Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok az első levél fogamzásgátló (5 db)

Az első levél fogamzásgátlóm után ( jangee ) most vagyok a szünet 4. napján és még nem jött meg. Lehet, hogy baj van?

Legjobb válasz: Elso levelnel jarsz, szerintem meg varj 1-2 napot, es ha egyaltalan nem jon meg a szunetben, vegyel tesztet vagy fordulj nogyogyaszhoz! Ha minden szemet rendesen beszedtel akkor eleg kicsi a terhesseg eselye.:)

Elso levelnel jarsz, szerintem meg varj 1-2 napot, es ha egyaltalan nem jon meg a szunetben, vegyel tesztet vagy fordulj nogyogyaszhoz! Ha minden szemet rendesen beszedtel akkor eleg kicsi a terhesseg eselye.:)
Én is ezt szedem és elõször csak a gyógyszermentes 5. Napon jött meg, szerintem nincs gond ha követted a betegtájékoztatón írottakat...
Én is ezt szedtem 1 évig!Nekem 2- szer is volt olyan az 1 év alatt, hogy nem jött meg a szünetben!Lehet a gyógyszer mellékhatása, hogy nem jön meg!Ne izgulj szerintem nincs gond!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma reggelre meg is jött :)
Én Mistralt szedek, és múlt hónapban nem jött meg a mensim a 7 napos szünetben. Nem tudtam mi van, mert ilyen még életemben nem történt velem... azt javasolta valaki, hogy kezdjem el a második tablettát a 7 nap szünet után rögtön. Elkezdtem... most ott tartok, hogy ma veszem be az utolsó gyógyszert, és már két hete rettenetesen fájnak és megnõttek a melleim, ráadásul iszonyat fáradékony is vagyok... az elõbb pl. elaludtam a bankban várakozás közben. :) Bár ez nem biztos, hogy a gyógyszer mellékhatása, lehet tavaszi fáradtság is (bár tavasz nélkül). :)

Most vagyok túl az első levél fogamzásgátló tabin, a 22. napon. Mikor fog megjönni a menstruációm? Ma vagy 7 nap múlva?

Legjobb válasz: Kb. a 3-4 napon, de az sem baj, ha csak az 5. napon! Ha 22 szemeset szedel, akkor csak 6 nap szünetet kell tartanod és a 7. napon kezdened kell a köv. levéllel, akkor is, ha még nem múlt el a mensid!

Kb. a 3-4 napon, de az sem baj, ha csak az 5. napon! Ha 22 szemeset szedel, akkor csak 6 nap szünetet kell tartanod és a 7. napon kezdened kell a köv. levéllel, akkor is, ha még nem múlt el a mensid!
Így van, de amúgy minden rajta van a betegtájékoztatón.

Az első levél fogamzásgátlón vagyok túl, most tartok a 3. gyógyszermentes napomon!Lesz rendes menszeszem, normális dolog hogy barnás váladékom van?

Az els? levél fogamzásgátlón vagyok túl, most tartok a 3. gyógyszermentes napomon!

Legjobb válasz: Igen, teljesen normális, van hogy több hónapig nem jelentkezik vérzés ilyenkor. Nekem a gyógyszermentes napon az 5. napon jön meg mindig, úgyhogy még várhatsz. lehet nem fog már megjönni rendesen, ez a barnás váladék jelzi úgymond, hogy minden jól van. (pecsételõ vérzés)

Igen, teljesen normális, van hogy több hónapig nem jelentkezik vérzés ilyenkor. Nekem a gyógyszermentes napon az 5. napon jön meg mindig, úgyhogy még várhatsz. lehet nem fog már megjönni rendesen, ez a barnás váladék jelzi úgymond, hogy minden jól van. (pecsételõ vérzés)
Ne légy megilyedve. Ez természetes. Én Milligest fog.gátlót szedek. És nekem is így volt az elsõ gyógyszermentes szünetnél.Barnás váladék, aztán jött a vérzés. Ne pánikolj be, mert az késleltetheti a mensest. Nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszi megpróbálok nem pánikolni! Csak kicsit nehéz volt míg nem tudtam hogy "természetes" dolog! Próbálom a jó oldalát nézni a gyógyszernek, de eddig csak a rosszat látom! Az elsõ hónapot szinte végiggörcsöltem, igaz csak gyengén, apró pattanásaim lettek a hátamon most meg még ez is hogy nem akar normálisan megjönni! Csak várok türelmesen hogy mikor lesz már jó, vagyis tudom a második levéltõl :D! A párom kérte hogy legaláb addig várjunk, hogy minden biztos legyen :D!
Nekem az abbahagyás utána 3. napon jött meg mindig amikor fogamzásgátlót szedtem.
Nekem a 7napos szünet közepén szokott megjönni, szombaton veszem be az utolsót és szerda vagy csütörtökön jön meg. De ezt ne vedd egyértelmûnek, ha most kezdted el szedni, olyankor van akinél még bolondozni szokott. Egyénfüggõ. Bár nekem rögtön beállt.
nekem az 5.napon szokott megjönni, ki fogod tapasztalni, hogy neked melyik nap fog megjönni
Nagyon kevés az esély rá, hogy másnap megjöjjön. Fõleg, ha 19-én este veszed be a tablettát-najó, ez lehet tökre nem számít :) Szóval tegyél egy tampont a táskádba a biztonság kedvéért, de nem hiszem, hogy használni fogod aznap. (Én pénteken hagyom abba, és kedd reggel jön meg-Yasminelle)
A kérdező hozzászólása: jangee-t szedem
Már ne haragudjatok, h bepofátlankodom...:D de elsõ kézbõl tudom:D:D.... szóval csajomnak az uccsó tabi után 4. vagy 5.-napon jön meg. Attól ne félj, h rögtön másnap .....szerintem tuti nem!! lassan nõgyógyász leszek..:D:D:D
A kérdező hozzászólása: :D:D
szünet elsõ napján nem sansz. 3-6 közti napokon általános. vigyél tampont, de sansz, h nem fog kelleni a buli alatt...
A kérdező hozzászólása: köszi!
Nem gond! Elõfordult már nekem is, hogy nem jött meg 7 nap alatt.
Persze, hogy van ilyen. elsõre nekem is kb 5-6 nap után jött meg. Van ilyen, fõleg, ha most kezdted el. Mindenesetre 7 nap után, a 8. napon akkoris kezd el szedni a következõ levelet.
A kérdező hozzászólása: oké elkezdem! de ha nem jön meg a 7dik napon se akor a 8-dikon elis kezdem szedni! hát remélem nem nagyobb a gond :s
NEKEM IS EZVOLT ADTAK EGY GYÓGYSZER VALAMI N-NEL KEZDÖDIK ANEVE, ÉS ATTOL MEGJÖTT MÉG AZNAP MIKOR BEVETTEM, IGY JÖTT RENDBE, DE LEHET MAGÁTOL IS ELMÚLIK

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!