben, mert nem bírtam.Néhány dolgot még befejeztem ezen kívül.Estére le kellett feküdnöm, mert nagyon kemény volt a poci, nem bírtam fent lenni.Onnantól napokig alig voltam fent.Kinyílt a méhszáj.Egy hét szigorú fekvés lett belõle meg gyógyszer.Elötte problémamentes voltam, azért is álltam neki.Mégegyszer nem tenném!Nem szóltam elötte a családnak, gondoltam bírom én is.Tévedtem!Mivel Te veszélyeztetett vagy semmiképp ne állj neki.Ha nem akarod konkrétan megkérni õket valamiért (bár szerintem nyugodtan megkérheted, hisz ha nem lennétek jóban, akkor meg sem fordult volna a fejedben), akkor beszélgetés közben mond el nekik, hogy meg kell csinálni a nagytakarítást.Esetleg hozzáteheted, hogy szombatra tervezted, de félsz tõle.Biztos fel fogják ajánlani a segítséget.Amúgy nem gáz, szerintem természetes.:)
Szerintem is kérd meg a családod, hogy segítsen. Nekem nem nagyon van aki eljöjjön megcsinálni, 4 nap múlva szülök elvileg és az ablakok koszosak...(hiába pucoltam meg 2 hónapja se), így holnapra tervezem a megpucolásukat. Hidd el, úgy kívánom mint púpot a hátamra. Ha van aki segítsen nehogy Te csináld, fõleg ne ilyen állapotban. Ha meg nincs, hát hagyd, majd után megcsinálod (valamikor).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!